Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #52481 üzenetére
Oh, köszi a tippet!
Nálam is intenzív a kasztniremegés fékezés közben, amikor már kinyomom a kuplungot. A fékrásegítés is elektromos? Én is észrevettem, hogy az elektromos rendszer terheléséhez (is) van köze, mert pl ablakemelő megnyomásánál is leesik a fordulat. Sőt, a sima ventilátor bekapcsolásánál is.
Lehet új akksit meg kéne próbálni. Télen már volt vele gond, de az inkább a több hetes állás miatt, az normális. Mert egyébként mindig pöccre indul az autó.
Másik probléma lehet a motortartó bak, mert (normál, nem beesett) alapjáraton is szemmel láthatóan remeg a kormány, bal tükör. A váltó mondjuk egyáltalán nem. De a lényeg, hogy ez jelentősen felerősíti a problémát, ami lehet új korában is jelen volt, csak most az elhasználódott bakok miatt jobban átmegy a kasztnira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest