- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tigerclaw #24939 üzenetére
Gartulálok az új gépedhez! De azért óvatosan majd vele! Ki kell cserélni az ablakgittet valami jóféle pasztára, továbbá csekkold le, hogy az alsó deklin rajta legyenek a légterelő gumibigyulák.
Nem lesz dráma ezzel, láttam án már erősebb hardvert gagyibb hűtéssel. A notebook fan control-t vagy a HWinfo-t paraméterezd be rendesen, hogy már 60 foknál odalépjen emberesen a ventiknek és akkor nem fognak (annyira) elszaladni a Celsius-ok! -
NTonee
veterán
válasz
Tigerclaw #24863 üzenetére
Értem a szempontjaidat (nem feltétlenül értek is egyet mindegyikkel), de neked meg azt kell sajnos megértened, hogy ebben az árban nem tudunk az igényeidnek megfelelő gépet előhúzni, amire bármelyikünk is nyugodt szívvel tudna rámutatni, hogy "az a fasza, vegyed meg". Amiket ennyiért újonnan lehet kapni, mindnél vannak gondok, többnyire súlyosak.
Mindannyiunknak fájnak a súlyos százezrek, az elmúlt években nagyon elszálltak a gamer noti árak, és az alkatrészek is (a gépemben csak a memória 100k fölött van!). Amik meg "olcsók" maradtak, azok nem véletlenül azok. -
Pyro05
tag
válasz
Tigerclaw #24865 üzenetére
Persze, de a tulajnak sem egy kiló szög ára a tét. Én biztos nem babrálnék bele egy 300k-s gépbe. Ha az adott gép jól megy, minek is babrálnék, ha meg mégis valamit változtatni akarok, akkor nem a 10-15k-s szervízköltséget akarom majd megúszni egy kis sufnizással otthon. Ez igaz az összes hasonló kategóriás géppel rendelkező ismerősöm hozzáállására. És nem csak azért mondom, mert épp árulom a lapost.
-
válasz
Tigerclaw #24863 üzenetére
"Használt gamer noti abszolút kiesik, mert az pont az az állatfajta, amit piszkálni szokott a tulaj, pl. a hűtés miatt és nem tudom, hogy mennyire hozzáértő az illető. Hiába van rá még 1 év garancia, ha a szervízben kiderül, hogy nem ér semmit, mert belekontárkodtak"
Tisztelet a kivételnek!
-
válasz
Tigerclaw #24827 üzenetére
NToone pontosan össze foglalta nektek ugyan ebben a helyzetben voltam én is ugyan ekkora kerettel mint nektek van . Legelején én is GL eken gondolkodtam de olvastam teszteket ajánlották ezt a topicot és dobtam a GL eket . Nekem is mindenképpen 17 es kellett volna de dobtam ezt az igényemet néztem a használt piacot és így találtam meg a mostani gépemet. Az a baj ezzel az 500 alatti kerettel pont a senki földjén vagytok vagyunk vagy veszel egy Dell 7577 et vagy esetleg egy Heliost vagy rá dobsz még 100-200 k és vesztek egy Clevot angliából . Én most így látom a helyzetet vagy vártok esetleges nyár végi akciókra . Persze lehetne ezt tovább ragozni csak röviden akartam írni a témáról .
-
Jocikablack
tag
válasz
Tigerclaw #24803 üzenetére
Valószinűleg az én gépemmel van a gond. Elég sok tesztet megnéztem komolyabb terheléssel. A CPU mindenhol 88-98 C körül dolgozik, a GPU 80-86C körül, és zökkenőmentesen megy a game. Egyébként nagyon bejön a gép. Nehéz döntés. Vagy a szervíz, és akkor már elesek az elállás jogától, vagy elállni. Az a gond, ha a fórumtársakkal megcsinálnák a hűtést, és utólag kiderül hogy hardver probléma van, akkor szívni fogok
-
Raymond
titán
válasz
Tigerclaw #24768 üzenetére
Ha a 25%-al ha lemegy 1500 ala akkor tuti ajanlat. neztem egyebkent hogy ha mar ekkora meretben gondolkodsz akkor nem lenne-e jobb GF1070, de a normalisak ott 1500 korul voltak ami azer joval tobb mint az 1200, de ez az Asus igy nagyon jo, kisebb es konyebb mint az MSI (gondolom ez nem szamit annyira), van benne lusz HDD es ha igaz a leiras akkor cdak egy RAM modul van igy boviteni ha akarnal valamikor akkor nem kell mindkettot cserelni. A 4/8-as proci azert meg talan eleg lesz egy darabig
Max visszakuldod a gepet ha valami nincs vele rendbe (melegszik vagy hangos vagy akarmi).
(#24773) NTonee
Ohhh...pedig normalisabban neznek ki eloben mint az MSI, azok valahogy olyan fura bazari benyomast keltenek.
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
Tigerclaw #24685 üzenetére
"Néha kacsingatok az 1070-es modellek felé, de azok másfélszer drágábbak és nem hiszem, hogy kellene FHD felbontásra az az erő nekem."
Egy FHD-s notiban a GF1060 sokkal jobb valasztas, jobb az ar/teljesitmeny arany plusz a suly es akkuido is jobb ezeknel. Arra a felbontasra pedig eleg. A 1070-es modelleknel nagyobb az ugras arban is es meretben/sulyban is, hacsak nem valamelyik speci Max-Q valtozatot veszed ott meg olyan 25% plusz van csak a sima 1060-hoz kepest es talan 4 modell jhet szoba osszesen. En is csak a VR miatt vettem azt es azert ez az eredmeny elmarad a sima desktop 1070-esemtol ami 20K folotti GS-t ad:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged