- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
értem, köszi!
-
Wolfskin
őstag
köszi szépen, mindjárt két módot is találtam, hogy lehet a playback now, aktuális számra ugrani:
• duplaklikk az állapotsorra, vagy
• view /column playlist / show playingviszont nem jöttem rá, mi a funkciója a
- Playback/ “Cursor Follows Playback”
- Playback/ “Playback Follows Cursor”
menüpontoknak? -
Wolfskin
őstag
köszi szépen, mindjárt még módot is találtam, hogy lehet a playback now, aktuális számra ugrani:
• duplaklikk az állapotsorra, vagy
• view /column playlist / show playingviszont nem jöttem rá, mi a funkciója a
- Playback/ “Cursor Follows Playback”
- Playback/ “Playback Follows Cursor”
menüpontoknak? -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #3951 üzenetére
Sziasztok,
ez lenne a probléma:
Preferences / Display /Columns UI /Colors and Fonts /Playlist Switcher
Tehát a playlistben az aktuális, aktív elem, amiből épp a zene szól, (azaz a selected item) jelölve van betűszínnel és háttérszínnel is.
De ha zenelejátszás közben belekattintok egy másik itembe (mappába), akkor ez a jelölés teljesen megszűnik, semmilyen módon nem jelöli, hogy az aktuálisan lejátszott zeneszám melyik mappáéban van.
A mappán belül (NG playlist) a zeneszámot már igen, ha egy másikra kattintok, (az lesz a selected item) a lejátszott számot akkor is sötétebb háttérrel jelöli.
De ha a playlisten belül egy másik mappában kutakodok, az aktuálisan játszott mappát sehogy sem jelöli. Egyfajta "inaktiv played item" vagy ilyesmi lenne jó.
Van erre megoldás?
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, azt hogyan tudom beállítani a skinen, hogy a playlistben aktuálisan játszott mappát valahogy kiemelje? Ha keresgélek, belemegyek más albumokba is, semmilyen módon nem jelzi az épp játszott, aktuálist mappát. Azon belül az aktuális tracket igen szürke háttérrel kiemeli.
-
Wolfskin
őstag
válasz
dgyuri0123 #2666 üzenetére
nálam ugyanez van, ha az egérrel húzom a csúszkán, vagy új számra kattintok, akkor pukkan egy aprót és utána indul a zene.
amúgy a telefonos távirányítást hogyan sikerült összehozni? írnál arról pár sort, akár privátban is? nekem nem jött össze sehogy sem...@PuMbA : töröljem amit nem használok..?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #2662 üzenetére
ha be van kapcsolva a DSP managerban a downmix channels to stereo (a többcsatornás anyagok miatt is), akkor működik a
WASAPI (event) S/PDIF Pass-trought Device kimenetetna szuper, azzal nem pattog. csak akkor, ha beletekerek, vagy új zenét indítok el az egérrel. akkor pukkan egyet az elején.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2661 üzenetére
mert előtte azok a kártyák (is) voltak benne és megjegyezte a foobar...
ugyanazt a portable foobart használom egy ideje, csak időnként ráfrissítek.
anno heteket molyoltam vele, hogy legalább a jéghegy csúcsát megértsem, nem tudnám még egyszer így összerakni...
okozhat gondot?update: köszi a linket, szerintem ezt már letöltöttem, ez van benne
update2: az nem jóm mert az XonarD2-nek a koax optikai kimenete van bekötve egy külső DAC-ra. amit írtál, az a hangszórókimenet. kipróbáltam a WASAPI (event) S/PDIF Pass-trought Device kimenetet is, de kuka... (olyan mintha 100x lassításban szólna a zene
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
• az alaplap kb 2 hónapos és a legfrissebb bios van rajta
• win7pro fut a gépen
• ASUS D2 hangkártya legújabb+driver (és csak a koax kimenete használva), de az alaplapi optikai kimenetről ugyanúgy pattog. és serceg.
• nem akad a hang, csak serceg. meg pattog. nem folyamatosan, csak időnként (mintha bakelitet hallgatnék. vagy valami pontakthibás lenne.)
• és más lejátszóval semmi gond (pl a media player classic tökéletesen játssza ugyanazt az mka fájlt, amivel a foobar pattog. és serceg.
• ezért gondolom, hogy - még ha blaszfémia kimondani is - esetleg valami foobar hibajelenség lehet. -
Wolfskin
őstag
na de akkor most én mit tegyek...?
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
az mitől lehet, hogy amikor játszik le a lejátszó, apró pukkanások, sercenések tarkítják a zenét? ilyen elektromos zaj. de olyan, mintha bakelitet hallgatnék.az alaplap GIGABYTE GA-990X-Gaming, ASUS D2 koax kimenet, D/A: HK 970, CPU: AMD FX 4350, RAM 16GB, minden relatív új. de az alaplapi optikai kimenetről is ugyanez.
ez driver probléma lehet, fizikai hiba (elektromos zavarás), vagy valamilyen prioritás beállítás?
-
Wolfskin
őstag
heló,
alaplapcsere és új hangkártya (asusD2) nem játssza le az MKA konténert.Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 48000 Hz / 16-bit / 6 channels (0x60F)
ezt írja ki, bármely output format (8-32bit) és bármely resampler sampling kombinációra.
a foo_input_dts.dll telepítve van.
mi lehet még...?jelenleg az alaplapi realtek optikai kimenet megy (wasapi), mivel az asus koax kimenete néha pattogó hangot ad. az mitől lehet????
-
Wolfskin
őstag
válasz
Tomacko #2496 üzenetére
szia, köszi. hát oda van tekerve, de mivel végtelenül forgatható a poti, valami szoftveres szabályzást vezértel, tutira. nem tudom kikötni, mert azon van a koax digit kimenet.
majd megpróbálom úgy, hogy először a gyári drivert teszem fel és csak utána a moddoltat (mist kihagytam) hátha akkor lesz egy olyan opció (mert elméletileg van) hogy ki lehet kapcsolni. -
Wolfskin
őstag
sziasztok, ismeri valaki az audigy kártyák külső egységét? pl audigy 2 platinum ex. a külső dobozon van egy maszer hangerő szabályzó, ami valahogy szoftveresen szabályoz, mert végtelenül körbe forgatható, biztos, hogy nem a windows mixerbe nyúl bele, mert a csúszkák nem mozogna, és a foobart is szabályozza bármilyen kimeneten (wasapi).
ennek nem örülök igazán. nem ronthatja ez a hangminőséget? még akkor is, ha maxra tekerem? -
Wolfskin
őstag
válasz
Pazolini #2488 üzenetére
24-bit Delta-Sigma, CS4382
ez itt egy részletes teszt, a platinum ex-ről, ami kb ugyanaz:
Creative Labs Audigy 2 Platinum EX
itt pedig a különbségek, a kvázi "utódmodell" vagyis a fejlsztett Audigy 2 ZS verzióhpz (a legfontosabb fejlesztés, hogy a 6.1-el szemben ez 7.1, tudja a DTS-t és 106 helyet 108dB a SNR (a zaja)).
végül azért döntöttem e mellett, mert van hozzá extrában előlapi panel meg távirányító.amúgy rákerestem a cirrus logic chipre és pl a OPPO BDP-103EU 3D Blu-ray lejátszó is ezt használja, itt van két test, mindkettő 2013-as, tehát nem régi. itt meg itt pl. a mai hangkarik többféle 3D dekódolást ismernek, meg felemelték a jel-zaj viszonyt 110dB fölé, meg ilyenek, de ezt szerintem csak ilyen marketinges parasztvakítás, mint egy időben a megapixel-háború gagyi fényképezők piacán. szóval szerintem sztereóban még most is megállja a helyét. zenét meg amúgy is 2 csatornán kell hallgatni, mert az embernek is 2 füle van (2 pont közti, azaz a jobb és bal füled közti fáziskülönbségből számolja az agy a zaj forrásának helyét, ezért veszik fel 2 mikrofonnal és játsszák vissza két csatornán L/R) . a többi a filmekhez és játékokhoz való. és sztereóhoz meg érdemes venni egy jó DAC-ot szerintem hangkártyán sosem lesz olyan komol analóg op amp (rősítő rész) az analóg kimenetnek, ami egy asztali gép házában lazán elfér. csak nézd meg ezeket a kondikat pl.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Pazolini #2486 üzenetére
szia, igen a másik hangkártyára már gondoltam, veszek is egyet egy audigy 2 zs kártya, pci+előlapi panel távirányítóval. utánaolvastam, a dac csipjét még ma is használják (oppo), de amúgy egy nagyon jól megépített karinak tűnik. szerintem az újak inkább az új szabványok miatt kellenek (na jó, biztos vannak jobb d/a chipek is), de optikai kimenetnek jó lesz szerintem (kezeli a DVD-A-, tehát tud 24 bit 192Hz-es felbontást is lejátszani, és ASIO2 kompatibilis, kíváncsi vagyok, a foobar hogyan akceptálja.
a foobart leinstallálni nem tudom,mivel sosem telepítettem, mindig portabele módban használom/használtam. de lehet, egy regysztri takarítást csinálok megint.
am igen, a rendszer maga megérdemelné, hogy ez is jól működjön a front-end is. igazából 2 rendszer is van rákötve, az egyik egy a mindennapi zenehallgatáshoz, a másik meg A zenehallgatáshoz...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #2478 üzenetére
van pl egy mka file (6.1GB)
A file info szerint:
2008 - The Four Seasons, Concertos for Double Orchestra (2.0 24-96).flac.foo_dr.txt:
Number of tracks: 18
Official DR value: DR15
Samplerate: 96000 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 2922 kbps
Codec: FLAC
============================
az EAC logfile szerint:
2008 - The Four Seasons, Concertos for Double Orchestra (2.0 24-96) - Log.txt:
The original audio track has a constant bit depth of 24 bits.
The processed audio track has a constant bit depth of 24 bits.
Starting 2nd pass...
Decoding with ArcSoft DTS Decoder...
Downmixing multi channel audio to stereo...
Reducing depth from 64 to 24 bits...
Encoding FLAC with libFlac...
Applying -2.71dB gain...
============================
A foobar jobbklikk/properties szerint:
Sample rate: 48000Hz
Chamel: 6
Bitrate: 14075 kbps
codec: DTS
encoding lossypreferences/output/device:
DS: realtek Digital Output (optical) = rendben lejátssza
ASIO : ASIO4ALL v2 = játssza, de nincs hang (valszeg a hangkártya kimenetre küldi)
ASIO: foo_ds_asio = "Unrecoverable playback error: Could not set sample rate to 48000 Hz"
WASAPI (event) : realtek digita output (optical) /32-bit /24-bit: =
"Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 48000 Hz / 32-bit / 6 channels"
"Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 48000 Hz / 24-bit / 6 channels"
de 16 biten is ugyanez a hibaüzenetén állítok be valamit rosszul...? vagy akkor ne használjam a wasapi-t? marad a DS?
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
Fú...
közben megtaláltam azt az egy dll-t, ami a dizájnér felelős, úgyhogy csináltam egy újat nulláról. tulajdonképpen akkor ott tartok, hogy csak a dts-t nem játssza le, kivéve DTS már csak azt nem játssza le, ha wasapi vagy asio van kiválasztva. mindegy, hogy mit hova állítok be. csakis akkor, ha DS az output device.(DS: Realtek Digital out (optical)). gondolom ez a MS diect sound, azaz a win beépített, amit kerülni kéne...
de ha külő dac-ot használok, ennek akkor is van jelentősége? (H/K HD 970)
Wiedergabe-Abtastfrequenz : 32 - 96 kHz
Umwandlung digital/analog : Multi-Level Delta-Sigma
Oversampling : 24 Bit bei 384 kHz Abtastrate; asynchroner Abtastratenkonverteregyébként érdekes módon a hangkártya a hangszóróbeállításoknál csak a 24 bit 48000Hz-el szó, a a 24/96000 nem szólal meg...
megpróbáltam a stereo konvertert is, nem tudom, jót találtam-e, de nem segített.
Vagy Wasapi vagy Kernel stream a kernel stream az = asio? de végül is mindegy, egyelőre a dts hangot nem játssza le egyik sem. de lehet, hogy azt az egy lemezt átkonvertálom flac-ba és kész...
van egyáltalán ilyen anyagod ami ezekhez kell?
igen, kellenek, mert elég sok nagy felbontású anyagom van (van ami 11.000 kbps) és van köztük ami nincs flac-ba konvertálva, hanem csak iso.a sound touch a lejátsztási sebességet tudja állítani. ha a tempo adjust be van pipálva és -1,85%-ra van beállítva, akkor visszahangolja a zenét 440Hz-ről (A hang) 432Hz-re.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #2473 üzenetére
gondoltam, tabula rasa:
1. fogtam egy futó, stabil 1.01-es régi verziót (mert az ebben léfő kinézetet nem tudtam, átvinni az új telepítésbe)
2. rámásoltam egy új telepítést (update)
3. fut, stabil
4. elkezdtem bemásolgatni a szükséges komponenseket. (ami abban is benne volt, amelyik most haldoklik és elkezdett nem mindent lejátszani)
•APE - monkeys decoderr\
•DSDIFF decoder\
•DTS Decoder\
•DVD-A decoder\
•HDCD Decoder\
•Kernel stream\
•MultiResampler\
•SACD - Super Audio CD Decoder\
•Shell Associations Updater\
•Sound Touch Plugin - 432Hz\
•spdif\
•WASAPI output support\
5. elindítom:
6. ez vár:
a tervem: kiveszek egy hét szabit, napi 10 órában megpróbálok összehozni egy futó foobart, amelyik MINDEGYIK zenét lejátssza (nem úgy, hogy az egyik fajtát az egyik verzió játssza le, a másikat a másik), és ha sikerül (mert most már látom, van esélye, hogy nem) akkor kiírom egy m-dvd-re, lefagyasztom és minden nap végé delete az egész könyvtár és másnap azt visszamásolom. ez lesz az örök (foobar)élet titka -
Wolfskin
őstag
visszaállítottam, azóta új hibaüzenetet ír ki: "device in use"
a többinél meg azt írja ki: "Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 96000 Hz / 24-bit / 6 channels" - már nincs nagon opció, amit ne állítottam volna át valahova. ami érdeke,s hogy ugyanez a verzió, csak a learchivált portable (amiből egyet használok) simán lejátssza.
egy részét a zenéknek elkezdte nem lejátszani. úgy érzem, megkezdődött nála az agónia, kezdhetek egy újat kinevelni...
legfeljebb azt tudom csinálni, hogy tarok egy régi verziót mindig készenlétben, aztán amikor meghal, vagy előjön a misztikus hiba, akkor delet és elő a régit.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2468 üzenetére
az igaz, tényleg, de valójában 44100 Hz, 1400 kbps, 6 ch, DTS, lossy, etek vanna a properties-ben....
és a hibaüzenetde most ugyanezt írja ki egy másik lemezre is, amit pedig eddig játszott...
a zoomplayer volt régen ilyen progi, minden kodek, beállítás, minden paraméterezhető, de minden indulás előtt gyomorideg, hogy vajon még elindítja e a filmeket. volt egy kb 3-4 hetes életciklusa, utána meghalt. minden error. újra kellett telepíteni és megint újra beállítgatni mindent rajta...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2466 üzenetére
a foobar oldaláról
https://www.foobar2000.org/components/view/foo_input_dts
0.3.3 veró.
korábban nem, mert új a zene[General] Format: Wave
[General] Format/Family: RIFF
[General] File size: 44.4 MiB
[General] PlayTime: 4mn 23s
[General] Bit rate: 1411 Kbps
[Audio] Codec: PCM
[Audio] Codec/Family: PCM
[Audio] Codec/Info: Microsoft PCM
[Audio] Bit rate: 1411 Kbps
[Audio] Channel(s): 2 channels
[Audio] Sampling rate: 44 KHz
[Audio] Resolution: 16 bits -
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2464 üzenetére
hát jah...
csak ahhoz kell érteni...ilyenkor mi a teendő?
*.dts fájlokat nem akar játszani
foo_input_dts.dll -t bemásolta a components mappába
a számok címeit megjeleníti, de hibaüzenettel nem játszik:
" Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 96000 Hz / 32-bit / 6 channels"
a preferencesben nincs semmi setting option -
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2462 üzenetére
hu, köszi... egyre több mindent sikerül beállítani... ez a foobar lehetne egy 3 féléves tananyag bármelyik egyetemen...
ez a foobar2000 controllert (android) sikerült már valakinek beüzemelnie? az IP címnél nem jutok tovább...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fandango #2456 üzenetére
nekem is van egy x-fi külső hangkártyám, de csak alaptophoz használom.
a gépen viszont egy külső dac van (H/K HD970) optikai kábellel. tehán nekem csak egy digital out tell. nem tudom, így van-e jelentősége, hogy asio vagy wasapi...?az adatsűrűséggel igazad, van, végül is 128-as mp3-t is fel lehet konvertálni 320-ra, de attól nem lesz jobb, csak nagyobb. viszont, ha feltételezem, hogy valaki tudta mit csinál, nem hinném, hogy 1440 Kbps-es CD-ból 2500Kbps Flac-ot csinált. vagy igen? volna értelme?
-
Wolfskin
őstag
válasz
pendre54 #2453 üzenetére
szia,
köszi, de nálam ez nem áll fenn, a programjaim 95% portable, így értelemszerűen ezt is úgy használom. am nekem a jetaudio van társítva alapértelmezettnek, mert már megszoktam az elmúlt 15 évben, de zenehallgatáshoz használom a foobart. (vicces módon a jetaudiot telepíteni kell, mert akk bekerül a total commander jobbklikkes menübe a saját menüje, többek közt a címkét is meg tudom nézni onnan. am az is fut 100% portable módban).
de. ha portable használod attól még tudod társítani a foobart is: ha a "portable_mode_enabled" fájl bent van a foobar2000 könyvtárban, akkor nincs bent a Preferences/Shell Integration menüpont alatt a társítás...
így megvan az az előny, hogy többféle skint, beállítást használhatsz.
nálam pl alap, hogy vissza van hangolva 432Hz-re, de van egy 440-es verzió is, egyszerűbb elindítani, mint állítgatni (teszt)valszeg az lesz, hogy beásom magam még egyszer és az egészet nulláról beállítgatom. mert valamit ez játszik, van amit egy másik. az 1.01 játszott bizonyos problémás flac-okat, ráfrissítettem, már az sem játssza.
most pl ezt írja ki:
"Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 88200 Hz / 32-bit / 2 channels"Egyébként nem értem miért, de a nagy adtsűrűságő flac-okat (2500-5500 Kbps) a jetaudio nem tudja elindítani. Egy kérdés: ami 1440 Kbps-nél nagyobb, az valószínűleg SACD-ről, vagy DVD-A-ról van betömörítve igaz? A CD-ről grabbelt flac-ok jellemzően 800-900 Kbps-osak lesznek, nem? Csak mert egy barátomtól másoltam át egy csomó zenét és most tesztelhetem őket.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #2447 üzenetére
itt a következő, ezt sem játssza le...
az 1.01 meg simán viszi... lehet, el nem tudom képzelni, milyen beállítás csúszhatott félre...
lehet egyzserűbb a régi verziót elővenni és elkezdeni frissítgetni?és az normális, hogy ha fut a foobar, akkor a böngészőnek (FF) nincs hangja?
1966 - Carmina Burana - Popp, Unger, Wolansky, Noble, New Philharmonia Chorus and Orchestra, Rafael Frühbeck De Burgos (DTS-HD 5.1 24-48, FLAC 2.0 24-192).mka
Teljes név : 1966 - Carmina Burana - Popp, Unger, Wolansky, Noble, New Philharmonia Chorus and Orchestra, Rafael Frühbeck De Burgos (DTS-HD 5.1 24-48, FLAC 2.0 24-192).mka
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 4 / Version 2
Fájlméret : 4,10 GiB
Idõtartam : 1 óra
Teljes adatsebesség : változó
Teljes adatsebesség : 9 572 Kbps
Kódolás dátuma : UTC 2014-04-07 02:53:16
Kódoló szoftver : mkvmerge v6.6.0 ('The Edge Of The In Between') built on Dec 1 2013 17:55:00
Kódoló könyvtár : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1Hang #1
Sáv száma : 1
Formátum : DTS
Formátum/adatok : Digital Theater Systems
Formátum profil : MA / Core
Format_Settings_Mode : 16
Formátum beállítások, Endianness : Big
Kódek azonosító : A_DTS
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : Ismeretlen / 1 509 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bit
Compression_Mode/String : / Lossy
Cím : DTS-HD 5.1 MA/Core 4510/1509 Kbps 24 bits 48 kHz
Default : igen
Forced : nemHang #2
Sáv száma : 2
Formátum : FLAC
Formátum/adatok : Free Lossless Audio Codec
Kódek azonosító : A_FLAC
Adatsebesség mód : változó
Csatornák száma : 2 csatorna
Mintavételezési gyakoriság : 192 KHz
BitDepth/String : 24 bit
Cím : FLAC 2.0 5061 Kbps 24 bits 192 kHz
Kódoló könyvtár : libFLAC 1.2.1 (UTC 2007-09-17)
Default : nem
Forced : nem -
Wolfskin
őstag
Sziasztok, kellene egy kis segítség, elromlott a foobarom
Frissítettem 1.33-ról 1.39-re (portable telepítés bemásolás/felülírás)
több is volt, érdekes módon az egyik elkezdett pattogni (mint egy hanglemez), és gyorsan (felgyorsítva) játszotta le a számokat. pedig régen jó volt… (kár érte, mert ebben volt több minden (ne kérdezzétek, hogy mi, különféle fórumokról letöltött okosságokkal van tele, amiknek 90%.ról fogalmam sincs mi, vagy hogyan kell használni. ez az egész foobar amúgy is olyan misztikus, mint valami titkos tanítás, itt-ott sutyorognak róla az emberek, és ha neked is megszólal, akkor kiválasztott vagy…)
na mindegy, a másik is szólt szépen, csak bizonyos flac fájlokat nem játszott le ez a két file van egy könyvtárban:
The Dark Side Of The Moon.cue 802 b
The Dark Side Of The Moon.flac 1,6 Gvagyis lejátssza, mert a szintjelző mutatja, csak nem szólal meg.
kipróbáltam egy régi verzióban (1.01) az szépen játssza és SZÓL is.
megnéztem a beállításokat, ott van egy olyan fül, a preferences/tools/converter, ami az újban nincs. semmi beállítást, engedélyezést nem tud, de na. legalább van.átmásoltam a régi converter dll-t, hátha
foo_converter.dll 431,0 k 2010.03.06 13:42 -a--
foo_converter.dll 523,5 k 2015.11.02 14:30 -a—
de így se szól, de legalább ott van a preferences/tools/converter
viszont nem az a megoldás. tud valaki segíteni ebben? -
Wolfskin
őstag
válasz
kingabo #2264 üzenetére
egy válasz...!
köszi!
akkor ezek szerint ha külső dac-ot használok, a digitális jelátadásban nincsenek beállítási lehetőségek? vagyis nincs jelentősége, teljesen mindegy, hogy melyik digitális kimenetet használom a sok közül? akkor ilyen esetben nincs is semmilyen hatása a foobarnak a hangminőségre? (asio, wasapi, jplay stb). azért ez így már kényelmesnek tűnik...print screenre a hypersnap nevű progit használom, annak is a régi verzióját portable, mert az újakban már van mindenféle szerkesztési opció is, de arra ott a photoshop...
csak itt valamiért új telepítésű volt a gép, lusta voltam keresni, ez tűnt a leggyorsabbnak.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tanácsot kérnék foobar beállításhoz. ha a pc után optikai kábellel egy DAC van bekötve (Harman/kardon HD970) és utána az erősítő, akkor milyen output device és beállítás ajánlott?
a jplay ebben az esetben hozna javulást? az hol lehet leölteni kipróbálásra...?ezek az eszközök vannak fenn jelenleg:
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Hardverkemping június végén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest