- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #85128 üzenetére
Ja bocs hogy nem fogadtam szót a srácoknak, de van 500 ilyen kínai csoda fülhallgató, nem rendelhetem meg egyből mindet, de szép lassan mindegyik sorra kerül
Kezdésnek azért rendeltem ezt mert aszonták hogy jobb mint a BLON BL03. De köszönöm az eddigi segítségeteket, kezdek képbe kerülni fülhallgató ügyben -
laleeee
őstag
Kezdésnek rendeltem egy ilyet, ennek csodálatosak a színei
[link] -
laleeee
őstag
nem volt fülhallgatóm ,ézért vettem egy ilyet 3 ezerért, ennyit tényleg megér mert elég normálisan szól , egy kis eq kell neki azért, powerampnál nincs jobb zenelejátszó
Viszont szeretnék egy jobbfélét is venni kb 20000 Ft ig ,segítsetek már kiválasztani nekem egy olyat ami House zenéhez a legmegfelelőbb
Előre is köszönöm a segítségeteket -
laleeee
őstag
[link]
erről mi a véleményetek ? -
laleeee
őstag
Sziasztok ,10-15 ezer Ft körül melyik a legjobb létező fülhallgató ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest