Hirdetés
- Google Pixel topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Szevam #94130 üzenetére
Mindenkinek más az ízlése és rengeteg füles van, így nehéz bármit is ajánlani.
Én nem titkolva FiiO párti vagyok
Közelítsük meg úgy, hogy egyáltalán mi kapható?
Itt egy szűrt keresés mikrofonos fülhallgatókra 10-40k között.
A listát végigpörgetve mit is vennék...SoundMagic E10/E11 szépen szól, de 10k-t ér kb, nem 20+k-t.
Van 25k-ért SoundMagic E80, Talán ez a legjobb vétel most a listából?. A kábelük gabalyodós, de masszív!
Shure 215 is jó, mondjuk 15k-ért, de nem 36k-tól
1more triple és quad is van 40k alatt, sokan dícsérik a hangját, de nem tudom ár/érték arányban jók-e.KZ ZS10 Pro X 17k-tól? Pár napja kerestem összehasonlítást Kiwi ears cadenza-ról és pont ezzel hasonlította össze valaki és azt mondta sokkal jobb. Oké, ha most kéne vennem, ezt próbálnám ki, nem a SoundMagic E80-at.
....és kb. ennyi, a többit biztos nem venném meg, még próbából se.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest