- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #76607 üzenetére
Lehet hogy ez csak addig igaz, amíg valami gyengusabb erősítővel rendelkezünk
A fejestali amúgy kis különbségek észrevételére nem annyira alkalmas, ahhoz otthon, nyugodtabban, csendesebb környezetben és annál azért hosszabban kell két erősítőt hasonlítgatni (de akár fejeseket is mondhattam volna).
Amúgy a teac ha-501-est sem mondanám jobbnak mint a composit ampot, igaz, eddig ezt is csak a hd660s-sel hallgattam. (Persze lehet még tovább kell "aklimatizálódnia"
).
A damping faktor állítás amúgy számomra eddig tök felesleges. Csak a legmagasabb értéken szól úgy ahogy ismerem a zenéket. Már az eggyel alatta lévőn is elcsesződik. Néhány számnál talán érdekes volt az a plusz részletesség a magasaknál, de egy idő után nagyon frusztrálóvá vált az hogy semmi sem szól úgy ahogy eddig hallottam, ahogy ezidáig ismertem a zeneszámokat. Szóval én nem idegelem magam tovább a damping factor tekergetéssel. Még talán az ultrasone-nál kipróbálom alacsonyabb értékeken is, de már előre sejtem hogy ott is a high lesz a nyerő.
Amikor pl. s4tch kölcsönadta a centrance m8-asát ott is pl. csak a high gain volt számomra jó, fejestől függetlenül. Persze lehet a két dolog más.
Azért majd elárulom. -
törölt tag
válasz
bkercso #76529 üzenetére
És niof.
Nem véletlen, hogy én válaszoltam a "Mérnök uraknak" erre a "marhaságra", ugyanis a jelenlévők közül én ismerem a hifiben való többévtizedes történetét a dolognak. Normálisan tervezett és normálisan bekötögetett, "Faraday-kalitka" készülékekben, valamint bemenetválasztóval ellátott, akárhány ohmos ellenállással lezárt nem használt bemenetű... készülékekben való többévtizedes történetére.
Egy dolog a jelenség vélt vagy valós létezése és az eszköz hatásának vélt vagy valós létezése, és más dolog a szakma által rá kikínlódni próbált magyarázatok - lásd még villásdugó-fordítás, kábelek esetleges irányhatása, Belt-féle kezelések, virtuális föld, kábelek dielektrikumainak hatásai... Ezek a "Mérnök urak" számára lehetetlenek, de a villásdugó-fordítást már te is használod, pedig az is még mindig "lehetetlen" (A "Mérnök urak" villásdugófordítás-magyarázataitól ments meg Uram minket!)...Szerk.: Részemről ennyi, nem kezdek nyilatkozatháborúba. Felőlem röhigcsélhettek, engem nem zavar, csak szóltam, hogy nem mind pirit, ami fénylik.
Szerk. 2.: Nem véletlen beszéltem végig idézőjelben és kvázi antennaságról (magyarázatkínlódás), persze sejtettem, hogy minden ellenválasz leszedi az idézőjelet. Mindazonáltal, például az általam használt, mindenféle módon Faraday-kalitka és ellenállással lezárt nem használt kimenetű és tankönyvileg földelt... erősítőben is jól hallhatóan növekszik a zaj, ha szabadon lógó (árnyékolt) RCA interkonnektet dugok szabadon lógó, nem bemenetkiválasztott RCA-aljzatra. És csökken a zaj, ha röhejkupakkal vagy méginkább áthidalóval kezelem a nem használt bemeneteket. -
válasz
bkercso #76530 üzenetére
Van egy EMC/ESD tesztekért felelős kolléga nálunk, aki történetesen velem szemben ül az irodában. Ő szokott ilyen RFI/EMI antenna teszteket csinálni a baszott nagy ferrit csempékkel kirakott kamrájában.
Korábban a Philips-nél dolgozott.
Majd hétfőn megmutatom neki ezt a csodakupakot. Amúgy is jókat szokott röhögni az ilyen kigyóolajos hifi csodákon. -
-
Primary92
senior tag
válasz
bkercso #76220 üzenetére
Szóval ez ebben a formában felejtős?
Mit javasoltok helyette, a viszonylag magas impedanciájú fejhallgatómhoz?
A forrás első körben a laptop lenne, de szeretnék venni/építeni egy DAC-ot.
Az otthoni rendszerben az anno kiskínaiként hívott DAC van. Megy vagyok vele elégedve, szóval nem zárkózom el a hasonló távol-keleti megoldásoktól. -
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #76222 üzenetére
Hát de azért raknak a végére ellenállást és máris nem zavarja a kondi. 20kHz meg még elég messze van.
24ik oldal teteje. -
robi-k
őstag
válasz
bkercso #76197 üzenetére
Az Audio-gd honlapon fent van a HDMI-I2S modul ára (bár egyszerűbb megvenni a francia kereskedőnél):
USD18 (HDMI model input kit)
USD20 (HDMI model output kit)DE: ezek nem HDMI-I2S átalakítók, hanem csak jelszínt átalakítók.
Amennyiben valódi HDMI->I2S modul lenne érdekes (amelyik HDMI-n tudja fogadni a DSD-t is), akkor egy ilyen HDMI EXTRACTOR TO I2S modul lehet alkalmas a feladatra.
-
matyi94
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bkercso #76081 üzenetére
& (#76082) dgyuri0123 Tudom én
Harmadik éve ülök a témán, mert tudom, hogy nagy az ismeretlen... és én az utánajárós típus vagyok, de tudom, hogy vagy azért lesz szívfájdalmam, mert nem nézek utána, vagy mert nem eléggé nézek utána, vagy átnézem az egész piacot (tippre még lenne 5 év kikupálódni, min...
) és addig nem haladtam, vagy mert megtudom, hogy mi lenne jó, de nem érném el...
-
törölt tag
válasz
bkercso #76090 üzenetére
Fordítva viszont igaz: egy kis torzítású DAC, ha zeneileg is kis torzítású, vagyis "jó", akkor akár kedvedre analizálhatsz is mindent. Mindent "látsz" rajta keresztül.
Pontosan, az élő hang jó felbontású. Szükségszerűen. Arra akartam utalni (megint), hogy ha az ember (csak) onnan közelíti meg a hifi témát, hogy ő részletgazdag, transzparens hangot akar, az gyakran egyenes út egy valósággal nem sok hasonlóságot mutató, "álrészletezős"/analizálós irány felé, ami nem igazán alkalmas a zenei élmény közlésére, nem szórakoztat. És csak további pénzköltéseket vetít előre. Aztán kell külön erősítő/fejhallgató az ilyen stílusú zenékre, meg kell külön az olyan stílusúakra... Később ezt mindig lehet bővíteni ezzel-azzal, na ebből lesz valódi hifizés/zenehallgatás helyett kütyüzés.
Ezért fontos legalább néha elmenni jó akusztikájú hangversenyterembe, első sorokba beülni (persze érdemes a többit is "kipróbálni"), mert az nagyon tanulságos tud lenni a valódi "high-end" hangzást illetően. -
p76
senior tag
válasz
bkercso #76089 üzenetére
Sajnos nem hallottam a MomentDAC MKII-t.
Pont az a bajom hogy csak a Marantz internal DAC-ját hallottam eddig.
Persze nem számolva a PC alaplap, okosteló, tv, cd, dvd lejátszó DAC-jait, de ezeknél a Marantz sokkal jobb
Veszek egy Loxjie D10-et aztán kiderül hogy mekkora különbség lesz a Malachoz képest. -
törölt tag
-
Sinesol
veterán
válasz
bkercso #75945 üzenetére
Mivel a spektrumanalizátor nyujtotta képességek messze felülmúlják a hallásunkat, egyértelműen. Már csak azért is, mivel a fülünk nem sok mindent tud kezdeni egy pár rca kábellel és az elektromos jellel. Füllel max egy láncot lehet meghallgatni, nem egy DAC-ot.
Fejesnél, hangfalnál tényleg nagy szerepe van a meghallgatásnak, ezt aláírom, de egy DAC vagy erősítő esetében, amelynek kimenete egy elektromos jel, sokkal megfelelőbb egy elektromos mérőműszer. Hasonlóan, pl. a feszültséget sem érintéssel méred és saccolsz, hogy ez most 230 vagy 240 volt-e.. -
Ribi
nagyúr
-
ribizly
veterán
válasz
bkercso #75950 üzenetére
Na lehet tegnap valami furcsak Hold együttállás lehetett, mert most berakva mindegyik működik. Szóval a forrasztással talán nincs gond. Viszont. Valahol fél hangerőnél elfogy a szufla, nem megy feljebb a hangerő, ami ráadásul kb. a gyári modullal olyan 1/4 állásban lévővel egyenértékű.
A másik, hogy nagyon melegednek ezek a modulok. Miután áramtalanítottam a cuccot és kicseréltem, akkor éreztem, hogy szabályosan égették az ujjamat. Pedig a gyári kb. hideg.Van olyan méretű ajánlott OPA, mint a gyári?
-
törölt tag
válasz
bkercso #75571 üzenetére
Szeretném jelezni, hogy ha valaki szeretne szponzorálni mert nem tétel, és meglepne egy 200K Roon player licenccel szívesen venném. Ha már ilyen jó emberek vannak vállalnád te is önköltségen 100K anyagárban egy Dac megépítését hozzá?
Előre is köszi, jó a fórum köszi srácok. -
zsocy
őstag
válasz
bkercso #75572 üzenetére
Bringásoknál mondják, amikor minden kis grammért lehajolnak, 1% javulásokra mennek rá.Sok pici javulás javítja az összképet is.
Nekem ez itt azt jelenti hogy megvan a keresett hangod, megvan a jó rendszered, és most kipróbálgatod a lejátszókat is mi az ami neked jó. Olyan nagyon nem változik majd a hangképed mintha fejest cserélnél, de neked ideális lejátszóval még jobb lehet.
Aztán lehet rosszul mondom vagy gondolom, de nem akarok meggyőzni senkit semmiről. -
s4tch
veterán
válasz
bkercso #75418 üzenetére
Milyen adók magasak? Egyedül az áfa erős, de az pont továbbhárítható és levonható, nem érinti a vállalkozás jövedelmét. 9% a társasági adó, ez messze a legalacsonyabb az EU-ban. Ráadásul ott a kata, ami egy induló vállalkozás számára nagyjából ideális.
Eugene Roe: nekem a TMP erősen szimpatikus. 3 terméket láttam-hallottam, mind tetszett. A T dizájn megosztó, ezt aláírom, de az Ant amp és dac is versenyképes.
-
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #75271 üzenetére
Mivel nem csak szakmabeliek írhatnak, meg azok sem tudhatnak mindent, ezért szakmaiságot nem is lehet elvárni. Persze az sem árt ha jelen van.
Amúgy te biztos sejted hogy mikor és miért számíthat jobban az opa.
A Presenter3-nál nagyon nem volt mindegy mit tettem bele, ahhoz képest a CompositeAmpnál meg szinte nem is változott. -
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #75269 üzenetére
Igen, csak ennek az elején is ott kuksol az opa.
Bár egyesek rebesgették, hogy az ott hátha csak DC kompenzéció miatt van, de ugyan úgy ott van a Magni 3 elején is. Lehet jelútban van, lehet csak DC miatt. Nem találtam erre hirtelen meggyőző leírást.
De amit korábban írtam, hogy van benne 2x5 sok lábú, az mint kiderült sok dual tranzisztor.
Szóval csak 1-1 opa van benne, a többi nem valamilyen integrált cucc.
Tudom mit jelent, csak a Fully discrete és all-bipolar rész volt a fura a sok soklábút látva.
Viszont a magni 3-ban az opa, egy tl081 ami nem a minőségéről híres, cserébe ahogy tudom jó a DC offsetje, emiatt jó DC beállításra. De lehet rosszul tudom. És emiatt gondolnám, hogy a 3+-ban is csak emiatt van. De lehet nem. Fene tudja. -
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #75132 üzenetére
Amik vannak azokhoz jó a furu adl gt40α is. Amúgy meg biztos jó sokba lenne egy igazán jó planár fejes, nem is beszélve egy olyan erősítőről ami rendesen ki is hajtja.
Úgyhogy inkább nyugtázom, hogy esténként már csak "rosszabb minőségben" van fejessel zenehallgatásAz meg az én bajom hogy úgy nem mindent vagyok képes elviselni azok közül amit nappal hangfalakon élvezettel hallgatok.
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #75079 üzenetére
Oké, lehet, hogy én naív vagyok, de te meg azt próbálod bebizonyítani (ahogy több esetben is mostanában), hogy lehet olyan eset amikor ez számít.
Viszont még ha van is olyan, az a kivétel és nem a szabály. Be lett bizonyítva, hogy egy marketing kamu az egész, de persze nyilván nem 100%-ban, ahogy teljesen tökéletesen bebizonyítani semmit nem lehet.
De gondold ezt át egy kicsit jobban: most is olyan esetet próbálunk találni, ahol bármi kimutatható hatása van a készüléknek! Tehát próbáljuk valahogy bebizonyítani hogy a készülék csinál egyáltalán valamit amit a gyártó állít róla. Ha idáig eljut egy termék, az nem ébreszti fel benned a kételkedést, hogy esetleg a gyártó át akarsz cseszni??
Ez egy ezer sebből vérző érvelés...
Pl. ugyan ezen logika mentén egy homeopátiás szernél is próbálnál keresni egy olyan esetet amikor van bármi nemű kimutatható hatása, annak ellenére hogy eddig nem találtak? Csak simán elhiszed azt amit valaki állít róla, annak ellenére, hogy nem bizonyítható a hatása?
Te szednél ilyen szert betegség esetén? Ajánlanád másnak, hogy szedje a bajára?Nagyon erősen hasonló a két eset szerintem.
Kromatika: így van, pont ezért is linkelte Sinesol, mert ez is egy újabb termék a sorban. Többek között ilyen esetek miatt is fontos, hogy legyen független mérés.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
bkercso #75079 üzenetére
Itt az átverés valószínűleg abban lehet, hogy kb. csak Bangladeshben és Mogadishuban találsz olyan polgári lakást, ahol olyan "zajjal" szembesülsz, aminél ez érne valamit. Azért választotta a schiit modi 2-t, mert annál - mérésügyileg - szarabb dacot csak a 10$ alatti kategóriában lehet találni, de még ott sem ért semmit a kütyü.
A gusztustalanság a marketing része, ami megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy a nyugati világ lakásainak 98%-ban is olyan zajos minden, hogy feltétlenül meg kell vennie ezt...
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #75071 üzenetére
"Nem rágtam végig magam a leírásán, mert szimplán nem érdekel."
Ez amúgy az ultimate érv. Akkor hagyjuk is inkább az előző hsz.-em, mivel csak leírtál valamit, mégpedig: "Eleve kis jitterű forrásról próbálta. Zajosabb környezetbe lehet való..."
de a válasz erre nem is érdekel, így én akkor csak röviden azt mondanám rá, hogy nem, nem lehet. -
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #75071 üzenetére
Kipróbálta...
"Ethernet noise is so isolated that despite the Modi 2 picking up every source of noise there is, the output is the same with and without Ether Regen (ER). If fixes nothing."
Nem lehet szépíteni sehogy a dolgot, hiába próbálod meg
Ez nagy büdös nulla, $640-ért. A tipikus audiofil átverés, megoldás egy nem létező problémára. Nem néztem utána, de biztos erről is van egy pár pozitív review, ahol a tesztelő hallja a pozitív hatásait. -
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #75036 üzenetére
Hogy te hogy tudsz minden egyes alkalommal találni egy ilyen "de lehet hogy" esetet...
Elég jól leírta, hogy miért nem lehet már elviekben sem, hogy hatása legyen. Ha nem értesz egyet vele, akkor szerintem írj neki a topicban és vitassátok meg, sokan kíváncsiak lennének rá.
Amúgy igen, végül is lehet, de igen nagy valószínűséggel ott sem jelent az ég világon semmit, a $640-el való zsebkönnyítésen kívül.
Kedvenc fizikusom, Feynman erre az érvelésre mondta egyszer , hogy igen, teljes bizonyossággal nem tudja bebizonyítani, hogy nincsenek UFO-k, csak a jelenlegi ismereteink és tudásunk alapján nagyon valószínűtlen. -
verybigboy
senior tag
válasz
bkercso #75034 üzenetére
"Vedd a jobbat" ... ez igazán most nem segítség, mert NEM tudom melyik a jobb (honnan tudnám hogy a 2 vezetékes vagy a 3 vezetékes verzió a jobb)?
Azért kérdem nyilván mert nem tudom, s azért Tőled, mert Te ebben benne vagy, Te tudod hogy az jó-e ha van külön földelése a dolognak vagy az a jobb ha nincs? -
Pierre75
senior tag
válasz
bkercso #74978 üzenetére
Köszi!
Te ezt ajánlanád a Denon-hoz? Mert Bodz korábbi hsz-a szerint audio szempontból a DA300-hoz nem jobb a gyárinál. -
verybigboy
senior tag
válasz
bkercso #74981 üzenetére
Akkor ha jól értem, a 23W is jóóóóóval overkill már egy ilyen készüléknek, ugye?
Amúgy MeanWell-t követően milyen kategória létezik ami nem egyből mondjuk 20-30-40k? Van ez árkategória (mondjuk 10-15k alatt) ami a Meanwell-hez képest azért még előrelépés? Más gyártó ami még jobb szűrést végez, vagy más paraméter miatt jobb, vagy jóformán van ez a 10k alatti kategória (és itt a Meanwell-ek) vagy felette 25-30k-tól pl. lineáris tápok.
-
ribizly
veterán
-
kecstama
tag
válasz
bkercso #74928 üzenetére
"Miért szempont ez az itthon? Sose értem.
"
Használt cuccokat egyszerűbb itthon szerválni, "jobban megértjük egymást"
+ Ezt csak úgy "próbának" veszem, van 2-3 erősítő, 1-2 keverő itthon fejes kimenettel, összehasonlítom velük. Ha annyival jobb meghagyom amíg nem érzem úgy hogy ideje cserélni, ha nem tetszik eladom aztán körbenézek jobban
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bkercso #74770 üzenetére
Valahol feljebb linkelte valaki egy hangmérnök srác vizsgálódását yt, spotify, tidal és apple music terén. Azonos hangerőre húzva, ellenfázisban is tesztelve. Elég fekete-fehér a kép. Még tyúbon is átjön. Ott pont az mqa sajna nem került terítékre, de azért a tidal flac nyer a többi közül. Pedig valami értékelhetetlen "zenén" tesztelt.
@Alphamooncam A ki-mit-tölt-fel pedig egy hivatalos streamer szolgáltató esetén nem erős érv. Yt más tészta. -
p76
senior tag
válasz
bkercso #74580 üzenetére
"Amúgy ez szintetizált zene, nem?"
Még Angliában vettem egy 4 cd-s szintetizátor válogatást olcsón. Az volt ráírva a borítóra hogy minden szám a lehető legtöbb eredeti előadó közreműködésével készült
Gondolom ez nulla lehetett
Vagy Vangelis, Jarre, Kraftwerk, stb. kezét-lábát törve rohant a stúdióba felvenni az anyagot. -
p76
senior tag
válasz
bkercso #74580 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Elnézést a rossz minőségért, de jobb ötlet híján az alaplapi hangkártyával vettem fel a 2 wav fájlt.
De látom még így is hallható a különbség. És nem csak én placebóztam be a fülemmel.
peldaA.wav = CD lemez->olcsó Sony DVD lejátszó->Kácsa koax SPDIF->DAC
peldaB.wav = android Usb Audio Player Pro->Hama OTG USB->Hama USB->DACMár majdnem elrohantam venni egy Audioquest Dragontail OTG kábelt (köszönöm fehér_ember-nek a tippet) amikor nagy nehezen eszembe jutott hogy újra kipróbáljam a Hiby Music Playert az okostelón. És az olyan jól szól mint Daphile és társai!
Nem tudom mi lehet az UAPP-vel, már újrainstalláltam, meg összevissza állítgattam benne minden opciót amit lehet. De ilyen pocsékul szól.
Tavaly hangfalakon teszteltem az androidos lejátszókat és akkor az UAPP-t hallottam a legjobbnak, ha nem is sokkal. Hogy közben mi történhetett? Jött valami upgrade ami hazavágta?Ennek az egész mizériának szegény Atom itta meg a levét
Eddig csak azt tudta megmutatni milyen rosszul szól az RCA kábel meg az UAPP.
Nagyon klassz kis erősítő és szuperül szól, bár hozzáteszem mivel nem hallottam drágább erősítőt ezért nincs viszonyítási alapom. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bkercso #74558 üzenetére
sajnos ez nekem kínai, én ezen téren valóban 1 bites júzer vagyok
(#74559) Zoliee: köszi az infót. Érdekes amúgy, mert ami itt van egy dupla kapcsoló, az egyik a neon csöveket, a másik spot lámpákat kapcsol a plafonon. a spotnál semmi probléma nincs. Gondolom a neon többet fesz fel és nagyobb a "tüske" stb... no de mind1, tápkábelt kihagyom egyelőre, usb-t meg majd ha találok valami jót/kapok javaslatot konkrét típusra, akkor megpróbálom.
RCA-kábelt érdemes lecserélni?
-
niof
veterán
válasz
bkercso #74530 üzenetére
Ezt csak holnap tudom megmondani. Amúgy tudom, hogy ennyi idő alatt nem lehet kopás, pár potit már elhasználtam, ennyi idő alatt nem mennek tönkre. Esetleg hibás lehetne még, de az sem nagyon valószínű... Még Piher-ben sem láttam olyat, ami ennyi idő alatt szétment volna. 30-40 éves erősítőket is (ha kicsit recsegett a poti) fel lehetett éleszteni egy kis kontakt tisztító és kenő spray-el, amik utána hibátlanul működtek tovább.
Holnap megnézem, ha lehúzom a Spartan-t, akkor mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest