- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
picur220 #6710 üzenetére
"az első, bárki által "könnyen" kezelhető, grafikus oprendszer a Macintosh volt"
Továbbra sem. Az első a Xerox Alto rendszere volt, 10 évvel az apple előtt, az már ismerte az ablakokat, menüket, ikonokat, egérkezelést, stb. Csak a Xerox hülyeségén múlt, hogy nem terjedt el, és az apple később simán "lelophatta".
-
Valty
aktív tag
válasz
picur220 #6712 üzenetére
Hát a cx300 II a legolcsóbb azok közül. amiket felsoroltam
Ezt a cx 55-öt nem is figyeltem, utánanézek még, viszont formailag legjobban az AKG 330 wasp tetszik -
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
picur220 #6622 üzenetére
nyilván relatív de gondolom hogy nem az ie8 kategóriájában van
én hallgattam már cx300 at az is jó kezdésnek meg hát lehet hogy jobban is fogom érzékelni a különbséget a fülesek között ha lépcsőzve megyek a kategóriákon.
de ha van olyan mint egy cx 300 vagy egy walkman füle akkor nagyon jó annyi pénzért(nem mint ha a walkman annyira jó lenne csak így példa ként mert gondolkodtam rajta)
tehát nyilván olyat szeretnék amivel már lehet zenét hallgatni de egy ie8 al nem nagyon fognak az utcán szaladgálni már csak az ára miatt sem.
A kérdéseim azért lehetnek néhol hű-yék mert igazán még ilyen 40 e ft os fülest huzamosabb ideig jó technikával még nem hallgattam tehát nekem eddig ez a cx 300 kategória van viszonyításként én csak ehhez tudok mérni. De ettől függetlenül szeretnék egy igényes fülest. -
maszekember
aktív tag
válasz
picur220 #6588 üzenetére
Nem tom...lehet.
Nekem sem tetszett különösebben,de hallgatható volt.Nekem mondjuk tetszett,hogy a magas nem sivított.Igaz nem is csilingelt,de ha választanom kellene akkor inkább maradok a tompa magasnál...persze ez szubjektív.Ezek a nem IEM de fülhallgató dolgoknál meg mindegyiknél ugyanaz van.Visít a magas,mélye nem nagyon van,a közepeik viszont szerintem meglepően tiszták.
-
maszekember
aktív tag
válasz
picur220 #6586 üzenetére
De a "nem-IEM fülesekre" alatt akkor az ilyesfélékre gondoltál?
sgery:
Utolsó mondatoddal én is nagyon egyet értek,bár nem lehet általánosítani,én pölö a Pioneer-om ugyanannyiért vettem,amennyiért máshol is vesztegetik
A fülihez pedig annyit,hogy gondolom új,és még mindene megvan,valamint sértetlen is.Amennyiben igen,akkor javasolnám,hogy adj fel róla egy hirdetést itt az Apróhirdetésekben,megveszik tőled,és te vehetsz belőle egy Koss Spark Plug-ot,aminek erős mélye,kiváló zajszigetelése,és feleannyi ára van.
Persze nem tökéletes,de erős EQ korrekciókkal simán jó lehet (milyen lejátszód van? ) . -
maszekember
aktív tag
válasz
picur220 #6438 üzenetére
Excuse me!
Jesszus de ökör voltam,tényleg elírtam!
Bocsi!
Bemeneti jelerősségre gondoltam,nem is tudom,hogy írhattam input powerre kimenetit!1. Mi az a jó forrás? Ha esetleg van vmi erősítő, akkor az tudja meghajtani a nagyobb impendanciájú füleseket, maga a forrás nem biztos, akármilyen jó.
De az erősítő maga a forrás... -
maszekember
aktív tag
válasz
picur220 #6430 üzenetére
Néhány javítás:
1.Ha jó az forrás akkor édes mindegy az ellenállás,ugyanolyan jól meghajtja a fejest/fülest.2.Ha a forrásnak a maximális kimeneti jelerőssége nagyobb mint a fejes/füles maximális kimeneti jelerőssége akkor is betorzíthat,de egyáltalán nem azért mert a forrás rossz lenne,hanem mert erősebb a forrás a fej/fül hallgató maximálisan leadható jelénél.Ez egyáltalán nem baj,azt jelenti,hogy félelem nélkül lehet egy magasabb árkategóriájú fejest/fülest venni,akkor is meghajtja.
3.Nem tudom,hogy honnan jött az neked,hogy minél kisebb az ellenállás annál jobban szól,mivel általában minél nagyobb impedananciájú a fej/fülhallgató annál tisztábban,erőteljesebben szól (jó forrással) mivel maga a membrán is nagyobb teljesítményű...(nem a hangerőre értem)
Ezt az árakból is le lehet szűrni,vagyis minél feljebb megyünk az árlistán,általában az ellenállás is nő. Pölö a Sennheiser egyik mai csúcsterméke a HD 650 300ohm ellenállású,szemben a CX500 16ohm-val... -
SMITHVADŐR
tag
válasz
picur220 #6394 üzenetére
Na má mindent tudok
Nem, utcán nem szaladgálok vele annyira de én még azzal is mennék, igaz egy kicsit a figyelem központjába kerülnék de mindegy. vonaton vagy suliba használom(nám) mert még a végén át megy rajtam egy kukáskocsi.
IEM től azért félek mert sehol nem lehet kipróbálni (ennek valószínűleg van egy higiéniai oldala) bár akár még lehet is hogy van olyan hely ahol ezt megengedik de én nem tudok róla.
Köszönöm az infókat és a segítséget. Így már nem maradok síkan -
SMITHVADŐR
tag
válasz
picur220 #6388 üzenetére
És hangzásban mivel jobb hogy nagyobb a hangtere???
Bocs csak magyarul mert nem vagyok nagy az ilyen speciális szavak terén.
Már mondtak nekem olyat hogy linearitás , de hogy ez hangzásba mit jelent azt a mai napig nem tudom.
Nyilván sokkal kényelmesebb meg kevésbé feltűnő a iem fülesek, de nekem a kényelem annyira nem nagy dolog(Nyilván azért ez is szempont).Én szívesen elmászkálok utcán is fejessel ha annak jobb a hangzása (és az ára).Nagyon sóher vagyok -
-
Bushmann
tag
válasz
picur220 #6325 üzenetére
Találtam egy ilyen szöveget, hátha erről van szó
:
A receiver motorja egy tekercsből, egy fém, U alakú armatúrából, egy pár permanens mágnesből, továbbá egy mozgatórúdból és egy membránból áll.
Az elektromágneses úton gerjesztett áramok felfelé vagy lefelé változtatják az armatúra polaritását, és mozgásba hozzák a rudat és a membránt, amelyek létrehozzák a hangot.
A receiver részeit finomhangolással úgy készítették elő, hogy alacsonyabb frekvenciákon nagyobb teljesítményt nyújtsanak, miközben erősítik a csúcsértékeket magasabb frekvenciákon.
Az eredmény kivételes pontosságú, rendkívül tiszta és részletes hang. -
Istvan89
tag
válasz
picur220 #6285 üzenetére
köszi a segitséget
vettem egy AKG K311 P-et, szntem jól szól és az ára is kiváló ahhoz képestcsak ajánlani tudom
bár h mennyire starpabíró, arról egyenlőre nem tudok mondani semmit
-
.Oldman.
tag
válasz
picur220 #6290 üzenetére
Szia Picur220,
Köszönöm a segítséged!
Akkor az earbud és a IEM u.a., vagy most az earbud-ot se tudom?
A 3 eresre a sztereo füles + mikrofon szálat értettem, de lényegében egyről beszélünk, csak én nem értek hozzá..
Tehát kapható olyan NOKIA standard kiegészítő, aminek az egyik vége a telefonba passzol, a másik pedig egy normál füleshez. Ez tetszik. Bár akkor nem tudom telefonálásra használni, de most nem is cél.
Mégegyszer köszi!!
Már csak egy megfelelő füles kell..
.OM.
-
celf
őstag
válasz
picur220 #6271 üzenetére
amerikaban is csak egy ceg forgalmazza ertelmes aron, es az sem oylan h besetalsz az utcarol a boltba es megveszed. szepen postazas, stb.
ebayen nem eri meg, mert azok maganszemelyek, altalaban dragabban szeretnek eladni mint a deal-extreme, es amugy is ki tudja mit kapsz, lehet hogy valami return, b-stock, vagy rosszabb.szal deal-extreme. mindenki onnan vette akinek van.
esetleg a masik, amit mondtam, a hdea-direct, de az dragabb. bar ok csinaltak, hogy ha veszel valami fulest akkor hozzacsapnak egy E3-at. -
moland007
tag
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
picur220 #6213 üzenetére
Jó gondoltam nem a legprofibbak!!! De nekem nem kell 40 ft os mert csak zenét szeretnék hallgatni(néha szerkeszteni de nem gagyi mixelést) mert nekem eddig egy 1400 ft os tdk fülesem volt amiről nem szeretnék írni hogy milyen de valami olyat amivel már lehet élvezni a zenét.
A hd 202 az nagyon olcsó és nagyon jókat mondanak róla csak az a baj hogy nyitott meg nem tudom hogy mit produkál. Az akg az 17 újonnan tehát szerintem az nem rossz és skullcandy-t is dicsérik
Tehát valami olyan kéne(nem a legprofibb hipermegagigaszuperszónoikus fúlos hollywoodi stúdiós ami megfizethetetlen)de szeretném már azért minőségben hallgatni a zenéimet
Nekem már az akg 17 ft-jával is profinak számít -
rAY.BAN
tag
válasz
picur220 #6173 üzenetére
A Sennheiser CX 500 G4ME 7 darab ezresbe kerül, míg a CX55 11 ezerbe.
Azért kínlódok ennyit, mert nem lopom a pénzt, és ha már veszek akkor ne bánjam meg... Másrészt, 5 ember 5 félét mond...A lényeg, maximum 9 ezrem van rá, egy fillérrel sem több. Ennek ismeretében a kérdés még mindíg adott.
-
vili13
őstag
válasz
picur220 #6158 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Az érzékelés nem csak hallás, és a hallás bonyolultabb, mint ami két határértékkel megadható.
A nagyon mélyeket - akár már a 20Hz-et - sem hallod igazán a füleddel, de a nyomást érzed a füledben. Ha hangfallal hallgatod, még a bőrödön is. Az orgona legalsó hangja valahol 16Hz környékén van egyébként, és nem csak dísznek.
A magasakra meg életkortól és egyéntől is függően általában 16-20kHz között van a felső határ. Szinuszos jelre. Összetett jelre, mint pl. zene, ez már nem teljesen igaz, mert lehet hogy a 17-18kHz-et önmagában már nem, vagy alig hallod, de az mégis erősen feltűnhet, ha mondjuk levágod a zene 19kHz feletti részét... -
-
rAY.BAN
tag
válasz
picur220 #6154 üzenetére
Akkor ezek közül szted melyiket érné meg?
AKG K324P
Sennheiser CX 300
Sennheiser CX 300-II Precision Black
Sennheiser CX 400
Sony MDR-ED31LP
Sony MDR-EX32LP
Creative-Labs EP-630
Sennheiser CX 55 (Ez már necces, 11k)És mégegy dolog:
Melyik a jobb? ha az átviteli tartomány nagyobb (pl. 6 - 23.000 Hz) vagy ha kisebb (pl. 18 Hz - 21.000 Hz) ? -
Padree.c2
tag
válasz
picur220 #6120 üzenetére
köszönöm a válaszokat, de igazán nem sikerült meggyőzni.
sajnos a termékek kipróbálására nincs módom, ezért kérdeztem rá itt, mert attól, hogy valami külsőre tetszik, és még drága is mellé, nemfeltétlenül jelenti azt, hogy jó is.
alszom még rá 1-2-t, aztán ha megrendeltem valamelyiket, és meg is jött, akkor majd írok pár tapasztalatot. -
celf
őstag
válasz
picur220 #6044 üzenetére
nekem 1150 dollaros fulesem nem volt. Ultimate Ears Metro.fi 150-t vettem nem olyan reg. alapvetoen nem tartom egy szar iemnek.
UE-nek nagyon sok kulonbozo kategorias fulese van azert. a metro.fi 150 majdnem a bottom line. es ahhoz kepest nem rossz, mondom.
de szerintem egy cx95 jobban szol nala.
az is biztos, hogy a sony MDR-EX082-nek ami a sony s639-el jott jobb.
a panasonic kis 200-as iemje is jobb volt ennel egy picivel.milyen mas fulest probaltal ki a nokiadhoz ?
nem szoktam sport kozben zenet hallgatni nagyon, futas kozben sem.
de a fulmogott atvezetett zsinor jol a helyen tartja a fuleseket (IEM). de a lelogatos modszerrel sem kene nagyon kisessen a fulbol, kiveve ha allandoan rancigalja a kabel sulya. ez egy egyszeru csipesszel megoldhato szerintem.ha mindenkepp sportfulhallgatot akar venni az ember akkor arra azert kikell majd adni egy kicsivel tobb penzt. de lehet kapni szerintem ilyen drotmerevito pantot ami pl az en IE8-amhoz jott. csak tudni kell az angol nevet, es rakeresni ebayen.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
picur220 #6038 üzenetére
Megosztanám tapasztalataimat miszerint én városi biciklizéshez (és egyéb városi tevékenységekhez) semmi mást nem használnék mint "agybadugósat" (cx95öm volt amíg el nem szakadt).
Elsőre veszélyesnek gondolná az ember, de csak azért mert nem próbálta. Az igazság az, hogy mivel nem hagyatkozhatsz a füledre -ami amúgy is megbízhatatlan, sőt veszélyes- sokkal inkább körülnézel, így végsősoron biztonságosabb!Ez személyes tapasztalat, sőt mióta nincs rajtam, még mindig bennem maradt a szokás, hogy folyamatosan körülnézek és nem csak megyek előre, mintha egy csőben kerekeznék. -
-
j.bravo
addikt
válasz
picur220 #5953 üzenetére
Valami annál gyengébbet adtak a w350i-mhez, azt szeretném lecserélni
Szerencsére a szétszedhető változat, úgyhogy pillanatnyilag egy MX450-et hajtok vele (nem mondom hogy nem lehetne jobb de nagyjából elégedett is vagyok vele, attól eltekintve hogy nagyopn behallatszik az utcazaj), de a kábel és a jack dugó már toldott-foldott. Azért hajlanék a headset változat felé mert jó volna ha lennének a madzagon vezérlőgombok (a mostanin nincsenek)... ellenben a hangzásra kihegyezett tesztet talán könnyebben találok a sima fülhallgatóra, mint a headset-változatra, gondolom.(Ja, a nagyobb walkman-mobil modellekhez jobb fülest adnak, legalábbis egy adott szint felett agybadugósat, és/vagy vezérlőgombosat)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy pl. a HPM-70 fülese megegyezik-e pl. az MDR-E sorozat valamelyikével, és ha igen, melyikkel? -
celf
őstag
válasz
picur220 #5928 üzenetére
hat azt olvasni, hogy az IE 6 nagyon jo. az IE 7 kurvajo, az IE 8 meg az ultimate fulhallgato. nagyon profi basszussal, iszonyu nagy belso hagterrel.
az IE 8 kezzel tudo allitani a bassust, az IE 7-en nem tudod. ettol fuggetlenul az IE 7-bol nem hianyzik a béz, csak nem lehet ugy feltuningolni mint a 8-ason.
a CX szeria elvileg a "traveling series" jobban izolal, ugy tartjak.
a CX 6-on szerintem nincsen ventillacio, mint az IE szerian. csak ott ahol a plasztik dugo rafeszul a hangszorora, a muanyagon, van egy kis vajat, ahol egyenlitodik a nyomas. ezert lehet, hogy a CX 6 jobban zarja a kinti zajokat.amugy nekem IE 8 van tervbe veve. illetve eloszor egy CX 95-ot akartam venni, csak igy, hogy ekkora a kavar ezek korul az 55, meg 550 II meg stb korul, igy egyenlore kicsit hezitalok.
szerk: mondom, egyenlore metro.fi 150 van. es hat... jobb a semminel -
j.bravo
addikt
válasz
picur220 #5925 üzenetére
Üdv!
Pillanatnyilag egy Sennheiser MX450-et nyúzok. A jack dugó kezdi megadni magát, ezért hajlok a lecserélésére... a hangjával (szivaccsal) teljesen elégedett vagyok, kiegyenlítettnek érzem (picivel több mély elférne, de semmiképp se a közép és a magas rovására!)"Agybadugós" kivitelben szeretnék egy kiegyenlített hangképű darabot; sokféle zenét hallgatok, de a legtöbbet hallgatottakban van elég sok hangszer...
Alkalmas lenne a cx300, vagy nagyon mélycentrikus?
Milyenek a creative agybadugósok, mennyire jók?
-
celf
őstag
válasz
picur220 #5919 üzenetére
addig amig nem hasonlitottad ossze sajat magad nem tudhatod, hogy mennyire vagy bot- vagy vajtfulu.
a cx300 egy boomy bass tre. a mark II sennheiserek azert mar jobbak. a Sennheiser vegulis nem olyan reg van csak benne az IEM bizniszben. es a CX300 mint elso probalkozas nem volt rossz. De ennel sokkal tobbet tudnak a kesobbi darabok. Ezert nem allitanam, hogy a CX300 es s CX300 II ugyanugy szol.
En azok helyeben akik most vettek sima cx300-at, visszavinnem a boltba ahol vettem, es aztmondanam, hogy ekrek egy CX300II-t vagy egy CX350 II-t, esetleg 55, 95, vagy 550 II-t. Mar ha van ra keret. egyebkent mondom, vegulis amig nincs osszehasonlitasi alapod addig egy CX300 is tunhet jonak. miert? mert jo. de letezik sokkal jobb is. imho.
es ez, hogy botfulu meg ize... ahhoz, h valaki ne halljon meg ilyen kulonbsegeket rossz fulekkel kell szuletni (ld: nagyot hallo emberek), vagy hallaskarultnak kell lenni. Esetleg valaki olyan termeszetu, hogy hidegen hagyja a a hang.. De szerintem az ilyen ember eleve zenet sem hallgat magatol soha. Van ilyen.. De annak mp3 lejatszoja meg vegkepp nem lesz. imho.
-
Gordiann
őstag
válasz
picur220 #5854 üzenetére
Már ki lett nézve a cx 55
Ugyan nem a mm-ban veszem meg, de semmi gond, mert 5! éven belül le lehet vásárolni másra az árát...ezért éri meg a mm....veszek vmit, nem tetszik, veszek más vmit, megint vissza...már párszor eljátszogattam a gondolattal, hogy jó kis cuccokat hazahozok kipróbálni...
-
Gordiann
őstag
-
bwoay
nagyúr
-
-
vili13
őstag
válasz
picur220 #5783 üzenetére
Szerintem jó dolog a cx55 "nyúlványa", és nincs rossz helyen. Én annál fogva mindig könnyebben tudtam a cx95-öt jól a helyére dugni, mint előtte a kicsi, gömbölyű és csúszós felületű cx300-at, az illeszkedés pedig sokat számít. Ráadásul kihúzni is könnyebb, a kábel felesleges terhelése nélkül.
-
SOAD19
addikt
válasz
picur220 #5783 üzenetére
"Ha veszek 1 sansa clipet, akkor megéri mellé venni egy cx500-ast/cx300ast/cx55-öst/k324p-t?"
Ezt, h érted?! Ha úgy érted, h van-e olyan jó hangminőség terén a clip, akkor még drágább fülest is vehetsz hozzá. Volt itt régen macilaci457 kollega (remélem jól emlékszek a nevére
), aki q-Jays fülessel használta, ami akkoriban olyan 40k-s volt.
-
celf
őstag
válasz
picur220 #5688 üzenetére
ez kivetel. ez tenyleg nagyon rosszul serepel. tulok basszus, ciripelo magasak...
a scan szerint Steelseries Siberia IEM. Dobozon nem lattam, Steelseries vedjegyet, valami icemataudio van rairva.
en is amugy pont ezzel a filozofiaval vasaroltam, hogy ilyen in ear fules nem szolhat szarul... mondjuk az iPod gyari fulhallgatojahoz talan feler... nem-nem, talan meg ahhoz semde samsung IEM-tol tobbet varna az ember...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
picur220 #5685 üzenetére
megnézted egyáltalán a linkeket?
dealextreme-ről nincs postaköltség!$7 az E3, $19 az E5 - ilyen árak mellett a garancián sem kell töprődni...
(bár a DX pont azért is jó, mert nagyon korrektek: ha már érkezéskor gond van a cuccal, küldenek másikat. Ha az pár dolláros, a rosszat vissza sem kell küldeni)
-
celf
őstag
válasz
picur220 #5680 üzenetére
kinabol v amerikabol lehet venni tobbnyire, en most vettem egy fiio5-ot az ebayen, kinabol kuldik. itt van en ennyinel tobbet nem adnek erte.
ebayrol vadassz szerintem te is. ha van turelmed akkor megvarod amig nekem emgerkezik, es irok rola velemenyt
a fiio5-rol azt mondjak, hogy kevesbe torzit. es elkepzelhetonek tartom, hogy kisebb az esely hogy gyarihibasat kapsz. mert van ra esely, paran irtak, hogy vissza kellett kuldjek, mert csak az egyik fele szolt. illetve olyanok is voltak akiknek 2-3 het utan megnemult. ez csak a fiio3-ra vonatkozik. legalabbos fiio5-re meg nem olvastam panaszt.de lehet, hogy van magyar forgalmazojuk is. eleg hasznos lenne
-
celf
őstag
válasz
picur220 #5658 üzenetére
igen, allitolag fayák. amit hianyolnak rola az emberek az a strapa vaz, konnyebben karcolodik meg amortizalodik de ez termeszetes, csak nezz ra a kepekre es latszik. hat nem magnezium vagy aluminium kivulrol, dehat istenem. egyaltalan nem arrol van szo, hogy zsirkretabol van... farmerzsebben eleldegel szerintem eveket is, csak nem kell melle ongyujtot, kulcsot meg aprot rakni
fuleserosito: allitolag nagyon durvat javit a hangzason. ugye teljesen leveszi a terhelest az aksikrol is, tehat kitolja a futasi idot, persze nyilvanvaloan hangeron is dob.
viszont nem olcsoak.
illetve van egy jo es olcso cucc. fiio e3. vagy a dragabb kisoccse, a fiio e5 ami mar usb-rol kapja az aramot. az e3 akkor volt igazan olcso amikor piacrakerult, azota rajottek a gyartok, hogy eleg kemenyen trash-eli a nala dragabb vetelytarsait. nem biztos, hogy jobb nalluk. sot biztos nem az, de jobban viszik mert egyszeruen meg a felvitt ara is jo..
a fiio e3 nagyon pici es eleg egyszeru. persze a nagy fulhallgatoguruknak nem tetszik a hangja, allitolag eleg erosen boostolja a melyeket, ront a hangkepen, csokkenti a reszletesseget stb-stb...
a bassboost nemelyik fulesnek jol jon nemelyiknek nem. tehat itt is, kinek tetszik kinek nem. izlesen mulik. meg azon, hogy milyen lejatszo es fules koze rakja az ember.. -
SOAD19
addikt
válasz
picur220 #5658 üzenetére
Sandiskek közül a Clip-et+ Fuze-et preferálják jobban. Keress rá a Clip szóra ebben a topicban , ki fogja dobni a topic kb felét.
. És tessék:[link] Ha olcsóért kell, jó hangminőségű lejátszó, akkor ez a neked való. Top 5 MP3 Players of 2008
-
celf
őstag
válasz
picur220 #5655 üzenetére
hat az az ipod touch attol fugg elsovagy masodik generacios, es hogy mekkora a memoriaja leginkabb.
viszont a tapasztaltak azt mondjak, hogy az ipod touchnak szol a legjobban a jack outja. keves masik player van ami megkozeliti. a SanDisk Sansa clip vagy a fuze, vagy meg a microsoft Zune az ami jol szol, illetve az ujonnan kiadott ipod classic-ok dalolnak szepen. de az ipodokat amugy is allitolag line outon kell hallgatni. ipod-ot a fuleserositovel osszekoto kabel [L:http://microshar.info/uploads/media/DSC09721b.jpg][/L]allitolag nagyon uberul szol egy ilyen szerko.
ennyit akartam csak irni a ipod touchrol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest