Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
jegenye77 #87325 üzenetére
A BTR3 inkább középemelt, és teljesítményben is pont annyi, mint a mostanid. A BTR5 teltebb, testesebb hangot hoz ki szinte mindenből, és 3.5mm-en is 2x-es teljesítményt ad le.
De a Qdelix 5K valóban jó cucc, a parametric EQ-ja hasznos, azzal annyi a mélyed, amennyit akarsz.
-
-
-NoVa-
veterán
Pestis után úgy érzem, a kezedbe kell nyomjak egy doboznyi fülest, aztán ha kijátszottad magad velük, majd visszaadod. FiiO Q3 meg a BTR5 részemről megteszi, és habár hallottam eleget, hogy szólt a WM1Z, és viszonylag képben vagyok azzal is, hogy egy xDuoo XD05+on milyen OPAMP-ot kéne rátákolni hogy csodásan szóljon még 500$-on innen, de egész jól egyensúlyozok a fekete lyuk eseményhorizontján.
-
-NoVa-
veterán
Fogászati cuccot ismerem, ennek fényében... a saját gombelemes UV ledes izével legalább annyi idő lesz majd megszilárdítani az UV-re kötő ragacsot, mint amennyi idő lesz megkeresni egyáltalán, hogy hova a fenébe tettem. Órák/napok.
Policyügyben bőven ráérek, február óta homeoffice, szóval én sem fogom elkapkodni az átalakíttatást, ha egyáltalán... Eddig is az L3 volt a fülembe leginkább illeszkedő izé, hangra is az egyik kedvencem, lényegesen jobb, mint a Periodic... Kivéve a tér mélységében, ami viszont már zenefüggő is, jól szólnom kéne magamnak, hogy csináljak fülesspecifikus playlisteket, min mit szeretek igazán. -
-NoVa-
veterán
A hátlapnál nagyobb probléma a QDCcsatlakozó körüli műanyag letörése, maradt szabadon a 2 láb, ami eredetileg műanyagburkolatban volt. Ez az egész füles gyenge pontja, ez sokaknál reped:
Majd ha már lement a supportlevelezés, csinálok vele valamit, addig félretettem. Megkockáztatnám, hogy amúgy a P1 után ennek a hangját szeretem a legjobban, csak csinálták volna rendes 2pinnel.
-
-NoVa-
veterán
-
-NoVa-
veterán
Ami ilyesféle, kevesebb basszussal, több magassal, az pont az Urbanfun YBF-ISS014. Ami jó cucc, az ismert QC kockázatával, meg a BLON-hoz képest magasabb árával.
Meg aztán mellé ott van ez is:Térérzetre, élőzenére a BE, kényelemre, kicsit V-bb hangra hálásabb elektronikus zenékre YBF, aztán ez a két DD nekem most bőven elég.
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87247 üzenetére
Nem. Max a P1-hez egy kábelt, de semmi friss értelmes árú izé nincs. Kaptam 30%-os kupont 200$ fölötti bármire a Linsoulnál, de ha most lőném el, nem kapnék sokkal jobbat a meglévőknél, majd jövőre valami újdonságra.
Persze az eredeti kiváncsiságom témája megvan, azaz lőttem nemrég 80$-ért egy Tape Pro-t, valamire jó lesz. Szerintem idén már nem ér ide. -
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87226 üzenetére
Sógor véleményét tudom csak továbbítani, azért rendeltem hozzá a fülesemet eredetileg, hogy próbálja ki a Carbonjával ezt is. A BE általánosságban jobban hangolt, de a C erősebb basszusa az máshogy fantasztikus. Sony WM1Z-vel próbálta, szerinte minimál EQ piszkálással azonos hang jön ki a BE-ből is. Maga az alapító, Dan Wiggins is a BE-t szereti jobban a Carbonnál, úgyhogy ízlés kérdése.
