- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
Tegnap kb három óra alatt sem sikerült leszednem azt a 16 gigát. Vagy nagyon lassan jött csak, vagy meg is állt és olyankor már nem segített csak az újraindítás. Három vagy négy gigát tudtam így leszedni, vicc az egész. Az előbb megint elindítottam, most a játék kapott egy frissítést (1.78GB), ami kevesebb mint öt perc alatt lejött. Ezután újra elkezdtem a plusz adatok letölteni, egyelőre ugyanolyan akadozva jön mint tegnap - bár ránézésre sokkal gyorsabban. De akárhogy is nézem, tényleg napokba telik telepíteni ezt a játékot. És az a legszebb az egészben, h közben folyamatosan futnia kell, nem lehet "normális módon" a háttérben telepíteni. Szval menjen a gép, és lehetőleg ne is játsszak mással addig. Ez egyébként nem a MS szervereiről jön? Mert a napokban telepítettem újra a FH4-et is, és az lent volt 1-2 óra alatt.
Szerk.: Most hasít lefelé. Már lejött a 80%-a. Ki érti ezt?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest