- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
riszter #80948 üzenetére
"gyorsan átpörgetve ezt a topikot megvettem a Media Marktból a Huawei AM61-es fülest itteni ajánlásra. Aztán másnap vittem is vissza....
Nekem édes kevés volt a basszus, gondolom azért mert nem is ment be teljesen az illeszték a fülembe, de amúgy sem tetszett a harsány hangja."Megjött már az E10BT?
Most épp lelkesen mondogatta ékes Chinglishül hogy "Please charging", ment tölteni. Addig kiváncsiságból kicsit hosszabban használtam az AM61-et, hogy miért is ajánlhatta bárki, akinek füle van.
- Egyet kell értsek, nincs igazi basszus, csak részlettelen halk puffogás. Az E10BT-ben sem lesz előretolt kiemelt a mély, de részletesebb teltebb és megfelelő mennyiségű, pont jó.
- Alapzaja van. Eddig még nem találkoztam sistergő alapzajú BT fülessel, de ez olyan.
- Ha fél füllel használom, a súlya lehúzza a kábelt, és végül a másik fülem tartja meg a túlvégét. Könnyen leesik nyakból, ha a mágnes szétcsúszik.Viszont a mikrofonja szokatlanul jó, eddig csak a Bose QC35-nél nem panaszkodtak a túlvégen a hangra. Headsetnek telefonálásra nagyon ajánlom. A kényelem relatív, én azzal az illesztékkel használom alapos fertőtlenítés után, amivel találtam a földön egy üres parkolóban. Mondtam, hogy könnyen leesik. Kicsit kisebbel is elveszthették volna, de ingyen így is ár-érték bajnok. A bolti árán tényleg csak az vegye, akinek telefonálni kell főleg.
-
-NoVa-
veterán
válasz
riszter #80948 üzenetére
Ez alapján T400, a Muzix Groupnál szokott raktáron lenni helyben is. Várd meg a rendeléssel a fülesed, és próbáld ki a duplát belőle. Nekem most először pont bevált (az eddig kapott fülesekhez meg soha nem), szóval valamit máshogy méreteztek. Melóban a ZeroAudio Carbo I-re szoktam feltenni, de az nagyon más szint.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest