Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Hello!
Én anno 38k-ért vettem egy ilyet. A teszteknél elmaradt a neten lévő eredményekhez képest. Ez véleményem szerint az AMD-nek köszönhető, h még mindig nem adtak ki egy normális AHCI drivert, ami tudja a trimet. Eredmények (win7 64bit):
Agility 60GB:

Samsung F3 500GB:
De a win boot és leállás gyors, a programok indítása is gyors. Tehát a sebességgel meg vagyok elégedve, bár ehhez is hozzászokik az ember és kevésnek érzi egy idő után. A PS CS5 néha lomha, kell neki 20-25mp a betöltéshez 1. indításnál, utána 4-5mp. TMT3 7-8mp. Office, MPC-HC, Total Commander és más kisebb progik 1-2mp. A telepítések is érezhetően gyorsabbak, főleg a CS5 és Dirt telepítésnél éreztem.
Ami viszont zavar, h a crystaldiskinfoban 94%-os a meghajtó és ez az elmúlt pár hónapban csökkent le 100-ról. Nemrég szedtem szét a gépet és a becsült élettartamnál 5F volt előtte és 5E utána. Átkerült másik sata portra, lehet emiatt lett újrabecsülve és ezért változott meg. Tudom hogy 90+ évekről beszélünk most, de ha havonta csökken egy évet, akkor az nem a legjobb előjel. Majd figyelem.
Szerk.: Érdemes sűrűn nézegetni a newegget. ha ott valamit leakcióznak, akkor az Ősembernél is olcsóbb lesz, hiszen onnan rendeli. Úgy tudom mostmár igazodik ő is a változó árakhoz.
Aktív témák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest