Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jilian
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Így sem látja a gpuz a vga-t...
-
KFORboy
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nagyon egyszerűen fogok válaszolni;
Kurvajó gépek a legion, főleg új szériás laposok.De a hazai garanciális háttér kurvaszar és ez jogosan visszahúzza a termék vásárlárlói populációját.
Még ha szükség se volna rá... De Gamer gép esetén elég valószínű, hogy valami ok folytán szükséged lesz szervízre.
Nekem is most lesz az Y530 még csak egy éves, de a fizikai jobb egér gomb kissé ki van kopva, a gyári HDD az első 17. napban adta meg magát.És bár ezek apróságok, mégis valószínű, hogy vért fogok izzadni, mire majd révbe ér az igényem...
Így is halasztom ahogy tudom, a vinyóról tudnak azóta meg hát SMART-ból kivonható, de amiket mostanában láttam TMX felől... Pfúbazzeg... :S -
AD4MINATOR
nagyúr
hi,
mi az általános vélemény a LEGION Y740 lenovos gépről? Ha jól tudom ez a csúcs most nekik. (nem tudom mi történt az y900-asokkal?) nem láttam sok kommentet itt róla vagy csak én nem találtam meg őket
Elég rég nem követem a lenovo életét, szervíz háttér, build-quality stb még mindig kerülni kell a márkát? Ahogy nézem neten, meg a teszteket egész jókat írnak róla ami meglepő? -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor csakis kapton! Nehogy ragasztószalaggal, vagy valami olyasmivel ami melegre kunkorodik! Ha nincsen akkor inkább küldök!
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudom, már nem dolgozom nekik :'(
-
-
echterion
nagyúr
-
MR007RM
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Én meg már nem tesztelek, így mindig az általam elképzelt maximumot nyújtja.
Amúgy szerintem nem csak az én gépemnél van az hogy powerlimit. Valszeg valahol eléri a maximális csúcsot és hirtelen ledobja, majd visszaáll.
A gyári driverekbe ki tudja mit építettek bele, talán jobb volna hanyagolni őket. Nálam talán egy sincs fent, mármint kezdetben sem az msi oldaláról nézegettem magamnak, rábíztam magam a Win-re.....Microsoft-ra, végül is az ő rendszerüket használom.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
csak új színt kapnak a laptopok ( Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502, Strix G G531 and G731.) vagy van több is facelift mögött?
-
echterion
nagyúr
válasz
jilian
üzenetére
Driver gond lesz, azért ír invalid-ot a 3dmark is. Melyik verzió van fent?
Más:
Nálam érdekes dolgot produkál a gép teszt alatt. Ledobálja a vga órajelét 1600 MHz környékére a teszt alatt random, aztán vissza a szokásos 1850-1900 közötti órajelre visszaáll. Nem melegedés, mert ilyenkor a 70 fokot se éri el. Gondolom, driver, de ez a kisebb bajom (játékok alatt nincs bajom vele, így nem különösebben izgat, csak nah...nem tökéletes
) .
A nagyobb, hogy a procin meg nem fog az uv, bármit állítok be neki, a hwi-ben mindig az alap feszültséget mutatja terhelés alatt, és a melegedés is megvan ilyenkor. Mindezt a teszt alatt, ami lehet FS vagy Timespy.
Erre ötlet valakinek? -
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha tgc-zel azert kaptonnal ragaszd korbe, jobb a bekesseg!
-
-
echterion
nagyúr
válasz
jilian
üzenetére
Grat hozzá, használd sokáig megelégedéssel.
Töltsd le a HWinfo-t [link] , aztán nézd meg, milyen hőfokok vannak mondjuk egy Firestrike teszt alatt. Ha 95+-os, esetleg throttling-ol (fog sajnos), akkor szedd le a Throttlestop [link] progit, és állítsd be ezen útmutató [link] alapján. Ha így sem jók a hőfokok, akkor jöhet az újrapasztázása a gépnek, erre innen KillHates fórumtárs a legjobb ember, ő Asus engedéllyel bontogathatja ezeket a gépeket, van matricája is hozzá. -
jilian
addikt
Hello,
Beléptem egy ilyen géppel.
2 év Mac után nagyon ismeretlen ez a Win 10.
Amit a honlapon megtaláltam illesztő programokat telepítettem.
Van valami gyorstalpaló a gép tuningolásához, finomhangolásához, progik amiket futassak le minden úgy működik - e ahogy kell.
Diagnosztika, hardver stb... -
Remiel
őstag
Megkérdezem itt is ez a topik jobban pörög mint az Asus laptopok... megvettem az ASUS ROG G531GU-AL001 laptopot amin nincs DP port csak 2.0b HDMI és USB 3.1 Type-C és szeretnék mellé valamilyen gsync vagy 1660Ti - t kezelő freesync monitort 32" vagy e feletti méretben... milyen kábellel tudok csatlakoztatni monitort, hogy ki is használja 60Hz feletti képfrissítést?
Próbáltam rákeresni és sok helyen írták, hogy TypeC - DisplayPort kábel TB3 támogatással lenne a megoldás, de ahol rendelni lehet ott az van a kábel tulajdonságainál, hogy 60Hz, szóval az lenne a kérdés, hogy hülyeséget írnak, vagy én nézek be valamit?
Azt is olvastam, hogy a 2.0b HDMI is tudja a 144Hz 1440p-n, a kérdés az hogy, hogy a monitoron is 2.0b csati kell legyen ehhez?
Kizárt hogy a laptopban lévő 1660Ti ne lehessen külső monitorra kötni úgy, hogy kihasználja 100Hz + és a gsync vagy a freesync képes monitorok tudását, szóval ha valaki ért ehhez kérem ossza meg velem mit vegyek.
Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de mint látszik is nem vagyok egy nagy szakértő.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi, megnézem!
-
-
matyee
őstag
Tudom, nem ide tartozó téma, de rohadék microsoft store nem hajlandó letölteni semmit... minden függőben, nem indul el a letöltés
befiztettem xbox pass ultimatere, hogy a gears 5-öt végigtoljam, erre ez a szarkupac nem hajlandó letölteni... próbáltam már minden YT-os fix-et, de semmi nem segített... Ha vkinek már volt ilyen és megoldotta írjon rám pls, már órákat dobtam ki rá, lassan többet mint a játék hossza....
-
blue_23
senior tag
Köszi K.H. igazad lehet. Megérdeklődöm mi is van vele.
Nem csúnya ez az új dizájn [Asus Glacier Blue]
-
válasz
blue_23
üzenetére
Nekem a laposomra (Dell) azt mondták, hogy 3 évig van rá gari, tehát bármi baja van, javítják.
Dell oldalon meg 1 év van (alkatrész cserére) és így ők sem értik miért így mutatja a Dell oldala
Az ingyenes háztól-házig sincs benne a Dell rendszerbe, az hazai nagykerhez tartozik/ők intézik (ő gesztusuk), így tényleg ingyenes 3 évig. -
-
blue_23
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
8. generációs CPU-val láttam videót ahol RTX 2060 grafikus kártyával GPU 80, CPU 96 fok játék közben, RTX 2070 pedig még ennél is jobban fűt. :/ [DELL G5 review]
Miért gondolod DELL-t jobb választásnak?
-
blue_23
senior tag
Szerintetek a hírdető mennyire megbízható? [Hero III]
Mennyire problémás a külföldi ügyintézés garanciális probléma esetén? Milyen garancia vonatkozik rá (link alapján amazonról lett rendelve)?
-
-
Medocsabi
addikt
Ha ebből a kettőből kellene választanotok, melyiket vennétek?
Asus FX503VM
Alienware 15 R3
Az Asus tetszik, mert az a 3 heatpipe szerintem simán kordában tartja, egy jóféle pasztával, illetve arra 2 év gari van, az idegen meg azért mert Alienware, számomra ez amolyan presztízs márka a noti piacon, és régi nagy álmom birtokolni egyet.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én ezt nem értem... Mindenki úgy nyavalyog a Forint árfolyam miatt, mintha házat venne vagy valami drága autót, ahol milliós-százezres nagyságrendekkel drágább lenne az amit megvesz. Most őszintén, nem rohadtul mindegy, ha már kitokolsz fél millát egy gépre, akkor az 500 ezer vagy 520 ezer? Na, mindegy nem az én dolgom megítélni az anyagi helyzetedet de nekem a nyugalmam és az, hogy olyan gépem van amit elégedetten használok megérné azt a kis "bukót"
Ha így beleszerettél a G7-be akkor csak egy gamer alternatívád van; meg kell venned Bluesummers A51-esét
Csak vicceltem!
Vegyél Clevo-t! Matyee és Darth biztosan rentábilisabb tanácsot tud adni ezzel kapcsolatban mint én
-
Yoda-Z
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm. A segítséget pasztázás meg volt, valami szét volt rajta folyatva a paszta helyén. Most olyannal küzdök ,hogy nem lehet ujra indítani és nem ál le csak 5- 10 perc után
-
-
válasz
steelsec
üzenetére
WoT amit próbáltam, Full grafikán (minden maxon.) és kellemes meglepetés volt, 120+ FPS megvan (állandó) és a hőfokok is 80+ CPU / 70+ GPU -jobb mint a G752VSK volt fénykorában...
- Venti szabályzás is megfelelő. Lehet még a végén el sem adom, mert méltó utódja lenne a volt ROG-nak. -
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hat a lenyeg ugyis az hogy birja e ugy amit es ahogy hasznalnad
Oszinten en most orulnek ha a G7 amit haszanlok enyem lenne
valahogy melto utodnak ereznem a G751-nek... eleg massziv es jokis igas lonak tunik eddig. Szerelehetosegbol, legalbbis, ujrapasztazni sokkal egyszerubb 
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Orulok, hogy segithettem, (akkor mara minden kollegat elkuldhetek melegebb helyre, mara mar megvolt a jocselekedet
) aztnezem neked 8gen i7 + 2060 al az a FS pont lehet tenyleg keves mert nekem a 9gen i7 + 2070mq volt 15312 -
válasz
steelsec
üzenetére
Neked volt igazad, FN+ESC és mindjárt megy is minden

Ez az Alienes szoft. is tetszik.(#40116) Pocok256 : Egyenlőre nem érzek zavart az erőben.
GPU meg Intel nem is megy (Win alatt sem) szóval úgy néz ki elég volt az nV Control Centerben beállítani RTX-re mindent és ez meg is oldotta. (vagy csak mert HDMI-re van kötve, így ezért csak az RTX megy) by. Feladatkezelő
KFORboy: Elsőre igen. (nem tesztre való, hanem használni meg játszani is)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KFORboy
senior tag
Valaki nem akar The Divisont játszani velem ?
Kifosztani a DarkZone-t meg iJenek...
MaxxDamage? Tesztnek is jó? Hmmm Hmmm Hmmm? -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Madj meglátod
Vagy nem mert nem figyelsz annyira oda. Én folyamat monitorozom a gépen net forgalmát késleltetését stb és láttam, hogy ez a szerencsétlen balfék szoftver csak kárt okozott mint hasznot. -
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
En nem foglalkoztam vele, hogy letiltsam, igyis sokkal kevesebbet bir az akku mint gondoltam... pedig 90wh van benne, uh meg a 2.5 es bay-t is buktam
Bar lehet nem 144hzen kene futtatni akkurol a kijelzot
-
KFORboy
senior tag
válasz
KFORboy
üzenetére
Bár senkit nem érdekel... de nem akarom rontani az Y530 renoméját :"D
A probléma még aznap este megjavult, úgy totál random, magától.
Valószínűleg ment a háttérben valami szokásos Winfo$h driver magic telepítés ugabugha whatever és mire révbe ért addig szopórollerezett... pont akkor mikor észre is tudtam venni, hogy sírásra álljon a szám.Tehát ha valakinél eljő is jönne, a legjobb HOTFIX rá a türelem !
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen megy, nalam csak alapbol nem reagalt az f12-re, hanem allitotta a fenyerot... akkor vettem eszre, hogy lockolhato szoval fn+Esc es utana ertelmesen mukodik, esetleg nezd meg ez van-e nalad is.
Itt elerheto a Command center + OC
-
-
-
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Killer wifi softwaret véletlen se telepítsd az akkora gány , hogy nem láttam még gépet amin normálisan ment volna. Maga a hardver zseni de a software egy retek. (mondjuk jó lenne az de kinek van arra idege, hogy folyamatosan konfigolja)
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem a G7-en van alienware command center, az fn gombokhoz nem tudom mi kell, en nem gyalultam le a gyari telepitett rendszert.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Add el a fenébe és vegyél egy CLEVO-t
Annak baromi jó a community-je, itt a topicban is van két expert (matyee és Darth), harveresen meg én képezem magam folyamatosan Clevo-ügyben. Amennyire ódzkodtam anno a Clevo-któl most így, hogy mélyebben beleástam magam azt kell, hogy mondjam a nem túl prémium burkolat elég sok áttörő innovációt rejt! -
Dell Update után most minden ok (úgy néz ki)
Futtattam egy FS-t is.Ennél többet alapba nem tud, esetleg OC (de azt kihagynám)
Dell-nél nincs "Gaming Center" szerűség?

FN funkció sem megy, mit kell hozzá felrakni, hogy menjen?

(#40103) KillHates : Tempek nagyon rendben vannak, 77c max. CPU (Package) és 70c max. GPU
-
-
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ne telepitsd vagy szedd le a Killer software-t kezdetnek. Tele a net ezzel a problemaval.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) .