- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
wanted5 #79756 üzenetére
1, A stílusod hagy némi kivetnivalót magából. Talán a sanyarú gyermekkor.
2, A Wifi helyére semmikép ha a főgépemről van szó, ha nem akkor meg bárhová, mert aminek a helyére megy azt tudom pótolni, habár csak mondom a Wifi is mehetne máshová!!!
Nyilván sd kártya csak adattárolás, most is használom arra. Amúgy lassú sd? Nem mondanám, fejlődik az is egyre gyorsabbak, legközelebb egy 1TB-os lesz a befutó....adattárolásra, filmnézésre pl tökéletes. Régi gépem van, lassan pont hogy ezeknek van értelme.
3, Egyszer élünk és a filléres dolgokat szeretem kipróbálni.
4, Van pár régi kiselejtezett, szétszerelt laptopom, talán ideje lenne őket felújítani, akár a hiányzó részegységeket beszerezni és ott húzni rajta ahol tudok a felhasználói élményen.
5, Nekem ez hobbi!!! Megtanulhattad volna, az ezekre való ráfordítás lehet más mint nálad.6, A mostani gépemre nagyon büszke vagyok, nem lenne ha rád hallgattam volna.
-
válasz
wanted5 #79586 üzenetére
Tudom
Csak egyszer azt mondja meg valaki ezek miért nincsenek onnan kitiltva? És még csak nem is a kínai Ali. Egyébként arra utazom hogy valaki közülünk vesz egy ilyet és megmondja mennyi a valós háttértároló méret és sebesség. Nem rég egy barátom vett ehhez hasonlóan pendrive-ot, a hirdetett 2TB helyett 64GB jött a házhoz úgy 2 ezer forintért.
-
válasz
wanted5 #79401 üzenetére
Sőt még az is lehet hogy a fejlesztők dobják fel hogy minél többen lássák mint egy reklámot. Miért reklám? Mert ma már szinte mindenhez kell rendes net és ez csak úgy oldható meg ha megveszed. Ez régen talán nem így volt ma már így van. Ha van rá lé akkor fizetni fogsz érte, nem tudod megspórolni.
-
TOZ
addikt
válasz
wanted5 #79086 üzenetére
Koszi!!
Nekem is az a megfejtés sejlik ki. Jó pár évig legyen elég.
Ha már veszünk, akkor olyat vegyünk. Az olcsóbbak TCO-ja sokszor több…A dlss nem tudom mi
(nem értek a hw-hez, csak reviewekat bujtam pár napig, abból jutottam oda h R7 és 3060 ami most az “alap”, ha hosszabb távra szeretnek megoldást.)
Persze, ha van még tipp akkor köszönöm!
-
2018
senior tag
válasz
wanted5 #78947 üzenetére
En single player Aaa jatekokhoz vagyok szokva ahol allithato a nehezseg…
Tobbszor vegig szoktam vinni a jatekokat amelyik eleg jo. Ha huzosabb elmeny kell max nehezseg de elotte mindent easyn tolok ki. Doom eternalt is igy toltam ki meglett a skill a max nehezseghez. Kvazi fejlesztem magam. De kinlodas elott elvezni is akarom a jatekot.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #76251 üzenetére
Értelek.
Személy szerint úgy gondolom, hogy ami nekem van, erre a célra tökéletesen megteszi.
Csak a bill.+egér és a 2 db 5v venti van rajt és más nem (és nem is lesz) a TB3 port meg ellátja energiával.Sokat agyaltam ezen, de ez volt a legegyszerűbb megoldás összességében.
HUB már eddig is volt (USB-C - USB-A átalakító kábel is megvolt) használva, így 2 port helyett "most" 3-4 eszköz is használható 1 porton (TB3/USB-C).
Több nekem nem is kell jelenleg. -
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #76249 üzenetére
Tökéletesen megfelel.
Ilyen kábellel van csatlakoztatva a HUB a TB3 porthoz [link]
Ez 5v igen, de megegyezik a 12v (PWM) változattal a tudása (100%) csak annyi, hogy ez nem 4 pin / PWM (tehát fix. 1500rpm amin megy, mint a 12v verzió maxon)
Hidd el tüzetesen utána jártam mielőtt berendeltem minden komponenset... -
Silverboy
aktív tag
válasz
wanted5 #74769 üzenetére
Telefon mindig Mi és Redmi lesz, a Redmi megmaradt mint al (kivált vonal olcsóbb szegmens) és a Xiaomi lesz a "régi Mi" fővonal.
Ehhh bonyolult a működésük ennyire nem egyszerű.
TV - Notebook - Telefon mind az övüké, minden más meg hááát... lutri lesz, ha nem találnak ki valamit.
Mondjuk nekem Mi Note 10-em van, arra nincs panaszom. -
-
válasz
wanted5 #74619 üzenetére
Szerintem fontos az ilyeneket is látni itt a topikban.
Ezzel az újabb átalakítóval már akár RTX3000 kártyákkal is lehet CPU limitesen játszani (a lassan 8 éves CPU-val), ha az eddigi limitáció nem lett volna elég.
Most a VRAM-os témában inkább még se szólalnék.Szilárdnak abban igaza van, hogy itt már kár logikát keresni, mert egy szerelemprojekt.
Ez egy Ferrari motorral szerelt 1200-es, ami már ki se tud állni a garázsból (a'la laptop amit nem lehet hordozni), de a bench padon jót megy. -
hszilard666
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
wanted5 #74102 üzenetére
Explorer az ugye memory leak-es volt meg a vegleges verzioban is. Nem tudom azota javitottak-e, vagy az Razer-es gyari win azzal jott-e.
Nekem is soknak tunik a 48GB elfogyasztasa, de nem tudom mit hasznal.
Nalam a chrome vagy 20 tabbal 182MB!!! memoriat hasznal.
Ebben van Gmail, Gdrive, forumok, VPN authentikacio, stb. -
-
válasz
wanted5 #72419 üzenetére
Nyilván megmarad szlováknak, németnek, stb a fizikai billentyűzet kiosztás, de mivel magyarul gépelünk; egy idegen szoftveres billentyűzet kiosztásnál sokkal nagyobb szopás kibogarászni magyar hosszú magánhangzókat -mert ezeket sokkal gyakrabban használjuk- mint egy külföldi kiosztásnál azokat ritkán használt speciális karaktereket mint pl. a + jel...
Baromi egyszerű a történet; alapértelmezetten magyar a kiosztás, és másodlagosnak meg beállítja a szlovákot, szuahélit, kandzsit, vagy ami a gyári volt és amikor kell egy tilde akkor CTRL+SHIFT és máris könnyű megtalálni a ~ jelet!
-
válasz
wanted5 #72419 üzenetére
Nagyon egyszerű, a shiftes módosító a jobb felső index (ha nincs ott semmi, akkor az eredeti)
Az altgr pedig jobb alul.Ha meghagyod eredetinek, akkor egyáltalán nem lesz rajta, úgy mégnehezebb kibogarászni.
Senkit nem szólnék le azért, mert nem tudja, hogy mi hol van.
Házi feladat:
Üres papír, ceruza, puskázás nélkül! Rajzold fel a billentyűzetet shiftes és altgr-es módosítókkal együtt. Ha elsőre megvagy, vendégem vagy egy sörre! (De a számsor altgr része is kell hibátlanul!)Kb.-ra sokan tudják, de sötétben mégnehezebb, meg KÉNYELMESEBB, ha ott van. Ilyen alapon dobd ki a matracot az ágyból, anélkül is tudsz benne aludni
-
Frozen
addikt
válasz
wanted5 #70484 üzenetére
mert van akinek nem mindegy a kijelző méret a 17,3" az annyi a 15,4 és a 16" elég kicsi én csak vakondnak hívom ezeket a kategoriákat.
(sok esetben már a 17" is annyira össze van zsufolva a bill stb ,hogy az ember azt gondolná rossz gépet vett mert ez egy 15-16" kategória.... )Ami még késöbb vissza üthet amennyivel jobb féle a pro,hogy más a kijelző felbontás ezáltal rövidebb életű lesz hosszú távon ,vagyis majd mindenek állítani kell a felbontását késöbb mikor már nem bírja a konfig. -
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #70109 üzenetére
Nem, perf. módban van mindig a gép, szerencsére látni a power gomb ledjén, hogy miben van. Amúgy érdekes, mert a tesztek alatt azért nem annyira vészesek a hőfokok, csak a végén lévő cpu tesztben fossa el magát. Majd ha lesz egy kis időm játszani, letesztelem azt is, hogy némi játék alatt meddig engedi el a cpu-t.
Speedy007: köszi, teszek vele is egy próbát majd. Nem is az zavar, hogy hangos, inkább az, hogy lüktet, hol jobban, hol kevésbé tekeri a ventiket. Ha egyenletes lenne, sokkal kevésbé lenne zavaró.
-
-
-
gago1975
őstag
válasz
wanted5 #67886 üzenetére
Ha hűtőpad akkor egyértelmen Deepcool MULTI CORE X6 (DP-N422-MCX6) 121,4CFM (légszállítási teljsítmény) ez csendes (felső szegmens 2x14+ alsó szegmens 2x12 cm venti, 4x1000RPM és max 24dBA) és háromállású kapcsolója van, külön tudod, hogy csak a felső, csak az alsó vagy az összes veti menjen.
Nekem a G751 alatt volt, nem akart leesni róla soha, mikor a párom ezen dolgozott home office-ban vele, mert dönteni kellett a kényelmes gépelés miatt neki akkor raktam alá.
Most a gyerek használja a Helios 500 alatt.
Akinek eddig ajánlottam ők nagyon meg vannak vele elégedve vele, 17"-os géphez is bőven jó.
Stabil, csendes, jó hatásfokkal hűt.
Legutóbb hexup fórum társ kérdezte tőlem privátban, hogy milyen, ő vett ilyet egy G712 alá és nem győz hálálkodni.
Nyugodtan megkérdezheted tőle, de ha olvassa, akkor biztos reflektál rá és megerősíti az ajánlásom.A kupakos megoldás nem emel annyit rajta és nem is elegáns megoldás, nem segít a gép szellőztetésében annyit.
A pasztázás kötelező, mert a gyári az rossz minőségű, 99%-ban be van száradva. Vidd ki Csepelre KillHates mesterhez, garancia vesztés nélkül megcsinálja neked.
-
gago1975
őstag
válasz
wanted5 #67495 üzenetére
Szia.
1. Neki HDMi elosztó kell.2. A Legion Y540/740-nél külön van mini Dp1.4, az USB type C 3.1 gen 1 csak 5Gbps adatátviteli sebességet tud, Dp ként nem funkcionál
A Legion 5 2020-as modelltől megszűnt a külön mini Dp, lett helyette az USB 3.2 gen 2 ami minimum 10Gbps, de már esetenként gen 2x2 20Gbps-t is tud.
USB type C 3.1 gen 1 5Gbps, csak adat.
USB type C 3.1 gen 2 10Gbps 4K/30Hz
USB 3.2 type C gen 1 5Gbps
USB 3.2 type C gen 2 10Gbps 4k/30Hz
USB 3.2 type C gen 2x2 super ss 20Gbps 4k/60Hz, újabb hardware - támogatásuaknál már lehet 4K/120hz.est találni. -
gago1975
őstag
válasz
wanted5 #67490 üzenetére
Szia.
Szeretnék venni egy erős laptopot, ebben szeretném segítségeteket kérni.
Használtan, 200.000Ft-ig! 3d modellezés, cad-cam lenne a fő cél,F1 2021, Assetto Corsa, Dirt Rally 2.0Szakmai vagy egész egyszerűen nyers oldalról közelítsem meg a választ?
Nyers válaszom, hogy ilyen gép, ennyiért nincs.Szakmai oldal: 3D modellezésre, CAD-CAM-hoz elengedhetetlen minél jobb kijelző panel, a színlefedettség sRGB 90% feletti, ADOBE RGB 60% felettinek kell lenni, a színpontoság (ΔE Color / ΔE Grey scale) 2,3.vagy az alatt kell lenni. 1-es érték a legpontosabb, 6-os érték már csak elégséges, de 15 a legrosszabb érték.
Egy i7-7700HQ GTX 1060m nem lenne egy rossz konfig, pld MSI GE63/73-ban, vagy a GT sorozatban, de nem egy Legion 720-ban.
Hogy értsd miről beszélek: Lenovo Legion Y720 (7700HQ, Full-HD, GTX 1060) Laptop
Maga a gép nem lenne rossz, közepes minőségű összeszerelés és anyag minőség/használat, DEEEEE!!!!!! a kijelző panel amit használnak hozzá az egy botrány!!!!!
LG Philips LGD0533 LP156WF6-SPK3X-Rite i1Pro 2
Maximum: 296 cd/m² Közel 300nit, nem lenne rossz.
Average: 275.4 cd/m²
Minimum: 2.8 cd/m²
Brightness Distribution: 86 %
Center on Battery: 288 cd/m²
Contrast: 800:1 (Black: 0.36 cd/m²) A Kontraszt viszont elégséges értékΔE Color 5.29 | 0.59-29.43 Ø5.5 Ez CAD-CAM-hoz iszonyat kevés, elég színpontatlan
ΔE Greyscale 4.5 | 0.64-98 Ø5.8 Ez CAD-CAM-hoz nagyon kevés, színpontatlan
Ezek iszonyat értékek, egy sima budget gépnél elfogadott, de egy anno közepes gamer-hez is nagyon rossz, ráadásul CAD-CAM-hoz???? na ne!!!!!:57.47% sRGB (Argyll 2.2.0 3D)
39.75% AdobeRGB 1998 (Argyll 2.2.0 3D)
57% sRGB (Argyll 1.6.3 3D)
37% AdobeRGB 1998 (Argyll 1.6.3 3D)
38.43% Display P3 (Argyll 2.2.0 3D)
Gamma: 2.39
A késleltetés annyira nem gáz, de nem is jó.
Response Time Black to White...............24 ms
Response Time 50% Grey to 80% Grey.....43 ms
Legion Y720at, i7-7700hq | 1060 mobile 6gb | 16gb ramos konfiggal pont 200ért, viszont gepigeny.hu alapján egy i5-8.gen 1050 ti kombó több fps számot tudna produkálni kb bármelyik játékban. Mit gondoltok? +#167986SeniorTilla
Ez meg úgy hülyeség ahogy van!!!!!!!
A 8th gen CPU-k alapesetben jobbak lennének munkára mint a 7th gen-es de ez se igyaz minden esetben. Játékokhoz egy i7-7700HQ sokkal jobb mint egy i5-8300H és a GPU-t nem is hasonlítom össze.
Figyelj, ha esetleg találsz MSI GE63VR 7RE-t amiben ez a panel van:
Chi Mei N156HHE-GA1 (CMN15F4)X-Rite i1Pro 2
Maximum: 297 cd/m²
Average: 273.2 cd/m² Minimum: 5 cd/m²
Brightness Distribution: 84 %
Center on Battery: 285 cd/m²
Contrast: 1239:1 (Black: 0.23 cd/m²)
ΔE Color 3.52 | 0.59-29.43 Ø5.5
ΔE Greyscale 3.41 | 0.64-98 Ø5.8
99.99% sRGB (Argyll 2.2.0 3D)
86.67% AdobeRGB 1998 (Argyll 2.2.0 3D)
100% sRGB (Argyll 1.6.3 3D)
77% AdobeRGB 1998 (Argyll 1.6.3 3D)
91.33% Display P3 (Argyll 2.2.0 3D)
Gamma: 2.05
vagy olyan Asus ROG GL703-at & MSI GE73VR 8RF amiben ilyen van
Chi Mei CMN1747X-Rite i1Pro 2
Maximum: 331.1 cd/m²
Average: 312.4 cd/m²
Minimum: 20.45 cd/m²
Brightness Distribution: 86 %
Center on Battery: 331.1 cd/m²
Contrast: 1068:1 (Black: 0.31 cd/m²)
ΔE Color 2.86 | 0.59-29.43 Ø5.5, calibrated: 2.66
ΔE Greyscale 4.3 | 0.64-98 Ø5.8
99.81% sRGB (Argyll 2.2.0 3D)
83.1% AdobeRGB 1998 (Argyll 2.2.0 3D)
100% sRGB (Argyll 1.6.3 3D)
75% AdobeRGB 1998 (Argyll 1.6.3 3D)
90.14% Display P3 (Argyll 2.2.0 3D)
Gamma: 2.268Akkor ilyet keress, hátha valaki megszabadul tőle.
Ezek nagyon jó minőségű és összeszerelésű gépek, sok mai gép a közelébe sincs egy régebbi MSI GE 63/73-nak.Nézd, ez pld ilyen gép MSI GE73
Stealth ThinRAIDER 8RE Gamer,17,3"FULLHD IPS, i7-8750H/16GBRAM/SSD+HDD/GTX1060/120Hz LCD vagy ez is MSI GE73 8RE i7 8gen-GTX1060-HDD ÉS SSD- 120HZ csak picit drágábbak, de ezek használhatóak arra amire neked kell, és ráadásul i7-8750H-s 6mag 12 szálas CPU-sok. -
gago1975
őstag
válasz
wanted5 #66988 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de nehogy már korlátozza a Lenovo, hogy max meddig lehessen SSD-t tenni, mert az nagy öngól lenne.
A Radium is tesz bele 2TB-set, és szerintem tehetsz bele nagyobbat is.
Gawamatsumegelőzött, igaz az csak Sata-s M.2 és nem Nvme-s, de az nem lehet befolyásoló tényező.
De Mind1 is, mert neki max 2TB-s kell.Találtam egy ilyen bejegyzést
Bios - lásd a BIOS és IDE korlátok előzményeit , de minden modern laptopnak rendelkeznie kell UEFI biossal, ahol nincs gyakorlati korlát (a korlát meghaladja a 9 milliárd TB-t)Rendszerindító betöltő és particionáló rendszer -
Az MBR 2 TB-ra korlátozódik, de minden modern rendszernek GPT-t kell használnia, amelynek ugyanazok a korlátai vannak, mint az UEFI bios-nak - lásd : GYIK: Drive Partition -
2018
senior tag
válasz
wanted5 #65295 üzenetére
Nem eleg hogy atalltak bga-s gyartasra, de az anyagminoseg is rosszabb mint par eve. Minden csavaron stb probalnak sporolni, mindegy milyen arkategoriarol van szo. Az hogy mar a ramot is forrasztanak az alaplapra az no comment kategoria mar. Nem a tartossag mar a cel. Autot is ezert vettem inkabb 20 eveset.
-
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #64659 üzenetére
Ez nálam időnként előjön, megunom az aktuális vasat és valami újra vágyom. Már jó ideje nem játszok vele, így meg felesleges itt tartanom egy DTR-t, még netezéshez se szoktam elővenni, arra is csak a telómat használom inkább.
Most leültem kicsit AC Odyssey-t nyomni, jól esett, de nah, nem is tudom...lehet csak öregszem.
Mindenesetre ez eddig rekorder, több, mint egy éve megvan már, fasza gép, de csak azért, hogy itt legyen, felesleges benne hagyni a pénzem. Úgyis kelleni fog az upgrade, ha mégis megjön a kedvem a game-eléshez, így előbb-utóbb ugyis meg kellene tőle válnom. -
motifator
senior tag
válasz
wanted5 #64659 üzenetére
Csak csendben bólogatok, de én is így gondolom. Persze ha kisebb, mobilabb vasra vágyik, akkor meg tudom érteni, de akkor sem egy "ilyen" légiósra cserélném, pedig ami az ár érték arányt illeti tényleg ütős, de ez csak az én véleményem.
Nekem megjött a kis "netezősöm". Jól el is vettük a szűzességét. Köszönöm KH Mester
-
-
válasz
wanted5 #64036 üzenetére
És ha csúcson járatod a procit úgy mennyit ír? Nálam úgy 20-30W között mozog. Mondanám nálam is eltűntek az idő alatt bizonyos beállítások a gaming centerből, és hiába teszem újra megjegyezte a rosszat.
Kiegyensúlyozott beállításnál nem járatva sem sokkal kevesebb a fogyasztás. -
-
Darth_Revan
veterán
válasz
wanted5 #59054 üzenetére
Itt a tökéletes lehetőség indítani egy KillHates GoFundMe projektet
[link]
Lehetne a projekt neve: "A PC Doktor házhoz megy!"
Mindenki adakozhatna és a végén Attila venne egy lakókocsit, így a laborja mobil lenne és mindenkihez házhoz menne
Egyik nap Debrecenbe forraszt, következő nap már Szombathelyen
-
Speedy007
őstag
válasz
wanted5 #58690 üzenetére
1TB-s van benne háttértárnak ami tökéletes, engem a 256-s zavar mert nincsen mozgás terem a gépben a mert 237GB áll rendelkezésre abból még a windows is abból is vesz el és a maradékkal kell gazdálkodj okosant játszani. Ezért kérdeztem hogy mely azok 500-s SSD-k amikkel kompatibilis a géppel mert hasonló fel állás volt korábban az asztali gép esetén ami nekem töletes volt
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
wanted5 #58326 üzenetére
HP gepnel alaplap csere utan en a sajat BIOS buheralo progijaval irtam be a regi gep azonositojat.
Ott van egy olyan windowsos progi ami kepes a BIOS beallitasait kiolvasni - es vissza is irja.
A kapott szovegfajlt szerkesztettem es az azonositokat beirkalva a gep rendesen indul.Egyebkent lenne valami uzenet ami csak 10x-i inditast tesz lehetove es folyton kiabal a bootnal.
Egyebkent milyen geprol van szo?
-
válasz
wanted5 #57097 üzenetére
Igen procinál...utasításkészlet, támogatások mik fel vannak tüntetve, igen ezt vágom, csak kérdés a nagy difi mikor és miben mutatkozik meg. Az új laptopos modellek között is van 4/8 szál, igaz mai gen-es cpu-val mint ahogy mondod nem teljesen ugyanaz mint az enyém máshogy csomagolva(Mondjuk nálam szépen konfigurálható a határai mellett). Amíg nincs vele látványos gondom nem nagyon foglalkozom vele, tapsolok hogy még használható.
(az erősebb, fejlettebb igpu egy optimus esetén nem látványos teljesítmény terén, mert játéknál nem oszt nem szoroz, nem is használom)A vga kapcsán, persze értem, csak ezt a amd-nvidia....egyetértünk teljesen más gondolkodás, és mint látjuk mobil téren az nvidia jött ki győztesen az életképesebb technikájával, legalábbis eddig. Kár pl hogy nincs új amd-s féle mxm versenyző, sem játékos, sem a quadro-hoz hasonló firepro(ha jól mondom) modell mi régen volt. Az is segítene a kedvezőbb árak alakulásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest