- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
Több képet készítettem a kirándulás után, de egyszerűen nem tetszett a látvány. Bevittem a Samsung store-ba ahol vettem, egy kedves csajszi próbálta ki a telefont. Note 8/ S8+ tesztfotóval. Nos az én kamerámmal készült kép botrányos lett. Ő is azt javasolta, hogy vigyem be a szervizbe, mert nagyon homályos és olyan, mintha nem fókuszálna megfelelően a készülék. Nagyon tartottam tőle, mert fóliás a telefon, de figyelmeztetett a srác, hogy le kell hozzá szedni. Azért mondtam neki, hogy szeretném, ha karcmentesen kapnám vissza..
Röviden ennyi a sztorim, nem szerettem volna Samsungot venni, volt egy ilyen érzésem, sajnos az S7 edge-el is hasonlóképp történtek a dolgok. Ráadásképpen még jól össze is karcolták.. Két hetet sem használtam a készüléket és 3, lassan 4 napja van a szervizben.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével