Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Ha a barátod is izélget a súlyod?? miatt, akkor sztem az nem OK. Ha minen áron meg akarsz szabadulni egy kis feleslegtől, akkor szvsz ő legyen az első,amitől megszabadulsz, mielőtt még kikészülsz idegileg, ne törödj másokkal, ha szekálnak, Ők mind tökéletesek??? Nem hinném. Ha valaki nem tud így elfogadni (és ezt vallottam, amikor még dagi voltam), akkor az menejen a fenébe, már bocsánat a durva kifejezésmódért. Ne hagyd, hogy letörjék az önbecsülésed, én is még mindig daginak érzem magam, pedig mindenki azt mondja, hogy alig van hasam, én mégsem hiszem el, mert látom és a kis hangok is ezt mondják
. De ha lenne, akkor is úgy szeretnének, mint ha kockás lenne. Viccet félre téve, éhezni nem szabad, lelassul az anyagcseréd és akkor nincs visszaút, egyél normálisan kerüld a zsírt, ha teheted mozogj valamennyit naponta és minden rendben lesz. Remélem nem baj, hogy beleszóltam, a jószándék vezérelt, becsszó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VoIP telefonálás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De ha lenne, akkor is úgy szeretnének, mint ha kockás lenne. Viccet félre téve, éhezni nem szabad, lelassul az anyagcseréd és akkor nincs visszaút, egyél normálisan kerüld a zsírt, ha teheted mozogj valamennyit naponta és minden rendben lesz. Remélem nem baj, hogy beleszóltam, a jószándék vezérelt, becsszó