Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, milyen programmal lehet megjeleníteni az FPS, CPU-GPU hőfokot és frekvenciát?
-
gago1975
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ez most feldobta a mai napom.
Még ilyet, még!!!
Respekt

-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Árköltött nekrológ a győri polgármester naplójából?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
A fejlesztőt éber lázálom gyötörte, miközben teste a valóság síkján bolyongott, a lelke és a tudatalattijának háborgó mocsara időről-időre a felszínre hányta magában is elásott nyomasztó emlékek roncsait.
Tovább súlyosbította a helyzetet, hogy a második kokaincsík, a negyedik tömény koktél és a kacér mosolyú örömlányok társasága sem tudta teljesen elcsendesíteni a kellemetlenül tolakvó igazságot:
Új gaming notebook kellett a cégnek.
Végül a harmadik felszippantott kokainbarázda végre meghozta a hőn áhított megkönnyebbülést és már nem is tűnt olyan kétségbeejtőnek a helyzet.
Mitől is kellene félnie?
Az egyik legnagyobb IT multinak dolgozik, ő a fejlesztés atyaúristene és akár honnan is nézi a dolgot két erősen hiányos öltözetű modell alkatú leányzó mutatott be olyan dolgokat a számára a saját lakosztályán, amilyenről még a hathatós varázspor támogatás mellett sem mert álmodni.
Minden sínen van, erre a szaros gépre 5 perc is elég, úgyis úgy fogják venni mint a cukrot, maximum majd egy kicsit megostorozza a design részleget, hogy kenjenek oda egy kis RGB-t meg bemart mintázatot aztán jó idő.
Ha meg valamelyik suttyó teszter beleugat a hűtésbe, majd egy udvarias levélben elgondolkoztatják, hogy akarja-e még az Asus társaságát szponzori minőségben a jövőben.
A fejlesztő végre igazán felléleghetett, egy örömteli mosoly suhant át az arcán. A terv készen volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
KillHates
üzenetére
Festeni feketét, sötétet, de tisztát
alatta kúszatni rézkígyót, gilisztát,
Űzni a hőt, a hőn epedőt
véle vétlen felgyújtani gatyát, lepedőt,
Iromba hangszórót
áramok árkába belökni,
de csak siralmas tószt után
szabad korhosan-keserűn böfögni,
Hergelve szó-székről a szélkergetőket,
dévajon dalolón a rézfánfütyülőket,
Óvatosan lefödni az áramköri lapot,
sebtiben ölteni kabátot, kalapot,
s kívánni a gyártónak további szép napot,
lehet, lehet, lehet... -
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Max, egy ilyet a DELL G7 helyett? [Predator 21X]
-
-

Na, itt mire gondolhatott a "költő" mikor e hűtést rittyentette?
-
válasz
Sly189
üzenetére
TGK-val pasztázva 3.3GHZ-en a proci -0.125
GTX 1050 1700mhz-en (0.825V curve)Nálam 70 fok max GPU és 80 fok max CPU volt 100% ventivel. Nagyon jól megtervezett hűtése van, mint általában minden MSI-nek...
A hűtőpad alá pedig erősen javallott, mert a kis CFM miatt a ház alja melegszik és jelentősen segít ezen egy jó pad:
https://www.amazon.com/Fosmon-Notebook-Cooling-Macbook-Alienware/dp/B008RN1YZM -
Sly189
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
csak érdekelne a véleményetek a gépem CPU/GPU hőfokával kapcsolatban.MSI PS42 i5-8250U/8GB/MX150 (25W TDP)
30-60 perc játék eltelte után meg közben is tartja a 75°C CPU és 75°C a GPU.
[kép]
Játék: Battlefield V, közepes beállítások mellett 1080p felbontásban (30fps körül).
Nem kifejezetten a gamer tudása miatt vettem, csak ha már van benne kakaó akkor megnézem mit bír
. Ha netán jobban rácsúsznék a játékokra, akkor van értelme egy hűtőpadot venni alá vagy ez a hőfok megfelelő?
-
echterion
nagyúr
válasz
baritz1995
üzenetére
Nincs mit. Linket tudsz dobni a kiválasztottról? Kíváncsi vagyok rá.
Mod: Ha az aprón jegelt gépet vetted: alig több, mint fél év gari szerintem sovány, én inkább a Predator-t venném, több rá a gari.
-
blue_23
senior tag
válasz
baritz1995
üzenetére
Remélem nem te adtál negyed millát egy 1,5 éves 7. generációs MSIért.
-
válasz
baritz1995
üzenetére
Abban milyen vga van?
-
echterion
nagyúr
válasz
baritz1995
üzenetére
Én erre kérdeznék rá a helyedben. Remek gép, volt ilyenem és könnyedén lehet belőle G9-est faragni: [link]
-
-
wanted5
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
Ugye te sem gondolod komolyan? 30 eur kb 10 ezer ft, még a legeslegolcsóbb leggagyibb tescos 'irodai' székek is drágábbak annál. Annyi pénzért talán kapnál egy dobozt pár vasdarabbal hogy legyen egy kis súlya.
Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz.
Ha meg esetleg normális oldalról lenne szó és elírás van, akkor az esetek 99%-ban törlik a rendelést.
-
Pocok256
veterán
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Sziasztok.
Gamer széket keresek, lehetőleg Acer Predator Gaming PGC810 széket viszont nem igen találtam hozzá árat, illetve a mall.hu forgalmazta de 174.000Ft-ért. [link] Szerintetek ez valós ár lehet?
Azért kérdeztem mert itt [link] [link] [link] [link] ennél a cégnél 31 és 33€ között árulják.
Ez mennyire lehet valós, mennyire hihető, hogy tényleg egy Acer Predator Gaming PGC810 széket kap az ember és nem egy gagyi kínai utánzatot? -
Érdeklődnék, hátha van valakinek ötlete.
A képen szereplő (Dell) Screw packot honnan lehet/érdemes beszerezni?
Gap PAD G7 -hez (minőségi) is érdekel (3 fajta vastagságú biztos van)
Amennyiben valakinek volna, írjon rám privátban és megbeszéljük!
-
blue_23
senior tag
válasz
baritz1995
üzenetére
Ebben az árkategóriában [Milyen notebookot vegyek] topikban könnyebben segítenek, 300 alatt viszont max 1050/1050 TI fér bele.
-
blue_23
senior tag
válasz
baritz1995
üzenetére
Mennyi a keret, mik a pontos elvárásaid (kijelző, billentyűzet, felhasználás, garancia, stb)?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, muszáj vagyok ide írni, mert az MSI topik nem pörög annyira.

MSI PS42 - Dragon Center probléma. Frissítettem a gyártó honlapján található legfrissebbre, telepítés után újraindult, azonban ha a Dragon Center ikonjára kattintok ismét telepíteni akar, de nem találja a fájlt hozzá. Alkalmazások között a friss 2.6.1910.1501, azonban semmiféle dragon center nem nyílik meg. Nem tudom törölni, mert ki van szürkítve az eltávolítás gomb az alkalmazások listájában... Beragadt neki valami? Merre felé induljak el? Épp próbálni akartam mit bír a kis vas, és mondom frissítem a dolgokat rajta és K.O. enélkül nem nagyon merem meghajtani a gépet, meg használni se, jó volt álligatni a ventilátorokat meg látni mi hány fokon van... HELP!
-
matyee
őstag
válasz
HDAdriano
üzenetére
hagyd a memtestet, vedd ki és tegyél bele másikat, vagy egyik/másik modult. Volt nekem is olyan már h memtest lefutott, de használat alatt elhasalt. Ha úgy sem jó, rakd össze eredeti kiszerelést, hivd fel supportot, és küldd vissza. Vettél egy jó gépet - ha nem a legjobbat - de lehet sok-sok közül ezzel van vmi gond, küldd vissza, ne legyen rossz élmény...
-
Köszönöm szépen az ajánlást!
Igyexem helyt állni majd!
-
Silverboy
aktív tag
Hi,
Nem régibe szert tettem egy AW 13 R3-ra, mivel nem ismerem a konstrukciót, kapot egy MX4-et, de ugyan olyan forró fejü maradt (érsd. 96-100 között ingazik load alatt (1, 3 mag + GPU (91))), terhelés nélkül 45-47. NBcheck fórumon, rosszul felhejezet bordázatott mondják (tili-tologasd 1-2mm arréb). Ért valaki hozzá esetleg erre fele?
(Vostro-Precizion / Elitebook vonalon mozogtam, nekem totál Scifi már ez is)
-
frame120
tag
válasz
Gergello
üzenetére
Nekem pl. tejfölös doboz GL-es ROG-om van, de azért nem gondolom, hogy a clevon kívül ne fordulna elő ilyen. Szar biost, drivert, gyárilag hibás bga forrasztást mindegyik gyártó tud produkálni időnként

Múltkor valakinek egy zsír új boltból hazavitt Asus gl504 nem indult el az istenért se az Asus topicban. Előfordul. -
Gergello
addikt
Érdekes, amikor agyon van dicsérve a clevo, akkor ezek a hibák sosem merülnek fel.
Összes többi tejfölös doboz "csak" melegszik. -
MR007RM
addikt
válasz
HDAdriano
üzenetére
Hát tudod meg tudlak érteni, mert amit leírtál eddig azt "kicsiben" én is átéltem, illetve jelen pillanat most is időnként......hosszú most ez nekem.
Szerintem ez nem hardver hiba, mert akkor nálam is az lenne az biztos. Talán amit leírtak a többiek abból valami, van egy gyenge pont a rendszerben, talán nálam is, sosem fogok rájönni hol. A lényeg a játék alatt könnyen meghalhat a gép, viszont a szintetikus teszteket simán bírja....nálam is ez van, de az újraindulás nagyon ritka és csak pár játéknál van jelen.Más:
Visszaköltöztem a külső monitorra, minden rendben, de egyszer újraindult és csak böngésztem....a frissítéseket nyomban letiltottam egy időre. -
HDAdriano
tag
válasz
ako001
üzenetére
Lassan már csak ez lehet a baj, mert minden ellenőriztem GPU [furmark] CPU [prime95] memória [memtest]. Ezek 5-10 percig mentek a memtest 1 óráig ment. Játék alatt meg 2 perc alatt kidobja a hibát. Megpróbáltam újra rakni a gépet ugyanezt csinálja.
BIOS csinálhatja esetleg, másra nem tudok gondolni, garancia meg most nem igen kellene 1-2 hétig nem tudom nélkülözni a gépet
-
ako001
aktív tag
válasz
HDAdriano
üzenetére
Hali!
Nálam a gpu chip-en volt valami láb szakadás vagy mi,az okozott ilyet.
Egész nap ment a gép,net video,torrent,semmi.Amint elindult egy játék,onnantól,random ledobta a láncot,volt hogy 2 perc után,volt hogy kellett neki 10 is.
Ja és a 3dMark is lefutott,ennek ellenére.
-
HDAdriano
tag
válasz
KFORboy
üzenetére
Drivereket a CLEVO oldaláról szedtem le azok jónak mondhatók?
Most össze vissza csinálja, már játék alatt is. Bootolás előtt meg már nyomott egy File check-et is a rendszer..
Hát ha nincs más választásom újra rakom a gépet.. Ha meg nem oldja meg akkor elnézek a mesterhez ha már ennyien javasoltátok..
Esetleg a BIOS kavarhat be? Tudtok adni esetleg egyet, megpróbálom majd azzal is (garancia ezzel nem megy el ugye?) -
KFORboy
senior tag
válasz
HDAdriano
üzenetére
Maybe instabill akku.
Azt nemtom mennyire monitoroztad ki a CPU-GPU hőmérsékleteket, de valamelyik alaplapi MCU is forrósodhat aztán hibás számítás végett összeomlik valamelyik logikai híd... akár egy mellette lévő FET miatt vagy akármi.
Illetve még ott van a hibás driver vagy egyéb szarság ami megkavarodott rendszer szinten.
Lehet oprendszert is újrahúzni, illetve végső esetben KillHates bemérheti neked ilyen terhelt állapotban mi a lófütty történik... még tán hőkamerája is van (vagy max kölcsön adom neki az enyém, had játszatok...) -
HDAdriano
tag
válasz
HDAdriano
üzenetére
Most már egyre több játéknál fordul elő, biztos, hogy nem hardver hiba? Már GTA 5-nél is jelentkezett.
Esemény napló szerint még mindig ez történik: "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."
-
HDAdriano
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezeket én próbálom elkerülni az első bekapcsolás óta, Vsync Riva tunner mind bekapcsolva, hogy 144 fps fölé még csak esélye se legyen menni. Hőmérsékletnek esélye sincs felmennie, na meg Furmark+CPU-Z stress test alatt vígan zümmög a gép, de a PUBG főmenüje alatt meg leáll csak úgy mert bementem az egyik menüpontba

Aljasvip : Az a baj, hogy még hozzá sem nyúltam semmihez se GPU, CPU, RAM (XMP profil). De szerintem jól döntöttél az a játék tényleg cancer tapasztalat, nekem is 6-7 év kellett mire letettem

-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Hát szomorú, de lehet, hogy igazad van.

Eddig portable TS-ot használtam, amit onedrive-on tároltam, így mindig egyből elérhető volt. Valszeg össze-vissza írkált így a telepítések után az ec-be, aztán már azt se tudta a gépem, hogy merre van az előre. Most minden frankón megy, innentől nem onedrive-ozik a progival. -
válasz
HDAdriano
üzenetére
PC-s tapasztalat: Nálam a tuningolt RAM okozott furcsa hibákat a World of Tanks menüben, vagy nem töltött be a játék, vagy kifagyott meccs közben.
Amint levettem alap órajelre, megjavult.Ekkor kerültem a nehéz döntés elé, hogy a "cancer" játékot abbahagyom 7 év után (ami amúgy is régóta érett már), vagy a bárhol máshol jól működő gépet rontom le. A játék veszített
-
válasz
HDAdriano
üzenetére
Vsync be van kapcsolva?
Van játék ahol a fő menüben 200 millió fps van Vsync nélkül.
Már nem emlékszem melyiknel de pár hete találkoztam ilyen játékkal és nekem az MXM RTX2080 azt produkálta p775tm1-g gépben mint a legtöbb desktop vga hasonló helyzetben: elkezdett szép ciripelo hanggal coil whine-t produkálni.
Vsync - el nem lepte túl 144 fps-t így nem volt gond, de 500-600 fps megterhelte a tekercseket.Elsőnek nálad is erre tippelek és vagy hőmérséklet túl hirtelen felufrott vagy valami tekercs nem bírta és ezek miatt valami védelem bekapcsol.
Nekem eddig amúgy szintén volt egy alkalommam ok nélküli leállás. Bekapcosltam a gepet és szinte azonnal hogy betoltott a win a cpu ventilátor maxra kapcsolt és a power led zöld folyamatos jelzés helyett sárgán kezdett villogni, majd max kB 2-3 perc múlva lekapcsolt.
Tudtommal ez valami kritikus cpu/ec hiba volt de azóta nem jött elő.
Gyári Clevo biosok sajnos nem tökéletesek így nem lennék meglepodve ha bekapcsolaskor véletlenül hibás adatot közölt volna az ec és e miatt bepanikolt a bios és kihuzta a dugót pár perc után. -
HDAdriano
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ha ez eddig nem volt fura, akkor folytatom a storyt... A játék fut rendesen csak ha a főmenüben keresztül valamelyik menüpontra rákattintok, vagy belemegyek a beállításokba akkor csinálja ezt. Ha egy játékban csinálom ezt meg akkor semmi, minden megy tökéletesen.. Windows eseménynapló ugyanezt a hibát dobja ki mint előző alkalommal..
Megpróbálom most újra rakni hátha megoldja War Thundernél megoldotta de ha minden játéknál ezt eljátssza az valami nagy gebasz
Mondjuk érdekes, hogy mindkettő esetben a főmenünél jelentkezett a probléma
LAN-on vagyok egyébként -
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Hát, nem driver volt szerencsére. Raktam sima Home-ot, a powerlimit eltűnt, de cserébe megint az volt, hogy vagy feszt állítok, vagy szorzót. Végül egy bios reset meg a TS újra leszedése oldotta meg a dolgot, most megy ez szépen. Most majd a gpu-val is el kell picit játszadoznom, mert azt szeretném, hogy amit a Predatorsense ad órajeleket, azokat finomhangoljam, mert extra fesz nélkül is tudja a gépem szerintem, abból kiindulva, hogy m,ilyen nagy uv-potenciál van a gépben.
-
HDAdriano
tag
-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Milyen drivert kellene frissíteni ahhoz, hogy ne legyen ott powerlimit, ahol eddig sem volt? A procim konkrétan 45W-nál powerlimitel, ezt milyen driver update-tel kellene orvosolni? Vagy a vga-m felszalad 200W-ra, holott 175W-os bios van elvileg rajta (gyári legfrissebb, amivel visszakaptam a lapost). Tényleg érdekel, hogy szerinted melyik drivert kellene frissíteni melyik gyártónak, hogy ezek ne jöjjenek elő? Konkrétan ott tartok most, hogy amint kap egy kis terhelést a gép (mindegy, mitől), már be is ugrik a powerlimit.
-
Pocok256
veterán
Nagyon halkan megjegyzem, hogy a windows tökéletes... A probléma inkább onnan adódik, hogy a nyomorék laptop gyártók csesznek frissíteni a driverjeiket, mert csak addig vagy ügyfél amíg megvásárlod a géped utána már le vagy kakkantva, és nem aktualizálják a drivereket az új win updatehez.
-
MR007RM
addikt
Pedig mostanában elég nagy fostartály.
Jelen pillanat nem használom a külső monitort, mert a múltkor random elkezdett újraindulni a gép, ráadásul Win frissítés alatt, egymás után csomószor. Na mondom megint itt a vég egy színes hányásos fagyás kapcsán, mert még olyan is jött változatosság képen. Aztán HDMI kábel kihúz és minden rendben, a hőfokok is visszaálltak alacsonyabb szintre, mint amit megszoktam.
Nem tudom mit ártottam Microsoft bácsiknak, ma este vissza költözök a nagyobb kijelzőre, aztán meglátjuk.
Az biztos két frissítést nem akar felvinni....ez az első meglepi mióta használom ezt a lapost. -
blue_23
senior tag
válasz
Muveszur7
üzenetére
Zephyrus nem lesz olcsó, mert ultra vékony laptop, az új széria tényleg gyönyörű, de jobban melegszik, mint a G széria. Szerintem ár értékben G531 jársz legjobban, viszont Magyarországon jelenleg csak 17 kivitelben van 144 Hz kijelzővel, ami műanyag.
@matyee: Nem tudom pontos típusát, de review-ban rendre kiemelték, hogy ez az egyik legnagyobb hiányossága, hogy rosszul jeleníti meg a fekete színt, én is tapasztaltam mikor megkaptam.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Attól függ, mire használod a wifit. Ha gyors neted, meg jó routered van, akkor a 9560 megéri a felárat. Egyéb esetben a 9462-vel is simán lehet netezni, meg mindent. A nagy méretű letöltéseknél jön jól a drágábbak nagyobb lehetséges sávszélrsége. Meg kell mellé gyors, AC-s, MU MIMOs router, hogy ki tudd rendesen használni. De ha van ilyened, akkor simán megéri a felárat.
A Killerröl én is csak hallottam, hogy nem ér meg semmi felárat, sőt! :) Elvileg az egy 9260 módosított firmware-rel. Kb. azt tudja papíron, mint a 9560, csak sokaknak van szoftveres gondja vele... -
Van szerintetek lényegi különbség ezek között a wifi modulok között?
Intel Wireless AC-9462 alap wifi
Intel Wireless AC-9560 +10 Euro
Killer Wireless AC-1550 +20 Euro
Ezt a notebookot néztem ki: XMG Core 15Megéri szerintetek a felárat drágább vagy a legdrágább modul, vagy gyakorlatban minimális a különbség?
Ha valaki amúgy akarna XMG laptopot, van még 3 darab 100 Euro értékű kuponom, viszont sajnos csak október 31-ig lehet felhasználni. Ha valaki igényt tart rá, akkor írjon privátot.
-
Muveszur7
csendes tag
válasz
blue_23
üzenetére
Köszi válaszod. Nekem fontosabb a jó kijelző és billentyűzet, mint a valamivel jobb hűtés. Nézelődtem még és megtetszett külsőre a Zephyrus M gu502 is 1660ti-vel. Gondolom a hűtéssel lehet ott gond. Valamint a zephyrus gx531 is de a 1060as gpu ennyi pénzért már kevés nem?
Ezekről mit gondoltok?Köszi.
-
blue_23
senior tag
válasz
Muveszur7
üzenetére
Helios 300: jó hűtés, vacak kijelző (fekete színnél), elképesztően hangos, zavaró tápkábel, 3 év gari.
Scar 2: melegebb, kíváló kijelző és billentyűzet, hangos, csak 2 év gari.
Külső monitoron használod, csak játékra, akkor szerintem Helios 300. Képszerkesztői munka esetén, avagy érzékeny vagy jó kijelzőre és billentyűzetre, akkor Scar 2.
-
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
igen, up2date
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Muerte