Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz The.Biker #8108 üzenetére

Köszi, nem is szeretném feladni!

Drakmusz:
    "Az egész dolognak szerintem 3 pillére van, ez a módszer nekem nagyon bevállt.
    Mozgás, étrend és következetesség."

Ezt simán bele lehetne írni a topik összefoglalójába, ha lenne neki ilyen. :K

Ellenben a nagyon hízékony típusoknak én tuti nem ajánlanék kenyeret. Egyeseknek kis mértékben oké lehet -régen én is sütöttem sajátot, magvasat-, de ha valaki zsírból akar éppen erőteljesen fogyni, szerintem ne legyen se kenyér, se rizs, se tészta, se krumpli. Sok zsírmentes hús kell -pl. hal, csirkecsöcs-, meg kis kalóriatartalmú zöldségek párolva vagy főzve. Többször rontottam már el úgy a fogyásom, hogy lemondtam a rizsről, kenyérről, tésztafélékről, de a krumpliról csak nem. Aztán az lett belőle hamar, hogy meg is sütöttem olajban, hiszen nem lehet gond, ennyi még csak nem üt vissza, ha minden más klappol -hát nem, hízékony genetikával még ezt sem lehet.
    Ha már lefogytam arra a súlyra, amit szeretnék (75 lenne az ideálom, 80 a még elfogadható maximum), akkor kezdhetek el a stagnálás állapotához kis kenyeret, kis rizst, kis burgonyát, kis tésztát is fogyasztani; amíg cél a testsúly (leginkább ugye a testzsír) csökkentése, én tuti nem ehetek kenyeret. A kenyérevős lazulást kizárólag akkor engedhetem majd meg a boldog stagnálás állapotában, ha mellette rendszeresen sportolok is. Ilyen ez a hízékonyság sajnos. Nekem most nincs kenyér minimum november végéig.

Ismerek persze olyanokat is, akiknek sosem lesznek ilyen elhízós problémái; de vélhetően a hízékonyabb fajta követi ezt a topikot. Persze elég tág határok között lehetünk hízékonyak is; én sajnos nagyon az vagyok, illetve szeretek enni.

A második képed nagyon ott van a szeren, kábé az a forma a célom.

Új hozzászólás Aktív témák