- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
frame120 #78833 üzenetére
Pont olyat fogok venni én is (a 6800M-eset). Kifejezetten gyenge pontjáról én még nem olvastam (a MUX-switch hiányát leszámítva, de az nálam nem lesz szűk keresztmetszet). Hogy a lassabb single rank RAM-okkal szállítják-e még mindig, az csak akkor derül ki szerintem, miután megvettük.
Kinézted már, hogy honnan szerzed be? Ha igen, szívesen fogadnék valami tippet, mert én még nem. -
Nowi
tag
-
gago1975
őstag
válasz
frame120 #58061 üzenetére
Fúúúúú, igazad van
,rossz képet csatoltam és ezért csúnyán benéztem.
Csak 2,5x jobb.
+hercii Akkor esetleg nézd meg és állítsd be az NV beállításoknál, hogy a Fifa 18 játékot, a nagy teljesítményű Nvidia GPU-t használja, illetve AIDA-val nézd már meg, hogy a akku elhasználódás milyen mértékű, mert sok gépnél a nagy amortizálódás, az alacsony akku töltöttség okozhat gondokat.
De a 130W-os (110W) táp a 8750H GTX1050Ti hez 4K-nál még így is karcsú.
i7-8750H fogyasztása, kb TDP 30-60W között van, (PL1 45W, PL2 90W) GTX1050Ti TDP 75W
tehát már alapból FHD-n is power limit van.
Ha az MSI GE72-nél megy 150W-os táppal(tényleges 130W), akkor a Dell nek is kellhet a nagyobb hálózati táp
Esetleg keress olyan fórum tagot, akinek ugyanilyen, vagy hasonló Dell gépe amihez 180W-os a táp, vagy menj ki KillHates mesterhez és nézze át a géped, hátha valami más anomália van ott, vagy van neki 180W-os tápja és letét ellenében ha van neki kölcsön is tudja neked próbaképp adni. -
gago1975
őstag
válasz
frame120 #56514 üzenetére
Szia.
Te ezt hol olvastad, hogy kizárólag Ryzen-el fog csak kijönni a Zephyrus duo G550?
Azért mert a ces en az új 5000-es Ryzen-t tették bele, mert az az új "csúcs" Ryzen, és az Intel (szégyen szemre) nem jött ki még az új mobil procikkal, illetve egyenlőre még csak a 4magos i7 11370/75h van terítéken, ergo nincs új csúcs mobil cpu, attól még nem feltétlenűl jelent kizárólagosságot.
Az viszont tény és szégyen az Inteltől, hogy nincs még új csúcs cpu, se új 6magos i7-11750h, se új 8magos11870/75h, se i9-11880h/ 11980hk. Nem tudom mire várnak. -
gago1975
őstag
válasz
frame120 #54832 üzenetére
Ez viszont ebben a formában diszkriminálás, hátrányos helyzetbe hozás.
Semmi megkülönböztetést nem tanusíthatnak, hogy BF vagy nem BF idején lett valami vásárolva.
Cserélni ígyis-úgyis kellene.
#54831Mikulásbá csak nem mindegy mennyi az annyi. Amikor vette 400K volt, most pedig már ugyanez 470K.
70K bukást te bevállalnál ebben az esetben??? Mindenképp a cserét kell eszközöltetni, ha a hozzáállás is olyan a pult túloldalán. -
ricogsm
őstag
válasz
frame120 #54796 üzenetére
Hát persze a tákolás nekem se menő.
Főleg ha megtartom és el akarom majd adni akkor egy tákolt új gépem van?
Arról nem is beszélve ,hogy közel 400K volt a gép.(BF-ben) most 470K.@Pyttawrx
Hát persze én is így kezdtem olvasni a levelet. Áhhh ....
Pénteken vettem így még friss ropogós.
És ha másik amit adnak az is ugyanolyan lesz? vagy ne kisérletezzek? (azt fogják mondani,hogy a másik is ugyanolyan biztos azért nem bontják fel vagy felbontják és tényleg ugyanolyan akkor ? -
válasz
frame120 #53667 üzenetére
"kétlem, hogy feltalálták volna a computing szent grálját és 5W -ból aláznak 45/60W-os procikat. 5nm-es gyártás tech ide, vagy oda."
Pár éve még én is azt vallottam, hogy csak Amperből lehet háromszöget csinálni, de ez mára elkopott. Kevesen tudják, hogy a kezünkben tartott telefonok számítási kapacítása már karcolja az asztali számítógépek processzorait. Mondják, hogy oké, rakj fe egy Win10-et egy telefonra! Van pár perverz aki megcsinálta, és döbbenten tapasztalta, hogy bizon nagyon reszponzív a rendszer. Nézem, hogy a mai telefonokban 12GB DDR4 memória és 10-16 magos 2-3 GHz-en futó SoC szörnyetegek vannak. Én is jobban szeretem a Samsungomat beletolni a DEX-be és kb érezhetően gyorsabb minden mint az i9-es géepmen. Nekem is az a véleményem, hogy az x86-os rendszer az Apple SoC-jával megkapta az első szeget a koporsójába. -
gago1975
őstag
válasz
frame120 #53640 üzenetére
Szia.
Szerintem nem kell kerülni őket, csak jobb lenne, ha a Clevo, 17"-os házba is betenné ezeket a Ryzen Desktop procikat.
Anno KillHates mintha azt mondta volna ezzel kapcsolatban, hogy a Ryzen Desktop 3900-3900X-3950x azért elég meleg tud lenni, nemritka a 90°C-feletti hő sem, illetve a ventik által keltett59-63dBA se mindenkinek tetszik. Engem személy szerint mondjuk pont nem érdekel, hogy milyen hangos, inkább legyenek jók a hőfok.
Schenker XMG Apex 15 (Clevo NH57AF1) Laptop Review: Extremely fast, extremely loudUgyanez Inteles verzióban azért hűvösebb
Schenker XMG Ultra 15 (i7-9700K, RTX 2070) Clevo P751TM1-G Laptop Review
illetve más említette, hogy a Ryzen + Nvidia nem mindenesetben szereti egymást, szokott anomália előfordulni. -
válasz
frame120 #53640 üzenetére
Mivel ez elég vastag gép, itt nem hinném, hogy ne lenne elégséges hűtése a GPU-nak, bár csak két hőcső megy rá (és kap a 3950-től is egy kis langyikát):A járdalap-Clevo-kal nincsen gond, ott rendesen meg van csinálva a mechanika és nincsen spórolva az elektronikával sem. De az utóbb egy évben járt nálam vagy 5-6 BGA-s Clevo és mind olyan cefet állapotban voltak (szétrepedezett ház, össze-vissza taknyolt hűtés, mindenféle gap-pad diribdarabok, stb) hogy kettőt nem is tudtam megjavítani. Egyhez rendeltünk alaplapot, ami működött kb. fél évig és az is elmúlt szépen
Szóval CLEVO-ból vastag, drabális darabokat kell venni, a slim gépek felejtősek, ott nagyon visszaüt az elnagyolt CLEVO minőség (azaz a precíz kidolgozás hiánya)
-
gago1975
őstag
válasz
frame120 #53566 üzenetére
Szia Frame.
Nagyon nem mindegy, hogy egy 4mag 8szál-as i7-10510u-hoz vagy egy 2 mag 4 szálas i3-1005G1 hez van párosítva, optimalizálva az MX330. Sokan csak azt nézik(te is),hogy mx330, de hidd el a CPU is nagyon sokat nyom a latban föleg ilyen gyengébb CPU-nál, ott hatványozottan kijöhetnek a teljesítmény hiányok.
Az i7-10510u 4mag használatnál 40% míg 8mag használatnál 80%-ban jobb mint egy i3-1005G1 ami rengeteg.
Egy Ryzen 4500u 6mag, 6szálas CPU, 4 mag használatánál 13%-kal míg 8 mag használatánál 26%-kal jobb mint az i7-10510u.
Ugyan az MX330 papíron jobb mint a Vega 6, de kombinálva a 4500u+Vega 6 jobb mint a z i3-1005G1+MX330.
Ha i5-1031G1 lenne amit kiválasztott st3v3p3t3r, akkor már más lenne a gyerek fekvése, de akkor is gyengébben muzsikálna a Ryzen 4500u-hoz képest.
I5-10210u, de inkább az i7-10510 lenne a jobb választás MX330 mellé, ott már megfogja a Ryzen 4500u+Vega 6-ot helyenkén.Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a Ryzen-t
-
gyépés
aktív tag
válasz
frame120 #53266 üzenetére
Igen, látom én is a promóciós anyagot, de azok promóciós anyagok. Én azt írtam szerintem mi lesz a valóság, mikor kijönnek. Emlékszek a vegáknál mit össze ígérgettek, és mi lett a valóság, most az intel is a tiger lake-kel hasonlóan "optimistán becsülte" a termékét. Szerintem le kell vonni egy olyan 10-15%-ot a radeonok eredményéből az lesz a valós. Nem rossz az úgy sem, de ugye nem is világmegváltó.
-
Gergello
addikt
válasz
frame120 #53166 üzenetére
Nálam van manual mód a G731-ben, de nem bántanám én sem. Ahol egy két oldalú csúszkával állíthatod, hogy pl. 10%-50%, akkor folyamatosan megy 10%-on, de max 50%-ig engedi felpörögni.
Silent módban csak akkor indul el, ha Chrome mellé nyitok még egy Excel, Photoshop kombót munkához. -
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
frame120 #52960 üzenetére
Max 3 fok van a magok között aktuálisan. Illetve pasztázás előtt messze forróbb volt minden, meg amit leszedtem az már betonba lenne csak jó. Erről a tdp-s dologról van valami leírás vagy hogyan csináljam? Annyi volt az uv nekem, hogy CPU core, cache, Intel gpu offset voltage lejjebb vettem.
-
gago1975
őstag
válasz
frame120 #52857 üzenetére
Itt megint mást írnak.
AMD's Cezanne Ryzen 5000 Mobile processor engineering sample spotted - Zen 3 Mobile
De, hogy mi lesz??? Bár engem hidegen hagy a Piros CPU és a GPU-isSoha nem lesz AMD-s gépem. Egyszerűen annyi nyűg van velük. Frissítések, nem jól optimalizált CPU+GPU.
Pld az AMD-AMD-s Helios 500-nál frissítések után el-el tűnik a freesync, tele van BUG-al. -
echterion
nagyúr
válasz
frame120 #52236 üzenetére
Ha gamer gép kell, annak lesz hangja, ez egy ilyen játék. Vagy venni kell egy millás gépet és akkor abban lesz annyi réz meg finesz, hogy halkan is hozza a teljesítményt, cserébe majd lesz más kompromisszum. A decibellel meg óvatosan, mert nem mindegy, milyen mérési körülmények vannak, milyen messziről mérik, stb. és ugye az se mindegy, hogy az átlagfelhasználás az adott usernél egy siketszobában vagy egy családdal teli nappaliban történik, esetleg fülessel játszik, vagy monitorra kötötve, hangrendszerrel, stb. Ez biza totál egyéni preferencia kérdése.
(#52235) Zsoter: itthon nincs igazán népszerűsége ezeknek a gépeknek, de ha valaki nem a konzumer szarokat akarja venni és nincs millája gépre, akkor az ezek körül tud választani. Jobban mint tuf és társai kb. minden tekintetben.
-
Ezustroka
tag
válasz
frame120 #51373 üzenetére
Hát ez van :( Egyébként tök szuper a gép, meg unokaöcsém tuti odáig lesz érte, örömmel fogja használni, és kb tuti nem fogja monitorozni ezeket a dolgokat, szóval hacsak a throttling miatt nincs akadozás, akkor fel se fog neki tűnni a dolog, mert a gpu szépen pörög. Abban meg csak bízok ezek után, hogy a gép nem fogja nagyon megszenvedni ezt, és idő előtt feldobni a pacskert.
Én meg személy szerint maradok az asztali vonalon, ott kevesebb az ilyen jellegű para, na meg egy kicsivel olcsóbb mulatság is. Plusz mostanság amúgy is egyre kevesebb időm jut ilyesmire a gyerkőcök mellett :) de titeket szívesen olvaslak továbbra is, mert amúgy imádom az ilyen tech dolgokat
-
Ezustroka
tag
válasz
frame120 #51313 üzenetére
Szia! Megpróbáltam beállítani a szerint, ahogy tanácsoltad, leszámítva a szorzó limitet, mert azt olyan, mintha nem engedné állítani az XTU. Na most olyan a HWInfo alapján, mintha továbbra is több wattot engedne neki.
Megvolt egyébként az újrapasztázás mx4-gyel. Nem mondanám, hogy nagyon hatásosnak bizonyulna akár az új paszta, akár az UV
Vagy én vagyok überbéna.
Ez csak simán az új pasztával, UV nélkül.
És végül, hogy mit állítottam be XTU-n. Remélem minden jól van, nem csináltam még ilyet ezelőtt.
Ja és remélem sikerült jól belőnöm a HWInfot is
-
Ezustroka
tag
válasz
frame120 #51313 üzenetére
Köszi a tippet, ezeket akkor még megpróbálom holnap :) Hát igen, sajna ott van a matrica a csavaron, pedig amúgy bevállalnám szerintem, itthoni pc-t is meg szoktam csinálni, de az azért nyilván egyszerűbb feladat, nem annyira precíziós, mint egy laptopnál, meg másét kellemetlenebb kockáztatni, mint a saját dolgomat.
-
törölt tag
válasz
frame120 #50903 üzenetére
Jól is teszed, elismerésem.
Amúgy az igazi probléma akkor van, mikor a cpu nekikezd valami feladatnak és rövid ideig a magasabb TDP értéket engedi használni. Például nálam 55W TDP limit van, de 28 másodpercig simán tudok vele 80W TDP-t is elérni. Aztán lekorlátoz.
Nekem lehet a BIOS-ban közvetlenül megadni VR-hoz Amper és Volt limitet. Így nem kell igazán a TDP-vel törődnöm, amint átlép egy határt, visszaveszi az órajelet.A másik kellemetlen helyzet a túl alacsony VCore érték. Jellemzően a 0.700V alatti érték 14nm esetében. Ilyenkor nem éri el a cpu-ban a tranzisztor a kapcsolófeszültséget és egy pillanatra "rövidzár-szerűen" viselkedhet.
-
törölt tag
válasz
frame120 #50894 üzenetére
Csak a VRM-et ne terheld túl. Az alulfeszelés egyetlen hátulütője lehet. Alapvetően nem jellemző, hogy ekkora növekedés rögtön gond legyen, inkább hosszútávon lehet probléma.
Shad0w: A gond az lehetett talán, hogy használat közben 2-3GHz környékén nem gond -0.2V. Mondjuk 1.2V helyett 1V. De indításkor Alacsony órajelen mondjuk lenne 0.8V, de te csak 0.6V-ot engedtél neki. Ez pedig kevés.
-
válasz
frame120 #50739 üzenetére
Ilyenkor mindig olyan érzésem támad, hogy nagyon örülnék neki, ha egy terror csoport elég "nyomós" okot tudnának ezekre a f@szokra gyakorolni, mondjuk hogy vagy csinálnak normális gépeket, vagy az életükkel fizetnek érte, úgy, mintha tényleg az lenne az érdekük, hogy minőségi cuccokat csináljanak, vagy mehetnek a levesbe. A mai napig felmegy nálam a pumpa, ha meglátok egy GTX 1××× RTX 2×××-es laptopot és annak árát ... és akkor persze nemcsak azzal számolok, hogy kiadok egy valagnyi pénzt, hanem azt is, hogy vajon mennyi ideig fogja bírni.
Akkor ezért nem gyártják már tovább az Alienware AREA 51-es asztali gép sorozatot. Nem éri meg nekik, mivel nem döglenek meg, annyira brutálisan jó a hűtésük?
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
frame120 #50534 üzenetére
Tudtommal a 41-40-39 az a normális gyári beállítás. 1-2 mag terhelésnél 41, ha összesen 34 mag van terhelve, akkor 40, 5-6 magnál 39. Ez van a speckóban. A 155-160 mV UV az tartósan nagyon sok szerintem. Meg én olyantól aki nem csak benchmarkol, használja rendesen, nem is nagyon hallottam, hogy stabil lenne hosszabb távon ekkora UV. Biztos van, csak nem az az átlag szerintem. Nekem pl. minden ment rendesen, egy játék, a Son of Rome volt, ami kékhalálozott. Szidtam a fos kódot, míg ki nem derült, hogy ha kicsit visszább veszek az UV-ből, akor megszűnnek az anomáliák. Nekem végül 135 mV-vel stabil minden progi. Szóval azért az óvatosan az UV-vel. Plusz ugye a a kisebb feszültség több áramot jelent és ezt a többlet áramot nem biztos, hogy az alaplap jól tudja tolerálni.
-
gago1975
őstag
válasz
frame120 #50577 üzenetére
Szia
Én úgy értelmezem (#50566) madbot91 kérdését, hogy a 2070 max-q-ban van a jobb kijelző.
A jobb kijelző és 2070 MQ már eléggé a laptopra szánt lélektani határ felett lenne, úgyhogy a kérdés, hogy a kettő közül melyikre érdemes költeni?Vagy legalábbis kétértelműen fogalmazott, össze-vissza van a kérdés feltéve.
Ami kérdéses: RTX 2060 vs RTX 2070 MaxQ ill.
Full-HD, 144 Hz / <3 ms, 100 % Adobe sRGB, 500 cd/m², VESA DisplayHDR 400, NVIDIA® G-Sync vs
Full-HD, 144 Hz / <5 ms, 100 % Adobe sRGB, 300 cd/m²madbot91 A kérdésem az lenne, hogy melyik a 2070 max-q ami jobb kijelzős G-Sync-es, vagy a 2060-as.
Mekkora a rászánt keret, a Lenovo 7i 15" vagy 17"-os az általad kinézett gép,
1.melyik mennyibe kerül
2.hol találtál árakat mert egyenlőre európában még eddig itt láttam hozzá árakat, esetleg tudnál egy linket megadni?
LENOVO LEGION 7I81YU001QUK
LENOVO LEGION 7I81YU001RUK
LENOVO LEGION 7I81YT001LUK
LENOVO LEGION 7I81YU001UUK
csak itt láttam ilyen gépeket és itt egyikre se írják a G-Sync-et, hogy benne lenne.Csak a régebbi Y740-nél látom ezeket a kijelzőket
LENOVO LEGION Y740 1581UH000JUK
LENOVO LEGION Y740 1581UH000KUK
amik viszont elég jó kis gépek.További kérdés, hogy véletlenül nem RTX2070 Super max-q-s az a gép? Csak azért kérdezem, mert az viszont lényegesen jobb mint a RTX2060-as.
De én is osztom (#50576) Djatis hsz-ét, a sima 2070max-q jobb választás mint a 2060.
Több CUDA mag 2304 vs 1920, jobb órajel 1080 -1305 (Boost) MHz vs 960 - 1200 (Boost) MHz, 256 Bit vs 192 Bit, 8192 MB vs 6144 MB.Itt egy kis összehasonlító NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q vs NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile vs NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Max-Q
-
gago1975
őstag
-
-
lev258
veterán
válasz
frame120 #50205 üzenetére
Az én esetemben ez inkább prezentációkat jelent, ahol az akkuidő sem mellékes (persze jó esetben van hálózati táp is). Viszont én fordítva látom. Ha külső monitorról is van szó, minek menjen állandóan a dedikált, fűtse a gépet, amikor az integrált is tökéletesen elegendő a célra.
Megjegyzés: Múltkor kollégám úgy járt, hogy az Nvidia beadta a kulcsot, végül alaplapcsere kellett, hogy a HDMI ismét használható legyen. Ez nem érv, csak érdekesség. -
lev258
veterán
-
válasz
frame120 #50104 üzenetére
Se téged se a többieket nem értem, se azokat akik most erre pezsgőt bontottak gondolatban.
Van egy jó működő teljesítménnyel bíró gép és elromlik. Erre úgy ánblok....akkor vegyél újat. Ne már, de azért kösz, én is hasonlót kívánok mindenkinek. (Az adaptert ne keverd már ide, az más tészta amolyan bónusz)Jön egy Win frissítés a 2004-es és behal a gaming center, meg újra kell rakni a rendszert? Esküszöm behalok ezen. És még én vagyok kioktatva?
Na erre meg én mondhatnám hogy dob azt @rt és vegyél újat, gago1975-el egyött. Nálam a 2004-es frissítés után nem volt gond.
-
gago1975
őstag
válasz
frame120 #50108 üzenetére
Kb. 2 hete amikor az elöző win update jött le, nekem is elszált a Predator Sense, most is elöször azt hittem, hogy win update után az, és próbáltam telepítés/törléssel eltávolítani és újra feltenni, de mikor próbáltam, kiírtra, hogy gond adódott és a win visszaállítását, javítását írta ki. Erre mindent legyalult, újra rakta a win-t, mindent tehettem fel újra.
Nagyon elegem van néha a win frissítésekből. -
coccolino
aktív tag
válasz
frame120 #49937 üzenetére
Milyen más gép jöhetne szóba?
Ez a Clevo/vmelyik alternatívája vonal szimpi lenne, de áfá-s számla-hazai vétel kellene, így nem igazán látok más opciót
AMD cpu elég megosztó, Lenovot a kérdéses szervízháttér miatt nem ajánlják, HP Omen túlárazott, és gyenge hűtés, MSI-ből csak a GE series az ajánlott, de az más árkategória, többi MSI messze kerülendő, DELL g5 még csak-csak, de túlárazott és ritka, ez alatt szintén nem ajánlott, Asus TUF itt szitokszó, g531 amit ajánlotok de csak 144/240hz (ami 500e+), g14 hangos és izzik, igaz legalább ajánlott, csak +100e a felár a g531-hez képest, g512 minősége meg egyelőre nem ismert (előzetes tesztek alapján kb TUF minőség) -
ADAM1337
nagyúr
-
Nuada herceg
őstag
válasz
frame120 #49647 üzenetére
Igen, ebből garancia lesz. Ma is gondoltam tesztelgetem kicsit.
Bekapcsoltam, 92 %-on volt. Bár tegnap 100%-ra töltöttem és úgy kapcsoltam ki.
Pár perc alatt már 80%on volt, aztán kikapcsolt. Be sem tudtam kapcsolni töltő nélkül.
Bekapcsoltam pár százalékon volt az akku.
Mondom ránézek a hardware infoval. Ez fogadott.... -
blue_23
senior tag
-
Gergello
addikt
válasz
frame120 #49570 üzenetére
Asus oldala nem túl pontos ezekszerint ?
Azt nem tudom, hogy ez nem-e valami USA verzió amit teszteltek. G531G ?
-
Kódos
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
válasz
frame120 #49332 üzenetére
Valami ötlet akkor hogy merre induljak vagy mi a baja?Azt nem értem hogy mért 950mhz megy a gpu mikor a base clock 1455mhz.A gpu még 80c közelében sem jár,minden hiba okozója a processzor?Mi az a power limit amiről beszéltek?Van az msi afterburnerben is temp limit,power limit csak fehér......
-
Kódos
aktív tag
válasz
frame120 #49328 üzenetére
ritkán,cs go-ban szinte soha,r6-ban is csak ritkán mondjul 2-3 percenként 1x.Hol írja a tápon hogy hány W-os?Itt az áll hogy Asus,eredetinek tűnik,output-ra 19.5V-9.23A ír,ami ha jól számolok 180W.
Szerk.Nem lehetne valahogy be lockolni a videokártya órajelét hogy ne vegye vissza?Azzal ki lehetne szúrni hamar hogy azzal van a baj.De mondjuk még mindig homály hogy az 1700 base clockbol hogy a fenébe veszi vissza 950mhz is akár.Gondoljátok minden okozója az hogy hogy túl melegszik a proci?[link] Intel 100C ad meg neki Tjuctionba.Azért attol messze volt még a hwinfo-s képen is.
-
Kódos
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
válasz
frame120 #49324 üzenetére
Hát ha már van egy 144hz panelem azért örülnék ha egy cs go elmenne fix 144fps-en amikor annak a játéknak semmi gépigénye.De a proci boost orajele 4.2ghz na az most nekem 3.2ghz tehát biztos ttorhlingol,na de 3.2ghz 6 magon nem tudja kihajtani 100%-on a 1060-at?De hát ki tudja mert 98% load van a gpu-n ha megnézed a képen........Nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest