- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CoderKevin
csendes újonc
Én is szívesen kivégezném már párszor a MSK-et, még nem próbáltam megfelelő csapat hiányában. A két 140-es miniboss már megvolt. A stratégiát már begyűjtöttem, tudom mit kellene csinálni, hogy összejön-e mindig az már más kérdés.
Az alábbi loadout is megvan, fullos campfire illetve a képen látható schematicok amiket akár csapattársaknak is tudnék kraftolni. A deatomizer sajnos nincsen meg, illetve hardware schematicból sem nagyon van felhúzva. Szívesen benne lennék egy jó csaptan lecsapni párszor. A ráérő időm is nagyon változó munka és család miatt, inkább hétvége vagy késő este, vagy a kettő együtt ami nekem jó szokott lenni. Ha lenne egy discord vagy valami ahol összegyűlnénk szerintem meg tudnánk oldani az itteni közösséggel.
-
törölt tag
Nekem még hiányzik egy 140-es miniboss, de benne lennék a dologban (lvl 131).
Más: dungeon pályáknál csak nálam bugos az indítás? Napiban inferno-t írja, kiválasztom, de csak és kizárólag crypt pályát indít (inferno 88 -> crypt 140). Lehetetlen megcsinálni a napi dungeon küldetéseket így. 20-30-ból talán egyszer bedob a kiválasztott mapra, de egyik nap feladtam.
-
törölt tag
Ugyanezt írtam tegnap, 1 hitelte a csapatot a második szarv leverése után, és mindenki max szint közeli volt. Akkor kb így jártunk. Azért este majd nézek videókat, hátha van valami taktika.
Még arra tudok gondolni, hogy nagyon nagy dps-sel megoldható lehet, mert kb fél hp-ig vertük le. Aztán az is lehet, hogy nem időre megy, hanem fél hp-nál csinál egy területsebzést, amitől szépen kifeküdtünk. -
GEIL
addikt
szia !
HúúPersze hogy elfogadom....ha valóban nincs rá szükséged akkor nagy segítség volna....egyenlőre van 3 fegyverem, de még örökös lőszerhiányban vagyok...rá kell jönnöm és megszokni hogy gyűjtögetni kell többféle cuccot és craftolni és fejleszteni mindent....összetett játék.
30.000 Vbucks / év az elég szép szám....ha csak felét szerezném már azzal elégedett lennékMilyen néven játszol ?
enyém: NorbiBali123 -
CoderKevin
csendes újonc
Szia!
Minden wargames küldetés 2 hullámból áll, az első mindig a bázist támadja, a másik valamelyik random amplifiert. Tehát nem lehet előre megmondani melyik lesz az, mindegyikre kell védelmet kiépíteni. Annyi könnyítés van benne, hogy a wargames küldetések végeztével a teljes SSD visszaáll az elindítás állapotára, tehát a megsérült és elhasznált struktúrákat és a csapdákat nem kell visszajavítani, cserélni. Ergo ha jó védelmet építesz ki, elvileg csak egyszer kell megcsinálni.
Egy bug miatt a csapdák duríbilityje nem állítódik vissza jelenleg, elvileg javítani fogják.
A wargames küldetések szintje account szint függő (nem power level) ami 1-310 között lehet. Ez így van Stonewwod, Plankerton, Canny és Twine mapon egyaránt. Ez azért van így, mert egy 310 acc level, 131 power level accountal a pl. Stonewoodnak nem sok értelme lenne 10-es szintű enemykkel.
Az SSD-k lebontása még S8-ban változott meg, egy ütéssel lehet bontani, és a struktúra/csapda állapotától/elhasználódásától függően visszakapod a materialt amibe került a megépítése, kraftolása.
-
orc88
őstag
Sajnos a mi lobbynkban is a Drum Gun volt a favorit, vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
A láthatatlanság bug pedig elég könnyen előidézhető
(0:40-nél)
Az Epic egyébként tud róla, hogy a játékosok fele nem tudta megnézni az Eventet, ezért kompenzáció gyanánt minden játékos aki belépett egy meccsbe az event idején, az kap egy Arcana glidert.
-
törölt tag
A bio izét nem próbáltam, de az szerintem az elhasznált energia mennyiség sokszorosát (400
) tölti a pajzsba. Szóval ha sokat "varázsolsz", akkor tölti a shield-et.
A szorzóval bajban vagyok, de nem tűnik lehetetlennek a 400x szorzó. 100 energy elhasználás után 40000 pajzsot töltene vissza matek alapján. Szóval ha lenullázom az energiámat, akkor félig sem töltené fel a pajzsot. Persze csak akkor ha jól számoltam, viszont a másikkal (dim mak) folyamatosan max körül tudod tartani, ha van mit ölni.
Ha ninjával vagy, akkor próbáld ki mindenképpen az előző hsz-ben emlegetett verziót. -
törölt tag
Ha hazaértem, akkor küldök képet.
A lényeg, hogy amikor kiválasztod az elsődleges hőst, akkor alatta lehet választani a hármas ugrás és a pajzs visszatöltés között (ninja). Először az ugrást próbáltam ki, majd a 7-es védés után megnéztem a pajzs visszatöltést. Nagyon durva. Idáig anyáztam, amiért elvették azt a lehetőséget, hogy smoke screen 100%-ra töltse a pajzsot, de ezzel szinte halhatatlan a karakter ha van elég (pár hites) lény a közelben. Csak melee fegyverrel működik.Ismerős a fióknév, sry ha automatikusan reject-eltem a felkérést. Egyszer valaki küldött felkérést, de nem tudtam elolvasni a szöveget.
-
törölt tag
A lenti védésnél fent kell úgy becsapdázni, hogy ne nagyon essenek le. Próbáltam hátra csalni egy részét, így a többiek elbántak a maradékkal fent, ahol amúgy is durván csapdáztunk. Persze a hordósok így is csináltak foghíjakat a védelemben, de viszonylag könnyen megvolt. Előtte ott hasaltunk el, így raktam csapdát felülre bőven, de a lepotyogókra is gondoltam. A másik irányt is előkészítettem építés terén, de szerencsére onnan nem jöttek. Általában azt vettem észre, ha valahol elhasal az ember, akkor szívatásból egy másik irányból jönnek a következő körben.
(#2753) orc88
Akkor már vagyunk hárman. -
törölt tag
Random emberkének segítettem tp 7 védésben, első körben a második hullámnál véreztünk el ketten, következő körben már jött 2 segítő, így az utolsó körben hasaltunk el, és harmadikra nagyon becsapdáztuk az összes irányt ezért. Mindegyik körben változtak az irányok, és el is maradt az addig legnehezebbnek hitt irány.
Alapvetően ott volt elszúrva a dolog, hogy szerinte megfelelő volt a védelem, de két kis bázison is csak egy réteg acél volt csapdák nélkül. Illetve mindenképpen kell 4 ember ezen a szinten. Bár egyedül több pontot szereztem segítőként, mint a másik 3 együtt, de akkor is kell a max létszám.
Megcsináltad a 6-os védést?Kellene egy kisebb csapatot verbuválni, hogy túl legyünk ezen, mert én is itt járok. Amúgy érzetre is már nagyon kellene az 5 csillagos csapda, emlékeim szerint 116-os ellenfelek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest