Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Kinevezlek benneteket egy kis off témás csacsogásra --> csacsogó WAR!
-
Ez a gtx 1080-as GL laptop ára gyorsabban süllyed mint a Titanic.
950k-in kezdett megjelenéskor tavaly, tegnap viszont 650k-n állt.
Ma viszont 625k az ára
(27% afa-val természetesen)Csak nehogy elcsabuljak

-
wanted5
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Srácok, én vagyok hülye, vagy más oldalra posztoltam, vagy ennyire nem tudok fogalmazni? Pontosan ezt írtam én is, hogy nyilván nem ez a megoldás. Csupán annyit tettem hozzá, hogy ilyen helyzetekben próbálok mindkét fél helyzetébe belátni, hogy vajon miért csinálja...
max: hát azért a magyar fizetések még mindig odabasznak bármelyik országnak, főleg itt keleten

-
válasz
wanted5
üzenetére
Ez nem mentség a sz@r munkára. Ez olyan mintha behoznád a notebook-od és amikor nekem rossz napom van, akkor elnyalom a csavarokat benne, letörök pár gombot, összekarcolom a kijelzőjét, stb...
Senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez (talán még Kínában sem), hogy azt a munkát végezze amit utál. Felmond, és elmegy fedettpályás kalapemelgetőnek! Én még a lányomat is nyakonvágom, ha valami házimunkát magától elvállal , majd elkezdi csinálni és nem csinálja rendesen.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
-
maximilian4
addikt
válasz
wanted5
üzenetére
Egyébként a kínaiak tényleg rohadtul igénytelenek, több ismerösömtől és beszámolókból is hallottam/olvastam már. Az öngyilkosság az Japánra jellemző, de az teljesen más világ. Ott nem keresnek rosszul az emberek, viszont nagyon nagy a teher már általános iskolában is, gyakorlatilag az oktatási rendszernek hála már ott eldől az eredményeid alapján hogy mi lesz belőled. Tavaly egyébként olvastam egy cikket, miszerint a kínai órabérek alig maradnak el a magyartól, azaz annyira keres rosszul a kínai gyári munkás mint a magyar. Pedig mi Közép-Európában vagyunk, a legmagasabbak az adók, és nyugatiak az árak. Én éltem kint Németországban és undorító ami itthon folyik egyébként, sok ember meg nem látja át az egészet. Mondjuk szerintem az az ember tipikusak az, aki soha semerre nem ment. Na mindegy ez már más kérdés. A lényeg, hogy nem kell sajnálni a kínaiakat, még a környező ázsiai országok sem kedvelik őket. Én azt mondom hogy semmit ne csesszen szét, lehet szó akár egy 100 ezer forintos laptopról is, nem kell 5-700 ezer forintosnak lennie. Én tudom jól hogy valakinek a 100 ezer forintos a minden, neki arra kellett gyűjteni sokáig. Azért tudom mert mi is voltunk ilyen helyzetben, nélkülözésben nőttem fel, most már nagyon is átlag felett élünk, de hálás vagyok a nélkülözésnek, mert sok mindenre tanított meg gyerekkoromban. Én úgy vagyok ma is hogy tök mindegy mennyire jó vagy gané az életem, bármilyen feladat adódik (függetlenük attól mennyit fizetnek érte) úgy csinálom meg mintha magamnak csinálnám.
-
Akit érdekel az új Predator Helios 500 annak irany a német Amazon.
Most kaptak 4db-ot.Nevre szolo számlával, magyar afa-val (Amazon mindent intéz fizetéskor), 2 év háztól házig garanciával 650k.
Ugyanez a konfig Magyarországon utoljára 730k-ert volt.
-
echterion
nagyúr
válasz
wanted5
üzenetére
És jobban érezted magad attól, hogy elcseszted azt a cuccot, ami lehet, hogy egy másik munkás fél éves spórolása után landol egy gyerek kezében?

Attól, hogy nekem szar, ugyan ne kelljen már másnak is szarul éreznie magát. Inkább fókuszálljon ilyen helyzetben magára az ember, hogy tudjon ezen változtatni.
-
wanted5
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Azért nem egy léányálom a szalag mellett állni napi min. 8 órát és ugyanazt a kézmozdulatot ismételgetni több ezerszer nevetséges fizetésért.
Nyilván nem az a megoldás hogy dobálja a terméket és természetesen én sem örülnék annak, hogy egy frissen vásárolt és kibontott lapos karcos, koszos stb. lenne. De én azért valamennyire meg tudom érteni a munkást is, talán azért mert volt már hasonlóban részem. -
Nagyon akarnak szabadulni a tegnap emlitett gtx 1080-as gl laptoptol, mert megint lentebb vittek az arat es mar 630k-ert szorjak.

-
válasz
Dhampir
üzenetére
Dolgozz ázsiaiakkal és rájössz, hogy ezeknek teljesen felesleges a MEO, a lecseszés, az ipari kamera ha úgy gondolja, hogy ő most sz@rik bele a világba, akkor csak egy emberes tockos az ami kizökkenti őket az apátiájukból
Ezért is van nagyon sok öngyilkosság távol-keleten. Egyébként mindenkit totál hülyének néznek! 
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Kibírnak ezek mindent! Erre való a MIL810-es szabvány, amiről a többi fostégla gyártó álmodni sem mer!

-
echterion
nagyúr
válasz
- DoubleFe -
üzenetére
Nekem van egy friss Lenovo-m, picit visszaolvasva megtalálod az én tapasztalataimat azzal kapcsolatban.
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
-
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék, kicsit tanácstalan vagyok. 1050 (Ti) vagy 1060-al rendelkező "gamer" laptopot szeretnék vásárolni, nagyjából 3 variáció áll rendelkezésre Lenovo Legion, HP Omen vagy Dell Ispiron 7577. Akinek tényleg van tapasztalata erről, melyiket ajánlja? Ismerőseim közül, egyik vett Legion-t alaplapos volt az új gép visszavitte, cserélték, a másik egy Omen-t vett, ami harmadszorra van bent a szervizbe. Gondoltam, akkor veszek Dell-t, de tegnap azt hallom azok se valami jók. Most akkor mit érdemes venni?
Alienware meg hasonlókra nincs keret. Illetve melyik gép az aminél, ha leveszem a hátlapot és bővítem SSD/HDD-vel akkor nem jár garancia vesztéssel, már ha valamelyik ilyen... Köszönöm! -
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4
üzenetére
Már nem egy olyan Dell gyártmányú, vagyis Kínában gyártott géppel találkoztunk, ami nem volt makulátlan, beszéltük is, hogy valami szabotőr dolgozhat a gyárnál, habár azok a példányok bizonyos típusú Inspironoknál jelentkeztek (drágább gépnél is), és egyéb hibák is előjöttek rajtuk (volt, ahol képernyőfolt, sorják, anyagmaradvány forgácsok alul a kijelzőnél beszórva, a touchpad-nél folyadékbeöntésszerű nyom, hibásan működő space-billentyűzet).
Ez a videó megerősíti a hanyagságot és a meó (már, ha egyáltalán létezik ott ilyen) hiányosságaira mutat rá.
-
NTonee
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
pfff

na ez a különbség, ha a haver videózik (another day at the office) és ha a főnökség beugrik vizitre az európai sajtóval kézen fogva. -
NTonee
veterán
Kis érdekesség...
Rövid bemutató videó az MSI gaming notik gyártósoráról, Shanghaiból. [link] -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Korrektül meghűtötték a procit, elvégre nem csinál semmit sem a 1080 mellett a 7700 csak vakarja a bitjeit!!
Azért vannak szép számmal barmok az Asus-nál is! -
válasz
maximilian4
üzenetére
Oké! Állok elébe! Van most széles "paszta-repertoárom"!
De mondta az orvos, hogy majd elmúlik!
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Minek? Fészbúkozni, meg ide posztolgatni? Kb. erre használom szegény AW-mat...

-
mohitook
tag
Sziasztok,
elkezdtem nézegetni a Dell 7577-es laptopokat és felvetődött bennem pár kérdés...
- A 1060-al jövők mind MaxQ-sak? Érezhetően rosszabb ha a "régebbi" 1060 van benne?
- mindegyik billentyű világítással jön? (egyértelmű infót nem kaptam sehol, csak 1-2 helyen oda van írva, máshol meg nem...)
- Mindent egybevéve mik a tapasztalatok vele? a ~fél budget~ laptopok között ez tűnik még mindig a legjobb döntésnek a (Acer Predator Helios 300-ról is jókat olvastam, csak ne lenne olyan randa..)Hozzáteszem, hogy nem "High-End Gaming"-ra használnám, csak a lassan 7 éves Dell-em (ami bár már aksi nélkül de hibátlanul funkcionál) már nyugdíjazásra vár egy ideje, mivel a kompetitív játékokhoz a 30FPS-t sem hozza szegény... a grafika-igényes játékokat már egy ideje PS-en játszom, de az oda nem megjelenő neveknek (WoW, Pubg (akármilyen Fps
), Dota ... stb) is szeretnék egy platformot.-Szempont az is persze, hogy olyan 4-5 évig nem szeretnék újabb gépet venni..

A válaszokat előre köszönöm!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
ASUS GL703VM Scar. Az alján a hátsó kb. 1/3-ad nyitott. Gondolom ott szívja be a friss levegőt és hátul megy ki a meleg levegő. Nincs vele semmilyen melegedési problémám, de nem is akarom, hogy legyen, így amennyire lehet rásegítenék.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Gyorsan rá is néztem checken tényleg egész jók a hőfokok meg lepő. De ahogy mondod is tdp nagyon le van véve és a cpu hűtés egy vicc.
-
echterion
nagyúr
Kellemes csalódás. Ha az alját szabadon hagyod és úgy van az ölben, akkor nem is melegszik igazán játékok alatt. Minden 60 fok környékén vagy inkább alatta mocorog. Hangja sem zavaróan vészes, a műanyagok is inkább minőségibb fajtából valók, nem olyan tejfölösdoboz-szerű, mint pl. a Vaio-mnak van. A teljesítményét meg mindenki ismeri, azzal újat nem tudok mondani senkinek.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tudtok ajánlani hatékony cooling pad-et 17-es notihoz? Nem kell semmi csicsa, led, USB HUB, vagy ilyesmi...a lényeg hogy a fő funkcióját minél jobban ellássa.
Illetve kérdeznék olyat, hogy pl. ha a WoW-ban limitálom az fps-t a játékon belül, azzal a GPU-ról is lekerül a teher vagy csak eldobja a limit feletti képkockákat?
-
maximilian4
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezek nem is olyan rossz hőfokok.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Vga teren a tdp-t kevesebbre lotte be az Asus mint mas gepekben.
Teszteredmenyeket nezve 200w helyett olyan 150-160W lehet a tdp. E miatt kevesebb a boost orajel es a hotermeles. Teljesitmeny teren Fire Strike alatt kb 1500-2000 ponttal er el kevesebbet mint egy gtx 1080 a chimeraban. (20k 22k helyett). Jatekban ez kb 5 fps-t jelent.Viszont e miatt meg gyari pasztaval is kepes a 88C trotty hatar alatt tartani.
A szuk keresztmetszet a cpu...az az 1 hocso design nagyon meno lett az Asus-nal 2017-ben...gyari paszta mellett 90C-t lazan surolja.
-
maximilian4
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sokkal vastagabb. Kívülről simán kinéz inkább egy G szériás Asusnak, viszont az alaplapon eltörpül ez a hűtés. Sokkal combosabb is belefért volna, hely az van bőven. Számomra az is érthetetlen hogy a pch-ra miért nem raknak semmit...és nem csak az asus, hanem az összes gyártó elfelejti a legtöbb modellből. Az Aw-ben is simán fel tud melegedni 70 fok fölé is akár, mint a proci kb...
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Te jó isten az égben 1080 egy olyan házban

-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
nem csak otthon, most jártam a Mm-ben itt kinn is van még 960M-es MSI gaming noti 1200 euróért....
igaz az vmi 13,3-as picike volt, de még 950M-el is vannak szép számmal..... 
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Eh, nem is kellene várni, meg nézelődni, meg kellene venni jó kis alkuval Echterion Legionját
Csak hát botrány lenne, ha nyaralás helyett gépet vennék... -
consono
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És ez még csak a 1160-ról "infó". A 1170,1180 vajon mikor jön?
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Magyarorszagon akkor 2019 januar-februar jo esetben

-
maximilian4
addikt
Hát...a lenovo már bejelentette hogy 2018 Q4-ben jönnek gtx 1160-as laposok. Pontos megjelenési dátumról még nem tudok, szerintem a boltok sem, de azért érezni hogy közeleg. 10xx-es széria már több mint 2 éve piacon van. Én inkább azon nevetek, hogy vannak még olyan üzletek, amelyek a 960m-es gépet 1050, ne adj isten 1050ti-os árban szeretnék elsózni.
-
Lehet tudnak már valamit a nagy boltok az új VGA sorozatról ?
Gyanús picit hogy gtx 1080-as Asus laptop ami 950k-n indult már 645k-ert kaphato
-
maximilian4
addikt
Németből van egyébként acer authorized seller-től helios 500. 596ezer ft + 10k szállítás névre szóló számlával. Természetesen vadi új, bontatlan. Kérdés hogy mennyire nemzetközi a garancia.
- 144hz
- i7-8750H 2,20GHz
- 16 GB DDR4-RAM
- 256 GB PCIe M.2 SSD
- 1 TB HDD
- 8 GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX 1070
- Win 10 home -
Igen, múlt hét hetfon elkelt az utolsó 699.990 Ft-os aron.
Következő szállítmány érkezése bizonytalan (talan augusztus közepe) és ezért kerülhetett le az oldalról.Mas
Asus GL702VI 7700hq cpu-val és gtx 1080-al jelenleg csak 650k 2ev garival.
Ki olyan bátor...eltökélt hogy vegyen? Killhates, lehet megérett a cserére a gtx 1070-es aw-d

-
Bence3111
tag
Hali valószínűleg off szóval előre is bocs de megvettem a dell 7577-et és az lenne a kérdésem hogy pendriveról hogy lehet windowsot telepíteni?
-
5766
csendes tag
Üdv!
Ez ennyire kapós, hogy az összeset eladták??????
ACERShop.hu - Acer Predator Helios 500 - PH517-51-77YM - A terméket már nem forgalmazzuk! -
válasz
maximilian4
üzenetére
Valahogy így:

Ha nem is tökéletes megoldás, de viszonylag (úgy általában, a műanyagokhoz képest) az AW műanyag burkolata jó hővezető!
1, Szerezz valahonnét gyurmát, rakd az SSD alá
2, nézd meg mennyire nyomta össze és ennél MAXIMUM fél milliméterrel vastagabb gap-padot szerezz
3, nem kell ész nélkül az egész SSD alá, mert általában csak a vezérlő melegszik bitangul, oda elég egy 2x2 cm-es négyszög!
4, Ha felülre (is) szeretnél, akkor keresd meg nTonee-t, mert baromi profi SSD hűtést szerzett, ami annyira vékony, hogy befér az AW-ba viszont nem is egyforma magasak a chip-ek rajta! Ha akarsz mindent hűteni, akkor több vastagságú gap padra lesz szükséged, meg azért ott érdemes alátámasztani a két végét nehogy megbillenjen a hűtő és galibát csináljon!
Itt éppen sárga zsugorcsöveket melegítek rá, mert a vékonyka gumi kengyel amit adnak hozzá elég könnyen megnyúlik és akkor annyit ér mint halottnak a meleg lábvíz!

-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Hűtőbordát rá vagy mint mondtam egy hűtőpad kell a gép alá és megoldva.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Ugyan ez az SSD van nekem erről írtam pár hsz ezelőtt.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Én ezért nem rendeltem az új gépemhez m2-es ssd-t. Veszek egy sima 256-os vagy 512-est, azt annyi. Nekem ne fűtse a ház belsejét feleslegesen, akkor teljesítménytöbbetre nekem nincs ott szükségem.
-
maximilian4
addikt
Az durva hogy az ssd (samsung pm961) felmelegedett 85 fokra. Pedig nem is írtam sokat... Acerben a maximum hőmérséklet 60 fok alatt maradt úgy, hogy hoszabb ideig ment. Ezen hogy tudok segíteni? Mintha úgy emlékeznék Pocoknak is problémái adódtak vele régebben.

-
maximilian4
addikt
Köszi a tippet, kikapcsoltam.

Persze hogy tudja KillHates olvasás nélkül is kinek szólt, mindig Ő kapja az ívet, mert ő a topik sztárja (teszem hozzá, kiérdemelten). Már már lassan közszereplő. Így nyíltan szabad akár kritizálni is, hiszen az Alkotmánybíróság is kimondta hogy egy közszereplőnek szélesebb körben kell tűrni a kritikát.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Kapcsold ki a Tobi sz@rságot Win alatt (legfeljebb pofaazonosítóhoz használd) mert eléggé fogja a gépet és mikro laggot is csinál, mikor keres!
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Amikor még csak görgettem a hozzászólások olvasásához, láttam ezt a képet egy pillanatra. El is mosolyodtam, hogy lesz majd vidámság! Aztán olvastam Pocok hozzászólását és egyből tudtam, hogy ez nekem fog majd szólni! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Jófogáson én is láttam jó áron egy 13-as AW-t, de pont a mérete miatt nem mertem megvenni, pedig jó kis gépecske volt az. Asszem 1060 volt i5-tel párosítva, nekem több, mint ideális lett volna teljesítmény szempontjából, de a súly + a kis kijelző miatt végül nem vettem meg.
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4
üzenetére
Német billentyűzettel hol vettétek? Használtan?
-
maximilian4
addikt
Tesztelgetjük, tesztelgetjük. Egyetlen egy baj van ezzel a méregzsákkal, mégpedig az hogy tényleg nem lehet játszani rajta. Amúgy is vak vagyok, már a 15 miatt is sírtam, de ez végépp betett. Itthon only monitoron lesz játszatva az tuti. Próbálkoztam barátkozni a mérettel, de nem látom az ellenfelet fortnite-ba. Amit eddig simán belőttem, azt el sem találom ha messze van.
Viszont hordozhatóság szempontjából meg jó dolog ez, sok helyet nem foglal, viszont méretéhez képest rohadt nehéz. Mindenki meglepődött először mikor kézbe vette.Most látom tobii meg szépen belevilágított miközben a karácsonyfát díszítettem éppen fel.

Hőfokokkal nincs baj, a proci "csak" egy 7300hq, eddig 78 fok volt a max, mit tudhatna egy normális pasztával. Tegnap amúgy leszedtem a hátulját...kva nehéz volt. Úgy rá van pattintva...Megizzadtam vele. lehet simán le kellett volna tépni, csak féltem hogy eltörik valami. Bele akartam rakni a 275 gigas crucial ssd-met, ami 2,5", aztán boldogan tudomásul vettem hogy ebben nincs neki helye.

-
rovid89
csendes tag
Majdhogynem mindegyikkel
-
rovid89
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. Vettem nemrég egy HP OMEN 15-ce0xx laptopot, és egy elég érdekes hibával találkoztam. Pár játéknál elég durva fps droppot produkál 60+ fps értékről leesik 5-10 fps-re.
Bizonyos játékoknál ez 5-10 ms tart és rendbe jön, de pl a fallout 4-nél 2 percenként előjön és csak akkor hagyja abba ha Alt+tab aztán vissza a játékba.
Amit megfigyeltem hogy ilyenkor a proci használat 40-60% -ról leesik 10% alá.
Valaki találkozott hasonlóval mi lehet a hiba? -
kreten67
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az volt a bűnelkövető aki ilyen marhaságot talált ki piárként.
Ezt a magas labdát kötelező volt lecsapni. Én nem hittem benne hogy ez működni fog és így én kihagytam a lehetőséget. -
-
kreten67
senior tag
válasz
DamianB
üzenetére
Asus bizalom program (garancia) keres rá és megtudod hogyan lehetett ingyen Asus gépekhez jutni.
Volt aki 5 darabot is vásárolt különböző nevekre majd szándékosan,de okosan nyom nélkül tönkretette a gépét és a garanciális javítás után a gép árát is visszakapta. Ezek a visszafizetett javított gépek a pénzvisszatérítés után azonnal a használt piacon landoltak eladásra. -
törölt tag
Ha otthon bővítem, szedem szét a Dell 7577-et, nem ugrik a garancia ugye?

-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Fölös is a vas, arra kell csak figyelni, hogy ne hajolva legyen rárakva a hűtés a gap padok ilyen téren kényesek 3 különböző méret kell oda, és rettentően számítanak a milliméterek. Én gépem 3 szor lett pasztázva ez a harmadik kétszer lett újrakezdve mert mikor Killhates összerakta, még utoljára ellenőrizte minden rendben e és a saszemével kiszúrta, hogy 0,1mm t mintha hajolva lenne. Kicserélte az egyik padot és szépen felfekütt (mármint a hűtés nem Killhates 😁) . Végeredmény pedig zseniális lett. Annyi hogy nagyon kell alá a hűtőpad, anélkül kinyírja magát instant, egy jó paddal viszont sosem kapsz throttlingot.
-
maximilian4
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
Jólvan köszi. Kigondolom még. Meglátjuk mennyire lesz sürgető a pasztázás. Annyi időm volt foglalkozni a géppel, hogy még a fóliákat nem vettem le róla. Bár ahogy Pocok régebben írta el fog majd kelleni neki az újrapasztázás, mert az én 13-asomban is ugyanaz a szar van. Vasazni nem fogok az tuti. Én nagyon ódzkodom tőle, de másnak sem fogom megengedni hogy vasat rakjon bele, max ha eladom. Az új tulaj majd azt csinál amit akar. De még csak most vettem, szóval az messze lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), Dota ... stb) is szeretnék egy platformot.
igaz az vmi 13,3-as picike volt, de még 950M-el is vannak szép számmal..... 
De hát néma gyereknek, anyja veri...