- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladPussy
csendes tag
válasz
#16820480 #66803 üzenetére
Nem is csak a pénzről van szó. Egy audiológiai szakvizsgálatra lenne szükség (főleg, ha "elmúltál már ennyi meg ennyi") ahhoz, hogy eldöntsd: vajon hallod e még azokat a hangokat, amelyek miatt többszáz dolláros cuccot vennél?! Természetesen a jó minőség, években is mérhető. De vajon hol tart majd a technológia évek múlva?
-
BladPussy
csendes tag
Sokszor elhangzik a kérdés: milyen fülhallgatót ajánlotok ilyen-olyan műfajra, vagy ennyiért?
A száraz, de imponáló technikai paramétereken túl, nagyrészt szubjektív a "jó" vagy "rossz" hangzás, megítélése és kinek melyik kialakítás a kényelmes.
Ahogyan megszámlálhatatlanul sokféle emberi arc van, ugyan úgy a hallószerveink is ezernyi féle képpen hallja, ugyan azt a zenét. Az agyunk egyedi jelfeldolgozó képességeinek különbözőségéről most nem is beszélve. (Az egyéni ízlést már nem is említem.)
Mielőtt nagyon tudományosra sikeredne ez a poszt, csak azt szerettem volna mondani, hogy minden elismerésem a topikban segíteni akaró tagoknak, akik meglehetősen nehéz feladatra vállalkoztak.
Én is sokáig vadásztam arra az "egy" fülhallgatóra, amely minden igényemet kielégíti, de ilyen nincsen. Ma legalább öt féle darabot használok (árban és minőségben nagyon különbözőeket), attól függően, hogy rock zenét, operát, vagy éppen hangoskönyvet hallgatok. ... és persze nézelődöm itt a topikban, hátha feltűnik a fülhallgatók "szent grálja" mert én is csak egy gyarló ember vagyok. -
BladPussy
csendes tag
Az "original" VIVO XE800-nak egyre lejjebb megy az ára az AliExpress-en ($13.85). Furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest