Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
''megint kevered a laktózérzékenységet és a 'felnőttek nem tudják megemészteni a tejet' dolgot, ami a laktáz enzim hiánya''
Nah, erre gondoltam, akkor ebben egyetértünk.
''Ha a boltban kapható dobozos tejben nincs 'tejsavófehérje', akkor az nem tej, hanem tejnek látszó tárgy (erről spec amúgy is meg vagyok győződve)''
Na ugye. Akkor minek vitázol? A bolti tej némi tejpor + víz + tejcukor + hozzáadott pár szirszar. Akkor tehát mi a franc értelme van? Semmi. Abból te nem tudnál túrót-tejszínt-stb-t csinálni.
''Konkrétan mit értünk biológiai érték alatt?''
Milyen mennyiségben és arányban tartalmazzák a szervezet életműködéséhez nélkülözhetetlen tápanyagokat. Fehérje és fehérje között is elég sok minőségbeli eltérés van. Pl. növényi fehérjék kevésbé táplálóak mint pl. az állati eredetűek.
''Most már áruld el lassan, szted hogy készül a 'tejsavófehérje'?''
Nem a tejből készült termékeket ítélem el en bloc, hanem csak magát a tejet. A tejből rengeteg egészséges, tápláló termék állítható elő, a túróval pl. nekem semmi bajom nincs, a tejtermékeket imádom, egyedül a tejet nem tartom fogyasztásra érdemesnek a tejcukor miatt. Szted van értelme olyasvalamit inni, ami feleslegesen terheli az emésztőrendszert? Pozitív hatása nincs.
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs