Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szergely83 #26251 üzenetére
Ez a kutya is röfög mi?
-
Wa2x_
veterán
-
B1T3
addikt
válasz Szergely83 #26256 üzenetére
Egyetértek. Egyik kedvenc kutyafajtám. Annyira nyomi, hogy már aranyos.
-
MR007RM
addikt
válasz Szergely83 #26251 üzenetére
Szép kutya ne hallgass másra. Nekem is van.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Szergely83
tag
válasz Szergely83 #26398 üzenetére
Most nézem mit írtam, awb a francokat, wb természetesen
-
BobTail
őstag
Ma délután végre lesz egy kis időm fényképezni, ha gondoljátok elvihetem a 808-at is, és csinálhatok pár újabb összehasonlítást.
-
sadboy
aktív tag
"- a 1020 képei zajosabbak, ugyanakkor sok esetben szembetűnően élesebbek. Gondolom ez főleg a képstabilizátornak köszönhető a 808-cal szemben." Az 1020-nál gyári kamera szoftvernél nem lehet élességet állítani mindig túlélesít kicsit, a 808-nál beállítás kérdése az élesség mivel ott állítható.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
Quasi_modo
nagyúr
- a 1020 képei zajosabbak, ugyanakkor sok esetben szembetűnően élesebbek. Gondolom ez főleg a képstabilizátornak köszönhető a 808-cal szemben.
A zaj szvsz inkább a szoftveres túlélesítés miatt lehet. Az a baj, hogy 5 mpx-en is sok a zaj. Akkor viszont pont az veszett el amiről a pureview nevet kapta. Nem véletlenül kérdeztem, hogy vissza lehet-e venni az élességből a 1020-on.valami
-
Szergely83
tag
válasz Szergely83 #26438 üzenetére
Hmmm, kis önkorrekció, a leskálázott kép elsőre jobbnak tűnik, de életlenebb is. Egy sharpen filter PS-ben és dettó ugyan az a két kép. Hát érdekes...
-
Quasi_modo
nagyúr
Ne a gép által készített 5 megapixeles képeket nézd!
Akkor mit? Ez a topik a gép által készített képekről szól és nem arról hogy mit tudok utókezeléssel.
Vagy tévednék?valami
-
sadboy
aktív tag
Hát az csak a használó kézremegésén múlik hogy bemozdul-e.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
legiaap
félisten
válasz Szergely83 #26489 üzenetére
A weboldalhoz való hozzáférés megtagadva
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wa2x_
veterán
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Szergely83 #26507 üzenetére
A 808-nak az alap/automata beállítása ilyen. Viszont bőven lehet rá színt adagolni.
valami
-
hito
nagyúr
válasz Szergely83 #26507 üzenetére
Nem fako ez. Ilyen a valosag szerintem, abszolut szinhuen adja vissza a temat, csak mi vagyunk a tulszinezett kepekhez szoktatva.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz Szergely83 #26990 üzenetére
Nem maga az automata fotózás az előny, hanem az amilyen minőségben csinálja! Vannak pillanatok, amikor nagyon gyorsnak kell lenni, nincs idő állítgatásra. Az állítási lehetőségek tárháza akkor a legjobb, ha előre felkészülsz bizonyos témák fotózására, tudod mit és hogyan akarsz fotózni, mi a célod, milyen hatást akarsz elérni.
Egy nyers, automata módban készült képpel is lehet csodákat tenni ügyes utómunkával, ez tény, ezzel felesleges vitatkozni. Van, hogy abból a képemből lesz hangulatos kép, amiről nem gondoltam volna az elkészítésekor.
1020-on ha akarnék se tudnék most beállítási sablonokat csinálni, mert egyelőre nincs rá lehetőség. Ha kilépek a Pro Cam-ből, elvesznek a beállítások, és bármilyen praktikusan is van megoldva a Pro Cam-ben az állítási lehetőség, időbe telik mindent beállítani. Főleg, hogy az élőkép nem mutatja mi lesz a végeredmény. -
irgum
addikt
Mint szifon tulaj nem azt fogom kürtölni, hogy csak a megfelelő beállításoktól lesz jó a fotó.
Nekem megadatott, hogy nem kell bajlódni, csak kattintani, az eredmény így is, úgy is majdnem ugyanaz. Az előny nem az, hogy csak erre képes, hanem hogy ezt az egyet milyen minőségben teszi.
-
KSparrow
őstag
Hát igen, szerintem is a beállításokban van a lényeg. Mondjuk én isúgy vagyok 808 tulaj, hogy mellette DSLR gépem is van, régebb óta. Azon is van automata, de még nem is használtam. 808-on se.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
S e t h
nagyúr
válasz Szergely83 #27807 üzenetére
Ezeket a vezetékes képeket sosem fogom megszokni.Olyan szinten tönkreteszik a látványt, hogy értékelhetetlenné teszik a képet.Kicsit messzebb menni, ahol már nem lóg be, vagy utólagosan kiszedni és máris kész a jó kompozíció.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wa2x_
veterán
válasz Szergely83 #27809 üzenetére
Én is lőttem egyet a kocsiból, mert annyira szép volt, de nem volt időm megállni fotózni. [link]
Nokia Lumia 920
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
jampop
tag
válasz Szergely83 #27811 üzenetére
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
jampop
tag
válasz Szergely83 #27814 üzenetére
-
jampop
tag
válasz Szergely83 #27817 üzenetére
Igen HDR, más módosítás nincs, talán a tavas képen vágás. Az első P6-tal készült. A 4X-nek erőteljesebb a HDR programja (nagyobb dinamika), a P6 minden másban leveri.
-
hito
nagyúr
válasz Szergely83 #28245 üzenetére
A 10x-es zoom meg az, hogy az egyik csóka rohangál az egyik telefonnal. Ja az nem jó, wifi 10m kb. Ez nemcsak hogy nem hasonló, de semmi köze nincs hozzá
-
hito
nagyúr
válasz Szergely83 #28249 üzenetére
Lehet meg jobb is mint a QX10. Azokon a keszulekeken legalabb biztos lehet iso-t allitani. Merges vagyok a Sony-ra ezert nagyon
-
S e t h
nagyúr
válasz Szergely83 #38779 üzenetére
Mindig padlóra tesz a 930-as képalkotása, a macska jó példa is rá , hogy miért.
Nálunk is megvolt egyelőre a télbúcsúztató, egy ideig nem lesz hóutánpótlás, így egy Jabbát kellett létrehoznom a gyermekem miatt, mivel meg van veszve a hóbácsiért.
Note 4[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bozek
nagyúr
válasz Szergely83 #38882 üzenetére
Ez kicsit elfogadhatóbb méretű, bár már 2 éves. Múltkor az Ozone Network-ön egy ilyen daraboltak fel a Szétvágva című műsorban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szergely83 #39023 üzenetére
Tényleg jól be van kajálva...
-
válasz Szergely83 #39451 üzenetére
Makró képekhez tudom ajánlani ezt.
Mintha kullancsos lenne... tök ciki "kullancsos poszméh"
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Ba.G
aktív tag
válasz Szergely83 #39451 üzenetére
Passz, ha nagyon érdekel, majd megkérdem egy méhész ismerősömet, mi lehet. Az viszont kiderül, hogy a gazda földi poszméh.
A képek egyébként bombajók! Ezt helyből tudja?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Szergely83 #39540 üzenetére
Az én telefonom is tud raw-ot, egyszer kipróbáltam, nyugtáztam hogy működik és többet se használtam (nem szeretem az utómunkát sajnos).
-
Kasya
nagyúr
válasz Szergely83 #40568 üzenetére
Ezt a jo szokast megtartotta a G3-bol. Nem szatural. G3-nal a legjobb, hogy a kijelzohoz volt igazitva...tehat nem volt csaloka az amit lattal es az amit kesobb visszaneztel.
-
maximilian4
addikt
válasz Szergely83 #40785 üzenetére
Sajnos én is úgy látom, hogy elég zajosak a képek, holott nem lennének rosszak. Valamint olyan mintha nem lenne rendesen ráfokuszálva a fotó tárgyára.
Maxi
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Szergely83 #40856 üzenetére
Nekem tetszenek kicsit talán fakók a képek, de egész jók.
-
akooos
veterán
válasz Szergely83 #44571 üzenetére
Nagyon durva ez a kamera... elgondolkodtatott ez a telefon, nem csak emiatt.
Az, hogy egy dokkolóval kb asztali gépet lehet belőle csinálni, nagyon szimpatikus.
BobTail ha itt vagy, mondhatnál pár szót magáról a telefonról és képeket is mutathatnál, most már azt hiszem elindult a 950 hivatalos forgalmazása. -
BigBlackDog
veterán
válasz Szergely83 #44571 üzenetére
Mondjuk, ha nem az összeillesztett panorámaképeket nézem, szerintem azért nem annyira "forradalmi". Színek tekintetében egyértelműen javult az eddigi Lumiákhoz képest, viszont a részletek nem egyszer mosottak, a kép szélein is kicsit homályosodik a dolog. Viszont az én meglátásom szerint (is) az élmezőnyben van ezzel a teljesítménnyel (bár a képek helyszíne sem utolsó, szerintem ez is befolyásol egy kicsit ).
-
w333
félisten
válasz Szergely83 #44744 üzenetére
De miért a kép jobb oldalát nézitek mikor középen a fókusz ?
Hasonlítsd össze az oszlopon a térfigyelő kamerát, vagy a távolban a "30" -s táblát és látható hogy mennyivel részletgazdagabb a G4
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Szergely83 #44746 üzenetére
Annyiszor megnéztem a kép jobb oldalát, hogy bal oldal helyett jobb oldalt írtam ... bocsi nem szándékos volt
A képre visszatérve pedig szerintem a 950 sötétebb képeket lő, míg a G4 világosabb és sokkal élesebb az egész
Ha jobban megnézed a hátteret az "Auchan" felirat mögött akkor láthatod hogy G4 esetében jól látszik hogy ködös (párás) idő van, L950 -nél ezt nem látom !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Szergely83 #49570 üzenetére
Nagyon jó képek ... de kár ezért a telefonért a szörnyű rendszer miatt !
-
helixP
nagyúr
válasz Szergely83 #49570 üzenetére
Nagyon szép képek! Az időjárás kegyes volt, a téma meg adott
w333: Kinek a pap, kinek a paplan
-
HardRic
addikt
válasz Szergely83 #49575 üzenetére
A rendszer jó lenne, csak mindenki sz*rik rá. A Microsoft is. Pedig időtlenül szép design, a változatosság kedvéért kipróbálnám.
-
novinyul
veterán
-
Bagoly01
senior tag
válasz Szergely83 #102771 üzenetére
Szép kutyus! Látom jó helye van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest