Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
all6atos
tag
Hello!
Kíváncsi lennék, hogy egy régi gépet, ami ráadásul memória hiánnyal küzd, játék alatt mennyivel dobná fel (elviekben, gondolom nincs tapasztalat).
Én pl a Far Cry 2-t egy 2.8-as nw-on 512 rammal + 2600xt játszottam végig, és 85%-ban teljesen jól jatszahó volt, kivéve pl mikor kocsival elérsz egy határt és tölti a következő 5 km-t, ott míg be nem tölt akad rendesen 10-30 mp-et, utána megint teljesen jó. Ha pedig fentebb vettem a grafikát kicsit többször és jobban előjött.
Nem tudom ilyenkor milyen írás/olvasás megy, de lehet, hogy jelentősen javulna a helyzet egy SSD-vel, nem mintha ez lenne az ideális megoldás ennél a példánál, de memória bmikor elfogyhat
és ha emiatt lövik le az embert..Csáp!
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ha emiatt lövik le az embert..