Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Egyébként volt gondom a trimmel, nem akart összejönni de sentinel (?) kollega megmutatta melyik driver kell nekem
SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.szerk: rossz képet raktam be elsőre

szerk2: Mérek aműgy, melyik sw-rel? Hdtune, crystal? szekvenciális olvasás olyan 130-135MBps körül lehet.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.