-
-NoVa-
veterán
válasz
funkmester #87215 üzenetére
Kb úgy különböztethető meg, hogy a Periodic referenciább hangolású, nagyjából Sennheiser HD650 hangzás, az FH3 kicsit W-bb, de minimális. És dehogy selejtezem, mindkettőt hallgatom sokat.
-
-NoVa-
veterán
Update, korrigálták 22.99-re, az első pár példányra lehetett 20-ért lecsapni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
funkmester #87207 üzenetére
Na, műanyag meg súlytalan hanggal egyiket sem lehet gyanúsítani. Hangzásra a P1 az nagyon eltalált, élvezhető cucc, viszont nagyon kevés forrásról mutatja meg a planar gyors, feszes basszusát, úgyhogy nem egy könnyen hordozható megoldás, inkább asztali IEM.
Az FH3 és a Periodic BE nagyon hasonlítanak, pár apró különbséggel. A BE szűkebb terű, de preciz, jobban izolál, de az FH3 kényelmesebb mozogni nekem. Az FH3 magasai tisztábbak, könnyedebbek, a közepén meg kicsit jobban hangsúlyozza a női énekhangokat, de nem akkora a különbség a kettő között. Odafigyelős részletekbe menős koncentráló A-B tesztre alkalmatlanok, mert mindkettőnél belefeledkezek a zene élvezetébe, nagyon jók
Az L3 meg ezekhez képest visszafogott, kevésbé dinamikus, kevésbé intenzív, de minőségi darab. Néha pont az kell, máskor meg elvan a dobozában hetekig. Alapvetően mind jó, és elég nagy az ugrás árban, hogy valami sokkal többet tudjon.
-
-NoVa-
veterán
Na, 20$ lett a BL01, barátságos beugró cucc. Nem mellékesen van még pár 50$-os gift card 30$-ért a Linsoulnál, még el lehet csípni, az sem rossz akció.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87204 üzenetére
A BE nagyon jó. Meg az FH3 is, csak máshogy. Meg a P1 is, csak máshogy. Meg az L3... Na a különbség a lényeg, minden technika mást ad kicsit, de hasonlóan jó minőségben tálalva.
-
-NoVa-
veterán
"de persze ez csak az én véleményem..."
Aminek súlya van. 130$-t nem adnék érte a mostaniak mellé, de fél áron vett gift cardokkal más az árfekvés, úgy már a puszta kiváncsiság. Szükségem nincs rá, a P1-FH3-BE trió most nagyon jól lefedi a fülesigényeimet, helyette fejhallgatódriverek gyűlnek a wihlistemen, az építési alap gazdatestet meg hamarosan hozza a posta.
Ezt meg nyúzom egy ideje, és tényleg csodajó, nem győzöm köszönni az ajánlást Fericskének:
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87156 üzenetére
Az ISN nem erősebb az FH3-nál, csak kicsit máshogy tálalja. A Thor Mjölnir lenne a tippem, de ahhoz szerencse is kéne, eléggé hamar szétkapkodják, ha utángyártanak egy-egy sorozatot.
A másik opció egyszerűbb, FH3 + EQ, vagy bass-boost képes forrás. Bármennyit elbír, ízlés szerint.
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87139 üzenetére
01 lesz a neve, nem összekeverendő a BL-01-el. Kb úgy néz ki, mintha a P1 LDS-t szedett volna. Elvileg ergonómikusabb, jobban illeszkedik, kicsit javítottak ott, ahol a 03-at kritizálták, nem változtattak sehol máshol a hangján, úgyhogy jó kis izé lesz. Most kihagyom, a Tape Pro-t még meggondolom, de csak mert Elstat driveres cuccom még nem volt.
-
-NoVa-
veterán
válasz
jubilleum #87123 üzenetére
Én nem. MMCX kényes, 2pin elég hosszú erőkar ilyen hosszan kiálló szárral ahhoz, hogy ne legyen egészséges neki forgolódva elaludni. QDC még csak-csak, de annál is el tud törni a foglalat burkolata feszítésre. TWS BT jele egész jól viseli a csavargatást, elalvós podcast/dokumentumfilm dologra leginkább earbud formátumot mondanám ideálisnak.
De ha mindenképp vezetékes, akkor a Faaeal Rosemary nekem eléggé bevált, meg a VE Monk, Monk+ itt többeknek.
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87087 üzenetére
Azt már tapasztaltad, hogy van a kábelek között hangzásbeli eltérés. Ha hozza a szükséges specifikációkat, akkor minimális, de van. Alapvetően valahol 8$ és 30$ között megvan a lépcsú nagy része, fölötte már apró, egyre kevésbé érzékelhető eltéréseket lehet vadászni, vagy épp az adot füleshez, adott zenéhez adott ízléshez legmegfelelőbb karakterisztikát, és mellette persze a puhas, könnyű, hajlékony, nem csavarodó kábel, adott karakterisztika mellett, stb. Hallom a különbséget a 30 és 50$-os kábeleim között is, de nem akkora, hogy mindenen lecseréljem 50$-osra, és átadjam az "olcsó" kábeleket a korróziónak.
De nem fog megmenteni egy nem megfelelő fülest egy 800$-os kábel, csak kihozhat egy jóból valami olyan többleet, ami kevésbé hangsúlyos mással.
-
-NoVa-
veterán
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87065 üzenetére
Főleg klasszikus rockot és rapet hallgat, nem zsúfolt elektronikus zenét, tehát nála eleve DD vagy DD+X hibridek férnek oda, a tiszta BA nem, valamint nem a sebesség/technikai tudás az első, hanem a tonalitás, mindenek felett. Ez is egy jó, valid szemlélet, a BL-03 és az YBF is eléggé jó cucc az ajánlottai közül. Ha technikaibb listát keresel, Crinacle, elektronikus zenéket preferáló listáról nem tudok.
-
-NoVa-
veterán
válasz
fericske #87052 üzenetére
Puszta technikai hozzáállás, hogy mással előállított hang jellegzetességei.
A BE-t meg nem siettettem, sógor bejáratta, eljátszott vele kicsit, aztán most a hétvégén pakolják be átküldős konténerbe a cuccaim. Nem akartam hamarabb megkapni, szerettem volna a mostani hibridjeimnek is elég exkluzív időt, mielőtt még egy füles belekerül a választékba.
-
-NoVa-
veterán
Azt mondják az én kínai THX kütyümről is (FiiO Q3), hogy elboldogul vele balanceden, de én nem kínoznám 300 Ohmos cuccokkal, Topping A30/D30 stacket meg nem akarok az asztalra emiatt. Inkább kötök kompromisszumot, és jobban hajtható fejest hajtok jobban. Meg a 150 Ohmos Faaeal Rosemary-t, az csodásan zenél róla. A P1 is. Lassan egész bátran nézegetem a review siteokat, semminél nem jön rám az instant vásárlási inger.
" Kékes525 - Elképesztően jól szól."
Ennek meg örülök, azért is mertem ajánlani. -
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #87017 üzenetére
Aztán dugj rá valami kevésbé érzékeny, vagy nagy ellenállású/mindkettő fülest vagy fejhallgatót, és rájössz, hogy az a 80mW csak a telefonról is egész jól hajtható IEM-ekhez tűnik nagyon soknak. Nem a hangerő, sokkal inkább a halk hangok dinamikája, az egész zene testessége alacsony/közepes hangerőn javul.
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
jegenye77 #87002 üzenetére
Nem állok neki méregetni, de ha a FiiO-ból a legkisebbet használtad, mint én, akkor CP500-ból S vagy M kell neked. Részemről az M-es jobban bejön belőle, és egyben az egyetlen Spinfit, amiből nem az S-es kell, a kicsit más formája miatt jobb a nagyobbik. De mindegy is, mert az Acoustune és a Xelastec lényegesen jobban bevált rajta. Meg kapott indokolatlanul erősebb meghajtást is, de az itt off
-
-NoVa-
veterán
-
-NoVa-
veterán
válasz
lapalapa #86994 üzenetére
Hmm, ezt most én szerzem be utánad azt hiszem.
Kábeltémához kis extra, téma volt a kábel ellenállása máshol, és végigméregettem a sajátokat, hogy van-e valami közös a jó és rossz kábelekben.
Ez alapján amiket szeretek és jónak tartok:
LSC08, L3 gyári, TRN T2 (nem kényelmes az earhook, de a hangja rendben) < 0.1 Ohm
HC-08, TripoWin C8, HifiHear C16-3 = 0.4 Ohm Mind vastagabb, és nehezebb, mint az átlag.Amiket nem szeretek:
FiiO LC3.5B és LC2.5B = 0.6 Ohm
KZ barna default = 0.8 Ohm
A nagy ellenállás mellé mindkettő vékony is. Tippre jobb anyagminőségű, alacsony ellenállású vékony kábellel semmi bajom nem lenne, ezek viszont nem képesek nagy frekvenciát tisztán átvinni.Nincs mögötte számolt fizika, csak egy paraméter a sokból, csak érdekességnek írtam le.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Greg204538 #86970 üzenetére
Mérve 4mm a belső átmérő. Hangra a CP145-höz képest az 500 tisztább volt, és minden irányban intenzívebb. A Xelastec ehhez viszonyítva ugyanolyan tiszta és részletes, a kiterjesztettség maradt, de finomabban adja a magasat is, és a mélyet is. A közepe szebb Xelasteccel és Acoustune-al, de azért nagyon apró különbségekről beszélek. Hangban ez a három elég kiemelkedő (illetve a CP155 még, ami inkább 5mm fölötti csőátmérőjű cuccokra való). A Xelastec izolációban mindent felülmúl, szilikont és szivacsot is.
-
-NoVa-
veterán
Ha már tip, ezt is belaktam. Hangra teljesen az Acousune, ami jó, mert azzal hallgattam hajnalig az FH3-at, és megállapítottam, hogy nagyon jót tesz a közepének, és sokkal kiltúráltabb az egész füles vele. A szigetelése, az egy szép szintlépés, majd megnézem másokon is. Egyébként rövid, és feszes, .minőségi, ahogy azt egy jobbféle elasztomernek kell. L3-on az SS (látszik, hogy nem európai cég találta ki a jelölést
) méret tökéletes, jobban is szól vele, FH5-ön kicsi, ott kell az S, ahogy általában minden másból is az a jó méretem.
Alap konklúzió, hogy eddig is sok és sokféle tipem volt, de mindhárom drágább prémiumabb márka cucca megdolgozott az áráért, és képes volt kiemelkedően jobb hangot kihozni valamelyik fülesemből, mint a többi. Nem ég és föld, inkább csak észrevehető apróságok, amik viszont lefelé lépve nagyon elkezdenek hiányozni, ha nem úgy adja elő a füles máson.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #86950 üzenetére
mtmt, úgy tűnik felvásároltam A készletet. Szerintem most vagy másfél hétig nem is lesz, amíg lemegy az őszi szünetük, utána indul be az élet. Ha nagyon nem, akkor egy párat valahogy átjuttatok.
-
-NoVa-
veterán
Mostanában legalább elkezdtek az árért dolgozni is, és a drágább cuccoknál minden példányt küldés előtt tesztelnek. Legalábbis ez az ígéret.
Amúgy pl FH3 esetében 5$ felárat pakoltak rá a FiiO saját Alis boltjához képest, meg persze a TaoBao az belföldi, ahhoz még bérelni kell egy agentet, aki intézi neked a vásárlást és a szállítást (kb 20$ az alja), akinek utána még reklamálni is nehezebb QC problémára. Az itthoni, alis szutykokat 10x-es áron hirdető webshopokhoz képest ez még békés.De mindegy is, már a 300-nál is elengedtem azzal, hogy az első preview példányokról nem kezdtek el óriási lelkesedéssel irogatni, nagyon kicsit, kb 1.5 - 2dB plusz basszusért pénzt kiadni kár.
-
-NoVa-
veterán
Hangra alig más, mint a CP500, kicsit finomabbak a végek, talán szebb a közepe, de pár perc után korai , kényelemre tökéletes, minőségi darab. A Legacy 3-on egyértelműen sokkal jobban szerepel, mint a Spinfit, máshol vegyes, lesz helye. Köszönöm az ajánlást. A Xelastec kb holnap jön, a nemzetközi helyzet fokozódik.
-
-NoVa-
veterán
Marad a P1.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kamikaze7 #86936 üzenetére
Nagyon távoli és halk egyelőre, majd ha megérkezik talán jobb lesz. Vagy rosszabb. Akkor előkerül a hőlégfúvó, meg a forrasztópáka, és kap Koss belet. Majd a fejhallgatósba írok róla ajánló/elrettentő postot.
De már régóta nézegettem pusztán a vázát, kábel és driverek nélkül, csak egyféle szivaccsal szintén 50$-ért itt.
És ott még szállítás is jön rá. Szóval ez itt kábellel free shippinggel lényegesen olcsóbb volt. -
-NoVa-
veterán
Az sem olyan sok, kb fejhallgatóból az egy félnél alig több HD800, és akkor az alá illik valami Topping vagy Scheet kupac legalább. A szimpatikusabb Audeze meg Focal bigyók sem állnak meg itt.
HD580 akad, amit használhatnék, de nagyjából pontosan a Legacy3 hangja, és jobban szeretem az in-eart hosszú távra, mint az over-eart. A Grado féle on-ear kialakításnak adok még egy esélyt. -
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #86907 üzenetére
Gyári kábellel nézte, mondtuk a véleményünket róla. Aztán gondolhatod, ha úgy pozícionálja, hogy a legjobb FiiO, az FH5 és 7 mellett nem nevezném lehúzásnak, avagy ismerni kell a reviewert. Ha a Z1R / MEST árszintjéhez mérjük, meg a többi 1000$-os trybrid felől közelítünk, akkor nem szabad túlpontozni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #86893 üzenetére
Látványorientált filmnél nem mindegy a TV, a zenénél is lényeges tud lenni pl a hang. Én pl amellett, hogy mérnök vagyok, azért rúgtak már ki zeneiskolából is, szóval láttam már jobb minőségű hangszereket is, meg szeretem, ha jól adja vissza a hangjukat az eszköz.
És ugyanúgy eszembe sem jutna meghallgatni az FH3-nál gyengébb cuccról pl a Sultans of Swinget, arról viszont elismerem, hogy zseniális élmény. Sokkal több autotune előtti zenét hallgatok a jobb füleseimen, mert közvetlenebb, több extra élményt tud adni.
És mellette van az a zene, amit önmagáért szeretek bármin, csak nem zárkózok be egy konkrét playlistre. -
-NoVa-
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #86883 üzenetére
Ne vedd negatívnak egy pillanatra sem, pusztán a lehetetlen feladaton szórakozok, hogy nincs felkészülve a nyelvünk és a szókincsünk egy hangélmény tökéletes átadására, és el kell menni somelier irányba hozzá. "Technikás Deathcore, szimfonikus elemekre "
Felénk egy basszusgitáros kolléga ezt a kategóriát úgy nevezi: "Dallamos, csak kicsit vérhányós", az a maga kellő egyszerűségével kifejező.
Én lényegesen nyersebben és egyszerűbben próbáltam volna megfogalmazni (ahogy össze is foglaltam egy sorban), azért is vagyok mérnök, nem marketinges. -
-NoVa-
veterán
válasz
lapalapa #86881 üzenetére
Á, az 500 elrontja a bulit. Tisztán hallom ebben a káoszban is, hogy a szitár mikrofonjának az erősítőjének a tápja zajos
Amúgy végigpróbálgattam mindenfélén, és a P1 meg az FH3 egyértelműen ezzel a legjobb eddig, az L3-ra a 155 jobban is illeszkedik, és jobb hangot is ad vele. Egyébként azon visszatértem a saját unbalanced kábelére, és a BTR5 helyett a Roland erősítőmről hajtva sokkal barátságosabb, jobban illik hozzá.
Az Urbanfunon ugyan jól állna, a 155 meg még ideálisabb lenne a csövére, viszont az meg a saját eredeti tipjével szól a legjobban, totális csalódás.
Szóval kipróbáltam mindenen, de csak erre a két fülesre tudom 100%-ban azt mondani, hogy ez a legjobb. De erre a kettőre tényleg nagyon, aztán jövő héten ha beesik a Xelastec, korrigálhatok. -
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #86879 üzenetére
Mert a fülesem képes mosolyt generálni, de a zeneválasztásokhoz csatolt hifista-semmitmondó szófelhőn jól szórakoztam, kicsit a borászat/barista túltolásra emlékeztet, aminél szintén képtelenek egyértelműen szavakba foglalni amit éreznek/tapasztalnak, de azért megpróbálják több-kevesebb sikerrel.
Ebből is most annyit tudtam meg, hogy nincs semmilyen hallható gyengesége, szórakoztató, de nem fárasztó hangolás, amiket valószínűleg nagyon kedvelnék, és nagy, ami nálam már inkább dealbreaker.
De borzasztó nehéz szavakba foglalni egy fülest, ahogy én sem tudom leírni érthetően, hogy mit hallok ki most a P1-ből, majd ha erre jársz, belehallgatsz, az legalább működik. -
-NoVa-
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #86877 üzenetére
"Ha első hallgatásra valami mosolyt csal az ember arcára, már tudja, hogy jó helyen jár."
Vagy a fülesemmel van baj, vagy a K-Poppal, de amúgy kösz a leírást
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #86869 üzenetére
Hordozósban ez most eléggé megvan az FH3 / BTR5 párossal, viszont asztaliban simán felülmúlja a planar. Nincs nagyon elbonyolítva a PowerDAC, a TAS5558 DAC beállításait adja ki közvetlenül, egy appra, kb mint az iSine Cypher Cable. Ad elég pluszt az FH3-hoz képest, hogy megérje üzemben tartani Majd ha lement a pestishullám, el lehet kérni, aztán kipróbálni, egyszerűbb úgy. Meglátom majd a Periodic BE mennyit kavar ebbe bele, most eléggé letisztult a készlet.
-
-NoVa-
veterán
Itt szakmai filozófiai háttér lesz, én SW oldalról közelítem a dolgokat, és hobbistaként tudok kompromisszumot kötni. Avagy ha korrigálni kell, és a végeredmény közelebb áll ahhoz, amit szeretnék, akkor örülök, mert mással nincs sok esélyem komoly pénzbeleöntés nélkül ugyanezt megoldani. A beleöntött összeget eleve erősen maximalizálom, mert nem ártana még pár házat venni szanaszét a világban.
Tipen, kábelen, forráson (egy határig) még eljátszok olcsón, de ez mind limitált.A PDV2 EQ-ja mellett szól, hogy alapbeállításon pontosan ugyanazt a hangot adja ugyanabban a minőségben, mint a BTR5, és ha bárhol változtatok a parametric EQ-n, akkor tényleg csak az a terület változik, az általam meghatározott szélességben és mértékben, nem befolyásol semmi mást. Az ES100 ezt nem tudja, ott tényleg kihallani, ha lekapcsolom az EQ-t, a BTR5 meg eleve sem LDAC, sem USB módban nem tudna olyat, úgyhogy egyértelmű off.
Közben persze tudom, hogy igazad van az analóggal, de nem veszek Cayint
Meg XDuoo XD05+-t sem, és bele Muses 02 opampot, és BT modult, és egyéb kütyüket, amik állandó kísértést jelentenek. Kb úgy néz ki most az audio, mint 20 éve a PC piac, amikor havonta változott a legjobb ár/érték arányú CPU meg videokártya, és pusztán olvasni róla is érdekes volt. -
-NoVa-
veterán
válasz
lapalapa #86858 üzenetére
Némi epoxi meg heatshrink megoldja, emelt 2pinné konvertálja, de ja. Az LSC08 szerencsére nem forog, nem lötyög, nem koptat, pont ideális, de ez ritkaság MMCX-nél. A 2pin meg fix szögben áll, ha kényelmes, jó, ha nem, akkor is az van.
Amúgy fene se tudja, nagyon kivárom, próbáljon rá más, aztán talán rendelek árfüggően. Ha csak annyi változik, hogy más EQ kell a PDV2-n hozzá, akkor kár pénzt kidobni rá.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #86854 üzenetére
Van rá hordozható audio téma, de idecsempészem ontopicba folytva a véleményem :)
On: Megjött a CP500. M-est rendeltem, mert ebből az S-es (legalábbis a másolat) nem zárt annyira jól, mint a 100-145-155-ösből., meg a többi S-es tipem. Bejött, szemre kb akkora az M-es 500 mint az S-es 155.
Eddig csak a P1-en próbáltam, ott a klón 500-nál jobb volt az eredeti 155-ös, annál egy nagyon kicsit jobb az eredeti 500. "Sajnos" az LSC08 kábel is pont egy hajszálnyival jobb, így rendelhetek még, ha nem akarom cserélgetni a fülesek között elkoptatva a gyűrűjét. Drágaszág. A Xelastec meg már elindult Belgiumból, egy hét és összemérhető.A BTR3 mélye gyengébb, magasa mosottabb, mint a BTR5, úgyhogy nagyot lehet vele nyerni simán 3.5mm-en is (meg kb 50 vs 80mW, teljesítményben is több ott is), meg persze a Sabre DAC minősége is jobb. A BTR3 ment a Subaruba kihangosítónak már rég, oda jó.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kamikaze7 #86842 üzenetére
Értelmezd rendesen a videót. Mutat jó dolgokat, nem olyan koherens, mint a BL03, vannak gyenge pontjai. 15k-ért nem igazán kapni olyat, aminek nincs sehol komolyabb hiányossága, sőt, jóval drágábban is ugyebár fanyalgunk apróságokon. A P1/PDV2 páros pl hangra nálam még mindig az etalon, most is az szól a fülemben, de helyhez kötötten tudja ezt jól, hordozva forró, és könnyen széthúzódik a kábelezés, meg lezabálja a telefon akkut..
És igen, kihagynám én is, túl sok a hasonló, egy-egy paraméterben jót mutató, de összességében nem jó fülesem a fiókban, a Bl-03 legalább egyben van.. A 05s simán csak nem lett annyira jó, nem vészes önmagában, alig tér el, de azért kár rendelni. Még mindig a 03 a szent izé, illetve most a Tin Audio ad ki lassan egy BL03-ra reagáló olcsó 1DD fülest, ami ha jobban sikerül, akkor meglesz az új filléres sztár.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Greg204538 #86837 üzenetére
Én is, egyelőre 17-e óta ready for transport... Ami csak azt jelenti, hogy még Belgium felé utazik, vagy valahol arrafelé várja a postai dolgokat. A CP500 is a németek szerint már az országban van reggel óta, a hazai fosta trackingje meg még nem mutatja, szóval addig csak úgy mellékesen a CP155-öt tudom dícsérni P1-en meg L3-on.
Aztán meg persze a kísértések, L5 után P2 a végleges fém házában QDC csatlakozóval, amikor csak elégedetten használnám amim van
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest