- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Egyébként volt gondom a trimmel, nem akart összejönni de sentinel (?) kollega megmutatta melyik driver kell nekem
SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.szerk: rossz képet raktam be elsőre

szerk2: Mérek aműgy, melyik sw-rel? Hdtune, crystal? szekvenciális olvasás olyan 130-135MBps körül lehet.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.