- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #36930 üzenetére
Még nem cseréltem.
Majd holnap.
Az szerinted jó megoldás, hogy preci foglalat lábait kiszedni és beforrasztani a kondik forrpontjaiba, hogy könnyen lehessen cserélgetni a kondikat is? Mondjuk ha megtaláltam "az igazi" (feltéve hogy hallok-e majd különbséget) akkor úgy is fixen beültetem... -
krichd1
addikt
válasz
bkercso #36916 üzenetére
Ingyen szállítanak.
Amúgy elméletileg érdekel, mert este néztem, hogy az újabb Audio-gd Master 7-nél így oldják meg az I2S bemenetet.
-
Lewzke
őstag
válasz
bkercso #36856 üzenetére
Annyira szeretted? Én rég hallottam és nem véste bele magát a fülembe, viszont elég alappillér a kategóriájában. A legelső szerelmem a K501 volt és azóta használom, átéltem már vele jót/rosszat. Van amikor imádom és van amikor utálom, mert válogatós.
Remélem nekem is lesz majd alkalmam ilyen találkozókon részt venni, de erdélyi vagyok. Nem tudok róla, hogy az itteniek rendeztek volna hasonlót, de szóljanak ha IGEN. Mindenki keresi a mágikus kombót ... -
.DLL
veterán
válasz
bkercso #36834 üzenetére
Ezek nagyon jó IC-k eredetileg ADC-khez és mikrofon előfokokhoz készítették; hihetetlenül kicsi a torzításuk és a bemeneti zajuk, ez a lánc legelején nagyon jó szerintem.
Sajnos nem volt egyszerű rákötni az apró SMD lábakra a vezetéket, de ha van egy jó diszkrét I/V konvertered (készen, kölcsönbe) akkor átkötöm és szívesen kipróbálom, vagy akár együtt is összehallgathatjuk (tudom ennyi időt szakítani család mellett szinte lehetetlen...)
Egyébként a "fejhallgatóerősítőmet" (Sharp SM23) is érdemes lesz meghallgatnod, na az nagyon fun!
(nagyon tiszta, de nagyon színez)
(#36836) contaxg: Okés, semmi gond nem lesz ha rosszabb vagy jobb, egy újabb tapasztalat.
Csak hát ritka mint a fehér Zorro...
-
-
Radomer
aktív tag
válasz
bkercso #36615 üzenetére
Jó lenne meghallgatni, de szerintem Mo.-on már nincs több belőle. Az utolsóról meg lecsúsztam....
Majd a V90 vs V100 összecsapásra leszek kíváncsi melyik milyen karakter. Ahhoz képest a tesztek alapján már lehet következtetni a V200-ra valamelyest.
Nem tudom eldönteni a V90 milyen, mert összehasonlítási alapom nincs...még.A V200 volt tulaja szerint a DT880 hoz pont jó lett volna a melegebb hangja miatt.
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #36597 üzenetére
Minden idők legjobb klasszikusa: (Nem, nem google fordítóval készült. Valami sokkal rosszabbal!
) DVD Játékos
Ízelítő: Mi A PROGRESSIVE SCAN? (Haladó Skandálás) -
HUNNIA1920
őstag
válasz
bkercso #36444 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy annak a mása.
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy a DAC-al lenne a gond. Az a helyzet, hogy ami az Asus Xonar Essence ST-nél jó volt, az itt már nem annyira..DLL: nem szeretnék nagyon kísérletezni, mert nincs hozzá csipeszem, csavarhúzóval meg nem túl jó móka kiszedni őket. Félek, hogy az op-amp lábak nem bírnák sokáig. Egy 10eFt-os MUSES-t meg nem szeretnék a túlvilágra küldeni.
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #36380 üzenetére
Hehe
Most mondjam hogy már csak egy jó nagy dizájn matrica hiányzik?Vigyázz az is meg lesz és már 150k alatt nem is adhatod! De legyünk egyszerűek és tiszták jó jó de hogy lehet ennyire jó ?! Itt vacakolok vele pár napja és nehéz piszkálódni. Jó a 600 ohm-os DT-kkel jó a sunyi planar fejesekkel (igaz ami igaz jó forrás is kell alá Sony PHA-1-el nem éreztem fejlődésnek de tunning Twin-el feljebb skálázódott !)
A HeadFlow elérte azt a szintet amit mindenki megkövetelt tőle! (Barátom kitettél magadért!) "Kár" hogy ez megint csak ösztönzőleg hat rám és kíváncsivá tett hogy vajon mi az a következő szintű dac ami határaira kényszeríti ez az AMP-ot? Az már nyilvánvaló hogy a Twin szintjét elérted. Szinergia megvan. Élvezet a smella új arcát mutatja ( hirtelen ez a kedvencem ehhez az Amp-hoz), -
EQMontoya
veterán
válasz
bkercso #36376 üzenetére
Gondolom, a Heedes részre gondolsz.
Saját honlapjukon is ezt írják. -
.DLL
veterán
válasz
bkercso #36268 üzenetére
Vett egy Takstar TS-671-et és szeretne alá forrást. Sajnálja, hogy DAC-ot már nem építesz, így DIY termék híján felmerült a Musiland 03 Dragon, ami egy jó ár/érték arányú készülék, illetve felmerült egy Canamp klón építése is (itt jösz ismét a képbe), aminek karaktere szintén illene, a világos hangú TS671-hez. De akkor még nincs DAC..
Dióhéjban. -
Bicskás
senior tag
válasz
bkercso #36260 üzenetére
Nem, épp ellenkezőleg, tisztellek...
Csak azt sajnálom, hogy nem ízlelhetem meg munkád gyümölcsét...
Talán ha eljutok Pestre fejestalira ( Ó bárcsak... )
És igen komatadt a nem szó bocsi dixlexiás tünetek kezdenek mutatkozni a 24 órája nem alvás miatt de maholnap pótlom...
-
contaxg
veterán
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #35989 üzenetére
Jó kérdés, ezt a hornyos alu profilt csak a véletlen műve, hogy megtaláltam egy régi műszer váza volt. Gyárilag M3-as furatokkal, úgyhogy nagyon örültem hogy ezzel már nem kell foglalkoznom.
A burkolat alulemez halítva, nem tudom boltban mennyi kilója, ez is volt itthon
(mégegyet nem tudnék készíteni, már csak kis darabok vannak) A felirat lézernyomtatóban készült sima papírra, festés után nem is látszik, hogy papír van ott. Végül egy plexi csíkot vágtam ami lezárja az egészet. Szerintem 5-6 napot foglalkoztam vele, mert nagyon lassan kellett haladnom, mindent kétszer lemérni, ellenőrizni, csiszolni hogy ilyen pontos legyen.
Gyárban ez nyilván 5 perc alatt meg lenne.(#35987) Primary92: semmi ilyenem nincs, egyszerűbb lett volna a ledeket kiforrasztani és újakat betenni, de annyit nem ér a dolog, úgy sem azt nézegeti az ember, hogy hány kHz-en megy a transzport...
(#35988) contaxg: Nem az enyém lesz.
A kapcsoló egyébként aközött vált, hogy USB-ről, vagy opcionális külső tápból kapja az áramot.
(#35991) binatone: Pofás lett, gratula.
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #35957 üzenetére
Tehát most egy kísérleti darabot hallgattál, és ezért a HeadFlow prototípusát is fel kell javítanod, hogy hozza azt a szintet? (a fentebbi hozzászólásod valahogy így érthető, hogy két darabról beszélsz) Egyébként ilyenen "bejelentkezéseket" nyugodtan írhatsz gyakrabban
(#35956) Primary92: Ha a médialejátszó tudna kiadni jóminőségű SPDIF-et akkor mehetne a Kiskínai. Gondolom valami Raspberry Pi-szerűséggel szeretnéd megoldani. I2S amúgy jó, de arra inkább egy ASRC chipet tegyél egy jó órával, és utána mehet a DAC (bár ez így már nem az egyszerű 20 Dolcsis kör) Egy másik lehetőség, ha a hardver támogat USB eszközöket, és megfelelő az oprendszer is akkor akár USB-ről is mehet a DAC. Szerintem.
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #35866 üzenetére
Mindig olyan jó elnevezéseket találsz!
Mit lehet tudni erről?
Cserélhető bemeneti FET-ek?
(#35868) szaszayanou: Ezek közül bármelyik jó, nálam konkrétan a táp egyik szála sincs összekötve a PC-vel, és a PC felől sem tettem "kamu terhelést". A Musiland így működik, az Xmos csak akkor, ha az 1. ábra szerint a két GND-t összekötöm. (ellenállással nem próbáltam)
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso #35715 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy az ilyen tenyérnyi, egy csöves kütyüket sosem értettem. Még régebben is tudtam, hogy a csőhöz vas kell meg réz!
Ez ilyen egyszerű. Suliban szakköri helységben, voltak szépséges full csöves műszerek, vagyis inkább szekrények, na azokban volt táp rendesen.
(#35716) atko08: schiit-europe.com persze ahogy mondod itt már alapból drágább nem csak devizailag, hanem szám szerint is. =(
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Battlefield 6
- Nikon DSLR topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest