Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
olajban sult hus oke ?plussz a szaft ramegy a rizsre vagy az mar tulzas ?
-
Fermat
tag
egyre jonnek a szakkifejezesek
, megkéne tanulgatnom mert kicsit elakadtam a ''szer'' roviditesekben
-
Fermat
tag
koszi, ez most sokat segitett.
Amugy kempo elott Lkarnitin tabi(1000),kicsit energizal.
Amugy ugy vettem eszre kialakult egy stabil fogyas.
Elso nap a drasztikus valtozasok miatt 1kg lement es azota minden nap 1-3dkg lemegy(mivel nem hizok az etkezes miatt, de sportolok).
Szoval most hepi van.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
dieta(kocogas, nyujtas, szobabicigli es heti 2x kempo )
sok a folosleges, kondi elott le akarom pucolni magam.(meg nagyon idom sincs kondira,jelenleg)
oke csak kerdeztem, mert itten iszogatom az asvanyvizemet, csak neha egy energiatal(erettsegi kuszoben).
nyaron gondolkozok valami kondi felkereseseben csak a XV.kerben polusi van amit, most alakitottak at, es az arak kicsit magasak(44e\havonta, van belso foci- es mindenkinek szemelyi edzo jar)-ezt hallottam-
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Kerdes:
-Mennyinek kell lennie a napi ch es feherje bevitelnek ?( valamit talaltam a bb.hu forumon csak nem teljesen ertettemm hogy sulyomat szorozzam meg ennyivel meg annyival es akkor kijon?) 76kg lenne az idealis testsulytermeszetesen egy kaloria dolog is erdekel
-Mennyire ihatok energiatalokat(naponta 1) 125kcal - 30grm CH egy uveg (tobbi cvita bvita taurin stb.) ?
Rizses csirke ubisalival power ! -
Fermat
tag
Na tegnap egyik haveromnak kellet vitamin(valami gyogyszertarit szokott venni) tuladtam az originalt actival energian .Helyette Multi-X akartam venni
Nade, anyamek(mivel anyam olyan cegnel dolgozik ahol a tap.kieg meg hasonlokat eltudja szamolni, ilyen egeszsegugyis ceg-noreklám-) megleptek egy 60x Eurovit Felnotteknek Multicsodaval(nem az 50' evesnek valo cucc). Hato csak kicsit voltam ideges....
Bar jobb mint a actival energia, tobb benne a cucc, de akkor is...
most szedhetem ez egy honapig(napi 2x cucc), utana johet a Multi-X..
Hatoanyag tartalom [link]
Anyam meselte hogy vizsgaltak nagyobb cegek tap.kieg-jet(biotech, scitec ecc.) es nem egyszer volt benne olyan tartositoszer ami nem nagyon egeszseges. De o errol nem mondhat semmit, mert alairta a titoktartasi szerzodest...(be is perelhetnek stb.).
Azert eleg vicces.(pl az energiataloknal a Bombaban annyi szinezekvan es keves skulo, ellentetben Tesco energiaitallal, ami sokkal jobb). -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3943 üzenetére
ilyen melegben nem tudok sokat enni, probalok de nem megy. Max az ebedet es vacsorat tudom elfelezni es akkor lesz 5 etkezes. Inkabb sok vizet iszok.
Ez a 30db tabletta lemegy, utana nezek valamit.
Futas terv atdolgozva.
Zoldseges tesztara ugy ertettem hogy nem eszek hozza csirkehust es a csirkehushoz meg nem eszek tesztat( amugy a rizs alap).
koszonom a segitseget, bar az elozo cikk kicsit kiokositott.
De sajnos reggelire nagyon nem tudok enni, egyedul ilyen ivojoghurt szeresegu actimell meg gyumi csuszik le.
Reggel tejet lehet inni ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
értettem, Actival energiat vettem pont ma vagyis tegnap [link]. De sajnos az ugrabugrat nem tudom abbahagyni, ha nem mozgok megorulok. komolyan mint aki ritalinnal lovi magat, mozognom kell(es erdekes a labam nem mondja be az unalmast, pedig regota edzek es voltam orvosnal megnezetni o is azt mondta hogy erdekes(OB) -ezen a teren szerencses vagyok-.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Gratula, ez fantasztikus jo eredmeny. Meg sem lehet ismerni a ket ''felsotestet''(gondolom kondi volt rendesen)
En drasztikus, negy honapos dietara allok at.(egyszer harom evvel ezelott sikerult csak mozgassal kivaltanom hatalmas merteku fogyast), csak most a kajara is figyelek.
Kola cukros szarok helyett jana víz, csoki suti helyett gyumi.
es a tiltott kombo elkerulese. -
Fermat
tag
Sziasztok,
en ma kezdtem el fogyozni(elso nap megvolt ohje).
Szoval en minden nap reggel 4kor kelek lemegyek futni (2x1,2km) ugrokotel, nyujtas ezerrel, gimnasztika(fekvo bicska sötöbö).
Reggeli ami idaig nem volt, most asvanyvíz(Jana), 1db Actimell epres, 2db valamilyen gyumi(alma,korte,banan-amit talalok-).
Ebed olyan 14.00korul(ami eddig inkabb negykor volt es marha sok): nem nagyon valogatok, egyedul a kenyeret zarom ki es figyelek a feherje-szenhidrat parositasra vagyis hogy ez ne legyen( zoldsges teszta, parolt zoldseg sult csirkevel).
Vacsoraami eddig 21-22orakor volt es ilyenkor ettem a legtobbet! NAGY HIBA!)
17-17.30kor altalaban az ami volt az ebed csak fele adag ill. gyumi.
es egesz nap sok asvanyviz !
Kérdés. fogyonal mennyinek kell lennie az atlagos kaloriabevitelnek ? (en ezt nem saccolom sokra, direkt figyelek, olyan 1500kaloria korul mozoghat)
ja es heti ketszer kempo !
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest