- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Permet Elek #70784 üzenetére
A Xiaomit valószínűleg sokkal többen hallották innen, ajánlottak között is bent van. Nagyon nem lőhetsz vele mellé.
Ilyen telefon mellé csomagolt fülesből én jót még nem hallottam, pedig most egy LG V20-am van, amihez egy 150 dollárosnak hazudott Bang & Olufsen Play fülest adnak. Van olyan 8 rongyos fülesem, ami jobban szól nála. -
vicze
félisten
válasz
Permet Elek #70779 üzenetére
Csak a tisztaság kedvvért szögezzük le, hogy ez nem egy AKG füles, hanem egy "random" Samsung füles, amire egy AKG logó kerül, mert megvették a márkát. Harman Kardon is lehetne rajta, ha nagyon akarnák.
Pont annyira AKG mint az LG sokadik Quadbeat fülese, bár ott csak a "Tuned by AKG" logót engedték. -
Spíler
őstag
válasz
Permet Elek #70529 üzenetére
Cserélj rajta gumiharangot(vagy hogy hívják
).Én is így jártam az Awei-vel,sok volt a basszus,harangcsere után(valamelyik Pistoné) tök jó hangja lett.
-
vicze
félisten
válasz
Permet Elek #70526 üzenetére
A linkeden a Pro HD teszt van. Teljesen megértem a név miatti kavarodást igazából, ES18-cal nem feltétlen jársz rosszabbul.
Csak a többieknek a tesztből pár aranyköpés:
"A mélyek kifejezetten tetszenek, nagyon pontosak és feszesek, szépen rezegnek, nem puffognak, és pont annyi van belőlük, amennyi kell"Eggyel korábbi Pro teszt aranyköpése:
"elkezdtem felfigyelni olyan részletekre a zenében, amit eddig csak a 15 ezres Sennheiser fülesemmel hallottam" -
vicze
félisten
válasz
Permet Elek #70524 üzenetére
Nem, még mindig kevered. Komolyan a kínai fülesek rakndom névadása lassan elég kiakasztó...
Ez a Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro aka. istendudja milyen random név(pl. Mi IV Hybrid Dual), leginkább Piston Dual Driver, Piston Hybrid, Piston Hybrid Pro, és ezek végtelen variációja.
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD, aka Piston Hybrid Pro HD, de a legcsudálatosabb módon a kínai webshopok, ezt Piston Pro ként is jelölik. Úgyhogy kb. vagy a képek alapján rájössz, hogy melyik-melyik vagy nem.
Mivel a Xiaomi eredeti nevezéktanát a termékre szinte senki se használja, így sajnos ezzel egyszerűen nem tudunk mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
Permet Elek #70514 üzenetére
Lehet itthon is kapni a Hybridet: [link]
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #70513 üzenetére
Ez jó lehet? SoundMAGIC ES18 4500ft és kapható is. Vagy esetleg egy Piston Hybrid Pro, de akkor a beszerzésben segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest