- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparta2
tag
Én mindkettőben cseréltem már, kb. 3,5 évet bírtak. Semmi gondom nem volt egyikkel sem, de valami véletlen folytán ugyanolyan elemet tudtam venni, mint amilyen benne volt (Panasonic) és ráadásul Made in Japan volt ráírva. Ezt azér írtam le, mert német fórumokon olvastam, hogy a Duracell problémás, Hol működik, hol nem.
-
kcsa
veterán
Egész olcsón megúsztad, nekem egyik pillanatról a másikra egyik nap tönkrement a táv (szintén keyless, zár ledugózva, az autóba bejutni sem tudtam...) aztán a cserekulcs sem működött, itt már szinte biztos voltam benne hogy az autó KO.
Aztán kiderült hogy a mindennaposan használt táv tényleg bekakkantott (előző nap még használtam - egyik vezetősáv oxidálódott a nyákon, később javítottam házilag), a másik távban lévő elem lemerült (pár hete működött előtte...) illetve a csereelem is lemerült volt. Volt izgalom
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
flymi
addikt
Igen, piros féknyereggel. Az enyém rozsdaszínű.
Kár, h árnyékban fotóztad. Az enyém sötétebb színű, ha messzebbről nézzük inkább fekete csak ha közelebb vesszük szemügyre akkor látszik, hogy jé ez kék!
Igazság szerint a kaszni fehérben vagy világoskékben sokkal jobban tetszene (fekete és ezüst nemgyerebe), vagy ha sport kombi lenne akkor még a narancs vagy az rs zöld is jól állna neki, de mivel egy kombi újrafestése vagy fóliázása horror összeg ha nincs szaki haver, így marad a képek nézegetése a neten és a nyálcsorgatás.
Majd ha nyertem a skandin, de akkor lehet nem ebben a kategóriában nézelődnék. Holnap "még csak" 235 millió a várható főnyeremény./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Nem gyári volt. Bontott autókról lettek rá feldobálva az elemek, csak hirtelen ezt a képet találtam meg ami sokszínű. Valami bontószökevény F Astra volt, de lehet tévedek nem tegnap volt.
Egyébként nekem sem írták be tavaly a forgalmiba a fóliázást, műbizonylat viszont természetesen megvan róla 2014 óta.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
nagyúr
-
flymi
addikt
ebay -> Nemrég rendeltem, rendben van és többféle méretben is elérhető.
+ nekem is van Pepco-ból 2db összecsukhatós vászon-karton doboz, de egy nagyobb karton is van hátul a szükségesebb holmiknak + egy összecsukható műanyag rekesz. Szóval tele van a puttony.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
Egyedül a töltés érdekelt volna, de kábellel is megfelel. A mágneses biszbasz pedig bevált. A jobboldali lamellára teszem rá, így nincs útban de kényelmesen elérem. Sajnos Sync 2-es van a kocsimban, így nincs CarPlay, bár annyira nem hiányzik. Telefonálni, zenét hallgatni tökéletes így is. Egyedül a navi tükrözése hiányzik, de amennyit használom, az sem kritikus. Beszereltetni egy vagyon lenne...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
tailor
őstag
Én Scosche Magic Mount-ot használok sok éve. Perfekt cucc. (MK2-ben, de ez nem autóspecifikus tartó, és annyiféle kialakítással kapható, hogy garantáltan lesz olyan, ami a hármasban is elhelyezhető).
[ Szerkesztve ]