Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
megint kevered a laktózérzékenységet és a 'felnőttek nem tudják megemészteni a tejet' dolgot, ami a laktáz enzim hiánya.
'A boltban kapható dobozos tejben pedig nincs semmi tejsavófehérje.'
Ha a boltban kapható dobozos tejben nincs 'tejsavófehérje', akkor az nem tej, hanem tejnek látszó tárgy (erről spec amúgy is meg vagyok győződve).
Most már áruld el lassan, szted hogy készül a 'tejsavófehérje'? A tejből nem kerül a savóba ugye, tehát akkor először titokban belerakják, aztán kivonják? Vagy mi? Egyáltalán mi köze a tejhez?
'Sőt, a benne lévő fehérje biológiai értéke elég alacsony.'
Konkrétan mit értünk biológiai érték alatt? Nekem lennének ötleteim, de kétlem, hogy neked ugyanezen szempontok alapján készült statisztikáid vannak a tejfehérjékről. Inkább arra gondolok, hogy elolvastál néhány 'meghökkentő' írást, és miután mindegyikben szerepelt a hasmenés meg a Dr szó, készpénznek vetted az egészet.
'Nem tudom minek véded a tejet, mikor egész egyszerűen egy rossz tápanyag.'
Azért, mert nem rossz tápanyag.
Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Garanciás Zalman házak!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs