Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
akkor teljesen ugyanaz a konstrukcio mint a K330-nal. ott is ez a resz hajlekony, csak ott sarga szinu.
metro.fi 170-tol az AKG K330-hoz nagyon sok javulast ne varj szerintem. kb egy sulcsoport a ketto. hogy melyik tetszik jobban az csak egyeni izles dolga.
de ki tudja lehet neked jobban bejon majd valamelyik -
Hugo85
aktív tag
Íme az AKG K340 Liquorice képekben:
celf, választ adtak a kérdéseidre a képek? A minőségért bocs, este sötét, makró+vaku+kompakt és még siettem is
Egyébként közben rájöttem, hogy a legkisebb gumik voltak rajta, és miután lecseréltem a közepesre (a képen már azzal látható) sokat javult a hangszigetelés, és a fülemben is stabilabban áll, illetve a mély is hangsúlyosabb lett. Még mindig kényelmesebb, mint a CX400, nincs az a folytonos vákuum érzés a fülemben (viszont jobban kilóg, nem annyira "szexi"), nincs az az érzésem mintha víz alatt lennék. A középtartomány összehasonlíthatatlanul jobb, a magas szerintem valóságosabb, a 400-asé nagyon harsány, ugyanakkor persze több dolgot meghallasz benne, a mély inkább más, és mennyiségben kicsit kevesebb, de ez szerintem nem baj. Szerintem összességében jobb vétel, főleg a 400-asnál, mert annak a kábelezése azzal a hosszabítóval nem egy Nobel-díjas alkotás. Ami kevésbé van meg itt, mint a 400-asnál, hogy nagyobb basekick-nél a CX úgy tűnik, mintha kifulladna, és nem jön belőle addig/utána nagyon más hang, elnyomja a közepet, magast, ez a K340-nél sokkal kevésbé van jelen. (de persze ez is egyutas és zárt, úgyhogy azért érezhető...)
Egyébként a füles az egyik hardveraprón seftelő manustól van, ha valakit érdekelne hasonló. (bár hozzám egy másik srác közvetítésével került használtan, akitől a Fuze-t is vettem).
A hangerőszabályzó tuti kis cucc, csak ahol alul-felül csatlakozik beke a kábel, az nem néz ki annyira masszívnak. -
celf
őstag
k330-nak L-alaku jackje van, valoban jobban szigetelnek nala mas IEM-ek, viszont egyaltalan nem hallottam sokkal halkabbnak se a cx 550-nel se semelyik fulesemnel.
kisebb erzekenyseg, magasabb ellenallas, kisebb alapzaj, halkabb hangero... ez talan inkabb a hangero poti miatt lehet?
gyenge jackdugo.... emelkeim szerint egesz korrekt jack-je volt a k330-nak.
tudnal kepet posztolni ezekrol ? telefonminoseg is megfelel, csak kb latszodjon a kabel, a hangszorohaz, es a jack. ha nem nagy gond -
_Smooth
senior tag
személyzeti ár = beszerzési ár
ergo, ami nem minuszos (általában a vason sosincs plusz, csak a kellékeken), abból jó eséllyel jön még le egy kevés. 10% puffer van mondjuk a beszer áron (ezt a központ nyeli be)
Ja és novemberben előbb a saturnnak, aztán a MM-nak is lesz 30hónapos ingyen hiteles akciója megint - bár a füleseket ez kevésbé érinti, kivéve, ha valakinek HD800-ra, vagy vmi monsterre fájna a foga(ma volt szerencsém mind2t kipróbálni)
-
Solicidium
aktív tag
Hát, nem tudom, alig hallottam néhány típust. Akkor még nem vészes a helyzet, ha nem kölöttél el annyit. Sajnos máshogy itthon nem lehet nagyon meghallgatni iemeket. Max a fórumon egy-két ember ajánlja föl ezt. Igazából csak olyan csipkelődős jellegű volt a hsz, hogy olyan sokat nem érdemes venni, mert akkor tényleg érdemes pl. egy ie8-t venni.
A metro.fi jobb kell legyen a cx400-nál egyébként.
-
-
Gino20
őstag
-
fi:zi'k
nagyúr
Bázzeg, de picsa késő van már.
Pedig nem egyszer jártam a honlapjukon, illetve láttam leírva. Köszi
Nem vagyok benne abszolút a témába, így nem egyértelműek ezek a rövidítések.Amúgy a 170es 8 fonttal (£24.99), a 220-at már meg sem említem igazán (£39.99). CSóró vagyok, na.
A 'vi edition' potméterrel gazdagabb, vagy mi az a plusz dolog?fizik
-
ChrissTa
tag
A múlt héten 3990-ért vettem egy MX460-at a debreceni fukarban. Asszem a MM-ben is hasonló áron van.
Eddig én is meg vagyok elégedve vele. Az MX360-hoz képest sokkal szebben szól. Mélyet tényleg kell neki adni, de erre találták ki a Clear Bass-t Sony-éknál.
A zajszigetelése tényleg nulla, de ez minden hasonló típusú fülesre igaz. Viszont legalább meghallom, ha közeledik egy autó az úton.
-
-
Mtt
tag
Értem...
Akkor AKG kilőve, csináltam egy táblázatot a fülesekről, amit edigitalon lehet kapni, igazából nem nagyon akarok máshonnan venni, mert nem bízom ebben a "tuti eredeti, bolti ár alatt jóval" szövegben. (illetve ha azt mondjátok, hogy XY-tól már vettetek és eredeti volt, akkor beadom a derekam..)
TÁBLÁZAT
Igazából nem tudom milyen és mekkora különbség van egy 100dB-s vagy egy 114dB-s füles között, de frekitartomány alapján a Sonyk jobbak, de érzékenység pedig a Senneket favorizálja.
Melyik a fontosabb? -
celf
őstag
pana hje 300 asszimetrikus kabellal van szerelve. olcsobb. nem biztos, hogy jobb, de alapvetoen kiegyensulyozottsagra torekszik hangkepet illetoen. CX400-nal valoszinu jobb. ha van modod ra probald ki.
ezt tudom ajanlani.
illetve vegyel metro.fi 150-et amazon.co.uk-rol, de kulfoldrol online vasarolastol mindenki retteg, ugyhogy en is csak vonakodva tanccsolom mar ezt. -
rumos14
nagyúr
én a Plug/iAudio kombómnál a magasakat és a bbe effektet az égbe felemeltem, így tudtam csak számomra szimpatikus hangzást gyártani.
nem is tudom, a Plug talán egy fokkal kényelmesebb mint a cx300. én mindkettőt néhanéha pár másodpercre kiveszem/kivettem a fülemből, kell a friss levegő. -
bwoay
nagyúr
nekem tartósabbnak bizonyult az mx400, én egy m300-at nyírtam csak ki még korábban, (ahogy használom, úgy nem is csoda, naponta többzör zsebbegyűrve, előrángatva.
''A basszus nagyob ''durci'' és bár a hangképe nem olyan kiegyenlített mint az Mx400-asnak, ha normális Mp3 lejátszód van akkor az EQ minimális állításával nagyon szépre lehet hangolni. Minden basszuskiemelést levenni és picit kiemelni a magasakat,
csodás szól utána''
hát ez nálam a szar füldugó ismérve.
ok, hogy szigetel, ok, hogy van mély, de ha alapból nem zenei a hangzása,
kiegyenlítettlenül szól... pofozgathatja az ember, de szarból várat...
annyival nem drágább a plugnál egy cx300,
hogy megérje ekkora kompromisszumokat hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest