Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nálam nincs semmi féle pattogás ASIO-val (rendszerem az adataimnál). Én amúgy nem hallok különbséget a DS-hoz képest (Windows 10), annyira még mindig nem is hasonlítottam össze az igaz. DS-ot használok, mert akkor nem kell bezárni a foobart, ha másnak a hangja is kell. Majd ha nagyon unatkozok, megpróbálom kifülelni, hogy számomra van e különbség a kettő között, addig jó így.
-
S. Szabi
őstag
Mi a különbség a Shuffle (tracks) és a Random között? Azon kívül, hogy randomnál nem lehet vissza lépni az előző számra?
-
S. Szabi
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
Többek szerint a Windows 10 Direct Sound jobb, mint a Wasapi vagy az ASIO. Én is most DS-t használok, már csak azért is mert elhiszem nekik, meg így nem kell mindig bezárogatni a lejátszót, ha más hang is kell, pl. böngészőé, meg amíg nincsenek bejáratódva az új hangdobozaim, addig nem akarok így különbségek után "kutakodni".
-
S. Szabi
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
Te milyen oprendszert használsz? Ha oda húzod a képernyő széléhez, és automatikusan beigazítja, a program bezárása és megnyitása után úgy marad?
Szerkesztés: Megoldottam okosba
Gyakorlatilag pixelenként húztam ki a lejátszó ablakainak széleit a képernyő és tálca széleihez, így nem akart már ~fél centi távolságból oda ugrani.
Így megőrzi az ablak helyzetét 
-
S. Szabi
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
Sima Windows 10, semmi ilyesmi, sosem használtam ilyen
felesleges baromságotprogramot. Szóval alapból úgy kéne maradnia? Esetleg valami rossz beállítás okozhatja a Windowsban?Arra már rájöttem, hogy csak akkor csinálja, ha addig húzom a magasságot, hogy automatikusan elérje a képernyő tetéj, alját, illet automatikusan ugrik a képernyő széléhez. Különben úgy marad, ahogy hagytam.
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Hogyan tudom megoldani, hogy mindig ott maradjon a lejátszó ablak, ahova és ahogyan utoljára tettem?
Vagyis így: Kép
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyakorlatilag pixelenként húztam ki a lejátszó ablakainak széleit a képernyő és tálca széleihez, így nem akart már ~fél centi távolságból oda ugrani.
Így megőrzi az ablak helyzetét