- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
BT füles. Keresgettem a topicban BT-re, Bluetoothra stb, de nehéz egyelőre tapasztalattal alátámasztott ajánlást találni, főleg ha nem budget ($10-$20) kategóriában keresne az ember. Nekem max keretem $80 körül.
Szóval tud e valaki ajánlani jó BT fülest, a jó azt jelenti, hogy elérje egy jó belépő szintű vezetékes füles hangminőségét (E10, Pistonok, vagy akár a 8dolláros kínai KZ ED9-em, ami szerintem jobb mint a Piston 3 pl).
Alábbiak vannak egyelőre a körben:
ADVANCED Evo X
Mee Audio X8
Meizu EP51EP51 persze árban más, illetve őt már hallottam is, nem igazán győzött meg, fenti belépő szintű vezetékeseket azért nem éri el szerintem). Első kettőről viszont sokat nem találtam a topicban, review-k jókat írnak, de minden relatív, hisz van olyan review ami az EP51 hangját is magasztalja.
Ha fentiekről (első kettőről) tud valaki jó tapasztalatot, vagy tud hozzátenni a listához még hasonlókat azt megköszönném.
Köszi!
-
gbela
senior tag
válasz
kuzzikan #66095 üzenetére
Hasonlóba ütköztem Bluedio in-ear cuccal, összesen 4 bt kapcsolattal tesztelve, fullos driverekkel, és arra jutottam, elég sokat olvasgatva, hogy nem lehetséges. Ha van mikrofon akkor csak telefonos hang van.
Már abból is gondolom, hogy általánosságban ez nem lehetséges, hogy vmi 200 dolláros füles egyik nag, kiemelt feature-je, hogy ezt megoldották benne vhogy, szóval már csak ettől is megnyugodtam végül, h alapból ez nem megoldható. -
gbela
senior tag
válasz
#16820480 #65979 üzenetére
Köszi,
kiderült, hogy támogatja (HFP az, hands free protocol), de a fő gond nem ez.Ha a mikrofont is használni akarja az ember rajta, akkor HFP módban kell működnie, viszont akkor lejátszás quality automatikusan 8000 Hz, azaz telefon quality. (Nekem azt csinálta, hogy mindig váltott attól függően akartam e mikrofont v nem).
Így meg igazából nincs értelme, hisz mondjuk játékot azért nem ezen a hangon szeretnék játszani, miközben beszélgetek. Szóval normális hanghoz A2DP-n kell mennie, akkor a mikrofon meg ugye kikapcs.
Eléggé meglepett, hogy 2016ban PC-n nem lehet normálisan belőni egy BT fülest, pedig mostmár utánaolvasva látom, hogy ez általános BT para nem olcsó kinai fules hibája. -
gbela
senior tag
-
gbela
senior tag
-
gbela
senior tag
Használ vki BT fülest PC-vel? Vettem a Bluedio N2-t, igazából csak kipróbálni milyenek is ezek, meg h ha néha játszom PC-n haverokkal akkor tudjunk közben beszélni. Namost ez utóbbi nem akar összejönni, nagyon furcsa, ha a mikrofon megy a füles kikapcsol és fordítva. Win10 alatt ha a hangeszközöknél váltogatok felvevő és lejátszó között úgy kapcsol ki be a füles/mikrofon is. Azaz konkrétan headsetként nem használható, mert egyszerre sosem megy. 3 gépen próbáltam ki, igaz mind3 win10, már tiszta ideg voltam tegnap este, hogy egy headset nem működik headsetként.
Telefonnal megy normálisan.
IGazából a kérdés az, h lehet csak ez a tipus ilyen béna, ha vkinek van más hasonlója és megy PC-vel az már megnyugtatna.Amúgy maga a füles hangja gyász, van esetleg ilyen hasonló BT fülesből akár közepes hangú? Mert ez flac-ból rádió hangot csinál...
-
gbela
senior tag
válasz
BigBlackDog #60641 üzenetére
Köszi a választ, akkor lehet megnézem még ezt a kinai vetőcsőcserélőset. Ez csak meló közben youtube-ról hallgatós, szóval nem kell hi-end, csak vmi vsd szintű (hangban).
-
gbela
senior tag
Elhalkult a VSD1-em jobb oldala, szóval kell valami replacement.
Ami most érdekelne (mert ebben nagyon imádtam), az az állítható a vetőcső. Mely más, hasonló árkategóriás füles tudja ezt? Nem nagyon láttam ilyet, bár nem is vagyok annyira otthon a témában, mindig csak akkor ásom bele magam amikor kell. -
gbela
senior tag
-
gbela
senior tag
No, ma megjött a VSD1 szingapúrból (Lendmeurears), 25-én rendeltem, szóval nem telt két hétbe mire idehozták (Luxembourgba), és végig trackelhettem a postát. Szóval elégedett vagyok az oldallal, köszi a tippet
Sajna pont nincs nálam lejátszó, csak gépbe tudtam bedugni, de érezhető a különbség a céges Sennheiser fejeshez képest is durvánCsak a bogyói furák, vhogy egyelőre egyiket sem érzem tuti kényelmesnek, de még próbálgatom, meg most bejár.
Köszi mégegyszer a tanácsokat. -
gbela
senior tag
válasz
Moleman #43965 üzenetére
Köszi a válaszokat (raven12-nek is).
Tényleg meggyőzőnek tűnik a Vsonic a kommentek alapján, főleg, hogy az egyenes kábelt preferálom.
Láttam, hogy vsd1-ből van "s" utótagú is, az miben más?
Illetve hol lehet kapni? mert most így hirtelen magyar oldalt nem láttam, ebay persze játszik, de gondoltam megkérdezem, hogy általában hol szerzitek be.
köszi mégegyszer -
gbela
senior tag
Sziasztok,
elég hosszú idő után szeretnék ismét fülest venni. Anno jórég is sokat böngésztem előtte a topicot, akkor még nagyban Sennheiser őrület volt.
Cx300-am volt nagy megelégedettséggel használtam, aztán cx95, a hang kb ugyanaz volt, mondjuk maga a cucc szétesett elég hamar. Sajna magam is észrevettem, hogy a Senn kicsit divat lett, emiatt talán túlárazott.
Most újra kellene vmi jó füles, kb a cx300 vagy kicsit afölötti hangélmény a cél, (10k körüli értékben).
Metal, rock műfajokat hallgatok. Összefoglalót elolvastam, de ezen márkák nekem tök ismeretlenek, sokat kihagytamHa valaki a fentiekben leírtak alapján tud kicsit konkretizálni azt nagyon megköszönöm.
-
gbela
senior tag
Féligmeddig offtopic, de hátha tudja valaki, hogy hol lehetne extra szivacsot szerezni fülesre? És hogy ne legyen olyan egyszerű nem fekete kellene, hanem konkrétan fehér, tud valaki esetleg vmi lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest