Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Strezi #64882 üzenetére
Figyusz! No offens ne érts félre,
de biztos, hogy nálad minden jól van belőve? A 130W-os 3080-an ezt hozza... Segítő szándékkal kérdezem, hátha ki tudunk még a te konfigodból is sajtolni nagyobb kraftot... Mondjuk rögtön kezdeném, a helyedben, egy driver frissítéssel...
Nem mellesleg így már azért van különbség (3060 vs 3080), bő 40%, ammeg már azért jelentős. -
-
-
Raymond
titán
válasz
Strezi #25856 üzenetére
"Yey! Mégegy"
Ja
Ekkor mar ket honapja megvolt, most lattam te egy hetre ra irtad hogy van, akkor valahogy elsiklottam felette
Volt egy upgrade is: [link] Viszont ekkor megtanultam hogy azert jobban kell ra vigyazni mint a muanyagra mert osszerakas kozben valami (ma se tudom mi lehetett) alakerult valahogy es megkarcoltam a tetejet
Nekem az osszes cuccom meg evek utan is "as new" igy az a ket darab fel centi karc ahol a fekete helyett az alu szine latszik meg most is felviszi picit a vernyomasom. Es igen, ertem hogy ez nem standard problema
"ezeket a procikat szint a végtelenségig lehet undervoltoolni, mert valami más módon kompenzál, nem fog fagyni. Viszont elkezd akadozni, és csökken a teljesítmény."
Lehet, szerintem ugyanugy mint tulmelegedesnel - lejebb veszi az orajelet. Az XTU-ban balul lent van olyan hogy "Current Limit Throttling", ha nincs eleg fesz egy bizonyos orajelhez akkor ott felvillan es lejebb veszi. Majd megnezem valamikor.
-
válasz
Strezi #25488 üzenetére
Úgy van.
Korábban nem kaptam választ a kérdésemre, mondván nehogy elbaltázzam az én "kicsikémet". De hát van a környezetemben olyan aki még tud ebben abban segíteni nekem, ha én nem boldogulok. Így megcsináltam amit akartam szépre.
Minden egyes forradalmi gondolatomért nem ülhetek mindig vonatra és a többi. -
válasz
Strezi #25450 üzenetére
Azzal inkább ne dicsekedj
Aztán valaki majd megkeni úgy ahogy te csináltad, majd e módon elpukkantja a notiját és utána meg majd a sírba fog kívánni
Sok "szabatos" megoldást szoktam alkalmazni én is a mindennapok során notebookok szerelésekor, de amiket publikálok azok elég kiforrott technológiák, amiket nyugodtan rá merek bízni az egyszerű júzerek tehetségére is! -
válasz
Strezi #25165 üzenetére
A kapillációról nem halottál? Ez így trehányság úgy ahogy van; írtad, hogy egy óra volt az egész szerelés. Tehát nem lenne nagy macera szétszedni és némi kapton szalaggal lemaszkolni. Más nem igazán jó, mert csak a kapton és a ragasztója hőálló! Ha kell szívesen adok.
A gallium bele fog diffundálni a hűtésbe, tehát ha tönkre megy a géped, akkor felejtsd el a garanciát. Hiába takarítod majd le a chipeket nyomtalanul, látni fogja a szervizes, hogy meg lett vasalva! -
-
NTonee
veterán
válasz
Strezi #25115 üzenetére
az úgy épeszűnek tűnik, de azért érdemes figyelgetni játék közben is mondjuk msi afterburnerrel, vagy csak hwinfoval mikor kilépsz, hogy utólag mit mutat.
(#25120) gorkij: minimum pasztát cserélni kellene. Valamint a procin a feszültséget kicsit lentebb venni intel xtu-val, ha a pasztázástól nem javulna látványosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Asus Tuf A15. Ryzen 6 6800h. 32gb ram . 1tb + 4tb m2 ssd
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- Lenovo X1 Carbon gen4 i7-5600U, 8GB RAM, 2k érintő, hibás billentyűzet!
- HP Compaq 610. CPU T5870 2 Magos. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapot. Töltővel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest