- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergello #100553 üzenetére
Tudod ki az a Kósa Lajos?
#100539 Rathrol :
Nálam 80C-re van állítva procinál a max venti fordulat szám. Ha azt eléri bekapcsol. Mondanám a Clevo laposomnál mindent is tudok állítani ami csak eszembe jut a jó komfort érzet érdekében. Emellett van alul külső hűtés is ami sokat tud még segíteni ha kell. Nagy terhelésnél szoktam használni. (Na ez az a laptop ami senkit sem érdekel.) -
válasz
Gergello #96923 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy ki volt az az elmebeteg aki úgy gondolta, hogy egy monitor hirdetésben a jelenetek közé jó dolog valami flicker-effektet vágni és ki volt az a retardált aki a marketing osztályon ezt jóvá is hagyta?
Így valahogy azt az érzést kelti az emberben, hogy egy ilyen terméket fog kapni...
Olyan mintha úgy reklémoznának egy autót, hogy az folyamatosan; lerohad, kigyullad, szétesik... -
Frozen
addikt
válasz
Gergello #94859 üzenetére
Szerintem ez inkább azért van ,mert az alsó kategoriában esetleg használtan vásárol az esetek nagy részében. Ha újjat vesz valaki akkor kapásból vissza lehet külteni,hogy rossz vagy hibás és nincs vele problém max várni kell pár napot az újra.Azért a cégeknél mostmár egyre komolyabb minöségelleőrzésen mennek át a vasak és nem véletlen adják a garanciát a gyártok. Hibás darabok ettől független becsuszhatnak amit rögtön cserélnek is.... Használt piacon ugye ez nincs.
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Gergello #93795 üzenetére
mailboxde.com
Eddig nem csalódtam bennük, tucatnyi cuccot hozattam velük be, többek között a mostani gépem is rajtuk keresztül érkezett. -
echterion
nagyúr
válasz
Gergello #93664 üzenetére
Szét még nem szedtem, nem volt rá szükség, de a Lenovo oldal szerint 2 db m.2 csati van benne. Tesztelgetni nem sokat teszteltem, amire kellett, bőven jó, de ha valami érdekel, megnézem szívesen. Annyi, hogy w11 van rajta, azt nem cserélem most le semmire, a leány már rendesen belakta.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gergello #93568 üzenetére
Igy van. Akinek futja majomra....
Tegnap vettem uj gazt az autom klimajaba. A regi mar nem volt jo
Nem volt elegsehes a hutes. Vagyis az en oldalamon hutott, a nejem oldalan meg nem.
2 hetbe tellt mire kiderult hol tudjak megtolteni.
Ugyanis a 2018 utani autokban mar ujabb gaz van ami legtobbszor R1234yf. Ez cserelte le a regi R134A-t amit mindenhol tudnak tolteni.Na elobbit nem. Gyulekony, mergezo, csak vizsgazott szemely kezelheti. Szervizeknek nem eri meg a tanfolyam es a szukseges eszkoz fenntartasa.
Szoval meg a helyi markaszerviz is elszallitana az autot mashova a toltesre. Hagyjam ott 2 napra.
Igy magam mentem utana, hol tudnak ilyen gazzal dolgozni. Aztan tegnap utba esett a szerviz. 30perc es 120 Euro utan meg lehet ujra fagyni. ( mult heten kapott uj szurot, szoval pollen/bakterium/virus/pm2.5/korom is kiszurve.)
-
válasz
Gergello #93558 üzenetére
Én simán feladnám a helyi postán elsőbbségivel. Küldtem már én is csomagot KillHates mesternek több ízben is. A lapost úgy csomagolnám hogy akár dobálni is lehessen. Bár szerintem évente egyszer nem kellene hogy számítson drága gamer laptop mellett egy utazás személyesen hozzá. Azt lehetne belekalkulálni laptopvásárlásnál, egy szakemberi karbantartást.....a laptop postázás ilyen árértékben nekem olyan kicsinyes, értem ezalatt ha laptopra telt teljen annak karbantartására is.
-
Frozen
addikt
válasz
Gergello #90318 üzenetére
Jó de azért a 4k ra és az uhdra sem utazik mindenki szerintem tök8 hogy 14-15 zollban de még 17" on fhd vagy 4k
Ha szép a kijelző akkor fhd ba is szép lesz minden és semmi különbséget nem fogsz látni.Teljesen parasztvakítás az egész. Az asztalt is szépen be lehet állítani aki nem fér el rajta.... szóval igazából egyetlen egy érv sem szól a 4k mellett.
Lehet olyan játék ,de ezzel sem játszik mindenki 100 ból talán 5 en... -
cs.zs.
veterán
válasz
Gergello #87741 üzenetére
Ezért írtam úgy, hogy
"nagyonnagyon külső peremkerület"
a lakcímük 6791 SZEGED...
Nyugi, ők sem örülnek ennek a lefedettségnek. Már azt sem értjük, hogyhogy nincs Dorozsmáról valami rádióhullámos jobb megoldás?
musicproo 87743
Nem úgy kell megközelítened a dolgot, hogy "jelen van a melegedés".
A laptop háza egy kis doboz, amibe sokkal kisebb ventillátort lehet beszerelni, mint egy asztali gépbe, nyilván sokkal kisebb lesz a légszállítás is. A hűtés méretéhez van belőve a dolgok teljesítménye, illeszteni kell egyiket a másikhoz. Egy asztali gép teljesítménye 500-600-1000 watt is lehet, itt meg 200-300 wattról beszélünk.
Természetesen melegebb és zajosabb lesz a laptop amikor fingatjuk, és elhallgat ha csak böngészünk rajta.
Az elmúlt években talán a Lenovo Legionok oldották meg legjobban ezt a dolgot, de jönnek az újabbnál újabb masinák, aztán majd meglátjuk. -
-
Ubul86
őstag
válasz
Gergello #85551 üzenetére
én is így voltam vele, de amikor megvettem, úgy voltam vele, miért ne, ha megtehetem (ok, részletre, de ment volna egybe is, ha nagyon akarom)
Ettől függetlenül mióta gyerek van a háznál, azért ténylegesen nehezebb időt szánni a hobbira, és ez már a konzolra is ugyanígy igaz. Aztán meg most már egyre nehezebb dönteni is, hogy most melyiken? GPU-ba bekerült a Sommerville pl , mindkét helyen tudnék vele játszani, de Box elé jobban leültetett, mondjuk azért is, mert valami oknál fogva pc-n nem tudtam settingeket állítani a játékon belül.
És most már egyre vékonyabb a határ konzol és pc között. Korábban azért tartottam ps-xbox-ot mert hogy exkluzív dolgok vannak mindegyikre, és érdekel
Mostanság lassan csak a ps éri meg egy pc mellett. Kérdés, hogy meddig, hisz már a Sony is egyre inkább dobálja ki az exkluzív játékait pc-re is (persze nem mindet, várok is még néhányra, hátha, de Ps5-re már végképp nem költenék szivesen...)Most meg még beteg is a gyerek, kb akkor játszottam utoljára, mikor RM-mel beszéltük a Devil In Me-t, akkor is kb 1 órát toltam vele. Azóta annyit se, mert szarul alszik, én altatom, nem igazán éri meg így bármit is elindítani + még az is, hoyg nekem is kéne 1-2 órát aludni per nap
Bezzeg gyerekkoromban mindig álmodtam egy "csúcskategóriás" gépről, 36 vagyok, mondhatni van minden, csak idő nincs
(bár lassan kedv se, valahogy nem úgy kötnek le már a játékok mint régen)
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gergello #85551 üzenetére
"Igazából csak a feleslegességéről próbálom meggyőzni magam, minek arra gép, hogy mondjuk heti 2 alkalommal, 11 és éjfél között tudjak rajta 1 órát jásztani."
Ugyanígy vagyok én is, sóvárgok egy legion után, de valójában időm se lenne nyúzni, úgy meg minek költsek, ráadásul hátha a 4000es széria valami csodát hoz, - ha meg nem legalább csak csökken valamennyit a 3000-esek ára (remélem)
szóval én már biztos kivárok tavaszig/4000.. bár ezt eddig is tudta mindenki
-
FőDudu
veterán
válasz
Gergello #85406 üzenetére
Eleg idealis kis cucc az tartalom fogyasztasra. Minden ujdonsagot tud, fem haz, jo kijelzo, jo akkuido - es kezbe veve is meggyozoen massziv kis cucc.
Megtapiztam egy uzletben, nagyon egyben van. Es marha kicsinek tunik a 14"-hoz kepest.
Ha ezt meg megfejlik valami streaminges megoldassal, ashatjak a sirjat a gamer laptopoknak is. -
FőDudu
veterán
válasz
Gergello #85399 üzenetére
Ez nem annyira draga felenk.
800 Euro korul van. Kis akcioval mar nagyon jo ar.
Megtapogatva nagyon minosegi gep.
Oled, USB4, stb..Szerk: 2 eves mobil elofizu melle annyi. A nelkul 1000 Euro folott van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Gergello #85245 üzenetére
Nálam 30/5 van hivatalosan max. (Telekom) és a 2 eres duplázva van 4 eresre (nálam), így fix. 50/10...
Város 8km távolságra, mellettem lévő falu(k)ban amik távolabb vannak, már van optika (használatban) Telekom által...én nyúzom őket meg Polgármestert is, hogy mi lesz már és évek óta tervezés alatt van még mindig. Az optika meg a falu táblánál van, tehát a vonal addig ki van építve/húzva, de az 50m-re lévő T központhoz már nincs elhúzva.Most 2023 első negyedévre ígérték...a kiépítést.
-
Dhampir
félisten
válasz
Gergello #84482 üzenetére
"Majdnem."
A kevés tárhely (csak 256 GB SSD, amiről kiderült, hogy nem lesz elegendő, az előtelepített rendszer helyfoglalása miatt is, és még plusz ráfizetéssel kellett volna bővíteni), a gyenge színvisszaadású, fakó színeket produkáló gyári kijelző (például összehasonlításképpen egy ThinkPad T510 HD+ TN panelje szebb színvilágot képes visszaadni némi kalibrálással, nem beszélve egy szintén régi Dell Precision M4600 nagyon szép FHD TN paneljével).
Ezenkívül az itteni topikban egy segíteni próbáló hozzászóló hardverhibára tippelő megjegyzése kisebb pánikot keltett bennem régi rossz emlékek felidézésével (ám amint később kiderült, a furcsa jelenséget csak az Alienware Command Center okozta) , mivelhogy nem szerettem volna rögtön szervizeléssel indítani a használatbavételt, sajnos ezt türelmetlenségem miatt (már nagyon kellett volna egy számítógép) elhamarkodtam.
Viszont a hardverkonfiguráció kellőképpen erős volt, csak úgy kente-vágta a megnyitott böngészőlapokat. Egyébként feltehetően a S.T.A.L.K.E.R. 2 játék látványvilágához az RTX 3050 VGA-hoz társuló 4 GB videomemória már kissé kevés lett volna, de egyéb felhasználásra az augusztusi akcióban ár-érték arányban nagyon jó notebook volt, ami mellé még a megnyugtató Dell szervizháttér is hozzátartozik.
-
TestamentDNR
aktív tag
-
Dhampir
félisten
válasz
Gergello #84209 üzenetére
Miért, mennyibe került a társnak, hol láttad a megnevezett összeget?
Ha már szóba került az "AMD modell", kapható a 15ACH6H párja is, a 15ACH6A, ami valóban "teljesen" AMD köré épül, lévén, hogy az AMD Ryzen processzor mellé egy szolid AMD Radeon RX 6600M videokártya került.
-
Mr.Csizmás
titán
-
ricogsm
őstag
válasz
Gergello #83835 üzenetére
nyáron nem használtam, elcseréltem. Meg nagy volt nekem a 17 mert ügye nem mindig gamerkedik az ember.
ölben már brutális volt.
Megtaláltam a rog17 tesztjét. Akkor nem is csinálok a Dellről mert ideges leszek
És itt az első Nitro gamer notim amibe belefutottam akkor kerültem ide a csopiba .. És akkor derült ki, hogy a Nitro milyen fos lcd-vel van szerelve. Gago elvtárs akkor hívta fel a figyelmet. -
Speedy007
őstag
válasz
Gergello #83481 üzenetére
Meg kell hogy kövezzem magamt én is azt mondtam korábban hogy 4GB semmire sem elég még a 6 is szódával elmegy kategória ezek teljesen igazak most is ha az ember új AAA-s kevésbé jól optimalizált címekkel akar játszani de ha jól optimalizált és kevésbé gép éhés címekkel játszik akkor egy 3050/3060-s bőven elég előbb kifejezetten ajánlott szerintem mert nagyon meglepő hogy mit produkál hőmérséklet téren ez hordozhatóság téren nagy előny mert nem kell a hűtőpadot magaddal hurcolni (végre valahára sikert beállítani a Legion 5 Pro-t 3050-el nincsen rajta a vírus) minden másra ott a DLSS amivel elég korrekt játék élményt tud adni játékok alatt
-
FőDudu
veterán
válasz
Gergello #83481 üzenetére
En eleve sejtettem, hogy a 6GB Vram karcsu lehet - mondjuk amikor en vettem a sajatomat akkor erosen hianyos volt a piac az uj GPU verziokbol.
Kivancsisag szintjen persze foglalkoztat, mennyivel lenne erosebb egy ujabb generacios GPU - de CS:GO alatt nem lenne ertelme ujitani. Igy is eleg jol birja, az uj meg kicsit tobb fps-t tudna. Nem szoktam merni, de az hot mindegy, hogy 120 vagy 140fps. 300-ig birja a beepitett kijelzom.
Az ujabb gepekben van G-sync, enyemben nincs. De igazabol ilyen fps mellett tartok tole, hogy tokmindegy. Elo ember nem veszi eszte a tearinget - ha van is
A budget kategoriaban lehet, hogy mondjuk 6gb lesz az alap. A 3050 4GB-ja az nagyon limitalja a hasznalhatosagot. Anno ezert meg sem fordult a fejemben a G14. Ott ugye 3060 6GB volt a hatar - ma mar tudjuk, hogy tele lehet azt tolni. Bennem volt egy eloerzet, hogy inkabb a 2070s - az teljesitmenyben kb ugyanazt tudja es megis kicsit tobb memoriaja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest