-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Mert néha szar képek is kellenek.
Macska úgy döntött, hogy a kandalló tetején nyúlik ki. Na ezt OIS nélkül, normális ISO-val egyszerűen lehetetlen lefényképezni ilyen sötétben. Főleg, hogy kinyújtott karral kellett lőni, mert magasan volt. Hihetetlen, csináltam, vagy 150 képet és ezek lettek a legjobbak.
[link]
[link]
(Z3C) -
BalanceR
addikt
Új telefontok
SGS4 Camera360 BWStorm#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #39593 üzenetére
Nem több, mint 3 hsz-szel korábban posztolták ugyanezt, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz maximilian4 #39593 üzenetére
Itt marha kíváncsi lennék pontosan mivel készült.
-
maximilian4
addikt
-
akooos
veterán
válasz #76385920 #39590 üzenetére
Sony Xperia valami
janosmschmidt
#urbanphotography #streetphotography #statigram #fotoklub #xperia #sonyxperia #photooftheday #mobilephotography #worldtraveller #landscape #statigram #instagood #instamood #reflection #sunset #smoke #colors #hikaricreative #train #trainstation #nyugati #palyaudvar #budapest[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #76385920 #39569 üzenetére
Így készült a díjnyertes mobilfotó a nyugatiban
Ok, mostmár azt mondják meg, hogy mivel!
-
Viper26
nagyúr
Nexus 6
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
-
lkristóf
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Quasi_modo #39567 üzenetére
Valójában körülbelül 60! Csak teljesen fel lett újítva.
-
irgum
addikt
cseresznyefa rügy - iPhone 6 Plus
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 6+
-
akooos
veterán
Egy kis reggeli látkép: [link]
LG G2
-
MODERÁTOR
(Blackberry Passport)
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #39546 üzenetére
Azért a Porsche-ért odadnám valakinek az egyik veséjét.
-
akooos
veterán
válasz BigBlackDog #39559 üzenetére
Ebben a méretben a 2. kép hihetetlenül jól néz ki, nagyon tetszik, mehetne a BB oldalára Q10 promóképnek
-
Bukk900
őstag
7-10 cm-ről fényképezve nagyon kicsi (5-10mm) a mélységélesség tartománya a lencsének, így nem nehéz elmosni a hátteret, ami ennél a salátaboglárkánál is jól látszik.
-
BigBlackDog
veterán
Végül sikerült kipróbálni azt a tűzijáték üzemmódot (állványról, EXIF-et meghagytam). Az elszíneződés nem a telefon hibája, barackszínű falra vakuzás miatt lett ilyen.
Igaz csak közeli képeket lőttem -erre volt lehetőség-, de szerintem nem szörnyű egyáltalán. De várom a véleményeket.Samsung GT-S5610 Primo
-
Ba.G
aktív tag
válasz Bukk900 #39545 üzenetére
Fú, ezek a makrók (pontosabban a bokeh, háttérelmosás) nagyon jók! Nem gondoltam, hogy egy kisujjkörömnyi lencse ilyet tud (megfelelően kicsi érzékelőn).
BigBlackDog Hah, Kelenhegyi út! Ide jártam matek korrepetálásra, talán még a ház is rajta van vmelyik képen! (Mondjuk nem tegnap volt...)
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BigBlackDog
veterán
válasz kengyel #39554 üzenetére
Részemről nem volt semmi különleges a dologban, csak ismételten találtam egy jó fotós tulajdonságokkal bíró készüléket. Ami aztán végképp meglepett, hogy tűzijáték üzemmódban ugyanúgy képes ISO50-en 1 másodperces záridőre, mint az S3. Viszont erről tesztkép nem valószínű, hogy lesz, sajnos lassan megy az igazi gazdájához.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
unyadavid
senior tag
-
unyadavid
senior tag
válasz BigBlackDog #39546 üzenetére
Ú de szép...Porsche-t fotóztál , amúgy jó képek, főleg ahhoz képest, hogy nem drága és nyomógombos telefon. (Mamámnak ideális lenne, mert szeret telefonnal fotózni, viszont egy okostelefon használatát nem kéne megtanulnia)
-
BigBlackDog
veterán
Egy kis időre kezem közé került egy Samsung S5610, néhány ezzel készült képet dobnék fel, csak érdekességképpen. Semmi extra, teljesen automata mód. Szerintem, ha valaki klasszikus telefont akar és számít a kamera is, érdemes lehet megfontolnia ezt a készüléket is.
Samsung GT-S5610 Primo
Lőttem kettő képet a BB-vel is (alap kamera, automata módban), csakhogy legyen összehasonlítási alap. Jobb oldalon a BB-vel készült, bal oldalin pedig az S5610 által készített kép látható.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Vadvirágok a Bükkből, Kétlevelű csillagvirág, Leánykökörcsin. Lumia920
-
hito
nagyúr
válasz Burt1793 #39535 üzenetére
Ne haragudj, de nem tudnál most már végre értelmesen linkelni? Nem elég, hogy link helyett beszúrod a képet a mobilnetesek nagy örömére, még megnyitni, belenagyítani sem lehet.
Próbálj meg kérlek alkalmazkodni a topic szokásaihoz. Köszi előre is!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MODERÁTOR
válasz Szergely83 #39540 üzenetére
Az én telefonom is tud raw-ot, egyszer kipróbáltam, nyugtáztam hogy működik és többet se használtam (nem szeretem az utómunkát sajnos).
-
Szergely83
tag
válasz lugosi #39537 üzenetére
Ha csak 5mp képeket ment le, akkor mindegy, mert a 4:3-as is 5mp lesz, meg a 16:9-es is. 16:9-ben viszont csak 16mp a max felbontás, 4:3-ban meg 19mp.
Egyébként érdemes kipróbálni mit lő raw-ban a 930, szerintem nagyon korrekt képeket csinál (annak ellenére, hogy raw-ban igényli az utómunkát, általában alul exponál, meg kell neki egy minimál zajszűrés is).
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Akit érdekel az M9 különböző kamera alkalmazásokkal kipróbálva az katt ide.
-
-
Burt1793
veterán
válasz ferrari1 #39521 üzenetére
Ennél talán a L930 is jobb képeket csinál. Sajna már csak 5 MP-en fotózok.
Borús időben ma ilyet csinált, csodálkoztam is rajta:
(Kicsit ijesztő a lyányka mögötti rész, túl gyorsan futott. )Ezt meg fél hónapja csináltam késő délután, itt már lemenőben volt a nap:
Majd visszaállok 20 MP-es képekre és csinálok napos időben pár képet. 16:9-ben vagy 4:3-ban fotózzak? Ma már inkább a 16:9 a divat a képeknél is, nem?
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz BigBlackDog #39529 üzenetére
[link]
Ez a hozzászólás nagyon megmaradt nekem, most ideillik -
HardRic
addikt
válasz ferrari1 #39525 üzenetére
Én sokkal jobban elviselem a zajt, mint azt a mosodát amit ez a szoftver csinál. Pedig a szenzor nem is lenne így ránézésre rossz, csak a feldolgozásnál mások a prioritások. Lollipop révén, nem próbálnál meg találni egy olyan kamerát ami raw-ban rögzít? Vagy esetleg kipróbálnád a topicban korábban felmerülő snap camerát? Hátha jobb.
-
ferrari1
őstag
Ezt meg meg sem merem mutatni
-
legiaap
félisten
válasz ferrari1 #39521 üzenetére
Ezek nagyon nincsenek rendben.
A lowlight gyenge. Ahol jobban ki van világítva a templom ott még elmegy kategória, de a fent-lent már mosoda.
A távoli nappali képeknél a képek szélei mosódnak, a közelieknél nagyon kis rész éles. Mintha lenne rajta egy blur effekt amit tök kicsi körre húztad volna. Remélem a plusszos utódja ennek a telefonnak többet fog tudni kamerában.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ezek szerint ez nem izgat senkit.
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz legiaap #39512 üzenetére
Köszönöm.
Gyári kamera app, és ennyi, semmit nem hegesztettem rajra utólag, én is meglepődtem mikor az előbb visszanéztem monitoron.
Videót is mutatnék (pont a macskáról készült 4K), ha a youtube nem rontaná le...még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Csak próbaképp és ugyanaz kicsit megpiszkálva .
HTC M9. Lehet szapulni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával