Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
3 nappal ezelőtt kikapcsoltam a Diskeepert (ezzel együtt a Hyperfastot), és elfelejtődött.
Ugye Jmicronos SSD-ről van szó, ez nem támogatja a TRIM-et.
Azóta összevissza másolgattam, törölgettem, installáltam, uninstalláltam, szal rendesen használtam az SSD-t.
Ma észrevettem, hogy kedvenc játékom betöltése dög lassú. Észrevehetően lassabb volt, mint szokott. Már tegnap is picit fura volt, de akkor még nem tűnt fel ilyen szinten, felraktam egy csomó programot a gépre és gondoltam biztos ez lassította le..
Most jutott eszembe, hogy a Diskeeper nem fut, ergo most nincs garbage collection.
Elég nagy szívás, de a múltkor csináltam egy csomó tesztet (IOMeter és AS SSD másolás) de aztán letöröltem az eredményeket tartalmazó fájlocskákat, szal most nemtom visszanézni őket és összehasonlítani sem a mostani sebességgel.
Az előbb visszakapcsoltam a Diskeepert, és a HDD led kb. fél perc múlva elkezdett halványan villódzni, szal a program csinálja a dolgát. Van értelme használni.szerk: végülis most is mérhetek és az lesz a "tisztítás előtti" állapot.
Aktív témák
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs