- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Auto Shotgun
- epic -133,5
- legandary -138Erre jön fejlövés esetén egy 1,5x szorzó és máris mindkettő leszed egy lövéssel 200-at.
#11574 30z.Samu
Gépfegyver is túl OP lett, most nézem a leggagyibb is 216 damage/sec és kb 0 visszaütése van. Emlékszem az előzőben meg megkovácsoltad aztán a harmadik lövés már az égbe ment akkorát rúgott vissza -
-
30z.Samu
titán
Amikor elkezdtem a BR játékok felé kacsintani akkor kettő etalon volt, PUBG és a Fortnite. Először úgy terveztem, hogy a PUBG-vel fogok játszani, toltam is vagy két órát. Aztán úgy voltam vele hogy a korrektség kedvéért nézzük meg a konkurenciát is, elvégre ingyé van. Azóta hozzá se nyúltam a PUBG-hez.
-
stewe780
őstag
És ha valaki még ennyit sem akar költeni, az összegyűjti az ingyenes v-buck-okból. Én kb. februárban kezdtem és tényleg csak a játék miatt. Nekem aztán baromi mindegy, hogy milyen jelmezben lőnek porrá
Na most ehhez képest már megvan a battle pass, úgy, hogy csak a battle pass nélkül elérhető v-buck-okat összegyűjtöttem.
Most hobbiból csináltam mégegy profilt, mert ha megvan minden küldetés, akkor kicsit unalmassá válik. Első úgysem leszek, építeni nem tudok, szóval simán harcolni, nekem annyira nem nagy boldogság. Alap karakterrel a napi küldetésekre csináltam. Ehhez képest már az újban is van 3 skinem. A karácsonyi kék, aztán kinyitottam a karácsonyi pirosat és a banánost is. Nekem még alap skinnel is élvezet a játék, aztán máris van egy csomó. Aki akar költ rá, viszont tény, hogy egyetlen forint befizetése nélkül is ugyanolyan élvezetes lehet. Szerintem.
Természetesen tudom, hogy azért ez igazán felnőtt fejjel fogható fel így, a gyermekeimnek én is megvettem a battle pass-t, sőt még skinekre is költöttem nekik...Szóval nem marad üresen az epic kassza
-
paatrick
őstag
Pókember a 10. oldalon van a Battle Passban, tehát 100 szintig el kell érjél hogy megszerezd. Jelenleg supercharged XP van, január 6-ig(?) így könnyebben fogsz szintet lépni. De azért a 100-as szinthez szerintem minimum kell 1 hónap.
Aztán a Battle Pass extrában van még fekete ruhás pókember is, ahhoz olyan 140-es szint kell(?).Szintenként kapsz 5 csillagot amit el lehet költeni a Battle Pass oldalakon. Mire Pókemberhez érsz az összes oldalról meglesz minden, más karakterek is, emote, fegyver skin, plusz tudsz beváltani V-Bucks-ra is csillagot ami kb a pénz a játékban. Ebből tudsz venni a shopban emote-ot, karaktert stb kb 1300 V-Bucks jön ki belőle a 100 szinttel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged