-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Van ennek a Doctor Who-s "event(?)"-nek egy másik része is. Azt hogy lehet kipróbálni? A Fortnite (alap, nem battleroyal) része nem ingyenes konzolon?
-
-
Wyll
őstag
Fejlemények:
A TRN ratingem úgy látszik hogy beállt olyan 3000-3100 környékére.
Ez azért érdekes, mert kb. január 22-ig ez olyan 1900-2000 környékén mozgott, majd viszonylag gyorsan emelkedett vagy +50%-ot. Tényleg nem tudom mi változott, a hw nem. Ha nem a pontszámítás módja, akkor nem marad más minthogy ez a "kemény munka" gyümölcse -
0xmilan
addikt
Ez a 76 pont top 6%-ot jelentett amugy.
Nem szoktam ilyenekben reszt venni, meg csak Arena-ba se megyek soha, de most kivancsi voltam, hogy hogy menne. Placement pontokra mentem leginkabb, mint latszik es ezert is csodalkoztam azon, hogy kb. olyan tempoban fogytak az emberek, mintha sima pub lenne. Egyaltalan nem volt az a boxolas, hogy a 3.-4. storm kor vegen meg 60 ember van a palyan, mint pl. amerikai cup streameken latom. Igy nem volt nehez, szerintem innen a topikbol barkinek osszejott volna a top 10%.
(Az Epic nickem ugyanaz mint a PH-s, de tenyleg full amator vagyok)
-
GEIL
addikt
-
csucsotke
aktív tag
Aha
. Vagy amikor a szituról megérzem hogy nem bír eltalálni akkor odab..om a benzineskannát belelelövök aztán megy a tánc hátha túlélem amíg felrobban a kanna hát az nagy boldogság ha összejön. De a legnagyobb az volt amikor bekészítettem az ajtóba az autógumit hogy majd rálép és felb..sza padlásra csak amikor belépett a kapkodásban én léptem rá és az orra előtt felrepültem lenéztem és telibe ott feje akkora headshotot adtam , mindezalatt a csávó sokkot kaphatott mert csak állt egyhelyben és megszakítás nélkül darálta a szemközti falat.
-
Spec
őstag
Áhh, ilyen szitukra nem is pörgök már rá, csak ami teljesen egyértelműen sántít. Érted, ilyenekre gondolok, hogy állunk szembe egymással kb. 20 m-re, és folyamatosan lövünk AR-vel, vagy SMG-vel. Nem arról van szó, hogy én előbb meghalok, mert azt bénaságra is vissza tudom vezetni, hanem hogy nekem elfogy a lőszerem úgy hogy tudom, hogy full volt a tár. Az ellenfelem meg simán lő tovább és ledarál vele.
Nyilván látom, hogy nem váltott fegyót meg semmi, csak simán lő tovább. Na ezt nem értem. -
30z.Samu
titán
De ez amúgy nem rossz, mert pl a CS-ben nagyon sokszor volt olyan, hogy amikor AWP-vel lőtted volna ki a gyereket, meg is húztad a ravaszt, jött is a hang és meghaltál. És a kereszt tuti a gyereken volt, még az sem volt hogy elcéloztad vagy ilyesmi. Nagyon idegesítő volt.
-
-
Itt találsz némi infót arról hogy mit lőttél az elmúlt időszakban, de hogy pontos e vagy nem , azt csak a jó ég tudja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest