Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Erről jut eszembe: a múlt héten jártam a horvátoknál, mert ott szoktam venni a polipot/tintahalat/hasonlókat (elég gyakran esszük), hiszen kb. félár és lehet mindig kapni. Most épp a Lidl-ben volt akció, oda mentem és a péksüteményesnél van egy külön részük, a helyi tradíciók szerint készült kenyereknek. Nem vagyok híve a hasonlítgatásnak, de most meg kell tennem, mert ilyen finom boltban vehető kenyeret még soha nem ettünk, mit, amiket onnan válogattam. Volt vagy 10 féle. Aki arra jár próbálja bátran.
Egyébként, hogy az itthoniról is szóljak jót, nálunk Pécsen az egyikben megjelent a kimérős tenger gyümölcsei mélyhűtő. Zacskóba tudod rakni amennyi kell. Ma pont a legolcsóbból főztem (2 féle kagyló, rákok vegyesen) és azt kell mondjam, hogy jó minőség. 390Ft/10dkg. Fél kilót vettem, így minden egyébbel együtt összedobtam kb. 5 személyre való tenger gyümölcsei spagettit kb. 3000 forintból.
Elnézést a hosszabb lamentálásért. Off-ba is teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás
krizmo_