- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
gyépés #106518 üzenetére
Mára végeztem, nos hát úgy néz ki valahol itt van a teteje 45W-ra korlátozott CPU-val
(nyilván lehetne még faragni a dolgokon, de mivel nekem csak referecia alapnak kell, így nem voltam maximalista) : Time Spy - Steel Nomad - Steel Nomad LightAz elvárásaimon felül tejesített a kicsike. Ahhoz képest, hogy a TUF erősen alsópolcos, meglepett a hűtés hatékonysága. Ez a Timespy mérésből van, - a 2-es teszt nagyon jól szimulál játékokat - kb. néznének ki a hőfokok, ha Turboban játszanék :
Persze ilyenkor hangos a gép, ami nem is csoda ~170W-ig engedi el a TDP-t!
A max GPU 150W!Ennek ellenére a közelébe nem volt Thermal Throttlingnak.
(Tmax: GPU 87°C - CPU 95°C)Most hogy tudom mi a max. teljesítmény már tudni fogom mennyit vesztek ehhez képest performace módban.
-
Semin
őstag
válasz
gyépés #106518 üzenetére
Köszönöm! Hát jó kis mókának ígérkezik az tuti
@echterion: Igen működik. Lődd ki vele az összes A. háttérfolyamatot, és úgy teszteld. De ha felmegy a G-helper az Armoury Create általában nem sokáig húzza
Ha el akarod távolítani majd az AC-t (nem a Valhallára gondolok) akkor fontos, hogy a saját uninstall progiját használd
Jó játékot! -
Semin
őstag
válasz
gyépés #106516 üzenetére
Ahogy a teszteket nézem 100W felett sem a 4060-at, sem a 4070-et nem éri meg hajtani.
Megfelelő UV-vel 4070 estében a sweet spot valahol 85-90 w között lesz. Ezt akarom kitesztelni a hétvégén. -
Semin
őstag
válasz
gyépés #106514 üzenetére
Nem fog, nem kap annyi naftát, hogy el tudjon melegedni. A 7940HS már 30W-ból (undervolt -20 ) is jó teljesítményt nyújt, és itt még relative könnyű hűteni is.
Jelenleg ott tartok a folyamatban, hogy sikerült az értelmes UV határokat belőni a procinál és jöhet a GPU. De ahhoz, hogy tudjam milyen teljesítményre kell optimalizálni tudnom kell, hogy - 30W-os CPU fogyasztás estén - mennyi kakaó marad a GPU-nak (profilonként)Vagyis más szóval mennyi a teljes rendszer "TDP kerete"...
Szerk.:
Nálam a G-Helper GPU fronton használhatatlan, mert a Core Clock Offset nem működik.
Így kénytelen vagyok AB-ben megoldani a GPU UV-t. -
-
Csupati
őstag
válasz
gyépés #100264 üzenetére
Jó hogy van de pont nem használom.
Ami tetszik benne hogy hiába műanyag, masszív de könnyű mellette, a Clevo tápja volt olyan nehéz mint a gép, megy az AWCC bármiféle AW kiegészítő nélkül is, abban van venti szabályzás, és így kapcsolható a +15W kakaó, van elég hely SSD hűtést rakni és 2230-2280 ig bármi mehet bele.
Ami hátránya az a kijelző gyenge színtere (ami cserélve is lesz) , a fordított alaplap, csak akkor tudsz pasztazni ha kiveszed a lapot.
Tilthato a Vega integrált, de még utána kell járjak hogy van e advanced optimus/g-sync. Bár a QHD panellel kíváncsi leszek rá. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
gyépés #100202 üzenetére
Nekem is ez a meglátásom, de ha ramot akarok bővíteni, akkor célszerű mindkettőt kicserélni, és az már egy kicsit komolyabb beruházás, mint 1 plusz ssd-t beletenni. Viszont hosszabb a gari... Jaj, nem egyszerű. A helyzet még annyi, hogy a 2-es magánszemély, a 3-as üzletből lenne.
-
jherc
csendes tag
válasz
gyépés #99470 üzenetére
Világos, köszi.
Nem tudom, hogy nálunk ezek az értékek hol vannak (érzékenység), jelenleg csak irodai, általános, netezős hasonló dolgokra használjuk a gépeinket, jellemzően 60 Hz-es megjelenítőkkel.
Ami még kimaradt, hogy 15.6"-os megjelenítőkben gondolkodtunk (15.6"-16" körül), ne legyen kicsi és túl nagy se.
-
-
válasz
gyépés #99028 üzenetére
Én is ezért néztem a 1060-at, 1050-el még épphogy hozza a 60fps-t, 1050ti-ról meg nem találtam még videót.
Egyébként egy 24"-os, 60hz-es kijelző meghajtása a cél úgy, hogy ne laggoljonY520-at néztem én is, bill hibásakat találtam is, azzal nincs is baj, van mindenhol egér-billentyűzetem, még a kijelző hiba se számítana, mert van kijelző is mindenhol. A 8gb ram se téma, mert az is van itthon pluszba, meg ssd-m is, szóval ilyeneket tudok cserélni, csak a lehető legerősebb gép kéne maximum 150-ért. Mondjuk elég régi gépek, gondolom ha találok is, akkor egy pasztázás nem fog ártani neki, viszont olyat még nem csinltam, csak pc-n.
-
Ubul86
őstag
válasz
gyépés #98552 üzenetére
"Mint a mobiltelefonoknál: sokaknak elég lenne egy max közepes soccal a telefon, csak legyen jó kamerája. Nincs ilyen, mert akinek fontos a kamera vegye meg a drága hardvert is"
pont ahogy írod, én is így vagyok vele...na meg a méret. Samsung párti vagyok, S20-am van, nem vennék S20+-t vagy ultrát vagy nem tudom már mi van 23 óta, mert szögletes, nagy, és otromba.
Feleségemnek meg főleg nem
(ő még S10-el szórakozik, mai napig elvan vele)
-
FőDudu
veterán
válasz
gyépés #98552 üzenetére
Vesz egy TB--os kis gepet - pl Razer 13" verzioja (Book ha jol remlik) - aztan bele rakja a meglevo 3060-as kartyajat egy EGPU hazba.
A kis gep eleg jo altalanos hasznalatra. Ha kell jatszhat.
De ez befektetest igenyel - nem jon ki a meglevo gep arabol.Probalt mar valaki pl. Razer Bookkal EGPU0n jatszani?
-
válasz
gyépés #98044 üzenetére
Az első laptop, amiért én pénzt adnék a sokat emlegetett Legion 5(amit (#98045) cs.zs. is ír) Ryzen 7 5800H+ RTX 3060 a FHD 165 HZ, 300nit fényerő, 100% srgb, 300W töltő 460k-tól indul, ha már gaming notebook topikban vagyunk.
-
cs.zs.
veterán
válasz
gyépés #98044 üzenetére
Mi számít normálisnak? Nem vagyunk egyformák. Van akinek már egy GTX1650 is elég, van akinek a 4060 is kevés. Ugyanígy a kijelzőnél. Aki sötétebb helyen nyomja, nem fogja igényelni a sokszáz nit fényerőt.
400.000 Ft-nál el kell dönteni, mi a fontosabb.
Jó esetben RTX3060 6GB 300nites Legion már beszerezhető.
Nemrég eMag hirdetett ilyet, angol billentyűzettel, meg egy kedves fórumtársunknál is kaphatók ilyesmik -
-
RM007
addikt
válasz
gyépés #97956 üzenetére
Minimum 10 évvel ezelőtt már kezelték a laptop alaplapok a 32GB ramot. De most tökölnek, a pórnépnek ez is jó lesz. Megyünk vissza az időben. MaxxDamage 128GB ramot tudna pakolni a laptopjába. Csak a fejemet fogom miket irkáltok, és hogyan trükköznek, mert úgy tűnik nyíltan nem merik felvállalni. Sem lehet akkor tudni használt(bontott) vagy új laptopot veszel, mert trükközhetnek azzal is.
Szerintem forrasztott ramos laptopot ne vegyen senki és akkor majd változni fog ez a gyártói meg forgalmazói hóbort. -
cs.zs.
veterán
válasz
gyépés #97953 üzenetére
De ez nem trükközés. A legtöbb laptop boltban úgy állítják össze a gépeket, ahogy kéred.
A terméktulajdonságokhoz meg ők is odaírják:
A digiprime pl csak annyit ír: "módosított konfiguráció" , még azt sem írják ki, hogy mit. Úgy kell kinyomozni hogy mi az eredeti konfig, aztán aki tud ramot betenni, meg windowst telepíteni, azt érdemes venni.
Nyilván sokan nem tudnak. -
cs.zs.
veterán
válasz
gyépés #97940 üzenetére
Nem, semmit.
Ha a 16 gigás alapkivitelt veszed, 33000 Ft-ot megspórolhatsz. Ennyiért raknak bele ők 1 db 16 gigás DDR5-4800-at.
Kérdés hogy ezek közül melyiket. -
válasz
gyépés #97809 üzenetére
Azért a 10510U úgy elmelgszik, mint a fene
Azért IS lassulsz be, + minimum feltétlezem, hogy nem annyit csinálsz a gépeddel, mint édesanyám1115 és 1125 is volt alattam, ahogy kis túlzással az elmúlt 5évből MINDEN proci
Egyébként az első válaszomban írtam neked, hogy 100k körül nagyon jó a 1115, nem 200k-ért. De azzal az OLED-del egyébként még úgy se egy rossz deal átlagnak.
-
RM007
addikt
válasz
gyépés #97797 üzenetére
Nehogy már őt hibáztasd? A kijelző minősége sokak szerint többet számít.
Hát van egy költségvetés meg egy link amivel lehet segíteni, de valahol sajnos nem lesz okés. Amióta felfedeztem a már nem kapható laptopomra rakott külső portable kijelzőm fényerő szabályzó felületét és a többit, mint Isten van előttem anélkül, hogy tudnám mennyi az annyi most 2023 tájékán. A színek....színvak lehetek mert nekem megfelel. Nem tudom mihez hasonlítani.A proci viszont szerintem fontosabb ennél. Ez az örökös mérlegelés, csak az tud dönteni aki vesz, úgy lenne fer, és senki ne vállaljon senkiért felelősséget, nem lehet. Legyen mindenki olyan bátor vállalkozó mint én. Ha veszít legalább nem tud mást hibáztatni. Nagyon különbözünk.
U: Az én régi i7-4940mx procim is pörög ha netezésről van szó, van memória mellé, ha meg játékról van szó attól függ mivel dolgozik össze sok esetben.(ok, telik az idő)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gyépés #97789 üzenetére
Hát ezek is pontosan ugyanolyan szintetikus tesztek,szóval sokra nem megyünk vele.
Egyébként nincsenek őrült nagy különbségek úgy látom.
A családban van 4700hq-s gép,én szoktam rendbe rakni évente,az még élhető szint általános felhasználásra,és ha ez az i3 hozza azt a szintet akkor vállalható.Attól függetlenül hogy én sem vennék,meg ajánlanák már 2 magos gépet az biztos. -
válasz
gyépés #97780 üzenetére
A 1115 az utóbbi évek egyik legjobb cucca, elérhető áron brutál pörgős kis dög.
Lehet, hogy számodra már 5éve se, de van ember (pl anyám) akinek 2 erős mag simán jó, mert tényleg csak böngészésre, excelre, hasonlóra kell neki, filmezni meg nem lassabb egy Ryzen 9 6900HX-nél!viszont már használtpiacon 100e körül lehet kapni sok esetben, akár bontatlan dobozosként is (nálam már fordult meg ilyen, most nincs).
Annyiért boltban még simán celeronos/pentiumos cuccokat akarnak utánad hajítani.Az már végképp mellékes, hogy a 1115 magasabbra boostol a 1125nél, tehát végképp nincs annyival alatta, mint ahogy azt írod, hogy "rém gyenge". 4.1es boost, 1 szálon megveri a 8750H-t
Az is egy élhetetlen rém gyenge cucc ma már?
-
-
Csupati
őstag
válasz
gyépés #97616 üzenetére
Jó felé halad az alma ezt el kell ismerjem, remélhetőleg a microsoft is összekapja magát és virít valamit, egyenlőre a hardverek tekintetében egyre többet esznek a nagyobb teljesítmény érdekében, erre az alma meg begurította ezt a 60W os csodát és odaver simán a 20as szériának de néhol a 30as tetejét is hozza.
Ha végre összeszedné magát az arm vonalon a winfos rt még jó is lehetne. -
RM007
addikt
válasz
gyépés #97600 üzenetére
Azért ez nem egészen így van mint ahogy vázolod a két proci különbségét.
(130W vs 70W) Ráadásul nálad ott a sok E-core ami nem sok mindenre használható játék szinten.
Ezek a benchek nem tükrözik a valós teljesítményt. Amit ez a progi összeszámol azt az életben nem fogom/fogjuk használni sehol sem. Ott a passmark pontozás, lehet majd a duplája egy proci pontszáma egy másikhoz képest közben a valós számolási teljesítmény ettől jóval elmarad mint amit a pontszámból gondolnánk.Amúgy az asztali proci topikban egy jó hűtött 9900K valakinél 13500 pontot hozott bizonyos beállításokkal, mert jól le tudta hűteni. (meg fogom keresni a fotót, elmentettem)
Jó pár hónappal ezelőtt ezt lőttem, talán 4.4, 4,5Ghz volt beállítva. Akkor még nem volt ez a új hűtőm.
Tegnap nézegettem 4.6Ghz stb....még a 11 ezret sem értem el a meleg miatt!
A i9-9900K nagyon visszavesz ha melegszik a teljesítményéből. Ilyen méréseknél valszeg alacsonyabb beállításokon többet is nyom. -
Zaraquen1234
csendes tag
válasz
gyépés #97481 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Közben döntöttem is a második mellett, mivel annak is elég a procija a melóhoz (ha egyszer-egyszer mégsem akkor ráengedem a kódot a központi szerverre és számoljon az) és a cpu-gpu teljesítménye jobban egyensúlyban van.
A lényeg hogy megerősítettetek abban hogy nem követek el nagy baklövést. -
echterion
nagyúr
válasz
gyépés #97458 üzenetére
Az az én hibám, én 16-nak hittem, mert elnéztem a szériaszámot, emiatt nem lenne fair dolog visszavinnem. Amúgy lehet bele rakni nagyobbat és 16GB-ig dual channel is lenne, csak felette nem. De hagyom így, az AW-embe 32-t raktam, de én nem éreztem a difit a 16-hoz képest, az én használati szokásaim nem igénylik a több ramot, inkább "csak"a jövőbeni eladási lehetőségeket szűkíti kicsit ez a felállás szerintem.
SSD meg, hát a gyártók nem a csúcsot szokták belepakolni, de pl. én még nem vettem gépet csak ennél lassabb ssd-vel, így nekem megfelel teljesen. Volt az alza-n 2TB-os Apacer huszonpárezerért ennél is jobb sebességekkel, de addig gondolkodtam rajta, hogy kell-e nekem dupla méret, hogy elvitték. Na az megérte volna nekem, de azért, hogy gyorsabb egyterás legyen benne, na ezért nem szívesen adnék ki 20ezer körül, mert egyszerűen én nem használnám ki soha.
MaxxDamage: néztem a boltban a csavarokat, nem láttam nyomot rajtuk, illetve a három csavart fedő gumikon se láttam szétszedés nyomát. Persze lehet, csak ügyesen csinálták. Ha el is állok, max. a bontatlan állapot hiánya miatt lenne, de egyenlőre tetszik, végre egy gép, ami silent módban terhelve is csendben van és azért hozza egy alacsony tdp-s 3060 teljesítményét. Ez kiemelten tetszik a gépben.
-
Firehand
tag
válasz
gyépés #97442 üzenetére
Tudom hogy nem kell, csak hosszútávra tervezek
Azért más jatékokat is szívesen kipróbálnék, de amúgy csak álmodozok a játékról, 2 gyerek mellett nem hiszem hogy lenne időm rá. Csak szeretem olvasgatni itt a fórumot, figyelem mit beszélgettek ,néha meg csak feleslegesen beleszólok. -
vakablak93
őstag
válasz
gyépés #97404 üzenetére
Ez nagyon attól függ melyik szoftvert használod.
Ha olyat ami menet közben is vga gyorsított akkor nagy előny, de ha csak exportkor segít be, akkor már más a szitu.
Ő elég sokféle programot használ amik külömbözőek ez ügyben.pl: én C1-et meg affinityt használok képszerkesztésre.
Egyik mindent cpuból old meg a másik full gpu gyorsított.Szóval a fontossági sorrend abból ered hogy melyiket használom gyakrabban.
Ezt pedig már neki kell tudnia, nála mik a prioritások. -
FőDudu
veterán
válasz
gyépés #97383 üzenetére
Most van valami Intel foltozas ami pont az AVX futtatast erinti. Akar 50% sebesseg csokkenes is lehet.
Persze ha nem telepited, akkor meg ellophatjak a jelszavaidat.
Minden 2015 utan gyartott Intel proci erintett 11.gennel bezarolag. -
RM007
addikt
válasz
gyépés #97359 üzenetére
Ha full néma volt az azt bizonyítja hogy nem dolgozik csak bizonyos alacsony kapacitással a proci, vagyis egy ősrégi sokkal kevesebb tudású proci is talán el tudta volna végezni azt a munkát igaz hangosabban, na jó biztosan, de ugyanúgy elvégezve azt a munkát, vagyis a csendért fizettél mikor talán laptopot váltottál és talán egy kis időért még cserébe, mert a régebbi proci nagyobb terhelés mellett dolgozva is végez lehet nem nagy időbeni eltéréssel.
Van fejlődés de nem évről évre hogy megérje rögtön lecserélni megszokott kedvencünket.
-
echterion
nagyúr
válasz
gyépés #97355 üzenetére
Erről beszélek, ehhez nem kell prime-szintű terhelést bírnia egy gamer gépnek. Illetve nem kell csodálkozni, ha 100 fokos lesz tőle, a mai vékony vonal kb. ennyit tud.
RM007: a régi DTR vonal totál más volt, mint a mai, karcsúsításnak áldozatul esett generáció, annak is megvolt a szépsége, ennek is megvan valahol biztosan.
-
RM007
addikt
válasz
gyépés #97355 üzenetére
Egy barátom valami ősrégi Macintosh laptoppal utazik mindenhová. Balatoni nyaraláson is belép vele a szerverre és irányítja, felügyeli az otthoni dolgokat, távoli munkavégzés. Akár jön egy telefon valamelyik ott dolgozótól és intézkedik. Persze ha több száz kilóméterre van és beszarik a munkahelyi cuccos és be kellene mennie, mert azt igényli, laptopról nem megoldható akkor van gáz. Volt már ilyen, szerencsére talált rá megoldás.
-
Csupati
őstag
-
-
gago1975
őstag
válasz
gyépés #54709 üzenetére
Szia
Minden tiszteletem a te elfogult Ryzen védelmed iránt, de most nagyon nem értem ezt a hsz-t.
Én 1000+1 dologban bizonyítottam, hogy a Ryzen melegszik. Posztoltam képet, linket mindent már de ez neked nem elég.Te folyamatosan kikéred magadnak, védelmedbe veszed, hogy ne írjak ilyet róla.
Szíved joga, de az a baj, hogy hiába bizonyít be valaki valamit, te valamiért ezt nem tudod elfogadni.Most próbáltam valamennyire kozmetikázni a dolgokat, próbáltam úgy írni, fogalmazni, hogy ne legyen támadható.
Igazad van, lehetne verseny, sőt elméletileg a 7nm-es eljárásnál ilyennek már elő se szabadna fordulnia, hiszen minnél kisebb a "csíkszélesség", annál kevesebb hőt kellene termelnie.
De ugye ezt az AMD valamiért ezt nem tudja megoldani a mobil CPU-nál.
Az is lehetséges (összeesküvés elmélet), hogy van valami megállapodás a laptopgyártók és az Intel között, de ha pld ugyanolyan két Clevo gépet egymásnak eresztenek, ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanazon GPU val, hűtéssel, érdekes módon még mindig az AMD Ryzen melegszik jobban..Téged se azért említettelek meg, mert oda akartam szúrni neked és remélem nem értetted félre.
gyépés emiatt emberi hangnemben rám szokott szolni, hogy "vegyem le a kék szemcsit" mert túl elfogult vagyok az Intel-el kapcsolatban, mert jobb a Ryzen-nek teljesítménye, csak szerintem a hőfok terhelés miatt azért nem mind1 mit mennyi ideig fog tudni használni a user.Jó lenne a verseny helyzet, de jó lenne ha nem lennének kozmetikázott, elhallgatott tények amikről az AMD viszont tehet.
Semmi bántó, semmi degradáló nincs benne, amit írtam de te megint találsz benne olyat, ami sérti a nemtudom midet.Az, hogy olyan gépekbe teszik amiknek nem megfelelő a hűtése arról már kifejtettem többször, hogy valahol nem tehet az AMD, de lehet mégis, mert az xy gyártó cégnek nem ezt ígérte. Nem tudjuk, milyen "marketing" duma állt a háttérben, hogy így a 7nm, meg úgy a 7nm csíkszélesség. Persze ez csak találgatás, de mivan ha mégse???
Szerintem nem demagógia az, hogy igenis melegszenek a Ryzenek, pedig a 7nm-es csíkszélesség miatt pont ez lenne az előnyük, ezt kellett volna megoldaniuk, hogy ez ne fordulhasson elő.
Minnél kisebb nm-es egy proci, annál kevesebb hőt kellene termelnie.
[link] olvasd el ezt a cikket.
minél több az alkatrész, annál bonyolultabb lehet a csip, nagyobb a számítási kapacitás, gyorsabb a processzor;
minél kisebbek az alkatrészek, annál kevésbé melegednek, és annál kevesebbet fogyasztanak.Hiába 1,5x gyorsabb egy Ryzen, mint az Intel, ha a magas hőterhelés miatt és még egyébb #54634KillHates által is leírt anomáliák miatt hamarabb tönkre fognak menni, használhatatlanok lesznek.
Már több Ryzen hibát leírt ide, elmondta a gondokat ezzel kapcsolatban, neked is címzett már tényeket. Te valamiért, mintha ezzel téged bántanának ezt magadra veszed, nem hiszed el.
Hidd el, KillHates nem a levegőbe beszél, nem az Intel embere, sok gép került már ki a kezei közül. Elmagyaráta neked, hogy a fogyasztásuk se annyi amennyi, kimérte, leírta stb... de te még mindig nem hiszed el.Remélem nem veszed kioktatásnak, bántásnak.
-
KISDUCK
addikt
válasz
gyépés #54709 üzenetére
Mondjuk a videót megnézve még azt se lehet mondani hogy ugyan az a hűtése a 2 gépnek. Az amd-s gépnél 2 pipe van csak a procin míg az inteles gépnél 3 pipe, szóval emiatt nem is lehet azt mondani, hogy ugyan olyan körülmények között jobban melegszik az amd-s gép, de amúgy az amd-s modell elég jampi lett erőben.
forrás:
[Same Laptop, Different CPU: Ryzen 4000 vs Intel 10th-gen Battle feat. XMG Core 15] -
feket663
tag
válasz
gyépés #54158 üzenetére
Korábban írtam, hogy a GP60-asom 6 évet bírt ki, most kezd szétesni. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy meg is lehetne javítani, csak már annyit kellene rákölteni, és akkor is egy elavult technika lenne, hogy azt már nem akartam megfinanszírozni. De ettől függetlenül, szeretem az MSI-t, mint márkát, ezért is ezt vettem. Eddig nagyon tetszik minden. A kijelző is bőven elfogadható szint számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest