- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
assemble #55030 üzenetére
Kösz...és igen erősen off volt, persze annak kapcsán jött elő, hogy kialakult polémia zene letöltő oldalak közötti minőségbeli különbségek okán...
Akkor ilyen néróasampó és frímék konverterek felejtősek az elkövetkezendőkben...
ON:
Néztem ezt a külföldi fülhallgató teszt oldalt (theheadphonelist) a baró kis táblázatával...szűrtem 9 pont hangminőség fölötti termékeket....hááát nem sok nevet lehet kapni hazánkban.
Persze ez nem meglepő...csak az a kár, hogy hazánkfia nem sok személyes tapasztalattal vág bele egy fülhallgató vásárlásba...persze itt ez a topik, de gondolom az itt jelen lévők sem hallgattak végig minden tesztelt szerszámot...marad a tapasztalatok olvasgatása.... -
Tulku
veterán
Üdv!
CD-ket mivel rippeltek? (nero, ashampo...stb)
Nyilvánvaló nem mindegy milyen a hardver (CD olvasó), de a szoftver végzi a bitek tömörítését, így (amennyiben nem high-end rendszeren hallgatom) erősebben érződik szerintem.És persze milyen beállításokat (furfangokat) javasoltok?
Köszönöm a válaszokat!
-
Tulku
veterán
Urak!
Visszaolvaytam de nem találom sehol...ha egy szifon kompatibilis remotos fülest szeretnék androiddal kompatibilissé tenni milyen programot ajánlanátok hozzá?
Samsung teló a lelkem...Köyzönöm a választ...
-
Tulku
veterán
Véleményeteket szeretném aki mindkét fülest hallgatta már:
Vsonic vsd1(s) vagy soundmagic e10?
Számít, melyik hangosabb (kissé süket vagyok illetve utcán, munka közben zajban hallgatom), mélyenergia jöhet, de visszafogottan, nem mindent elnyomva, tere legyen, magas ne legyen kaparó.
Véleményeket, tapasztalatokat előre is köszönöm!
-
Tulku
veterán
No végül is egy audio technica ath ckx9 lesz jutányos áron...remélem elég hangos lesz meghallgatásnál a 32 ohmos impedancia ellenére...a hangját dícsérik külhoni oldalak.
Valami árnyoldal amiről nem tudok? -
Tulku
veterán
válasz
monti0222w #46907 üzenetére
Kösz de nincs raktáron...
-
Tulku
veterán
Véleményeteket szeretném:
Amit etalonként kezelek egy hete az (bár nem fülhallgató hanem fejhallgató) a sennheiser kis momentuma...na azt a hangot keresem.Tehát szóba jöhet az Audio-Technica ATH-CKP500 vagy a sanyi mh1c....mindkettő 15 rugó....fontos lenne a normális kábel is mert a brainwavz r1-et mire megszerettem elhallgatott az egyik oldal.
Most egy samu note3 hoz való fülest használok...na annak a vezetéke jó, de a hangja hagy némi kívánnivalót, konkrétan basszus nincs benne.Mit javasoltok?, Esetleg egy harmadik megoldás...persze magyar földön beszerezhető legyen.
Köszönöm a válaszokat!
(sürgős lenne mert születésnapi ajándékom lesz jövő hét elején
)
-
Tulku
veterán
Brainwavz szivacsát rá tudtam tenni egy samu fülesre ami mellesleg igen szépen szól (note3 talán).
Mivel kopott adódik a kérdés; kis hazánkban hol találok hozzá üjat?
Előre is köszönöm a választ! -
Tulku
veterán
Üdvözletem!
Brainwavz r1 em bal fele elnémult...tudtok-e vmi szakit aki foglalkozik ilyennel vagy buktam 10 rugót...
Köszönöm előre is a segítséget! -
Tulku
veterán
No a tisztelt nagyérdemű hatására beneveztem egy Brainwavz R1-be (headset-es, nem tudom ezjelent-e negatívumot zeneileg) és összehasonlítottam az ősöreg Sennheiserrel...
Elsőre szembetűnően halk, majd 4-5 db-lel (poweramp úgy tudom 3 db-t nyom az eq. előtti hangerősítésen, illetve még ezzel is 2 vonásnyit halkabb mint az S.) No mindegy gondoltam, bejáratós, majd puhul ez, illetve nézzük a részleteket.
S:
Mint már korábban írtam rendkívül kiemelt középtartomány, természetesen az ezzel együtt járó torz hangképpel - meglepő módon közelebb érezvén a hangszereket, de ez becsapás, hiszen vsz. ez volt az S mérnökeinek a célja ezzel az effekttel - minden harsány, hangos...mai katyvazra kiváló. Nem hallom tisztán Garbarek szaxiját, Binder zongorahangjai palacsintaként terülnek szét az éterben, Gerrard énekhangja bántó.B
Megfogott, kontrollált hangkép, elsőre szűkebbnek, távolibbnak érzem. Hangszerek tökéletesek, Garbarek szörcsög taktusok közben, Binder levegőért kapkod, miközben kristály tiszta koppanásokat hallat a Steinway-en, Gerrard végre énekel, nem gurgulázik... Basszus csak akkor van, ha valóban mély hangok keletkeznek, de akkor nagyon. Minden tiszta, érthető, kontúros. gyanítom, nagyon kell neki a bejáratás, majd Oakenfold-dal félreteszem 1-2 órácskára, hadd olajozódjanak a tekercsek.Jó választás, bár gyanítom a Galaxy S2 hangja a szűk keresztmetszet, tudnátok-e hasonló kategóriájú mp-flac playert, amiben van kraft és szépen szól?
Illetve...egyetlen borítással tetszik a hangja, ez pedig egy füldugó szerű szivacs, a többi gumi etyem-petyemmel szörnyen szól, viszont úgy veszem észre, ez a szivacs nem lesz örök életű...hol tudok ebből ipari mennyiséget beszerezni?
Válaszokat, segítséget, felvilágosítást előre is köszönöm!!!
-
Tulku
veterán
No hittem neketek, ma veszek át egy Brainwavs R1-et (headsett-eset 9500-ért) és lecserélem az ősöreg Sennheisert, amit anno egy ipod shuffle-hoz adtak (én elégedett voltam a hangjával, talán túl harsány, de messze jobb mint az össze sáltalam eddig meghallgatott füles...persze ennek 10 éve....)
Az azért meglepett, mennyire lehúzzátok az új Sennheisereket, de hiszek nektek, eddig itt keresgéltem, de elfelejtettem őket.
Majd beszámolok mit tapasztaltam...Galaxy s2-n fogom tesztelni, mert ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest