- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Intel:
Lesz Thunderbolt-od. De, ha azt sem tudod, hogy mi és sosem fogod használni, akkor AMD mert jobban lehet hűteni mint az intelt.
Az intelnek nagyon jó paszta kell már kb. azonnal vagy fém.AMD-vel:
Akku üzemidő is sokkal jobb lesz. Teljesítmény különbséget nem nagyon fogsz érezni. -
Én úgy szoktam aposztrofálni a G-Sync előnyeit: annyit dob a játék élményen, mintha egyel erősebb GPU-val szerelt gépet vennél. Pl: 3050 helyett 3050Ti lenne benne. Ha belefér a büdzsébe, akkor mindenképpen G-Sync-es gépet vásárolj. Nekem sajnos nincsen a gépemben és elég sokszor érzem a hiányát. 😢
-
cs.zs.
veterán
iGPU és GPU között ne (alkalmazáson belüli) váltogatást képzelj el. Adott alkalmazás futtatásakor vagy egyik megy, vagy másik. (esetleg mindkettő, mondjuk a dedikált nagyon, az integrált meg alapjáraton)
szekra 86602
Nincs esetleg energiatakarékos módban a géped?
Tedd már át teljesítmény módba, és úgy dugj bele bármit. Automatikusan röffennie kellene a dedikáltnak. -
-
Ukraan
aktív tag
Még egy apróság. Most olvastam consono hsz-ét amire az enyémmel együtt reagáltál. Nálam a hibrid mód ki van kapcsolva a GPU-n(KillHates javasolta egy korábbi szervízelés alkalmával), így használom a fent leírt módon a monitort a géppel. Hibrid móddal még ki sem próbáltam, hogy hogyan működik a dolog.
-
echterion
nagyúr
A monitorod támogatja ezt a módot (akkor is kell támogatnia ezt, ha DP átalakító kábellel kötöd össze őket)? Először ezt kell kideríteni, utána jön a lapos. AMD oldalán tudtommal az integrált megoldások nem támogatják, csak néhány asztali vga (pl. 6900XT), Intel oldaláról a 10. generációtól támogatja ezt a feature-t, ha a monitor is támogatja ezt a módot, és utánanézve van usb-c opció is a TB mellett, de ez nyilván laptopja válogatja majd.
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Legion 5 Pro (Ryzen 5 5600H, Rtx 3060)-s tapasztalattal tudok szolgálni.
Én USB C - DisplayPort kábellel Legion Y25-re kötva használom sokszor a gépet. A monitor Full HD, 240 hz, FreeSync Premium, G Sync kompatibils.
A fenti konfig simán meg tudja hajtani, az Nvidia driver rögtön felismeri G Sync kijelzőként a monitort és úgy is kezeli.
Remélem segít valamit... -
echterion
nagyúr
Én nem tapasztaltam ilyet, de az érzékenyebb szeműek lehet, látnának ilyesmit.
A freesync fogas kérdés. Először is kell egy olyan monitor, ami támogatja a DisplayPort Alternate Mode-ot és támogatja az adaptive sync-et / freesync-et / gsync-et ezen keresztül. Ilyenből nem sok van, mivel a vga-kon rendszerint nincs ilyen csati, ellentétben a sima DP-okkal, amikből van egy halom rajtuk, így nincs sok értelme ennek a támogatásának a monitoroknál. Aztán kell egy ezt támogató kábel is, illetve kérdés, hogy a laptop maga támogatja-e ezt a funkciót. Na erre nem nagyon találtam utalást sehol, de ha lenne, szerintem a Dell oldalán lenne rá utalás. Szerintem ez csak TB csatin fog menni, az meg nincs a Ryzen procis 5515-ösökön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- OpenWRT topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Medence topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest