Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
gorlin
őstag
Tudom,hogy a 65 is kevés de,és godolom ,hogy ezt nehéz elhinní egyszerűen ''elviselhetetlen lenne'' számomra már a 70kiló is,kezdek egy bizonyos betegség felé haladni
De majd Márciusban elkezdem a testépítő időszakomat és akkor felőlem lehet 76 is de az legyen izom .Ha jól számolom ezt egy év alatt el tudom érni ha rendszeresen csinálom,mondjuk majd azután sem akarom abbahagyni..
üdv.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De majd Márciusban elkezdem a testépítő időszakomat és akkor felőlem lehet 76 is de az legyen izom .Ha jól számolom ezt egy év alatt el tudom érni ha rendszeresen csinálom,mondjuk majd azután sem akarom abbahagyni..