Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #78341 üzenetére
Abban kell legyen aptX-HD és LDAC is, szóval ha szeretnél jobb hangzást kihozni, akkor olyasmit kellene megpróbálni. Bár azt hiszem ilyen ársávban még nem jellemző sajna. Itt egy nem feltétlenül teljes lista: [link], illetve LDAC jellemzően a Sony termékekben szokott lenni (a honlapjukon fel van tüntetve).
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #78339 üzenetére
Erről konkrétan úy látszik nincs itt vélemény, tapasztalat. Vannak ilyen megoldások, csak legtöbben sporthoz keresnek fülest, ez a kialakítás meg nem az igazi ahhoz, mert nincs semmihez rögzítve a nyakadban, így össze-vissza tud lifegni.
Mondjuk nem nagyon látom, hogy milyen kodeket tud, de gyanús, hogy semmit szinte. Attól is függ milyen telefonnal használod, de ha hangminőség kell, akkor érdemes lehet apt-HD vagy LDAC kodeket tudó fülesre gyúrni. -
vicze
félisten
válasz
hackeeeee #73433 üzenetére
Ez a választék:
LG HBS-A100
LG HBS-1100
LG HBS-910
LG HBS 820
LG HBS-760
LG HBS-760
LG HBS-730
Sony WI-H700
Sony W1-1000X
Sony MDR-EX750BT
Sennheiser CX 7.00BT
Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless
Sennheiser HD 1 In-ear Wireless
RHA MA650
RHA MA750
BioSound Lab SE-220
Samsung Level U
Phiaton BT 100NC -
darvinya
titán
válasz
hackeeeee #69704 üzenetére
Amit én ajánlani szoktam BT Headset-nél nincs vételi gond.
Pedig néha 50cm falon keresztül kapcsolódik 3m távol másik szobába lévő készülékhez.
Maga az egység jól kezeli a több csatlakoztatott eszköznél lévő kapcsolatot.
Mikor bicajozok, akkor hátitáskába van telo, még ekkor is stabil a kapcsolat. -
Tulku
veterán
válasz
hackeeeee #69696 üzenetére
Az antenna abban az egységben van, amiben a vezérlés is...egy körömhegynyi 2,4 gHz-es BT antenna...na most ha megfelelően gyenge, akkor ha elfordítod a fejed, csökken a rálátás és elkezd akadozni...nem hibás, csak gyenge a vevője, ezért hosszú távon rengeteg bosszúságot fog okozni...
-
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #69532 üzenetére
Igen, valószínűleg hamarabb megérkezik onnan
Az X6 Plus nem tud aptX-et a honlap szerint.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #69525 üzenetére
Bringázáshoz én olyat keresnék mindenképpen, ami belesimul a fülkagylóba, nem kiáll merőlegesen, mint ez. Illetve még a fül feletti kábel is előny lehet. Például Mee Audio X6 és X7 olyan, amire gondoltam, de ezeket sem hallottam még, így a hangjukról nem tudok mit mondani. Egy X6-hoz lehet, hogy hamarosan szerencsém lesz, és akkor tudok róla nyilatkozni.
kammerer: Pedig a szó pontosan azt jelenti latinul, amit schawo írt. De mivel mindenféle szellemiséget meg egyéb marhaságokat kötnek hozzá, így pejoratív értelmet nyert a szó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #69502 üzenetére
Noh, eddig bírta, lényegében a csavar rögzítőben, ami a bal oldalt tartotta el volt lágyulva a műanyag, és lényegében szét is esett. A füles még megy, viszont nem tudom rögzíteni a kerethez a bal oldalt. Így nyeglik, leesik.
Vagyis, muszáj vennem valamit, mert kell. Főként bringázáshoz kell, így a vezetékes rész mondhatni kilőve, mindenképp BT-s kellene, és ebből adódóan lehetőség szerint headset, mert néha azért hívnak bicajozás közben és jól jön, ha ezért nem kell megállni.
Találtam még HBS-900-at, de lehet, hogy akkor már hanyagolnám a műanyag keretet. A JBL E25BT mit tudhat az LG-hez képest? Tudom, nincs APT-X a JBL-nél, de azon kívül.
Mindenképp maradnék az In Ear-nél ha lehet, mert az nem esik ki a fülemből.
Nincsenek "nagy" elvárásaim a hangminőséghez, de azért ne dobozhang legyen, ha lehet. Az LG hangja egészen rendben volt.
Ha rossz helyen kérdezek a BT-s mivolta miatt, akkor so sorry, akkor esetleg jelezzétek, hová mehetnék a kérdésemmel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest