- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #2573 üzenetére
A split helyet cue file-t csináltam egy "vázra":
PERFORMER "artist"
TITLE "album"
FILE "00000.flac" WAVE
TRACK 01 AUDIO
TITLE "title [01]"
INDEX 01 00:00:00
TRACK 02 AUDIO
TITLE "title [02]"
INDEX 01 05:00:00
TRACK 03 AUDIO
TITLE "title [03]"
INDEX 01 10:00:00
TRACK 04 AUDIO
TITLE "title [04]"
INDEX 01 15:00:00
TRACK 05 AUDIO
TITLE "title [05]"
INDEX 01 20:00:00
TRACK 06 AUDIO
TITLE "title [06]"
INDEX 01 25:00:00
TRACK 07 AUDIO
TITLE "title [07]"
INDEX 01 30:00:00
TRACK 08 AUDIO
TITLE "title [08]"
INDEX 01 35:00:00
TRACK 09 AUDIO
TITLE "title [09]"
INDEX 01 40:00:00
TRACK 10 AUDIO
TITLE "title [10]"
INDEX 01 45:00:00
TRACK 11 AUDIO
TITLE "title [11]"
INDEX 01 50:00:00
TRACK 12 AUDIO
TITLE "title [12]"
INDEX 01 55:00:00Ahol csak az időket töltöttem ki a WavePad Audio Editing Software szoftver segítségével (a wave hullámból leolvastam a file végeihez tartozó időt), a többi részt a foobar2000 töltötte ki a get tags from freedb funkciójával. Annak ellenére hogy az idő nem volt teljesen pontos, mégis azonnal megtalálta a megfelelő albumot.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #2570 üzenetére
Úgy tűnik ezzel megy: Join M2TS files (AC3 audio) on Windows-myFFmpeg
A DTS-HD Master Audio blu ray demuxer Ezzel a Google kereséssel találtam rá. Ismerős a program, régebben mintha használtam volna, pontosan nem emlékszem.
Nemcsak úgy tűnik...
Most már csak szét kell vagdosni. Köszi a tippet!
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #2561 üzenetére
Valóban egész jó, mert jobb annál, mint amit a dBpoweramp Batch Converterrel csináltam, pedig ez az egyik legjobb konvertáló. A dBpoweramp Batch Converter Chanel Count beállítását használtam. Gondolom, remélem jóval (41 alap átalakítási lehetősége van, azon belül pedig számtalan opciót lehet választani).
Ebben tudnál segíteni? Esetleg ismersz olyan programot, amivel meg tudom csinálni?
-
Jazz
veterán
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2468 üzenetére
az igaz, tényleg, de valójában 44100 Hz, 1400 kbps, 6 ch, DTS, lossy, etek vanna a properties-ben....
és a hibaüzenetde most ugyanezt írja ki egy másik lemezre is, amit pedig eddig játszott...
a zoomplayer volt régen ilyen progi, minden kodek, beállítás, minden paraméterezhető, de minden indulás előtt gyomorideg, hogy vajon még elindítja e a filmeket. volt egy kb 3-4 hetes életciklusa, utána meghalt. minden error. újra kellett telepíteni és megint újra beállítgatni mindent rajta...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2466 üzenetére
a foobar oldaláról
https://www.foobar2000.org/components/view/foo_input_dts
0.3.3 veró.
korábban nem, mert új a zene[General] Format: Wave
[General] Format/Family: RIFF
[General] File size: 44.4 MiB
[General] PlayTime: 4mn 23s
[General] Bit rate: 1411 Kbps
[Audio] Codec: PCM
[Audio] Codec/Family: PCM
[Audio] Codec/Info: Microsoft PCM
[Audio] Bit rate: 1411 Kbps
[Audio] Channel(s): 2 channels
[Audio] Sampling rate: 44 KHz
[Audio] Resolution: 16 bits -
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2464 üzenetére
hát jah...
csak ahhoz kell érteni...ilyenkor mi a teendő?
*.dts fájlokat nem akar játszani
foo_input_dts.dll -t bemásolta a components mappába
a számok címeit megjeleníti, de hibaüzenettel nem játszik:
" Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 96000 Hz / 32-bit / 6 channels"
a preferencesben nincs semmi setting option -
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2462 üzenetére
hu, köszi... egyre több mindent sikerül beállítani... ez a foobar lehetne egy 3 féléves tananyag bármelyik egyetemen...
ez a foobar2000 controllert (android) sikerült már valakinek beüzemelnie? az IP címnél nem jutok tovább...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2456 üzenetére
nekem is van egy x-fi külső hangkártyám, de csak alaptophoz használom.
a gépen viszont egy külső dac van (H/K HD970) optikai kábellel. tehán nekem csak egy digital out tell. nem tudom, így van-e jelentősége, hogy asio vagy wasapi...?az adatsűrűséggel igazad, van, végül is 128-as mp3-t is fel lehet konvertálni 320-ra, de attól nem lesz jobb, csak nagyobb. viszont, ha feltételezem, hogy valaki tudta mit csinál, nem hinném, hogy 1440 Kbps-es CD-ból 2500Kbps Flac-ot csinált. vagy igen? volna értelme?
-
S. Szabi
őstag
válasz
Fandango #2429 üzenetére
Többek szerint a Windows 10 Direct Sound jobb, mint a Wasapi vagy az ASIO. Én is most DS-t használok, már csak azért is mert elhiszem nekik, meg így nem kell mindig bezárogatni a lejátszót, ha más hang is kell, pl. böngészőé, meg amíg nincsenek bejáratódva az új hangdobozaim, addig nem akarok így különbségek után "kutakodni".
-
S. Szabi
őstag
válasz
Fandango #2416 üzenetére
Te milyen oprendszert használsz? Ha oda húzod a képernyő széléhez, és automatikusan beigazítja, a program bezárása és megnyitása után úgy marad?
Szerkesztés: Megoldottam okosba
Gyakorlatilag pixelenként húztam ki a lejátszó ablakainak széleit a képernyő és tálca széleihez, így nem akart már ~fél centi távolságból oda ugrani.
Így megőrzi az ablak helyzetét
-
válasz
Fandango #2388 üzenetére
Köszi, abban tudnál még segíteni, hogy miközben próbálkozgatok ezzel az egésszel, egy csomó xar is belekerült, ami nem is működik. Valahogy ki szeretném a nem odavalókat gyomlálni, de az a gond, hogy itt nem engedi. Hiába jelölöm ki, hogy töröljem, de innen nem megy, szóval ehhez is kéne a megoldás.
-
Pazolini
senior tag
válasz
Fandango #2324 üzenetére
A Yegor Petrov-féle adpternek az src (open source fejlesztői) változatát tettétek fel? Vagy a 0.9.0.3-ast?
Mi a difi? Az src az újabb: exe-s változat, a 0.9.0.3-as egy kész dll plugin-fájl, ahogy nézem.
George Yohng is készített egy adaptert, ami "on the fly" állítható és a felületre integrálható. Sokaknak ez jött be... -
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #2316 üzenetére
Úgy gondolom hogy nem, mert minden ami megváltoztatja az eredetit általában csak ronthat a hangminőségen. Szerintem csak olyat érdemes, amit a hangkártya nem tud lejátszani másképp. Ezért is van a SOX-nál az a beállítás, hogy milyen frekvenciáknál mintavételezzen újra.
-
Yagen
csendes tag
válasz
Fandango #2312 üzenetére
Igen ASIO4ALL-t raktam fel de az igazi probléma vele hogy foobarnál is meg bug head-nél is van hang de valami borzalmasan torz izé, (viszont az már a zene mert maradványit fel lehet ismerni) vagy csak hangos zaj jön ki. Amikor torz akkor néha csak az egyik csatornán ad hangot.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #2303 üzenetére
Jó kérdés. Engem is ez érdekel a legjobban a változások között...
A dBpoweramp nekem minőséget jelent (nem a PowerAMP-re gondolok, habár az is tetszik), hanem a dBpoweramp konverterre, megvan, nagyon jó. dBpoweramp -
erikke17
őstag
válasz
Fandango #2224 üzenetére
Feltettem egy flac encodert, sikeresen konvertáltam is a 6 sávos számot. De valamiért az istenért sem akar meg szólalni 5.1-ben...
Min kéne változtatni?
MPC-HCx64-el játszom le mert ott tuti működik az 5.1-es hang kiküldése, filmek és DTS-es koncertek mennek.
General
Complete name : D:\Enjoy The Silence.flac
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
File size : 386 MiB
Duration : 6mn 11s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 8 735 Kbps
Album : Depeche Mode
Track name : Enjoy The Silence
Track name/Position : 6
Track name/Total : 9
Performer : Depeche Mode
Composer : Violator
Recorded date : 2006Audio
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
Duration : 6mn 11s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 8 735 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Back: L R, LFE
Sampling rate : 88.2 KHz
Bit depth : 24 bits
Stream size : 386 MiB (100%)
Writing library : libFLAC 1.3.1 (UTC 2014-11-25) -
Sefter
veterán
válasz
Fandango #2222 üzenetére
"Az tudni kel hogy házimozi nem SACD kompatibilis, így nem is mennék semmire passhtroguhal? -> Nem"
ezt nem értem.. nem a "házimozinak" kell sacd kompatibilisnek lenni, hanem a forrásnak (ez jelen esetben a pc) onnantól viszont mindegynek kéne lenni, hogy a pc-t vagy az erősítőt használja-e dac-nak nem
-
erikke17
őstag
válasz
Fandango #2222 üzenetére
Hát az az érdekes benne, hogy az 5.1 mellett mire van egy 2.0 is ugyan abból a számból? Vagy SACD-n ez így van? Sosem volt még dolgom ilyennel, elnézést a buta kérdésért..
Már ott a válasz azzal kapcsolatban, nem kompatibilis ezért hiába is erőltetem
Hoppá, az külön kell foobarhoz? (foobar-al sem volt még dolgom) wav-ba mikor konvertáltam abból is kettőt csinált, egy 2.0 és egy 5.1-es. Majd ha azt próbáltam lejátszani akkor is csak stereo mint ki házimozira :-/ próbáltam foobar-al és mpchc-al is.
És ha flac-be konvertálom ami 5.1-es azt már ki tudnám valahogy préselni házimozira?
Vagy csak kapcsoljam Dolby Pro Logic II Music-ra házimozit?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fandango #2174 üzenetére
Asio4all 2.12-vel is pont ugyanúgy jelen van a némulás.
Viszont nagyobb a probléma, mint gondoltam. Win8.1 beindulása után elindítottam a foobar-t rendszergazdai jogokkal, utána ránéztem egy program frissítésére annak menüjéből. Nem volt hozzá frissítés és ezt egy ablaküzenettel hanglejátszás kíséretében tudtomra is adta, de ekkor ugyanúgy benémult a foobar pár másodpercre. Megnéztem még párszor az adott programban a frissítést és minden egyes alkalommal ugyanúgy eljátszódott ez a jelenség.
processlassoval odavágtam foobarnak magas prioritást, de ez sem segített. Végiglépegettem a kiválasztható hanglejátszás típusok között wasapi push/event, ks, asio4all melyekkel ki lehet kerülni a wines katyvaszt, de mindegyiknél előjött a probléma.
Na most nálam van valami gebasz vagy a foobar ilyen?
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango #1972 üzenetére
Ez igaz. Azonban itt fontos információk vannak a zene minőségéről (Metadata, General-pl.: bit mélység mintavételezési frekvencia), a művészről, a hallgatott albumról (nem kell az interneten keresgélni), hiba konzol, hogy tudjam ha valamilyen probléma van, ha szükséges equalizer, a dal szövege, média könyvtár és néhány díszítő elem (spektrum, spektrogram, VU meter)
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango #1866 üzenetére
Hát lehet én vagyok a vak, de nem látok a legalacsonyabb részen se S betűt. Se a jobb sarokban, se a balban. Se a preferences menüben, se a lejátszó ablakában! Max a Samsung monitorom feliratán, de ott kettőt is.
Mostmár jó a foobar verziója is, és a panelsUi is jól van feltéve. Lehet már a win7 a baja, és win8.1 kell neki?
Komolyan mondom...
Elgondolkoztam azon, ha esetleg rájönnék a skinezés rejtelmeire, nyitnék egy magániskolát, ahol 3 évig a foobar skinezést lehetne tanulni. Látom is magam előtt... Professional foobar2000 skin creator OKJ (jegyzékszám: 43 666 69) Közép, és felsőfok.
Szerk.:
Bocs az OFF-ért, de enyhén szólva... Kész vagyok! Nem tudom, szívtam-e valaha ennyit bármivel is... -
Satyricon
addikt
válasz
Fandango #1864 üzenetére
Én nézegetem is! Nem érem be akármilyen kinézettel
-----------------
Most pl itt akadtam el:
In the lowest right corner you find a button with letter S, this opens AvAOrange++ specific settings. Look through the options.
Magyarra fordítva fordítóval:
A legalacsonyabb helyes sarokban levéllel találsz meg egy gombot s,
ez kinyitja AvAOrange-et++ speciális beállítások. Nézd át az opciókat.- Hol találom ezt a "legalacsonyabb helyes sarkot" ?
Ki vagyok segítve ezekkel a fordító oldalakkal...
Agyf..z a köbön!
-
OnIces
tag
válasz
Fandango #1539 üzenetére
Sajnos ezek a legnagyobb felbontású képek, amiket én találtam. (Nem is igazán a felbontás a fontos, mint inkább a minőség. Mert attól nem lesz valami HD, hogy egyesek átméretezik a pl.500x300-as képüket 1920x1080-asra
)
Szóval, ha valaki tud ilyen képeket cuccokról, NE tartsa magában a forrást!!!!
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Fandango #1442 üzenetére
én elég sokszor nézegetem a skint. sokszor van úgy, hogy beülök a gép elé a fotelba leereszteni és semmit se csinálni a zenehallgatáson kívül, ezért nem megy le a lejátszó tálcára. ilyenkor olvasom a dalszöveget zenehallgatás közben. Ez van, én nem értem meg hallásból, muszáj látnom is a szöveget...
-
vation
tag
válasz
Fandango #1392 üzenetére
Ami azt illeti Asus Xonar U1-et használok, ami a Yamaha erőbe küldi a jelet, onnan pedig Jamo S606 rendszer szólaltatja meg a hangokat. Jelenleg Winamp DFX10 kombót használom, ami szvsz jó, de azt hallottam ez a másik megoldás még jobb.
Kizárólag flac, ape stb-t hallgatok, de az ember mindig többet akar, uh ezt próbálnám még fejleszteni valahogy.
Szóval azt mondjátok, hogy nem érdemes ezzel foglalkoznom. A foobar alap az nagyon gyenge a DFX10-hez képest.
-
martonx
veterán
válasz
Fandango #1392 üzenetére
igen, az ASIO felejtős, és felesleges.
Én Xonar hangkarikat javaslom, optikailag rákötött rendes erősítővel, normál méretű hangfalakkal.
Flac, AAC-vel csak az a bajom, hogy netről ilyeneket baromira nem lehet beszerezni. Szerencsére jobb hangkártyák, erősítők, a komolyabb bitrátás mp3-akat már igen szépen fel tudják javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest