- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Zamasun #13693 üzenetére
Én egy N96-ot vettem most, pár hónapig kénytelen leszek "elvegetálni" vele. Viszont nem olyan rosszak ám ezek a kis symbianos Nokiák sem. Csináltam egy tesztvideót vele, egész korrekt lett, sok mai (olcsóbb) készülék is megirigyelné a minőségét (pedig csak vga, és még AF sincs videó közben).
Na majd lehet én is tolok 1-2 képet/videót
-
rizso
addikt
válasz
Zamasun #12619 üzenetére
Azok ám! Vasárnap óta vannak meg, de most már ott tartok velük, hogy ha simogatom, akkor le is ülnek, el is fekszenek
sdd2: kösz!
tzsolesz: az a fekete, amelyik a képeken is szerepel. Szerintem sima házi tyúk a tavalyi keltetésből.
BéHGT: sajnos muszáj lesz levágni, hisz azért tartjuk. Addig viszont jó sorsuk lesz
-
-
B1T3
addikt
válasz
Zamasun #11521 üzenetére
Igen, ott van a cikk végén. Előbb próbáltam szerencsétlenkedni a feltöltésükkel, hogy könnyebben elérhetőek legyenek, de hirtelen nem találtam olyan képfeltöltő oldalt, amely támogatná csak úgy, ingyen, hogy ekkora méretű képeket töltsek fel, és olyan, eredeti állapotban használható is legyen.
-
válasz
Zamasun #10448 üzenetére
Jó látni őket.
Rakok még fel akkor én is majdnem egy tucattal:
1
2
3
4
5
kacsák
kacsák2
kacsák3
9
kagyló a Dunából
11Aki filléres jó telót keres, annak ajánlom most is az 5630-at! Ma is használtam rajta a youtube-ot zenehallgatásra wifin keresztül pl.
rizso: ha jól számolom, akkor ha a Wave kijelzője 3.3 inch átlójú 16:9-es oldal-arányokkal, akkor a oldala 9,06cm, b oldala pedig 5,1cm. Ez nem is tűnik olyan soknak. Mondjuk nekem nincs nagy kezem, szóval talán nem lesz gond. De talán ez lehet az a negatívum, ami miatt néhányan lecserélték!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest