Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Speedy007
üzenetére
Ráadásul tök mindegy mit veszel, ha gariztatnod kell, úgyis küldik ki Szlovákiába. Az áruk nagy része meg úgyis a Szlovák depóban van, most ha le tudják venni a polcról az XY terméket és Pestre küldeni, akkor a ZX termékkel ez miért nem működik ?
Valami oka biztos van, nincs itt egy interkontinentális boltos ?

Alzánál az utolsó négy megrendelt laptopból 3 Legion 7 volt..
-
válasz
Tegrinator
üzenetére
Na majd ki fog derülni.
Aztán ha megy, akkor öröm, de ha nem akkor a kábelt megtartod (jó lehet még) vagy elállás
-
Tegrinator
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
hát itt most (furamód) a monitor a butább, hdmi 1.4 csak. Na rendeltem USB-C - DP kábelt gyorsan, azt írják még a G-Sync is működik ezzel
-
-
válasz
Tegrinator
üzenetére
DP-hez nem értek, de az általad kívánt Felbontás/Hz-hez kell mind2 oldalról teljesülnie bizonyos feltételeknek.
Monitor tudja, gondolom laptop is. Ott HDMI lenne vagy DP ott is?
Akkor DP to DP kábel kell (az nem tudom mit tud ill. milyen szabványok vannak) ez segítség lehet: [link]Ha egyik fele DP a másik HDMI akkor DP to HDMI kábel kell neked. Segítség itt: [link]
Ebbe a témába Gago volt a szaki, én nem sokat tudok, de próbálok segíteni.

USB-C to DP-be nincs tapasztalatom.
-
-
Gergello
addikt
Akinek 3050 / ti-val van az új légiós tenne fel teszteket ? Pl. Superposition 1080p extreme. Köszi.
-
Tegrinator
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Monitor oldalon nem hdmi 2.1 a tortenet(hanem 1.4 vagy mittomen, de csak 60Hzen hajlando futni) , azért gondoltam hdmi to dp-re... De közben olvasom, hogy USB-C to Dp kábel lehet a megoldás... Ilyet használ valaki, működik?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Gyenge a procid azért van.
Nálam stabilan jön az a pár fps amit ki bír nyögni.
Vagy az ssd túl lassú.
Lehet egy a többihez képest gyenge láncszem ami talán nem bírja tartani azt a tempót amit kellene és időnként behúzza a kéziféket. Lődd be 60 fps-re és nem lesz gond, csak nem fog eleget fogyasztani a vga. Majd kibírod valahogy.Amúgy képzeld jó az a geci rtx 2080. Pici hibája sincs, rohadna meg, gyulladna ki és égne el az a szemét áruló videokártya. Ilyen rossz helyzetben még nem voltam a laposommal. Vannak ötleteim hogyan tovább, de most inkább megnézek egy jó filmet azzal többre megyek, mint idegesítem magam.
-
válasz
Tegrinator
üzenetére
Szia!
HDMI 2.1 kábel ami nem olcsó, biztos jó lesz, de azért Belkin-t nem kell venned (az 10k+)

Ez nem drága és jó is. Én ilyet használok és 1440p @ 120Hz megy és menne a 2560p is 120Hz-n de a laposon nincs HDMI 2.1 így 1440p a max. 120Hz-n (TV-m ennyit tud, Hz) -
Tegrinator
csendes tag
Sziasztok! Legion 5-höz vettem 2.1 HDMI kábelt, hogy majd jól 2K 144Hz-et nézek a monitoron. Hát nem, a monitor hdmi-je az csak 60Hz-et bír...(Acer XB271HUA)
Egy hozzáértő volna szíves linkelni egy olyan HDMI(laptop) to DP(monitor) kábelt, amin átmegy a 2K felbontás 144Hz-en? Kerestem én, de elég zavarosak a leírások(4K60Hz-kösz, de mivan a 2K144Hz-el?)....
pls
-
-
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
csak 180W aha
hüpp hüpp 
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Inkább örülni kellene annak, hogy nem torture load-ot kap a GPU, mint egy átlagos optimalizálatlan játéktól. Teljesen normális ez a jelenség. (nálam is 180W-on megy a 220W keret mellett)
Ubisoft címeknél jellemző, hogy a TDP korlát határozza meg az FPS-t, de régen a pubg menüjével is lehetett stressz tesztelni (meg imádkozni, hogy hamar meccset találjon).Az 1.5 patch amúgy annak ad sokat, aki előtte is játszott a játékkal. Ilyen állapotban kellett volna megjelennie, de ez már történelem.
Lag nálam sose volt, lehet kevés a memória neki
-
Ez a CP 2077 v1.5 sem a legjobb... azt vettem észre ahogy haladok a játékba előre, a GPU a 180W TDP-t sem éri el...már azt hittem valami gond van a GPU-val, de most megnéztem TimeSpy Extreme-n és minden OK

A játék optimalizáció nem a legjobb még mindig. /bár FPS megvan, de van mikor belaggol és leesik 8-9-re
/1x volt eddig/
Most voltam az Arasaka támaszponton (betörni és hackelni) -
Speedy007
addikt
válasz
üzenetére
Múltkor is emiatt értetlenül álltam nem értem hogy a mechanikus billentyűzet és az ollós billentyűzeteket esetén lehet kapni bármilyen nyelvi kiosztással idehaza negyed annyiért mint a magyart és ennek ellenére viszik mint a cukrot. A laptop esetén miért nincs ilyen opció vajon?
-
Speedy007
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nincsen mit, bár ezzel a "kályha ezüst" színnel nem vagyok nagyon ki be külve de majd megszokom
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Érdekes, hogy nem írják, milyen billentyűzettel kapható (előző alkalommal megtették).
Ráadásul veszik (most ugye a megrendeléseket rendesen mutatják, mert jól megbaszták őket ezért), van jövője a szlovák/cseh gépeknek Magyarországon
Remélem az alzanal is így látják.. -
-
-
2018
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
O megint van szupi. Kripto nem ugy nez ki be fog dolni kapalni jo lenne.
-
Ubul86
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
3070-el, ez tök jó lenne ... fenébe, hoyg csak 1.5 hónap múlva lesz pénzem új gépre :/
-
Speedy007
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De most drágább múltkor úgy rémlik 640 körül volt 650
-
Megint van Alza-ban Legion 7: [link]
1-2 nap és gondolom megint eltűnik -
echterion
nagyúr
válasz
zala005
üzenetére
Három gépet mutatnék, ezek biztosan jó gépek, volt mindegyik típus a kezeim között korábban már. Mind 3050-es vga-val szerelt gép, jól összerakott gépek, talán a Nitro a leggagyibb ilyen szempontból, mármint anyagminőségre, de az is jó még, a kijelzője érzésre az Asus-nak a legjobb talán. Egy hátránya van mindnek, csak 8GB ram van bennük, de a jó hír, hogy ez később bővíthatő garivesztés nélkül:
- Dell G15 (15) Gaming 5515: 349.900 Ft
- Acer Nitro 5: 344.900 Ft
- Asus ROG G713IC: 349.900 Ft -
Speedy007
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Quiet/csendes módban megkotlik nagyon lassan tölt be mindent a játék alatt. Nem tudom hogy én nem értek e hozzá de pl. a Forza 5 horizont nem akar az istenért sem elindulni abban az üzemmódban
-
zala005
tag
Sziasztok!
Eléggé határeset, amit kérdezni fogok, mert ismerősömnek keresek egy nagyon belépőszintű (új) gamer laptopot. A keret max 350 ezer lenne (persze minél olcsóbb annál jobb), és igazából a cél csak annyi lenne, hogy ne essen szét 2 hét után, és ne legyen minden héten szervizbe küldve a gép. Előny, ha szép a képe azért, de ez szubjektív. Szóval semmi egyéb igény nem lenne specifikációt, színt, márkát illetve.
A megcélzott jatékok között Battle Royale játékok szerepelnek, szóval nem óriási gépigényű játékok (pl. Fortnite, vagy Realm Royale).
Van esetleg olyan komromisszumos gép, ami azért használható?
Olvastam, hogy a GTX 1650 (Ti), már nem ajánlott, viszont én pl simán elvagyok még a GTX 1050-el is (4GB), pedig annak idején az sem volt ajánlott, de nyilván én sem játszom WoW-nál komolyabb játékkal.Köszi előre is!
-
válasz
Ubul86
üzenetére
37k cakli pakk. (U3 Plus meg 2 Noctua venti + y cable + ragasztós kábel lefogató) többi az volt.
Amúgy nincs sok jelentősége (Genesis Oxid 250 is jó valamire)
és nekem jól jön ez az Extra levegő amit a két Noctua venti tol, úgy vettem észre pl. CP 2077 alatt jobbak a hőfokok és a Samu 970 EVO Plus se melegszik annyira. Tehát a jobb/friss légáram csak jobb nekem, mivel alulról szívja a laposom a levegőt - 2 oldalt + hátul meg tolja ki a meleget. 
Nem fúj vissza semmit, csak a friss levegőt a gépnek.
KH köszi az ötletet!
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
és így mennyibe jöttél ki kb, az új ventik meg cooler master?
nekem is a genysis van, igazából tényleg nem nagy durranás, de legalább megemeli a gépet ,és egy fokkal jbob a szellőzés

amúgy az ,hogy ilyen erősen fúj a mókolt pad, nem gond? (értem ez alatt ,hogy nem fújja vissza azt, amit nem kéne?
) -
válasz
wanted5
üzenetére
Értelek.
Személy szerint úgy gondolom, hogy ami nekem van, erre a célra tökéletesen megteszi.
Csak a bill.+egér és a 2 db 5v venti van rajt és más nem (és nem is lesz) a TB3 port meg ellátja energiával.
Sokat agyaltam ezen, de ez volt a legegyszerűbb megoldás összességében.
HUB már eddig is volt (USB-C - USB-A átalakító kábel is megvolt) használva, így 2 port helyett "most" 3-4 eszköz is használható 1 porton (TB3/USB-C).
Több nekem nem is kell jelenleg. -
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amit írtam ott nem a kábelen vagy a hubon volt a lényeg, hanem a dedikált áramforráson (ami történetesen tud 48W-ot), így nem a gépednek kell az áramot adni, tehát nem is terheled vele.
-
válasz
wanted5
üzenetére
Tökéletesen megfelel.

Ilyen kábellel van csatlakoztatva a HUB a TB3 porthoz [link]
Ez 5v igen, de megegyezik a 12v (PWM) változattal a tudása (100%) csak annyi, hogy ez nem 4 pin / PWM (tehát fix. 1500rpm amin megy, mint a 12v verzió maxon)
Hidd el tüzetesen utána jártam mielőtt berendeltem minden komponenset...
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Vegyél egy normális USB HUB-ot és minden gondod megoldódik örökre. Pl. TP Link UH700/720.
Én a 720-at vettem 10k körül, most eléggé elszállt az ára, de 48W-ot tud max leadni 7 adat + 2 töltő port is van rajta + ugye a gépből is csak 1 kábel fog kijönni, sokkal esztétikusabb.Amúgy ezeket a hűtőpadokat saját adapterrel kéne megoldani, úgy még talán értelme is lenne, mert az 5 volton megtekert ventik elég harmatosak szerintem. Lenne legalább 9V vagy ugye 12, mint a PC-kben.
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor viszont szinte csak a Sonnet Breakway Puck sorozat jöhet szóba, mert az eGPU házak 99.9%-a normál asztali kártyákat fogad
Hány wattos a 2080S? -
-
hito
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Igen, erről lehetett olvasni egyébként, hogy lefelé fogja nyomni az árakat. Kicsit én is elrugaszkodottnak éreztem az Aya Neo, GPD és OneXPlayer árait, de érthető, hiszen elég monopól helyzetben voltak valós versenytárs nélkül. Na ennek most vége, a SD tényleg teker egyet ezen a helyzeten. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy sok vizet nem fog zavarni a SD ebből a szempontból, mert majd az említett gyártók felpozicionálják a termékeiket, mondván...és ide bármit lehet helyettesíteni az általam, SD hiányosságaiként említett felsorolásból + jöhetnek még egyéb fejlesztések is.
-
Raymond
titán
Gondoltam hogy fogepnek nem az igazi, de a kategoria arazasaban azert gondolom keletkezett vagy fog keletkezni egy kis vihar. Gyakorlatilag felezi az arat ha a OneX AMD-s (de mondjuk Inteles is) gepeit nezem. Eroben nem ugyanaz de azert biztos jobb a 8.4-es magasabb felbontasu kepernyo (1280x800 felbontasban is jatekok alatt).
-
hito
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Nem off ez, végtére is gamer mini "laptopokról" van szó
A Steam Deck-kel nekem sok problémám van, nem tartom a legjobb választásnak az alábbi okok miatt:- méretéhez képest pici kijelző és még alacsony felbontású is
- 1db árva USB csatlakozó
- nincs rajta biometrikus azonosításra szolgáló hardver
- anyaghasználattal kapcsolatos aggályaim is vannak
- nincs eGPU support (pontosan annyi lehetőséged van, amennyit a hardver out of box tud)
- win10 licensz nélküli
- a mai napig kétséges az elérhetőségeNekem azért nem opció, mert fő gépnek számomra értelmezhetetlen a fenti limitációk miatt, márpedig én nem gamer laptop mellé veszem ezeket a kütyüket, hanem helyette. Fontos az ultramobilitás, de az legalább ennyire, hogy egyetlen gépként is megállja a helyét. A OneXPlayer márpedig megállja, sőt. Sonnet Breakway Puck Radeon RX 5500 XT-vel kiegészítve használom (ha épp szükség van rá) és el se tudnék jobb kombót képzelni. Már Asus Rog Flow X13-ért sem adnám (le is vettem a keresek hirdetést
).Viszont másnak a saját szempontjai szerint nagyon is jó választás lehet a SD. Gamer laptop mellé, ha anyagilag megteheti az ember tök jó egy ilyen rohangálós, ágyban vergődős handheld win10 konzol. Csak hát ugye egy valamire való gamer noti még használtan is 400+ és akkor mellé még a SD kb. 250 a gyenge Ft miatt. Mondjuk a OXP + eGPU se sokkal olcsóbb

1 szó, mint 100: fő gépnek semmiképpen, gamer noti mellé már más tészta, úgy nem rossz kis gép szerintem

-
Speedy007
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt nem próbáltam. Balanced üzemmódban toltam rövid ideig. "alapjáraton" még a Legion 5-től is halkabb szerintem. Hangszóróit kissé szokni picit dobozos szerintem de attól eszméletlenül szól.. Egy telefon sztereó hangszóróihoz lehetne hasonlítani.. Az elméletem is be vált hogy az erősebb soc oda fűt rendesen a két 970 evo-nak most lazán 60C° körül van mind eközben a sima Legion 5 esetén 50C°..Kijelzőtől nem vagyok hasra esve kb. olyan hatást kelt nekem mintha egy TV-t bamulnék szerintem a sima 5 jobbnak hat nekem.. Rá kell még jönnöm hogyan tudnám a játékok alatt HDR képessé tenni mert nem ismeri fel a játék
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"Kicsit" drágán adja szerintem
Nem lesz ennek itthon piaca ennyiért. Egyébként volt előző szériás Win Max-om (csak annyi változott, hogy következő genes Intel procit kapott az új) és fele annyira nem voltam elégedett vele, mint a OneXPlayer-rel. A kijelző botrányos, a billentyűzet pici és nincs EU kiosztás belőle, illetve az alsó trigger nem analóg (ez megbocsájthatatlan). De azért a nem létező gyűjteményembe betenném, ha lenne ennyi pénzem 
-
Speedy007
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze délután teszek is fel képeket.. De az biztos hogy tényleg nem túloztak amikor mondták hogy piszok hangos terhelés alatt... Meg még az Acer Predator Helios 300 ph315-52-t is veri mikor azon a cool boost is megy..
-
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amirol te irtal (a kep a lap kezikonyvebol) a lap TB3-on kiadott maximuma. Ez 15W (3A*5V) maximum. Akkor lehet tobb (100W) ha implementaltak a Power Delivery funkcionalitast. Ez opcionalis igy nincs mindenhol, peldaul a lapodnal sincs. Amirol Bluesummers ir az pedig a dokkolo ahol ez implementalva van mivel lehet rola tolteni olyan gepeket amiknel szinten implementalva van PD funkcionalitas igy az lead 100W-t.
Tehat sima TB3 PD nelkul max 15W, PD-vel max 100W.
#76234 Bluesummers
Nem, csak sporolosan valaszoltam mert mindketten masrol beszeltetek. Ebben a hszben mar ott a lenyeg. -
-
válasz
Raymond
üzenetére
Láttam TB3-s monitort ami TB3-ról megy és elvileg a TB3 az áram forrás (is) hozzá (tehát a monitort arról megy, nem hálózatról külön) ha jól vettem ki és az 100W+ amit bekajál(hat).

Magyarul miért lenne gond ha a TB3 portra rákötök egy 4 portos USB HUB-t amin van egy bill.+egér és 2 db 5v-s venti (Y kábellel csatlakoztatva USB adapterrel a HUBra)?
/úgy vettem ki, hogy többet is elbírna gond nélkül.../ -
válasz
Bluesummers
üzenetére
Jó kis cucc az a Thunderbolt Dock
Nem értek a TB3 technológiához, nem vagyok képbe, nem olvasgattam utána (nem okosodtam) de egy 2015-s cikkben ezt találtam azzal kapcsolatban."A frissített Thunderbolt 3 egyébként már másodpercenként 40 gigabites átvitelt is támogat, ami bármilyen kábelhez mérten is négyszeres sebességnövekedést és kétszeres videós sávszélesség-növekedést jelent. Eközben ráadásul energiával is képes valamit ellátni, az USB 3.1 teljes támogatásának hála akár 100 wattal is tud szolgálni egy laptop töltéséhez. A 40 Gbps ráadásul lehetővé teszi egyetlen kábelen a két 4K-s monitor használatát, illetve a 10 gigabites Ethernet használatát is. "
-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Maxx a gepbol kifele erti te pedig a gepbe befele.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Még sehol sem láttam ilyen 3000 mA jelölést, de azt tudom, hogy 100W környékig a TB3 kábellel, DELL WD19TB / WD19TBS esetében pedig a saját "speckós." kábelükkel akár 130W-nyi áramot is át lehet préselni.
https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-thunderbolt-dock-wd19tbs/apd/210-azbi/pc-accessories -
motifator
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Elhiszem, hogy van olyan gép, ami nem bírja, az tényleg vitrinbe való. Itthon van egy 15,6 Lati 5570, nem gaming cucc, de új kora óta hűtőpadon van, 7 . évébe lép, most a fiam használja és az USB portjának semmi baja. Itthon csak Deep Cool windpal FS van, max 400 mA az áramfelvétele, ha maxigázon megy, alap fordulaton 150- 200 mA környéke, konkrétan kevesebb áram folyik ilyenkor, mint a csatlakoztatott billentyűzetem esetén. Azt se használjam, mert bedöglik? Mindent tönkre lehet tenni de a max. terhelhetőség 1/3-át azért bírja már ki egy USB port, és most még csak a 2.0 max. terhelhetőségéről beszélek, a mai laptopok nagyrésze minimum 3.0, ami 900 mA max. áramot tud szolgáltatni, attól pedig nagyon messze vagyok.
-
Frozen
addikt
válasz
motifator
üzenetére
Laptopoknál húzamos időn keresztül ,folyamatos terheléssel eleg hamar el fog szállni a haveromhoz pont ez miatt hordanak a szervízbe sokat. De mindenki maga dönti el,az usbc lehet jó töltésre ,de a folyamatos terhelest szerintem az sem fogja honorralni es egy ido utan jelentkeznek majd a gondok vele kapcsolatban.
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
-
hito , rád gondoltam

Win Max 2021 - [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Akkor jól gondoltam/döntöttem.

-
válasz
motifator
üzenetére
Én használok usb-s vezetéknélküli billentyűzetet és egeret is, egy idő után takarékra megy és újboli használatnál bekapcsol. Ugyanez pendrive esetén is, egy idő után ledobja a rendszer ha úgy találja nincs használva. Persze ez lehet beállítás kérdése is, talán nem véletlenül születtek ezek, takarékosság és kímélés lehet mögötte.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"Ez a TB3 gond nélkül elboldogul az USB HUB-al, vagy nem?"
Igen, simán. USB-C is elég neki, de ott vigyázni kell, nehogy a "D" jelzésű, azaz csak Display-hez való legyen, mert azok gyengébbek.
Azaz USB-C esetén (másoknak írom) USB-C 3.2 GEN2-es kell és nem GEN1-es!Gamer géphez akár a Lenovo ThinkPad 40A9-es is elég.
Fontos szempont még, akik dokkolón keresztül akarnak képet megjeleníteni, hogy nem létezik olyan dokkoló, ami 60Hz-nél nagyobb frekvenciát tudna átvinni képernyőre. 4K vagy 5K nem probléma, de a 60Hz feletti teljesítmény nem megoldás.
Avagy, létezik pl. MSI HUB, ami 99-100Hz körül tudott teljesíteni, de az nem dokkoló, csak HUB. -
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Hogyne lenne, már az Asus G752VSK-ba is volt TB3
Ez a TB3 gond nélkül elboldogul az USB HUB-al, vagy nem? -
Speedy007
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Nekem bajom nincsen vele egyedül az talán hogy nehezen szárad fel és emiatt úgy nézki mintha zsíros lenne
-
Speedy007
addikt
Hogyan lehet a szemkövetés funkciót rá telepíteni a gépre? Legion 7 akárhányszor próbálom a store-ból feltenni mindig hibát dobál rá
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Van benne Thunderbolt???
Én eddig gamer notebookkal nem találkoztam, amiben lett volna erősebb USB-C (65W-os, nem telefontöltős 5-10W-os), nemhogy Thunderbolt3! -
Speedy007
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Pedig azt használom és nekem nem karcolta szarrá
-
KilgoreTrout
senior tag
Milyen háztartási tisztítószerrel és eszközzel tudom tisztítani a Legion 5 burkolatát és billentyűzetét, ami tuti nem tesz kárt benne?
Mielőtt teljesen hülyének néznétek: A sima Lidl-ös nedves tisztítókendő konkrétan szarrá karcolta az IKEÁ-s beépíthető mikrót.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az szép...
-
-
motifator
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Az USB 2.0 - 500 mA, a 3.0 - 900 mA-t tud, ha csatlakoztatsz egy USB eszközt , pl billentyűzetet, az is folyamatosan igényel áramot, pl. egy Urage 340 mA-t kajál. Akkor tönkremegy az alaplap, mert használom a csatlakozóját? Ha ettől elfossa magát, akkor ki kell rakni a vitrinbe és nézegetni.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A folyamatos usb terheles haza fogja vagni a notiban lévő csatlakozót.
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amúgy össz költségben ez a házi ventillátor mennyibe fájt?
-
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
De odáig nem jutottam el de nem is fogok számomra ronda
-
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ebből is látszik hogy nem mellé beszéltem mikor jellemeztem az Oxido-t hogy vicc mit írnak az adatáblájára.Viszont vettem két hűtőt egy Windpal FS-t meg egy Core X6-t.... Felső kettő ventillátor elég határozattan fújja a levegőt és érzed is kézzel ha rá teszed a padra viszon az alsó kettő szerintem csak statiszta szerepet tölt be hozzá képest látod hogy forog meg le is fagyassza combod max fokozaton de semmit sem érzel a hűtőpadon.. "Hangerő tekerő" gomb helyett fokozat állító csúszka van ami szerintem nem annyira a legjobb választás..Viszont annyi ereje van hogy maximumon egy két rétegű papírtörlő kendőt simán lefúj magáról..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robotporszívók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Le Mans Ultimate
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hüpp hüpp
/1x volt eddig/

/úgy vettem ki, hogy többet is elbírna gond nélkül.../

Muerte