- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
consono #95509 üzenetére
valószínűsítem hogy 10+ év múlva (de szerintem 20 éven belül) már tényleg egy multimédiás gép lesz a központ, nézve a cloud és game pass szolgáltatások térnyerését is. GPU-hoz ugye még Box se kell, és vannak olyan Samsung tv-k, amik szintén tudják Box nélkül használni a Box cloud szolgáltatását (bár szerintem androidon is szintén tudnám, de már lejárt, szóval most nem tudom megnézni, hogy gép nélkül is megy -e)
PS-nél is ugye bevezették ezt a féle megoldást, szintén van cloud megoldás. Szintén nem tudom, hoyg kell -e gép hozzá, hogy cloudon keresztül tud játszani, ha van előfizetésed, de azt most újítottam meg, ha már 25% off volt az évesre, szóval a hétvégén rálesek.
Ha igen, akkor megint ugyanott vagyunk, hogy gép előtt játszol.
Persze jó kérdés, mit hoz a jövő, de úgy látszik bevált az az előfizetéses szolgáltatás úgy, hogy több száz játékkal tudj játszani ingyen, ha van előfizud mindkét nagyobb oldalról.
-
vakablak93
őstag
válasz
consono #95492 üzenetére
Azért az a 16-30 fps amiket láthatunk engem még nem győz meg, ha elérik az átlag 100 fps akkor én leszek az első aki vált, de ez szerintem bilibe lóg a kezünk esete...
Itt inkább azt láthatjuk, hogy ha az irodai géped igpjén játszogattál eddig, ha véletlen eszedbe jutott ilyen elvetemültség, akkor mostmár mehet ugyanez macen is.Legalábbis nekem ez ennyinek tűnik nem többnek.
csupati: macbook airt, hogy kontrasztosabb legyen a váltás, egy ideig lehet agybajt kapsz a clevo után, mert nem tudod lenyomtad-e a billentyűket annyira nincs útjuk
-
Frozen
addikt
válasz
consono #95411 üzenetére
Akkor legyen ez 6,3W/Mag a 7845HX verzionál , 4nm vs 10nm
Bocsi de ez nagyon kevés 2,5x nagyobb csíkszélen alig fogyaszt többet
#95412vakablak93
Minden elavul az enyém is , de én nem is írogatok arról ,hogy ezt meg azt agyba főbe tuningolok, nem mokolok a hűtéssel minden héten stb... Jah igen 1500 ba vettem egy olyan gépet aminek az ára már régen megtérült.
Azt mondod az nvidiánál sincs fejlődés szóval ezzel akkor meghazudtolod még a gyártót is?Szerintem jól látható,hogy minden évben 10-30% pluszt hoznak , csak sokan nagyon elkanyarodtak a 4k irányába a 14-16" os gépeken ahol igazából semmi értelme nincs csak izzasztod a notid.
#95414Smithy87
Ez valószinüleg azért van ,mert az inteles vonal régebbi technologiával készül és nem élvezhetik még az új csíkszéleségek előnyeit ezért több energiát nagyobb turbó keretet használnak. Ha beállítod az intel xtu ban mennyi wattot egyen a proci maximálisan akkor nagyon szépen kitolható az üzemidő és ez idő alatt semilyen hátrányt nem fogsz észrevenni akkuról. -
Medocsabi
addikt
válasz
consono #94627 üzenetére
Akkor pláne tök fölösleges gamer notebookot venni
Véleményem szerint gimihez amúgy is baromság, kétlem,hogy sokat van úton egy gimnazista,amihez notebook kellene. Persze ez szülői döntés nyilván.
Egyébiránt egy közepes garis gép helyett én biztosan inkább egy ilyen Alienware-t vennék, ez akkor is gép lesz még,amikor a Legiont repohárnak újrahaszonították -
echterion
nagyúr
válasz
consono #93995 üzenetére
Előtte is drága volt a telekom, meg minden más telkós cég itthon, plusz nem csak náluk drágább jóformán minden tech cucc, hanem országos szinten nem éri meg ezeket megvenni itthon (sőt az élet szinte minden területe drágább már nálunk, mint odaát sajna). A drága és el nem adott drága cuccokból nem fog profitot beszedni. De tavaly se omlottak össze, idén sem fognak, úgy érzem. De felesleges ebbe belemenni itt, nem egy adó fogja egy cég árképzési stratégiáját gyökeresen megváltoztatni.
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #93832 üzenetére
A Ryzen prociban nincs gpu?
Mert valoszinuleg az NV GPU kajal iszonyatosan sokat, igy a beepitettel lehetne nyerni jo sok idot akkurol.Nalam a Razerben direkt nem hasznalok MSI Afterburnert, mert az folyamatosan lekerdezi az NV GPU-t es igy konstans 10-15W extra fogyasztast general. Nv nem kapczol ki soha.
Azaz akkurol a 8+ ora helyett lenne kb 2-3. (80wh akku).
Lehet nalatok is ki lehetne tolni az akkus uzemidot, ha kiderulne mi szivja le feleslegesen.
Ujabb HP uzleti notikban 45-51wh akkuk vannak es 10+ oras uzemidoket igernek. Szoval a nem annyira energia takarekos gaming szektorban is illene tudni legalabb a felet ugyanakkora akkubol. -
laposonly11
senior tag
válasz
consono #93432 üzenetére
Igen, és azok vékony irodai gépek, pont ilyenre vadászok én is a legújabb Ryzen 9 7xxx processzorral(csak még mindig nem kapni a boltokban, CPU only, dedikált kártya nélküli verziót
) ott az integrált IGP " AMD 780m" 60-75 fps-el viszi a Cyberpunkot 1080p ben low-mid kevert beállítások mellett, brutális.
-
laposonly11
senior tag
-
válasz
consono #92984 üzenetére
Ha a natív számolási eredményeket vesszük, akkor valóban sokkal gyengébbek, de ami az utasításkészletet illeti, ott meg lexikonok, a hagyományos GPU-k napilap szintű tudásához képest. Kb olyan mint a nemrég megjelent M1-es M2-es processzorok az almás rendszerekben. Ott megtehették, hogy csináltak egy célorientált hardvert az oprendszer alá.
-
ldave
félisten
válasz
consono #92925 üzenetére
1920*1200-es HP monitorom van, azt csatlakoztattam HDMI-n keresztül hozzá. Fura élmény az egész, fut a játék 60 fps-sel, ahogy szokott, csak néha beakad egy-egy frame erejéig. Böngészés közben azt veszem észre, hogy az egér mozgása lesz darabos pár pillanatra. De majd még tesztelgetem kicsit jobban.
-
FőDudu
veterán
válasz
consono #92523 üzenetére
Nekem ugye automatikusan valtogatna az Intel es NV kartyak kozott, de ha megy az AB, akkor nonstop ax NV megy. Azaz ohne energia takarekossag.
Ha megy az AB, akkor ott az NV kartya a hwinfoban. Ha nem, akkor csak az intel latszik.
Lehet, hogy csak az en gepemen van igy.
Nalam plisz 10-15w ertelmetlen fogyasztast okoz ezzel. -
vakablak93
őstag
válasz
consono #92454 üzenetére
Akkor erről lemaradtam köszi a pontosítást, jó ha win alatt is megy rendesen a dekk.
A gamapasst nem követtem sose , mert nem érdekel, nekem az érdektelen játok gyűjteménye kb.
Ami az Asust illeti, nem tudom elképzelni hogy kellően olcsón jönne, 800-1000 dodó krül szerintem már sok.
Még régebben nekem is tettszett a gondolat ezekkel kapcsolatban, de már nem érzem ezeket ennyiért reálisnak.Ellenben egy használt SteamDeck 300 euró körül egyre vonzóbb ajánlat, nehéz is ellenállni
-
Frozen
addikt
válasz
consono #91264 üzenetére
Azért ,mert mobilitásban verhetetlen. Föleg ha mondjuk a kanapén filmeznél vagy csak böngésznél nem kell az öledbe venni a nehéz gépet ,ez igaz utazásnál is. Sok előnye lenne.
#91263Smithy87
A közel 13" os apple sem tiszta akku sőt nem is olyan hű de vastag mégis képes üzemelni 8-10 órát.
Ha pedig ép leülnél a gép elé és játszanál egy játékot akkor meg ott az asztalon a laptopban az erősebb hardwer csak beledobod a kijelzőt és már nyomod is.
Én szerintem lehetne itt sok mindent a gyártóknak csinálni ,csak semmivel nem foglalkoznak és úgy vannak vele inkább csinálnak 2-3 termékcsaládot és terméktipust a laptopokból is,hogy minél szélesebb régióban tudják beárazni magukat és minnél többet eladni minden ár szegmensben.
És pont ezért van a gaming laptopoknál is egyre jobban elterjedőben,hogy ugyan abbol a márkából kiadnak 2-3 szériát is más kódnév alatt csak vigyed.Persze fejleszteni és belerakni az új dolgokat nem akarják.
Nézd meg pl az msi GT laptopját 6600 euroért kapsz egy tök gyatyi webcamot, meg egy 144 es fos kijelzőt. Oké 4k meg mini led stb amminek kb sok értelme semmi (tudom nem értetek egyet velem ezen a téren) ,de a lényeg az hogy kapsz egy csúcsgépet és javarészt marketing fogások árán próbálják elsózni úgy hogy közel sem a legjobbat kapod. ( PL ebből is kimaradt a vapor hűtés amivel szerintem tuti hatékonyabb lenne még a mostanitól is)
De hát ez csak pár apróság volt , na meg a hülye led villogás mintha erre is mindenki vevő lenne.. Oké ki lehet kapcsolni ,de könyörgöm nem az oviban vagyunk. -
echterion
nagyúr
válasz
consono #90767 üzenetére
Hát én inkább nem véleményezem, mert élőben még nem láttam, csak a netes cikkeken keresztül, így nehéz megmondani,hogy jó lesz-e vagy sem. De alapvetően nem tudok azonosulni ezekkel a fake frame meg előre legyártott textúrákkal, jobb szeretem a kiszámolt dolgokat. De persze a szemünk könnyen becsapható, így lehet, észre se venném a különbséget, de a tudat...eh nehéz ügy ez.
-
törölt tag
válasz
consono #90461 üzenetére
Nem, viszont ilyen fizikai méretekkel és árral lesz 4060, ami meg job lesz nála, sokkal, ráadásul modernebb processzorral (7940HS vagy Raptor Lake). Szóval sehogy se jó ez a gép. Pl. MSI Cyborg 4060-nal 1100$ listázza a BestBuy, míg a Zep G16-ot 4060-nal 1449$. Szóval amennyit kérnek ezért (~1700Euro), ennyiért bőven lesz alternatíva, ami veri.
Pl. a Strix G18 i7-13650HX+4060 1800 Euro. -
FőDudu
veterán
válasz
consono #90339 üzenetére
Peldakent irtam.
A geepemen 300Hz a monitor - es szerencsemre a CS:GO pont annyit tud max beallitason.Ha a 2070 Super Maxq GPU-nal negyszer erosebb az uj GPU, akkor (elmeletileg ugyanigy) ki tudna hajtani a 4K felbontast.
Azt azonban megneznem, melyik GPU 4X erosebb egy 2070 Super kartyanal - tehat ha nem akarnak makettkodni a 60Hz frissitessel, akkor valamit tenni kell. El kell hitetni a felhasznaloval, hogy a 4K felbontas - ami szerintem 14-15" meretben egyszeruen felesleges - is rendesen meg van hajtva. Jon a DLSS es hasonlo - a reszletekkel trukkozo - megoldas, amik mind arra lettek kitalalva (mert mi masert csinalnanak valamit ami gyakorlatilag interpolal), hogy a GPU-t valamilyen modon gyrosabbanak tuntessek fel a valosagosnal.
Nyilvan sarkitok, de belso kis kijelzon a 4K elmeny az nem ugyanaz, mint egy jo nagy TV kijelzojen. Ott meg lehet a huha erzes - laptopnal ketlem. Inkabb a panelek kulonbsegebol adodo (Ips/Oled/MiniLed) kulonbsegek amik szemet szurnak. Nem veletlenul vezette be az Apple a retina kijelzo elnevezest. Az ha jol tudom annyit jelent, hogy a felhasznalo mar nem kepes a pixeleket megkulonboztetni. (12 inch tavolsagrol, 326ppi pixel suruseg folott).
Azaz szep es jo, hogy hozzak ki a sok 4K kijelzos gepet, de azert a 4K kijelzot meg is kellene tudni hajtani.
De ahogy en itt latom, meg a dupla teljesitmeny is alig van meg. (FS, 49k vs 20,8k). Az meg valljuk be eleg karcsu. Peldanal maradva: 300Hz Cs:GO az 4K-ra atszamolva (300x2,5/4) 187,5Hz lenne. Ami nem rossz. De a CS:GO az egy szamologepen is elmegy. Azaz ha ott ilyen merteku a visszaeses, akkor mi lesz egy CP2077 es hasonlo kifejezetten fps gyilkos cimek eseten? 20Hz?
-
RM007
addikt
válasz
consono #90343 üzenetére
Hasonlóan. Annyira szerencsére nem vagyok megszálott hogy ezen paraméterek is mozgassanak. Maga a kijelző akár maradhatna örökre, ha egyszer bejött, tetszik, átment a vizsgán. Marad a biztos stabil és könnyen menedzselhető, vezérelhető 60 fps. Csak ennek a folyamatos kiszolgálására vagyok hajlandó költeni és ez már igen régóta működik is nálam.
-
Frozen
addikt
válasz
consono #90339 üzenetére
Itt nem csak a 300 fps ről van szó.
Én pl a szememmel látom ha 100hz monitort nézek hogy vibrál a 200 feletti annyira tiszta hogy nem látok már semmilyen vibrálást.
Fps játékok alatt pedig nagyon nagyon sok haszna van hogy 60 al megy a játék vagy 300 al... Pl ha rádlőnek nem biztos ,hogy pontosan látni fogod gyenge képernyő frissitéssel honnan is volt ,vagy hol rezzent meg a falevél viszont ahol szinte tükör sima a kép ,mert sokkal gyorsabban jeleniti meg ezért sokkal részletesebben látod.
De autoversenyzős játékoknál is így van.
Vannak erről youtubon videok érdemes nézegetni én tuti 144 hz ért már egy petákod nem adnék. -
válasz
consono #89998 üzenetére
Ez alap, tudom, hogy AMD vonalon nincs Thunderbolt, az Intel technológia. Dokkolókat árulok, és sokszor AMD-s géphez vásárolnak Thunderboltot, azt visszaküldik, hogy nem működik ... de ez lengyel oldalon van, sok a meggondolatlan vásárló. Magyarországon tudatosabbak az emberek.
-
válasz
consono #89940 üzenetére
Ja vagy hogy ez M.2-es. Én nem merném rákötni a gépem, ha már van benne valami dedikált GPU. Anno nagyon régen valami X220T-s laptoppal csinált valaki ilyet, azóta nem követtem az eGPU-t. Nem tudja kihasználni a max erejét a külső graf.kártyának, anno valaki pont olyan laptopot keresett nálam, amiben volt benne PCI LANE X4-es, hogy azzal majd gyorsabban fog menni az adatátvitel.
Ha nagyon-nagyon rá lennék kényszerülve (de nem leszek), akkor maradnék a drágább eGPU-s megoldásoknál, és a TB3 / TB4 technológiánál, ami sokkal megbízhatóbb lehet (vagy nem).
-
efegyke
tag
válasz
consono #89940 üzenetére
Próbáltam a Thunderbolt csatolót is az Intel-es gépemmel(Legion eGpu stationnel Thunderbolt 3) de kanyarban nem volt az m.2 adapterhez képest. Mindkettő pcie 3.0x4 sebességet használ de a Thunderbolt 3 belső vezérlője elvesz a teljesítményből így ugyanez a 6700XT lassabb volt a tesztekben abban a gépben mint az AMD gépemben. Azzal megfejelve hogy az Inteles laptopomban i5 1245U CPU van, aminek az energiatakarékos magjait folyamatosan 100%on pörgették a játékok, nem tud velük mit kezdeni. Pedig a 3D Mark CPU teszt alapján az AMD 5800H teljesítményének a kétharmadát tudja az a procc...
Ugyanez a kártya egy 4.5Ghz i5 10600k val tudott 26321 pontot. A laptopban 27628. A sávszélesség nem limitáló tényező.
Az átalakító kb 26ezer forint volt. 5ezer ft a kábel ami kijön a gépből és. 2 HDMI kinézetű csatlakozó a vége. Az egész adapter csak utána jön. -
HawerKing
őstag
-
HawerKing
őstag
válasz
consono #89296 üzenetére
Right click on the right side panel and click on New > DWORD (32-bit) Value.
Set the name of this newly created DWORD as Attributes.
Double click on the newly created DWORD and set its value as 2.
Restart the PC and check."
idájig tudtam eljutni... innentől nem értem, jobb klikkeljeka jobboldali ablakba és nyisak egy uj Duplaszó(32bites)(magyar a windows és igy irja) cuccot majd ezt nevezzem át Attributes nek?? Kipróbáltam igy de itt már van egy Attributes nevü cucc és nem engedi hogy ezt a nevet adjam neki -
HawerKing
őstag
válasz
consono #89291 üzenetére
consono 11es windows van fenn de nem találtam ilyet benne, viszont ha az aksi jelre rámegyek a tálcán akkor ott az üzemmódoknál van 3 lehetőség, hatékony energiafogyasztás, kiegyensulyozott és legjobb teljesitmény opció Mire rakjam? [kép]
De nem szokottt csakis játékok közben melegedni (legjobban GTA4) normál használatnál 40-60 fok közt van. Érdekes mert az nvidiahőfokánál nemis irja ki a HW Monitor hány fokos [kép]Csupati Szatmári vagyok
-
AtHoS
nagyúr
válasz
consono #87998 üzenetére
Ez a gép lesz az inkább [link] de ennél is van PWM, bár legalább 50% fölé elegendő vinni a fényerőt ahogy írják az erre érzékenyeknek.
Meglátjuk, mit tapasztal majd barátom
Köszi a tippet
Szerk.
Bakker. Lehet nem is PWM érzékeny, mert azt írta vissza, hogy ha leveszi a fényerőt 30..40-re, akkor jobb számára
No utánanézek winben lehet-e színhőmérsékletet módosítani -
FőDudu
veterán
válasz
consono #87814 üzenetére
Overlay editor plugin kb barmit kirak.
-
válasz
consono #87635 üzenetére
Teljesen mas dolog az, ha van ARM-es windows IS, meg ha a kovetkezo verzio CSAK ARM.
Elobbi jo, mert bovul vele a piacuk. Utobbi (szamukra) rossz, mert nullarol kezdodik a verseny, es akkor nagyon hamar letarolja oket a naluk ertelmesebb konkurencia (aki, hogy hirtelen peldaval eljek mondjuk nem erolteti az erintokepernyore optimalizalt gui-t olyan kornyezetben, ahol 99.9% feletti az egerhasznalok aranya). -
Smithy87
senior tag
válasz
consono #87574 üzenetére
Kompromisszumos mindenképp. De mediumon vállalható akinek elég a médium. Nekem pl elég. Engen egy t2000 lepett meg ami egx kb 40w os 1650. Mediumon valhalla 1440p ben!! 35fps division 2 45fps. 1440p ben!!! Fhdban 50 körül a valhalla 60 a division2. Ennél egy 40 wattos 3050 kb 20% al jobb....
Én örülnék ha 2 kilógram alatt lenne elérhető választék ezekből.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
consono #87431 üzenetére
Maga a port replikátor mint eszköz az egy nagyon jó dolog valóban. Nekem is van, igaz most fogom eladni, mert megszüntettem a külső bill, monitor duót, csak a laptop maradt meg egy egér.
Ahogyan viszont a Gigabyte ezen laptop esetén kivitelezte, szerintem elég gagyi hatású.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
consono #87381 üzenetére
Asus támogatós weboldaláról mit kellene leszedni és felrakni a kezeléséhez?
Chipset szekcióból ezt?
Intel Dynamic Tuning Technology (DTT) Driver
This package includes Intel's Dynamic Tuning Technology (DTT) driver to enable coordinated control of the platform to achieve efficient power and thermal management.
-
apszi
őstag
válasz
consono #86606 üzenetére
De a freesync nem csak akkor működik, ha az is igpu és a gpu hibrid módban van?
echterion
#86607Úgy értem, hogy a lapos usb-c- ből, ami elvileg display portként is működik (lehet rosszul tudom), rákötni a külső monitor display portjára. Baromira nem vagyok otthon a laposokban. A lényeg, hogy szeretnék venni egyet, amit külső monitorra kötve a 3050-es gpu-t tudom freesync-el használni. Vagy ezeknél nincs erre lehetőség?
Tehát, ha van Thunderbolt csati, azon keresztül ez lehetséges lenne? Pl. Legion 5 . -
Dhampir
félisten
válasz
consono #82014 üzenetére
Szia!
A Dell G15 5515 notebook esetében említett Crucial memóriamodul 8 GB verzió mellett ez a 16 GB típus is jó lehet?
Például az Amazonon említették ezt a másik típust is, mint lehetőséget.
Azonban a kép szerint (ha jó fényképet töltöttek fel) mintha más lenne a csatlakozófelületen lévő kialakítás (vagy csak meg kell fordítani a fotót?):
8 GB
16 GB
-
válasz
consono #85867 üzenetére
Ennyi, kéremszépen!
Én is úgy vagyok, ha egy játékkal túl sok kompromisszumot kell kötni, hogy élvezhetően fusson, akkor inkább elengedem... Ilyen volt anno a CP2077 az elején. Igaz, hogy azóta sokat faragtak rajta, optimalizálták, stb, de már elszállt addigra az újdonság varázsa... -
törölt tag
válasz
consono #85691 üzenetére
Ha valakit nem zavar a külföldi beszerzés és ilyen árkategóriában keresgél, akkor németből ez igen jó vétel.
Lenovo Legion 5 15IAH 15.6" WQHD 165Hz i7-12700H 16GB/1TB SSD RTX3070 DOS 1300€
Kb. 530.000Ft + szállítás
12. gen intel i7 a már új performance/efficient core felépítéssel
DDR5!
TGP 150W RTX 3070
2K 165 kijelző G-SyncNem nehéz haza juttattatni.
Segítek is ha kell.
Ha van kint ismerős, akkor meg izipizi.
Lenovo Legion 5 15IAH 15.6" WQHD 165Hz i7-12700H 16GB/1TB SSD RTX3070 DOS++ Cyberport -
cs.zs.
veterán
válasz
consono #85676 üzenetére
Ó, ott nem az az EDGE a lényeg, hanem hogy előtte 8GB RAM-os gépekkel voltak felszerelve, és kb tavasztól amikor belelendültek a sok excelbe, ledöccentek a gépek.
Sorra mindenki kapja az új, 16GB-os gépeket, és tőlem kérdezi a fiam, hogy mi a picsáért nem H-s procikkal, 32GB gépeket kapnak, meg hogyhogy i5-10... gépek érkeznek 2022-ben?
Hát nekem mi közöm a nemzetközi gigacége IT-beszerzéseihez?
(a fiúcska kapizsgálja a dolgokat, és szó sincs játékról, meg GPU-ról) -
Ubul86
őstag
válasz
consono #85631 üzenetére
Series X-em van, ott nem tapasztaltam ilyet, az, hogy beakadt a karakter adott tereptárgya, annál inkább. De amúgy nem a legjobb játékmenettel rendelkezik, kicsit sírok is amiatt, hogy ezt hogy sikerült egy Limbo és Inside után. Kb másfél órám van benne, abból 1 ment el a házban, mert nem tudtam, mit kell csinálni
aztán persze beindult
Annyit láttam a pc-s résznél (megmondom őszintén, ott még először a virágboltit néztem meglehet azzal volt a baj), hogy ha billentyűzettel játszottam volna, akkor nem engedte a grafikai beállításokat, meg úgy kb semmit se állítani. De ha rákötöttem az Xbox kontrollert, akkor meg simán :| szóval ott ideig-óráig elvoltam a pc-ssel, szerintem max fél órát, aztán láttam meg, hogy ja, game pass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest