Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Hát lehet én vagyok a vak, de nem látok a legalacsonyabb részen se S betűt. Se a jobb sarokban, se a balban. Se a preferences menüben, se a lejátszó ablakában! Max a Samsung monitorom feliratán, de ott kettőt is.
Mostmár jó a foobar verziója is, és a panelsUi is jól van feltéve. Lehet már a win7 a baja, és win8.1 kell neki?
Komolyan mondom...Elgondolkoztam azon, ha esetleg rájönnék a skinezés rejtelmeire, nyitnék egy magániskolát, ahol 3 évig a foobar skinezést lehetne tanulni. Látom is magam előtt... Professional foobar2000 skin creator OKJ (jegyzékszám: 43 666 69) Közép, és felsőfok.
Szerk.:
Bocs az OFF-ért, de enyhén szólva... Kész vagyok! Nem tudom, szívtam-e valaha ennyit bármivel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mostmár jó a foobar verziója is, és a panelsUi is jól van feltéve. Lehet már a win7 a baja, és win8.1 kell neki?
Komolyan mondom...